“Pārmaiņām būt”: Protams, ka žīdkomunistu vara nav likumīga

To, ka čekistu – žīdkomunistu vara nav leģitīma, saprot arvien vairāk ļaužu un saprot arī to, ka ar labu tie varu nevienam neatdos.

No vienas puses it kā cerīgi, bet zinot, ka reālas opozīcijas partijas Krievijā nepastāv, tāpat kā Latvijā (tādas vienkārši netiek pieļautas, pat gadījuma cilvēki partijās ir retums), paliek atklāts jautājums par tautā populāru un visiem pieņemamu līderi, kuram drīkstētu uzticēt varas veidošanu.

Domājošie cilvēki pamatā nevēlas redzēt nevienu no tur esošajiem vai bijušajiem.

Kad nav konkrēta līdera vai kodola, Krievijā tas var izvērsties ārprāta bardakā un bandu karos, marodierismu ieskaitot, kas nebūt neapstāsies pie Krievijas ārējām robežām, kur jau tagad valda nabadzība un pusbads.
Scenāriji protams var veidoties dažādi, arī tādi kā savulaik Katiņā.

Iespējams daudzi nezina, vai nav pievērsuši uzmanību.
Lūdzu nejaukt Катынь ar Хатынь, kas kremlim ir ļoti raksturīgi, lai slēptu НКВД pastrādātos noziegumus un jauktu cilvēkiem prātus ar šiem līdzīgajiem sādžu nosaukumiem.
Par notikumiem Хатынь

(Balkrievija), ko pēdējos gados tik ļoti popularizē Krievija, saražojot neskaitāmas filmas, lai aizēnotu НКВД noziegumus Катынь sādžā (Krievija).
https://inosmi.ru/world/20150307/226711060.html

06.08.19

You may also like...

2 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —To poļu filmu nav iespējams li’dz galam noskatīties! ŠAUSMAS!
    Un vai tie nav tādi paši, kuri mūsu Dzimteni Latviju ir noveduši pie triju karu posta, pie iznīcības, pie beztiesības…!?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *