Atgādinājums Latvijas “antifašistiem” un kangariem

Šis raksts ir pārdomām par 16. martu, par tā cēloņiem, darboņiem un sekām, kuras finālā sekos.





Iepazīstieties, latviešu tautas slepkavas- žīd-komunisti, ar šo informāciju:

http://maxpark.com/community/14/content/3386183?_utl_t=fb

Ja iepazināties, tad sapratāt, ka latviešu karavīri sargās arī jūs- “ANTIFAŠISTUS”, kad notiks jūsu noziegumu izvērtēšana pret cilvēci- NIRNBRGA- 2.

Latvijas šodienas “antifašistu” banda taču ir tie paši PSRS aizstāvji !

Un, kas bija PSRS ?

Vai ne nacistiskās Vācijas sabiedrotie, kad tika dalīta Eiropa: Molotova & Rībentropa PAKTS.

Latviešu leģionāri cīnījās ne tikai pret asiņaino krievžīdu impēriju, bet arī Nirbergā apsargāja vācu nacistiskos noziedzniekus- krievžīdu sabiedrotos. Tātad, žīd- nacistu(cionistu-jūdaistu) naids pret latviešiem ir dubultliels !!!

Latvieši nav noziegušies ne pret vienu pasaules tautu !

Kā ir ar hazāržīdiem, no kuriem sastāv 97,5% Izraēlas iedzīvotāji un, kuriem nav ne mazāko tiesību uz šo palestīniešu zemi, jo viņi nav semītiskas izcelsmes ?

Par šo noziegumu šai hazārbandai stāv priekšā VISPASAULES TRIBUNĀLS(atvērt).

Tā būs atmaksa kādu pasaule vēl nav piedzīvojusi.

Aiz mums- LATVIEŠIEM, stāv Patiesība un visi MORĀLES LIKUMI, bet aiz viņiem asinis, asaras, ciešanas un nāve !





Par Satversmes Tiesu, augstāko instanci, kura “attaisnojoši” piesedz okupantu noziegumus LR.

No kāda “materiāla” sastāv 4. maija noziedznieku banda- Satversmes Tiesa ?

Vai viņi nav okupantu, cionistu- komunistu izveidots noziedznieku bars, kurš sastāv no dažāda tipa padibenēm ?

Vai šis švaļu bars, kurš tiek dēvēts par ST, nav tieši tas, kas visrupjāk pārkāpj LR Satversmi, tā ignorējot Latvijas kā valsts esamību ? Vai tad tie nebija tieši viņi, kuri Latvijas neatņemamo sastāvdaļu Abreni piešķīra noziegumu izdarījušajai okupētāj valstij Krievijai(ja par to nepienākas ASM, tad par ko tas piespriežams)?

Nekad neaizmirsīsim, ka vienīgā ST tiesnese Kristīne Krūma(atvērt), kura bija pret šo noziegumu, tika aizraidīta pa “skuju taku”!

2016. gada 17. jūlijā 14:09
Nebija šī cilvēka nāve nejaušība. Mafija nekad nepieļaus Latvijas patriotiem audzināt patriotismu Savos audzēkņos.

Viscentīgākais Latvijas valsts nodevējs un slepkava(vārda vistiešākajā nozīmē) ir žurkam līdzīgais Gunārs Kūtris, kurš  labi iekārtojies pie Krievijas- Izraēlas darbinieka- slepkavas Riharda Bunkas. Tas lasāms A. Babānes liecībās(atvērt). Visi, kuri aizstāv latviešu tautu un Tiesiskumu, tiek no Borovkova & Bunkas & Godmaņa bandas noslepkavoti. Pēdējais upuris ir pirms dažām dienām bezvēsts pazudusī bijušā prokurore Biruta Loze, kura bija sagatavojusi apskatu par Borovkova & Co darbību pret Latvjas valsti un demokrātiju. Šī informācija bija domāta LRTT i- vietnei www.tautastribunals.eu

Jā, latviet, tieši ST ir tā visaugstākā tiesību instance, kura uztur spēkā okupācijas likumus un nostājas pret latviešu tautu un demokrātiju.

Tāda žīdpadibene Ždanoka, kurai nav nekādas juridiskas tiesības atrasties Latvijā, var ālēties tikai tāpēc, ka aiz viņas stāv cionistiskie noziedznieki un viņu ielikteņi- marionetes Latvijā.





Kas attiecas uz okupāciju un deokupāciju: Visam pāri stāv Starptautiskie Likumi1949. g. Ženēvas Konvencija. Okupantu un kolaboracionistu tiesāšanu starptautiskā arēnā(nāvessoda izpildīšanu) un Latvijas Republikas tiesiskā statusa atjaunošanu 1939. g. robežās.

Tas noteikti notiks

20.03.18                 L. Grantiņš

Kas attecās uz šo balsotāju sarakstu: Ja mēs paskatāmies un atceramies šo 21. personu pārējās darbības- balsojumus, tad viņu balsošana šajā jautājumā ir nekas vairāk kā izrādīšanās, lai nākšajās vēlēšanās zvejotu sev latviešu balsis. Vai nav jāsmejas, ka I. Sudraba, I. Parādnieks, G. Kūtris un tā pati anti-latviete I. Laizāne, balso PAR !

You may also like...

3 komentāru

  1. ES saka:

    Tas jau būtu amizanti, ja kāds no VL/TB balsotu pret vai atturētos. Jautājums ir cits. Kas notiks artiem atturībniekiem?

    Jūsu domas?
    .
    .
    .
    Admins
    Tas viss ir cionistu(satanistu sekta) teātris.
    Neviens no viņiem nav latviešu tautas aizstāvis.
    Viņu beigas būs drausmīgas, vārdos neaprakstāmas.
    Viņu pašu ļaunums gāzīsies pār viņiem un mēs, protams, piepalīdzēsim… .

  2. Vai jūs zinājāt? saka:

    Vai jūs zinājāt,ka publiskajās tualetēs arī ir videokameras,lai vāktu par jums informāciju? Vai jūs zinājāt,ka Raivis Dzintars ir Eduarda Berklava dēls,cītīgs sekotājs un sekmīgs skolnieks? Vai jūs zinājāt,ka deviņdesmito gadu sākumā Ivans Bezhļebņikovs izdomāja,ka turpmāk sauksies par Jāni Maizīti-Maiznieku?

  3. a. saka:

    Kaut kā nemana Valdi Freimantālu…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *