LRTT. Vai Dace Kokareviča ir Ciānas “blakts” ?

Dace Kokareviča,Rožkalns,Bitenieks,Grantiņš,LRTT5.Linards Grantiņš.Helsinki- 86.LRTT.Bariss.Bitenieks (2)Vai Dace Kokareviča ir Ciānas “blakts” ?

Protams, ka ir, maza sīciņa, bet tomēr nodevības “blakts”(latviešu tautas asinssūcēja). Ja nebūtu šie mazie iztapīgie GARIŅI, tad komunisti- cionisti(latviešu tautas slepkavas) nevarētu pastāvēt.

Lai Latvijas valsts izlaupītāji- krievžīdiskie komunistu izdzimteņi(godmaņi, kargini, borovkovi…u.d. simti citu) varētu veikt savus asinsdarbus pret latviešu tautu, tiem ir vajadzīgi stipri pamati.

(Par “izredzēto spējām“, kuriem kalpo kokarevičveidīgās blaktis, ir nepārprotami pasacīts šajā VIDEO. Izņemot zagšanu un dzīvošanu uz citu rēķina, nekas vairāk nav pie viņiem atrodams: http://open-eyes-russia.com/russia/490-why-elites-many-jews-gays-and-homosexuals.html )

Šie stiprie pamati tiek būvēti tieši no tādām “kokarēvičveidīgajām”(Dace Kokareviča) blaktīm. Visa šodienas 4. maija kliķes prese praktiski sastāv no tādam BLAKTĪM, savas tautas nodevējiem.

“Tas laiks bija pienācis”

-Viss šis raksts ir ar vienu mērķi, lai nomelnotu un pataisītu par idiotu L. Grantiņu,- līdz ar to arī visu latviešu tautas Atmodu, bet pats galvenais, lai pilnībā izslēgtu L. Grantiņu no cīņas par TIESISKUMA ATJAUNOŠANU LATVIJĀ, jo visi šie sarkanie krievžīdu boļševistiskie izdzimteņi zina: Tur, kur būs L. Grantiņš, tur meli un zagšana tiks tiesāti ar augstāko soda mēru(godmaņi, borovkovi, kargini, krasovicki, suhareni un vēl pāris tūkstoši nelikumīgo miljonāru, paši ar savu striķi staigās uz karātavām, jo sodam ir jābūt adekvātam pastrādātajam noziegumam. Šo ceļu staigās arī nodevīgie žurnālisti un visi varas pārstāvji- deputāti, tieslietu un represīvo varas struktūru darboņi. Tas viss notiks ANO uzraudzībā ).

Atverot šo norādi: http://m.la.lv/papild-tas-laiks-bija-pienacis/7/ jūs no “zila gaisa” tiekat informēti, ka Bitenieks ar Grantiņu nav ticies četrus gadus(pilnīgi meli) un, ka Grantiņš ir Donkihots ar Napoleona ambīcijām… . Tātad, tautai un jaunajai paaudzei tiek vienkārši iestāstīts, ka L. Grantiņš ir plānprātiņš… .

Bitenieks,Grantiņš.LRTT,Bariss

FOTO: Kad vēdera saturs ieslīd biksēs un galvas saturs ieņem taisnās zarnas vietu, tad cilvēks pārvēršas par tārpu… .

-Par plānprātiņiem šis karikatūr- disidents tur arī visu latviešu tautu, paziņojot, ka par nostrādātiem 16 gadiem viņš Vācijā nesaņem pensiju. Jautājums: vai tu Vācijā esi strādājis 16 gadus…? Un, vai par saviem dažiem “nomocītajiem” gadiem tu nesaņem pensiju ?

Saņem !

Ja būtu strādājis 16 gadus, tad saņemtu 500- 600 Eiro.

Vācijā tiek samaksāts par visu. Var apbrīnot tavu “drošsirdīgo” uzdrīkstēšanos melot Latvijas sabiedrībai.

Pirms diviem gadiem taču atskrēji uz Vāciju veikt operāciju… , kāpēc neveici operāciju Latvijā(4. maija kliķes Latvijā), kurai tu uzticīgi šodien kalpo ?

Tu zini, kas tevi sagaida Vācijā, ja viss tevis sacītais “nāks gaismā”.

Es tevi sūdzēt netaisos, jo atšķirībā no tevis, kurš ir nodevis H- 86 ideālus- PATIESĪBU, izņemot savu sirdsapziņu un tautu– citiem nekalpoju… .

-Pretīgi, ka visā šajā noziedzīgajā procesā piedalās pārbaidītais R. Bitenieks, kurš savā būtībā ir arī varas un godkārs radījums. Kad L. Grantiņš, kurš ir grupas H-86 dibinātājs, pirms diviem gadiem ar lauztiem kauliem un bez medicīniskās palīdzības atradās Rīgas Centrālcietumā, R. Bitenieks uzstājās čekistu veidotajā MELU LABORATORIJĀ kā grupas dibinātājs, ne ar “pusplēstu” vārdu to nepieminēja, bija viņa zemiskuma augstākā pakāpe. Viņa, kā H-86 grupas līdzdibinātāja, pienākums bija par to ziņot visai pasaulei, bet viņš, šis pagātnes sapuvušais varonis, pazemoja vēl manu sievu par to, ka tā mani izvilka no šīs krievžīdu čekistu(manas tautas slepkavu) Elles !!!(Biju cerējis, ka mani “vilks ārā” Visu Latvijai !, bet smagi maldījos. Plāns, kas noderēja pirmsAtmodas laikā, šoreiz nenostrādāja)

Es negribu pats sev “dziedāt slavas dziesmas”, tāpēc ielieku mums visiem pazīstamā komentētāja E. Purņa komentāru, kuram kāds cits piekrīt par visiem 1000 punktiem(Personīgi reiz esmu ticies ar šo cilvēku. Viņš nav nevienas organizācijas biedrs. Viņš ir raksturojams kā vientuļš stepes vilks. Kur viņš parādās un “iegaudojas”, tur visi pieklust, jo tiek ar Patiesības vārdiem piespiesti pie zemes):

1000 punkti Par 27. augusts, 2017 02:18 Atbildēt

Ernis Purnis 24. augusts, 2017 00:13 Atbildēt

Kāpēc šos pagātnes varoņus mēdijos regulāri publicē, ja visu citu noklusē? Jo, tas viss ir tikai vecas atmiņas, veci stāsti par vecām lietām…un kas Latvijai, kas latviešiem no tā šodien par bijušo, ja tie ir izčākstējuši un šodien apdzisuši pat nepīkst pretī varai, Tādi, visādi pupuri, rožkalni, vēveri tiek no čekistu -kolaborantu varas slavēti, mēdijos izrādīti kā nekaitīgi papgaiļi…jo nav bīstami šodienas politmafijai. Šie ekscilvēki, ekscīnītāji neapdraud šodienas laviešu tautu iznīcinošos neliešus, kas ir salīduši visos varas līmeņos, kā ļauna audzēja metastāzes… viņi visi gļēvi klusē par šodienas varas neliešiem… Bet L. Grantiņš neklusē, tas varai ir ienaidnieks, tas ir apkarojams, tas ir visādi izsmejams, apmelojams, jo nav bijis uzpērkams un nav arī iebaidāms, kā izdevies šos “lielos disidentus”. L.Grantiņš ir 4.maija režimam bīstams ar savu LRTT patiesības teikšanu un lietu saukšanu īstajos vārdos un pret viņu ir koncentrēts viss pērkamo mēdiju un eksčekas aparāts!

Jā, pret mani šodien cīnās un man nāvi vēl visi Latvijas izlaupītāji, komunisti, čekisti un arī visi viltus disidentipupuri, rožkalni, ludviki, rubeņi, brūveri… .

Šajā komentāra tas precīzi norādīts:

Arī no 1987g.14.jūnija! 24. augusts, 2017 22:44 Atbildēt

Gods un slava Helsinkiešiem, bet TIKAI par vēsturi, TIKAI par pirmo soli bīvības virzienā (izņemot Helsinkieti L. Grantiņu, kurš nav padevies tukšai slavai un nav pārdevies kangariem par amatiem)!Jo tālāk NAV nekas bijis Tēvzemei no tiem, it kā no 91.gada šiem visiem “varoņiem” Latvija vairs neinteresēja! Un šodien, kad viss tiek grauts, izzagts un latvieši izdzīti, pazemoti tikpat, kā krievu ļaunuma impērijā, bet naidnieki vēl pretīgāki, jo okupantu vietā ir stājušies to vergi un sulaiņi no pašu cilts – no nodevēju šlakas! Un to visu redzot, zinot kur ir redzami šie dzīvīgie, veselie un sveikie “brīvības cīnītāji”??! Nav tādu, bet ir kliķes uzpirkto un cildināto “varoņu” murdoņa TIKAI PAR PAGĀTNI,j o šodien tie ēd no rokas okupantu un nodevēju 4.maija varai!

Pat tiktāl, ka rožkalns pat piedalās manas slepkavības plānošanā. Tiek veidotas jaunas “patriotu” partijas, lai izsistu L. Grantiņa un viņa cilvēku LATVIJAS ATJAUNOŠANAS PLĀNU no viņa rokām. Viens tādiem neliešiem ir Bordāns ar cionistisko noziedznieku E. Levitu( galveno “aizmugures piesedzēju ES”) priekšgalā.

Lai aizēnotu H- 86 “11 punktus”, viņš runā par Molotova & Rībentropa PAKTA likvidēšanu. Nepārprotami, ka Tel-Aviva darīs visu, lai viņš vēlēšanās iegūtu pēc iespējas vairāk balsis. Tieši tik daudz, lai neko nevarētu manīt, bet skaļi klaigāt par tiesiskumu, kā ēnā tiktu izdarīts pēdējais dūrien mūsu tautas sirdī.

Nobeigumā es ielieku(jau kuro reizi) šos PUNKTUS, no kuriem žīdi(komunisti un zagļi) baidās kā velns no krustā. Vai ir ko līdzīgu izvirzījušas citas organizācijas- partijas ? Tie, kuri šos PUNKTUS nepieņem, ir mūsu tautas ienaidnieki.

Varbūt atradīsies kāds, kurš kādam no šiem punktiem nepiekrīt ?

04.09.17     L. Grantiņš

Latvijas cilvēktiesību grupas HELSINKI 86 paziņojums

http://tautastribunals.eu/?p=40635

(Tiesiskuma atjaunošana Latvijā)

Latvijas Republikā ir jāatjauno TIESISKUMS un, tas arī tiks izdarīts, neskatoties uz starptautiskā cionisma- komunisma pretdarbību.

1.Latvijas 1940. g. okupācijas izskatīšana STARPTAUTISKĀ ARĒNĀ, 1949. g. Ženēvas Konvencijas ietvaros.

2.Atrast un sodīt tos, kuri pēcAtmodas laikā apzināti ignorēja 1949. g. Ženēvas Konvenciju.

3.Starptautisko ekspertu klātbūtnē jāatver “čekas maisi” un jāarestē visi VDK darbinieki un “ziņotāji”.

4.Visi Latvijas izzadzēji(miljonāri) jāarestē un jāpieprasa izsmeļošas atskaites par ienākumiem.

5.Visi čekisti- komunisti jāsoda par genocīda veikšanu pret latviešu tautu- par sadarbību ar pasaules vēsturē asiņaināko režīmu- komunismu.

6.Jāveic viss, lai 4. maija kliķes noziedzīgās darbības rezultātā padzītie ekonomiskie bēgļi atgrieztos mājās- savā Dzimtenē.

7.Katrai latviešu ģimenei jāpiešķir 5- 7 hektāri zemes platība bez nodokļu sloga tur, kur viņi vēlas, protams, bez tiesībām šo īpašumu pārdot.

8.Ar starptautisko institūciju palīdzību ir jāveic viss iespējamais, lai latviešu tautai un Latvijas valstij tiktu atdots atpakaļ viss komunistu nozagtais- izlaupītais.

9.Nekavējoties jāatsauc visi Latvijas darbinieki no Eiropas Savienības, kuri tur atrodas pēc komunistu “ieteikuma”.

10.Jāveic Tiesiskuma atjaunošana Latvijā, kas atbilst starptautiski izstrādātiem LIKUMIEM un 1922. g. LR Satversmei.

11.Obligāti ir jātiesā starptautiskā tribunālā Hāgā tie, kuri ir apzināti ignorējuši starptautiskos LIKUMUS, kas attiecas uz Latvijas valsts dekolonizāciju.

Šeit pieminētajiem 11 PUNKTIEM nav alternatīvas.Tie tiks īstenoti100%tīgi !

Dievs, svēti Latviju !

You may also like...

1 Response

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Daces Kokarevičas raksts :”Ko darīsit, lai Rīgas Latviešu Biedrība būtu ietekmīgāka”?

    Redzams autore nesaprot kas ir Rīgas Latviešu Biedrība un ko tā nozīmē latviešiem.

    Autore pat nenojauš, ka biedrību raksturo tikai un vienīgi tās statūti.

    Dace nav lasījusi un nekad nav par tādiem “sīkumiem” pat interesējusies!

    Kas ir RLB likumīgie 1938. gada statūti – viņai nav nekāda interese!

    Viņa griežās pie cilvēkiem ar aptauju bet neuzdod tiem jautājumu: “Vai esiet lasījuši un izpratuši RLB statūtus”?

    Tā ir T I P I S K A KGBistu attieksme pret Latvijas kultūru – pilnīga neizpratne un pašu kultūras pamatu, A P Z I N Ā T A ignorance!

    Tas pats, kas Latvijas karogu izmantot par grīdlupatu !

    KGBistu bandu – teroristus un kriminālnoziedzniekus uzskatīt par Rīgas Latviešu Biedrību!

    Tad jau izvarotāji jāgodā par mīlas prinčiem!

    Dīvaini mums tie žurnālisti un žurnālistu savienība! (Ābramam Kļeckinam iesniedzu pret parakstu dokumentu apkopojumu par Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanu 1993. gada 18. februāra naktī – un jau 24 gadus PILNĪGS K L U S U M S).

    Dīvaini tie žurnālisti, patiešām dīvaini! (nevienas publikācijas pēc būtības).

    Un žurnālistu savienība mums Latvijā tāda īpatnēja.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *