LRTT. Vēl par čekas prusaku L. Muciņu

Solīju, ka vēl tiks rakstīts par prusaku L. Muciņu

L. Muciņš: Pētīšu Helsinki- 86 !

Tauta varēs attīrīties tikai tad, kad tā zinās no kā tai jāatīrās. Tapēc arī tika veidota šī i- vietne, kura norāda uz tautas slepkavām… .

Muciņš un viņam līdzīgie veic vispretīgāko,- viņu uzdevums ir novērst uzmanību no galvenā, no īsto noziedznieku tiesāšanas.

Protams, ka pats Muciņš ir vistiešākais slepkava !

Tāds “muciņš”, tā ir cilvēces gļota, kas apķēzī visu Svēto, kas ir cilvēcības un Cilvēka(ar lielo burtu) pamatu PAMATS.

Vai tad šis “muciņš” sevi neatklāja ar atbildi LVB priekšsēdim ar savu zemisko komentāru:



Vilors Eihmanis Administrators · 26. oktobris plkst. 23:22 Katrā ziņā liels solis pretī tiesiskākai valstij jau būtu, ja tiesu izpildītāji un maksātnespējas administratori, kuri faktiski veic tādu tehniski mehānisku juridisku darbu, būtu valsts algotas amatpersonas, nevis šeptmaņi, kuri gozējas miljonāru sarakstos.

Šim: Vilora Eihmaņa tekstam piekritīs jebkurš, izņemot noziedzniekus, kuri piedalās valsts izlaupīšanā.

Nepārprotami, ka viens no šādiem noziedzniekiem ir Linards Muciņš, kurš, kā mēs vecākā paaudze atmināmies, ir saistīts ar “čekas maisu” lietu. Īsta NKVD laikmeta troika: Borovkovs, Godmanis un Muciņš !!! Un kāda galaktiska sagadīšanās, visi viņi ir pasakaini bagāti kļuvuši !!!

Un, lūk, šeit šī “čeksa maisu” sargātāja komentārs uz Eihmaņa priekšlikumu:

  1. oktobris plkst. 14:41 Linards Mucins Vai Vilors nav saīsinājums no Vladimir Iļjič Ļeņin Okvjzbrjskaja Revoļucija? Tad jau saprotama vēlme atgriezties PSRS un reālā sociālismā un celt komunismu lēģeros!!!!! Tiesu izpildītājs kā brīva profesija un VALSTS AMATPERSONA ir atgriešanās pie līdz 1940. okupācijas statusa, kāds eksistē gabdrīz visā ES, it sevišķi pistkomunistiskās valstīs, kuras pieņēma Francijas tiesu izpildītāju minēto modeli. Mēs tikai atjaunojām pirmskara. Ja valsts grib ierobežot, lai palielina IeIeN, nosakot, ka ienākumu virs 1 000 000 € apliek ar nodokli pēc 50 % likmes!!!!!!!!


Vai tādu atbildi sniedzošais ir uzskatāms par cilvēku ?

Šaubos, vai kāds viņu var “definēt” par cilvēku, kur nu vēl par latvieti.

FOTO: Latviešu tautas masu slepkavas,-čekas maisu sargātāji !

Visi šie sātaniskie izdzimumi šodien ir pasakaini bagāti. Žīdsātaniskās PSRS okupācijas režīma pēcteči- mantinieki šādus cilvēkus tur lielā “godā”, jo tikai ar viņu atbalstu tie var netraucēti izzagt Latvijas valsti un slepkavot latviešu tautu.

Viņiem tiek pagādāti ienesīgi darbi un dota iespēja laupīt latviešu tautas materiālās un garīgās vērtības.

Tieši tādi “muciņi” ir tie, kuri dod svētību latviešu patriotu iznīcināšanai.

Raksta beigās variet lasīt kāda pēcAtmodas patriota teikto. Runa ir par Latvijas Aizsargu organizāciju, kuru vadīja Jānis Rība. L. Muciņš un A. Gorbunovs bija vieni no galvenajiem slepkavību pasūtītājiem, ne būt ne mazsvarīgāki par I. Godmani, Z. Čeveru un A. Borovkovu… .

Tieši Anatoļijs Gorbunovs(un arī pēkšņi kļuva par miljonāru) bija viens no svarīgākajiem slepkavību iniciatoriem, jo čekisti taču bija pakļauti viņam !

Pilnīgi neviens no šeit minētajiem nav latvietis, ieskatot “muciņveidīgo” tarakānu. Vai tad viņa nicīgais komentārs nenorāda uz to, ka viņš mūs uzskata par gojām ?

Latvijas valdību “ievēl” Latvijas valsts represīvie orgāni, kuri pilnībā sastāv no krievžīdiskajiem slepkavām. Tā ir sātaniska gara kropļu banda, sākot no Vējoņa un beidzot ar Kalnmeieru.

LRTT atgādina:

Sodīti tiks arī visi tie, kuri “draudzīgi” sveicinājuši šos slepkavas !

Linards Muciņš ir viens no galvenajiem iniciatoriem Latvijas Aizsargu organizācijas iznīcināšanā un Jāņa Rības noslepkavošanā.

Šajā slepkavībā dalību ņēmis ir arī viltus latviec L. Inkins.





Šeit(ar zili marķēto) variet iepazīties ar J. Rības laikabiedra atmiņām un secināt paši, kā tas viss notika. Neviens no patriotu slepkavām nav ticis noķerts un tas norāda, ka: viņi atrodas starp mums. Arī es nevarēju pat ļaunākā murgā iedomāties, ka Jānis Rožkalns var piedalīties manas slepkavības organizēšanā.

Nepārprotami, ka tiek gatavota slepkavība

Mēs viņus tiesāsim un viņu īpašumus nodedzināsim, jo tie ir piesūkušies ar latviešu tautas sviedru, asins un nāves enerģiju !!!

03.07.18                L. Grantiņš





Bija tur ar tādi ! Redzi, kad biju Aizsargu organizācijā- Jāni Rību, noslepkavoja, jo bijām devuši zvērestu Pilsoņu Komitejai, bet ne AP komunistiem !

Nobijās no 30 000 bruņotiem Aizsargiem !

Bija daudz pasūtījumu slepkavību.

Viņiem kompartijas nauda + noziedzīgās struktūras. Mēs nepaspējām, apbruņot Aizsargus ! Jānis Rība dibināja mednieku biedrību, lai aizsargi tiktu pie ieročiem, bet par vēlu!

Tad jau bija Pilsoņu Kongress, vienīgā leģitīmā Latvijas valdības struktūra, bet mēs vienkārši NEPASPĒJĀM un arī negaidījām, ka tas aizies līdz politiskai slepkavošanai !

Man jau daudz gadu un es to nepavilktu, ko Jānis Rība, bet tad jau mani arī novāktu ! J. Rība bija Latvijas Aizsargu organizācijas priekšnieks ! Cik tad mūsēju, vēl palicis… .

Nošāva no medību bises, kad Jānis no Aizsargu štāba devās mājas ! Matīsa ielā 101, iznākot no štāba turpat sētā, bet slepkavas, protams, nav atrasti !

Tas bija Gorbunova, pasūtījums !

Viņa cilvēki, katru nedēļu, lauzās mūsu štābā, demolēja tipogrāfiju, otrā stāvā… !

Nācās štābu apsargāt 24h, kaut arī mums vēl nebija, ieroču ! J. Rība gribēja, lai visiem būtu 12 kal. Pumji- bises ar 8-10 lādiņiem, mēs vienkārši nepaspējām !





To latviešu ļaužu zināšanai – kā tās lietas darītas top!

Leonards Inkins un „Mein Kampf“

Mēs varam tikai apbrīnot apziņas duļķošanu, jeb, kā mūsdienās to oficiāli dēvē, sabiedriskās domas veidošanas aparāta veiktos līkločus. Tā, atšķirot kādu laikrakstu “Latvietis Latvijā” numuru, ieraudzīsim fotogrāfijas, kurās redzami aizsargi. Nevis kaut kādi viltvārži, kuri pa reizei savāra kādu šmuci un ar pastieptu roku stāv veco komunistu varasvīru priekšā, lai izubagotu arī sev kādu kumosu no tā, kas atņemts latviešu tautai, bet gan īstie, 18. novembra Latvijai uzticīgie.
Dažs apstākļu pazinējs par to būs izbrīnīts. Laikraksta galvenais izdevējs Leonards Inkins taču jau Jāņa Rības laikā tika izslēgts no aizsargiem par pārāk ciešu draudzību ar Maskavas vīriem! Kāds gan viņam ar tiem vairs var būt sakars? Atbildi uz šo jautājumu atradīsim, ja sapratīsim, kā Maskavā pret latviešu tautu prot izmantot apstākļus, kas, kā šķiet, uz mums vispār nav attiecināmi.





Dzimšanas datums: 00.00.1933
Miršanas datums: 28.11.1997
Aizsargs, Mākslinieks (-e), Nozieguma upuris, Sabiedrisks darbinieks
Tautība: latvieti 
Mākslinieks grimētājs, Aizsargu priekšnieks, LTF, LRP, LNNK deputātu kandidāts Pilsoņu kongresa vēlēšanās.

Ar vairākiem bises šāvieniem nogalināts Matīsa ielas 101. nama pagalmā (netālu no Aizsargu štāba).

Slepkavība nav atklāta. Pirms viņa tika nogalināti trīs Aizsargu organizācijas nodaļu komandieri. Policija līdz šim nav atraduši slepkavas nevienā no gadījumiem

Drošības policija 1998. gadā  norādīja, ka “pēdas vedot” „Pērkoņkrusta” virzienā.(LRTT piebilde: krievžīdiskā DP savu noziegumu grib “pierakstīt” “Pērkoņkrustam”)

***

6. decembrī ar sēru dievkalpojumu Rīgas Domā pēdējā gaitā izvadīja Latvijā atjaunotās Aizsargu organizācijas komandieri Jāni Rību. Aiz lūgumu noturēja prāvests Jānis Liepiņš un mācītājs Kārlis Lielzuika no ārzemēm. Gandrīz tūkstotis laužu stāvēja ciešā pulkā dievnamā ap nelaiķa zārku, par kuru liecās Aizsargu organizācijas un sarkanbaltsarkanie valsts karogi.

Aizsargu organizācijas pārstāvji no visām Latvijas malām rokās aiznesa komandiera zārku cauri visai Vecpilsētai līdz Brīvības pieminekļa pakājei. Gara, jo gara pavadītāju kolonna, sēru mūzikai skanot, vijās cauri Vecrīgas
ieliņām un saplūda lielā pulkā pie Brīvības pieminekļa. Tur viņi visi vienojās himnā “Dievs, svētī Latviju”  un pēc tam aiz katalalka autobusos devās uz Drustiem, kur ir Jāņa Rības dzimtā puse. 

J. Rību nogalināja 28. novembra ar diviem šāvieniem pie Matīsa ielas 101. nama, kur atrodas aizsargu štābs. Aizsargu organizācijas par priekšnieku ievēlētais Aksels Kaimiņš sacīja, ka gan organizācijai, gan J. Rībam draudēts jau kopš organizācijas atjaunošanas 1990. gadā. J. Rības
nošaušanu aizsargu vadība vērtē kā Latvijas ārējo un iekšējo ienaidnieku
pasūtinātu politisku slepkavību. Šogad pēc sprādziena pie Uzvaras pieminekļa Pārdaugavā atrada divus bojāgājušus bijušos aizsargus. Sprādzienu sarīkoja ultraradikāls grupējums “Pērkoņkrusts”. A. Kaimiņš
atzina, ka neizslēdz iespēju par “pērkoņkrustiešu” līdzdalību slepkavībā. 

Kopš 1993. gada Latvijā ir divas aizsargu organizācijas, taču nelaiķa
J. Rības vadītie aizsargi nav reģistrējušies Tieslietu ministrijā. A. Kaimiņš paskaidroja, ka viņi ir atjaunojušies kā 1918. gada Latvijas Republikas organizācija un neuzskata par nepieciešamu reģistrēties pašreizējās institūcijās. Otrā organizācijā esot apvienojušies daudzi no J. Rības aizsargu rindām izslēgti cilvēki ar kriminālu pagātni.
GUNĀRS BIRKMANIS




Speciālizlaidums AČGĀRNI.COM

Mazs cinītis gāž lielu vezumu !

You may also like...

8 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Tu labāk pastāsti, kā tavs “varonis” Rība piesavinājās ārzemju latviešu ziedoto naudu Aizsargiem…
    .
    .
    .
    Admins
    Kā tu to zini ?
    Un par to tavi ciltsbrāļi no čekas viņu nošāva ?
    Tev ir “dzelžaina” stukača loģika !

  2. Endijs saka:

    Lai tauta zinātu kā attīrīties, tai jāzina patiesība un vēsturiskā varas veidošanas uzbūve, kā tā tiek organizēta un vadīta. Tikai tad mēs spēsim vienoties pret ļaunumu un atjaunot patiesu tiesiskumu, nevis mīcīsimies izliktajos slazdos, bezjēdzīgi izlietojot enerģiju cīņai ar nebūšanām (mērķtiecīgi vadītas noziedzīgas darbības) sekām, kas protams tiek veikta likuma vārdā, jo likumus pasūta tie paši, kuri iegūst mūsu darba augļus un sen jau sagrābuši mūsu senču radītās vērtības.
    Kā likums, mazo zaglēnu un parazītu sarausto vienmēr iegūst lielāki zagļi un lielāki parazīti un tas turpinās tik ilgi, kamēr nauda atgriežas pie tās radītāja (drukātāja), kurš savukārt caur savām struktūrām ir visas sistēmas uzturētājs. Tomēr līdz šim tas nav atturējis pārdoties pašlabuma gūšanai, kas manuprāt ir tumsonības un nezināšanas apliecinājums vai – speciāli izkropļotas jauniešu zināšanas ārvalstu universitātēs, lai kalpotu “vienotam” mērķim.
    Uzdošu vienkāršu jautājumu, vai daudzi var lepoties ar savu senču izveidotiem īpašumiem ? Ar tādām vērtībām vai kolekcijām, kuras uzkrātas daudzu paaudžu garumā, domāju nē, jo to nepieļauj pat elementārs civillikums, kurš ir pilnīgs pretstats K.Ulmaņa laika likumiem. Nemaz nerunājot par pārējo safabricēto un nepārtraukti grozīto likumdošanu, kas nerada ilgtspējīgu stabilitāti Latvijas interesēs, toties nepārtraukti atgādina par marionešu vietvaras “milzīgo svarīgumu”. Un nav starpības, vai vara atrodas pozīcijas vai saucamās opozīcijas-okupantu rokās, saimnieks tiem tāpat būs viens – kurus vada alkatība un gatavība pārdoties.

    Video tiem kas saprot krievvalodu, iespējams ne galīgā patiesība niansēs, bet vismaz pamatlīnijas, lai šajā vietnē nebūtu jāizsaka dumji apgalvojumi. Mani protams neinteresētu kas notiek Krievijā, bet ja tā ir 1:1 tā pati politika kura tiek realizēta pie mums, tad tā vairs nav sagadīšanās.

    https://www.youtube.com/watch?v=Fd_MDFi6e-Q

    https://www.youtube.com/watch?v=avaPOghwQ-8

    https://www.youtube.com/watch?v=tvN0v5IZ9uk

  3. AGedroics saka:

    …stāsta ļaudis, kas bija ar šo kopā…
    .
    .
    .
    Admins
    Vai tikai ar ĻAUDĪM nav jāsaprot provokators- žīds Inkins ?
    Tāpēc jau noklusēji, kad jautāju par viņu, jo kādreiz plātījies, ka Inkins esot savā “romāna” visu izklāstījis… .

  4. No Maarupes saka:

    Sīrs sagt:
    2018. gada 30. Juni um 19.43 Uhr

    Un tomēr Lapsis toreiz , kad Linardu Grantiņu savaņģoja , bija vienīgais , kurš par to rakstīja un nosodīja . Tā višš bij !
    .
    .
    Admins
    Es jau arī to nenoliedzu, bet tikai visa tā „informēšana“ bija ar zemtekstu… .
    Viņš, kopā ar VDK cīnās pret šo, pa pusei latvisko kliķi.Kad nāks pie teikšanas viņa „kliķe“, tad līs asins straumēm…

    Pareizs veerteejuma!Ir jaasaprot, ka taads lapsa vai priediitis utt.”varoniigi” noraada uz shodienas klikes truukumiem, nevis lai tos labotu, noveerstu, bet launaa priekaa par to shefiem iisti nederiigaas sisteemas truukumiem. Lai reiz vietaa redzeetu veel launaaku latvieshu tautai sisteemu un citu, pavisam sveshu varu.
    V.Feimentals nesaprot,jeb negrib saprast shos latvieshiem biistamos tipus vai tieshaam ir tik naivs?! Vini ir tik drosmiigi tikai taapeec, ka nav vientuli ciinitaji, kaa nepamatori spriedelee Freimentaals, bet gan ir kremla specdienestu sargaati un balstiiti spegi, dazi arii tiem deriigie idioti.

  5. AGedroics saka:

    ,,,ne tikai viņš !!!

  6. Inese saka:

    Gorbunova cilvēki tāpēc arī uztaisīja viltus Aizsargu Organizāciju, lai to saziedoto naudu varētu piesavināties.
    Jānim Rībam bija tikai nieka pelēkais mētelītis, kuru visu laiku valkāja un nebija ne auto sava, nekā.
    Un informācija man šī ir no tādiem avotiem, kuri J.Rību pazina łoti labi, jo ne jau visus jūs apslepkavojāt.

    Es tev Gedroic novēlu visu to pašu sliktāko un no visas sirds. Smejies vien mēsl par maniem lāstiem, tikai zini to, ka tie 100% piepildīsies!!!
    Tu uzvedies kā tāda paviegla ielas meita, kura nu nekādi nevar rimties un pārstāt apmeklēt interneta vietni kurā tevi vienkārši negrib.
    Krieviem ir raksturīgi uzmākties ar savu “draudzību” un nopietnība vińem nav saprotama. Bet pats interesantākais ir tas, ka šī jūsu (стервозность) piemīt kā vīriešiem, tā sievietēm, riktīgiem latviešiem tāda īpašība nepiemīt.
    Esi tu NOLĀDĒTS Gedroic par to, ka apmelo tādu izcilu Cilvēku kā Jānis Rība.

  7. Inese saka:

    Jāńa Asara ielā, kur bija Pilsońu Komiteja, pie ieejas vīri bija izkāruši plakātus uz kuriem bija attēlots sarkanbalt sarkanais karogs ar sirpi un āmuru. Tādā veidā Aizsargi vienkārši ńirgājās par Augstāko Padomi.
    Bet pats pretīgākais ir tas, ka tie parazīti nemāk cīnīties godīgā cełā, vińi kā ložńājoši tārpi ielien katrā pieklājīgā biedrībā un izveido dubultnieku, viltus organizāciju, ar nolūku apmułk’ot tautu.
    Par Sarkanajiem Aizsargiem Jāńa Rības cilvēki sauca tos Gorbunova tārpus!
    Un vai tie slepkavas ir pelnījuši kaut skripatińu cieńas? Nu protams ka nē! Vińi visi ir pelnījuši lodi pierē!!!
    Mans naids, uz tiem, kuri piesmej, slepkavo manu latviešu tautu, ir vārdos neizsakāms.

  8. ES saka:

    Inkens ir čekas maisos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *