“PATRIOTI” un L. Lapsas patriotisms ir cionistu izpausmes

“Patriotu” vēstījums Romas pāvestam !

Teksts savā būtībā ir pareizs. Tādu “iebāzt degunā” pasaules vienam no lielākajiem sātana kalpiemVatikāna sātanistu fīreram, nav par skādi. Tikai viena nelaime ! Tas viss ir pat mazāk vērts par tualetes papīru, ja nav pieminēti šī teksta autori.

Un rada interesi arī tas, ka Lato Lapsa šo anonīmo ziņojumu/lūgumu publicē savā vietnē ?

“Lūdzam Jūsu Svētību publiski aizlūgt par Latviju un tās iedzīvotājiem !”

Šai vēstulei nav pilnīgi nekādas vērtības, ja aiz tās nestāv personības. Tas ir tas pats, kas viltota nauda. Šī tukšā vēstule tiek publicētā kā atšķaidītājs: ja nu kāds(kāda cilvēku grupa) tiešām iedomājas sūdzēties.

Šeit ir lasāms pēdējais Helsinki- 86 ziņojums:

Eiropas Parlamenta prezidentam Antoni Tajani…

Kāpēc Lato Lapsa to nav publicējis ? Tas tika arī viņam aizsūtīts.

Lato Lapsa, protams, ka atbildi sniedza, bet savādākā formā, nosaucot H- 86 ziņojuma autoru L. Grantiņu par pusjukušu.

Lato Lapsa strādā vienotā komandā ar mūsu valsts izlaupītājiem !!!

Viņš kalpo kā “ventilis”, lai bīstamības brīdī izlaistu uzkrājušos draudīgo spiedienu.

Tikko rakstā, kurā bija runa par Lato Lapsu, R.B.(R.B. man ir zināms. Viņa personību man nav jākomentē, jo mērogu izsaka viņa rakstītais komentārs) bija ielicis vienreizēju LL īstās būtības izsakošu komentāru: katrai personībai ir savs MĒROGS !

Lato Lapsa. L. Grantiņš ir pusjucis

 

  • RB sagt:

    Bija nepatīkami lasīt bez iemesla uzrakstīto apvainojumu. It sevišķi tāpēc, ka tas nāca no izcila žurnālista un personības, par kādu var uzskatīt Lato Lapsu. Gribētos cerēt, ka tamlīdzīgi puiciski izlēcieni neatkārtosies.

    Kā jau iepriekš rakstīju, katrai personībai ir savs mērogs.

    Attiecībā uz Lapsu, tas robežojas ar lielām un mazām blēdībām, intrigām, netīro veļu utt. Savu vistu kūti (Latvijas salašņu eliti) viņš ir saodis pareizi, un novēlēsim viņam veiksmīgas medības.

    Lielāka mēroga notikumi un sakarības uz Lapsu neattiecas, jo tos izprast viņam nav pa spēkam. Piemēram, viņam bija grūtības saskatīt notikumu loģiku ABLV lietā, lai gan tāda iespēja viņam tika dota.
    .
    .
    .
    Admins
    Labi pasacīts: Katrai personībai ir savs MĒROGS !

 

Tā ir Lato Lapsas īstā seja… .

Mūsu tautas iznīcināšanas mehānisms strādā saskaņoti,- pēc Ciānas LAIKA un viņu darboņu uzdevumā !

Romas pāvests ir nekas vairāk kā cionistu darbarīks un gaidīt no viņa “patiesības izpausmes”, ir tas pats, kas ūdeni iemestam cirvja kātam gaidīt lapas uzplaukstam.

1.-Kāpēc Mārtiņš Luters “aizmuka” no katoļiem ?

2.-Ko Mārtiņš Luters sacīja par žīdiem ?

Atbildi uz visiem jautājumiem par šodienu Tu, latviet, atradīsi šajos divos jautājumos.

Kāpēc iepriekšējais pāvests Racingers, pretēji Vatikāna priekšrakstiem, atteicās no šī amata ? Tāpēc, ka “vatikāns” ir visīstākais sātanistu midzenis, protams, šodienas luterāņi  nav labāki, bet krievu Pareiztīcība ir jūdaistu kopija !

Sapratīsi arī to, kāpēc Kristum jānāk otrreiz(ja “kristieši” visu būtu darījuši pareizi, tad kāpēc viņam būtu jānāk vēlreiz ?) !

Dievs, svēti mūsu Tēvzemi !





Neaizmirsti iegriezties arī pie ACAGĀRNI.com:





08.07.18

Cik ilgi vēl krievžīdu cionisti- hazātu mafija noturēsies, tik ilgi vēl plūdīs asinis… .

Par HAZĀRU(krievžīdu) MAFIJU:

You may also like...

10 komentārs

  1. Sīrs saka:

    Mozus savā laikā tika smagi piečakarēts. Tas dievs ,ar kuru viņš kontaktēja , bija reptiloīdi . Mūža beigās viņš to atskārta …

  2. RB saka:

    Ko darīt? Katram formulēt savu personisko pozīciju galvenajos jautājumos, un dzīvot saskaņā ar to. Tas nav viegli, bet ja izdosies, dzīve sakārtosies, un tālākais kļūs skaidrs.

    Vairāk informācijas rakstā http://www.societyandnature.org/okms.pdf , īss ievada video šeit https://youtu.be/lfDK7kIG6iM

    “Latvijas patriotu” (?) vēstule sarakstīta no verga pozīcijas. Vai šāda pozīcija der konkrēti Jums, lemiet pats.
    .
    .
    .
    Admins
    Pareizi, “patrioti” ir jāliek pēdiņās, bet no kādas pozīcijas tā sarakstīta, viedoklis nav viennozīmīgs, jo mēs pagaidām esam vergu statusā, protams, neiedomājami milzīga un ļaunuma pilna pārspēka priekšā !
    Brunera kungs, vai nevarētu paralēli visus Jūsu darbus saņemt arī latviski ?
    Jūs taču esiet latvietis !
    Tad Jūs šajā VIETNĒ vienmēr būsiet gaidīts ciemiņš !

  3. RB saka:

    A jautājumu “Vai šāda pozīcija der konkrēti Jums?..” biju domājis uzrunāt ikvienu lasītāju.

    Attiecībā uz latviešu valodu, ņemšu vērā, paldies.
    .
    .
    .
    Admins
    Mana pozicija netieši ir paskaidrota šeit: “Pareizi, „patrioti“ ir jāliek pēdiņās, bet no kādas pozīcijas tā sarakstīta, viedoklis nav viennozīmīgs, jo mēs pagaidām esam vergu statusā, protams, neiedomājami milzīga un ļaunuma pilna pārspēka priekšā !”
    Mums, lai ko sasniegtu, ir jāievēro realitāte… .
    Es neesmu 100% filozofētājs, bet man derīgo “filozofiju” cenšos izmantot savu mērķu(tautas/tautu atbrīvošanu no cionisma, kas ir nekas vairāk, kā sātanisms) sasniegšanai.

  4. ko darīt? saka:

    Dibināt kopienas… ASV reiz bija kāda reliģiska kopiena, kas noslēdzās no ārpasaules un iztika paši neatkarīgi. Tad mēdijos parādījās ziņa, ka viņi izdarījuši kolektīvu pašnāvību, it kā reliģijas ietekmē. Kāds cits avots ziņoja, ka tā nav taisnība, viņi patiesībā nogalināti. Tātad kādiem šādas kopienas nebūtu vēlamas, jo zudīs kontrole pār visiem…
    Un šādās kopienās parasti ir stingra paklausība noteikumiem, ja nē, tad staigā prom pasaulē kā bomzis.

  5. Mūsdienās kopienas dibina turīgi ļaudis turīgās valstīs, bet ne tikai. Tie, kuri ir apguvuši kriptovalūtu ideoloģiju, pie vecās domāšanas atpakaļ nav dabūjami. Problēmas ir ar pašām kriptovalūtām, jo tās cenšas monopolizēt un pārvērst vienā lielā krāpšanā.

    Cits piemērs. Kāpēc rīko karus pret Islamu? Islama valstīs sabiedrība ir tuva cilvēku sabiedrībai, lai gan no eiropiešu viedokļa tā var izskatīties diezgan nežēlīga. Tomēr tas ir viens no veidiem, kā cilvēku sabiedrība realizējas praksē. Tur ir gimenes, klani un ciltis, kas dzīvo diezgan neatkarīgi, un valsts vadībai ar to jārēķinās.

    Mēs esam tālu no tā, tomēr nekas mums neliedz apvienoties pēc būtiskām pazīmēm – kopīgas intereses, teritorija, nodarbošanās .. Iesākumā apvienībām nav jābūt lielām, apvienoties var kaut vai 2 ģimenes/ cilvēki. Tas jau būs liels solis uz priekšu. Par to visu sīkāk ir rakstā un RB-01.

    Diez vai mūsdienās esošai varai būs pa spēkam tā vienkārši ņemt un apšaut visu kopienu.

  6. “Kopiena” nav organizācijas pirmelements, pamata struktūra ir cilvēku grupa (RB-01, punkts 8.2.). Grupai var būt dažādi mērķi, kā piemēram kopīga darba veikšana, aizsardzība, dežūras, .. No grupas var izveidoties komerciāla kompānija, pašvaldība (kopiena), aizsardzības/ policijas vienība ..

    Varu piedāvāt pāris video, diemžēl tikai angļu valodā, kur cilvēks ļoti labi izskaidro grupas. Viņš to dara no sava skatpunkta, kas ir izdzīvošanas prakse, ko apguvis dienestā kaut kādās ASV specvienībās.

    https://www.youtube.com/watch?v=cl1aUN-kwXw var sākt skatīt no 3 min. 12 sek., kad viņš nonāk pie lietas būtības
    https://www.youtube.com/watch?v=_ch2Sylnuy4

  7. ko darīt? saka:

    Ja turīgi ļaudis veido tādas kopienas, vai tas nav tāpēc, lai apietu valsts ieņēmumu dienestu un nebūtu jādalās ar mazākturīgiem? Tas tā kā velk uz anarhiju…
    Pieņemsim, ir uzņēmējs, kas vada celtniecības firmu. Viņa bagātību rada strādnieki ar savu darbu. Jo mazāk maksā strādniekiem, jo turīgāks būs boss. Un ja šādi bosi sarunā, kā ignorēt valsti, tad vēl jo labāk viņiem. Bet strādnieka bērniem arī vajag skolu, pašam vecumā vai slimībā pabalst vai pensiju.
    Vai es ko nepareizi sapratu?

  8. ES saka:

    Divi subjekti, kuri strīdās par to, kurš akmenis ir sarkanāks.
    Ir latviešu tauta, ar kuru kauliem nevarēs Daugavas gultni aizbērt.

    Izeja no situācijas Lapsai jāpieņem TT izvirzītās prasības,veidojot kopistisku koalīciju ar Latvijas Tautas Tribunālu. Tikai kopīgi mēs gāzīsim lāci.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *