Dzintar- Parādniek, būs “jāsēž”, pat pēc 4. maija kliķes likumiem

Sakarā ar VL! Noziedzīgo darbību es atgādinu jau sacīto:

2015.gada jūnijā tīmekļa vietnē ievietotajā paziņojumā Grantiņš rakstīja, ka esot ieradies savā tēvzemē, neskatoties uz draudiem, kuri nāk no valdošās kliķes. “Tā cenšas mani izdabūt no manas pagaidu mītnes zemes, lai tiesātu mani par Atmodas laika noziegumiem. 4.maija kliķei taču, tāpat kā Putinam, ļoti sāp PSRS sabrukums. Arestējiet un tiesājiet mani! Vēlu panākumus jums, nožēlojamie tautas nodevēji! Nepalaidiet garām šo izdevību! Ja neizdarīsiet to ar mani, tad es to izdarīšu ar jums. Es jūs aizvilkšu uz karātavām pēc visiem likumiem ar ANO mandātu kabatā! Un ne tikai vienus, bet kopā ar visām ģimenēm, kuras līdz ar jums ir rijušas un rij tautai nozagto!” rakstījis Grantiņš.

http://nra.lv/latvija/kriminalzinas/242107-atkal-aptureta-kriminallieta-pret-nacionala-naida-kurinasana-apsudzeto-grantinu.htm

Braucu uz Latviju provokatīvi apzināti, iepriekš jau paziņojot un pat piedraudot pie varas esošajai cionistu bandai.

Cerēju uz VL!, ka, ja mani arestēs viņi metīsies mani aizstāvēt tāpat kā toreiz klaida latvieši, kad dibināju H-86 grupu. Tad sāktos pamatīga ažiotāža un VL! reitingi, kā šodien mēdz izsacīties, uzlēktu virs 50% un mēs pat ar okupantu klātbūtni varētu atjaunot Tiesiskumu Latvijā.

Izrādās, ka šoreiz biju “mazliet” kļūdījies un rezultātā gandrīz zaudēju dzīvību.

Lasīt visu:

VL! & Co ir konsolidācijas procesu beiguši…





Dzintar, jūs mani, kurš bija ar mieru upurēties tautas labā un celt jūsu popularitāti, ne tikai neaizstāvējāt, bet tieši otrādi, darījāt visu, lai mani noslepkavotu !

Rasnačs un Levits taču ir “vislatvijieši” !

Jūsu interneta vietnē ne ar pūš plēstu zilbi netika pieminēts mans zvērīgais- žīdboļševiku gaumē veiktais arests.

Vēl jo vairāk: mans vārds jūsu vietnē ir atzīmēts kā SPAMS !

Jūs, izdzimteņi, aizmirsāt, ka sēžat manis un man līdzīgo izkarotajā Latvijā un nežēlīgi to postāt, kā aptrakuši vilk- suņu jaukteņi, kuri plosa aitu baru, lai apmierinātu savu plēsoņu dabu !

Tu, Dzintar, ar Parādnieku un visu jūsu ārprāta MAKSĀT NESPĒJAS ADMINISTRATORU bandu, kura “likumīgi” aplaupa manu tautu, esiet fiziski iznīcināmi un arī tiksiet fiziski iznīcināti !!!

Jūs taču visi esiet hazāržīdi !

Ir kļuvis zināms, ka Tu, Dzintar, esi mūsu tautas ārprāta slepkavas Mavrika Vulfsona spermas produktu pēctecis !

(Un tāpēc tu nevari būt savādāks, tu slepkavo tautu to aplaupot un izdzenot no Dzimtenes !!! Tu nesekoji manam aicinājumam, sūdzēties starptautiskajām organizācijām par komunistu- čekistu noziegumiem pret tautu un valsti ! Tamdēļ jau šīs organizācijas ir dibinātas.)

Un, kas tad ir Parādnieka tēvs ?

Parādnieks– tāds pats hazārsūds, kurš ir kopā ar slepkavu- krievžīdu Bunku(Ar slepkavu kopā var būt tikai slepkavas).



Protams, ka Juris Jurašs, kurš jūs apsūdz noziegumā, ir no tās pašas šlakas, bet apvainot viņu melošanā, kas attiecas uz jums abiem, būtu muļķīgi.

Tev, Raivi, un arī tev, Imant, vajadzētu sekot goda prātam: iegādāties šaujamo, apšaut visus maksātnespējas administratorus un nošauties pašiem. Citas izejas, lai glābtu savu godu vismaz savu bērnu acīs, jums nav.

Jums ir jāsēž pat pēc šīs- 4. maija kliķes LIKUMIEM !

Neskatoties uz manu nesaprašanos ar Bordānu, viņš pateica taisnīgus vārdus, ka NA ir ļoti daudz labu cilvēku un partijas PROGRAMMA  ir laba, tikai vadība jānomaina ! Arī LRTT par to jau gadiem ilgi runā. Dzintars ir ticis kritizēts pietiekoši daudz. Šodien vairs kritika neder, viņš, kopā ar bandu jāarestē, jāiesēdina un jātiesā ar ASM !

Viņš nav labāks par Brigmani, Urbanoviču vai Godmani !

Jurašs aicina Parādnieku atklāt ģimenes finanšu plūsmas

Pēc Dzintara atzīšanās, Juris Jurašs aicina arī Parādnieku atklāt ģimenes finanšu plūsmas un atzīt darījumus ar Lūsi.

Gepostet von Jaunā konservatīvā partija am Montag, 18. Juni 2018

Sātanistu(hazāržīdu bandas) rituāls turpinās

06.07.18              L. Grantiņš

You may also like...

2 komentāru

  1. Sīrs saka:

    Kā teica biedris Staļins – kadri izšķir visu. Šī žīdiskā sistēma bez tādiem nespēj funkcionēt.
    Un nemainot sistēmu un tās kadrus nav iespējams panākt pārmaiņas.
    Es atceros jantariku (smīnu) ,kad viņš bija uz ribām uzzīmējis plēstu brūci un uzrakstījis – Abrene…. :) un defilēja pa kaut kur pa ielu laikam…
    Diez , uz kuras vietas viņš šodien kaut ko uzzīmētu ?? :)))

  2. No Maarupes saka:

    Domaajam, ka vini ir tikai kalpi, eerti iekaartojushies, apveelusgies uz tautas reekina deputatu treknajaa maiziite un neko citu negrib, ka tikai palikt pie siles cik iespeejams ilgaak! vini sen nav tautas patrioti un neko nedara lai vinu rindas augtu un kremla bandu no Riigas izlaupiishanas aizdziitu. Viniem pietiek ar apzinu, ka savus 8-10% dabuus un varees veel 4gadus paraziteet uz saveejo naivo un uzticiigo tautieshu rekina.
    Ierindas biedriem jaapamosras un japiesp[iez to straadat atbildstoshi soliitajam, kad tos ieveeleja -jo tad vini soliija dekolonizaciju un panaakt latvisku muusu Teevzemi, bet shodien shie bleezi ne skanas neizdod par sho galveno latvieshiem soliito,kura deel tie arii tika pie meerka -siles, tikai yaapeec tautas ieveeleeti tie tika, nu to visu “aizmirsushi”!
    .
    .
    .
    Admins
    Protams, viena konsolidēta žīdu banda> https://www.irliepaja.lv/lv/raksti/viedokli/silakaktins-par-kadu-skermu-tiksanos-starp-malagu-un-rigu/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *