Pārmaiņas. Viņi nesodīti cīnās pret Latvijas likumiem

Laikam vislabāk krievus pazīst krievijā dzimušais un uzaugušais ukraiņu izcelsmes žurnālists Arkādijs Babčenko, kurš tēmā par “doždj”, visu saliek pa plauktiņiem.

(kopēts no Pietiek. komentāru sadaļas. saīsināts teksts)

Tiesu eksperts 08.12.2022. 21:36

Bet te, turpinot viedokļa izteikumu arī Alvja Hermaņa rakstam, kurā teikts, citēju: “… šis lēmums visizdevīgākais ir tieši putinam un vispār – kanāla aizliegšana esot viņu specoperācija”, jāsaka, tie drīzāk ir meli, naivums vai kolaborācija, bet nezinu, ko manā rīcībā nav šo materiālu. Bet tam nav nozīmes. Nevajag būt zinātājam, lai saprastu, ka Kremļa “SPECOPERĀCIJA”, varētu būt ir tas, ka tieši šī TV kanāla iefiltrēšana ir kaut kāds Kremļa “specoperācija, izgudrojums, lai tracinātu iekšējo valstu sabiedrību, kurā tas atrodas. Vai tad neredzat, ka raidījuma ir piesaistīta krimināla Āža kāja” – nedaudz maigi kritizējot Kremļa rīcību, atbalstīt agresoru, tā armiju, ko jau ir nepieciešams vērtēt ne tikai NEPL ietvaros, bet, kā jau teicu, arī kriminālprocesa kārtībā.
Mani uztrauc ne tikai LZA paziņojums, bet arī Jāņa Sārta. NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktora izteikumi, ka NEPL lēmums izdevīgs Kremlim (teiktais tā apmēram, atreferējums). Ar šiem un citiem līdzīgiem izteikumiem kaut kas nav kārtība, bet kas?
Vai atceraties stāstu, ja atmiņa neviļ, ko teica savulaik MK padomnieks Kažociņš ? Ja valdībā nepaņems Saskaņu, būs daudz nepatikšanu vai ka tas apdraud vai var apdraudēt valsts drošību. Es biju pārsteigts, ka ārzemnieks rada tik lielu neizpratni un vēlmi “stabilizēt” valsti ar okupētājvalsts tautas pārstāvju klātbūtni valdībā. Ko, lai spiegotu, nodotu NATO stratēģijas plānus Kremlim ?

Redzot kā viņi nesodīti cīnās pret Latvijas likumiem, valsts valodu, ar sakariem Putina partijā, ar Maskavu, braukāšanu uz Maskavu utt., kā var runāt par viņu klātbūtni valdībā ? Tāpat tagad. Jāvētī, kas ir LŽA un citi, atsevišķi šie “Doždj” aizstāvji, kad skaidri redzams, ko viņi aizstāv, kas ir reālas rīcības agresijas atbalstīšanai.

[ https://m.pietiek.com/raksti/man_ir_ideja__tagad_mums_vajag_jaunu_arpolitikas_strategiju/komentari ]

P.S.

Par “doždj” aizstāvju vairumu un teoriju daudzumu, jautājumi nerodas, bet attiecībā uz Jāni Sārtu gan. Jānim Kažociņam uzbruka 2014.gada janvārī, bet februārī krievija okupēja Krimu un iebruka Ukrainā. Vai tiešām nejauša sakritība ?

11.12.22

LRTT

Pēc kādiem TIESĪBU PAMATIEM šie okupantu deģenerāti atrodas Latvijā ? Un tas šausmīgākais, ka šie izdzimumi atrodas pat Saeimā ! Viņi visi ir Levita izstrādātās sistēmas ELEMENTI, kuri kalpo par priekšposteni Latvijas čekistu bandai !

LRTT informācija PĀRMAIŅĀM. Ja sūtam materiālu kādam rakstam, tad atsūtiet ziņu, ka tāda informācija ir izsūtīta. Bieži gadās, ka komentāri, kuros ir vairāki norādījumi uz citām tēmām, “aizlido” pie spamiem. Šoreiz man atlika laika pārbaudīt spamu daļu, es nejauši to atradu.

You may also like...

10 komentārs

  1. Valodas stūrītis saka:

    “Nebija elektrība,tāpēc @ sistēma mani nevarēja identificēt un neatvēra durvis.”
    — Labāk teikt: “Nebija elektrība,tāpēc @ iekārta mani neatpazina,nedarbojās un neatvēra durvis.”

  2. Pie valodas stūrīša saka:

    (Tālruņa saruna): “Dakter! Kur jūs esat???! Uz operāciju galda pacients noasiņo!”
    Dakteris: “Velns,tualetē nogrima un aizskalojās mana @ caurlaide! Es netieku ārā!”

  3. no stūrīša saka:

    “Kad es augu“, labāk (runāja arī – ka pareizi) bija – “nebija elektrības“ ;)

  4. Anonīms saka:

    Kas nebija? – Nebija elektrība.
    Kā nebija? – Nebija elektrības.
    Ko pieslēgt? – Pieslēgt elektrība.
    Kur? – Elektrībā.
    Kokam divi gali. Uz viena gala uzkāpsi,ar otru galu vari dabūt pa pieri:)))

  5. Anonīms saka:

    “Naš prezident Ameriki.” Vai zinājāt,ka Krievijai Amerikā tāds ir? Viņš saucas: Donalds Tramps.

  6. Anonīms saka:

    Drukas kļūdas te nav kļūdas. Nosūta tekstu bez kļūdām,bet parādās ar nomainītiem burtiem,reizēm.

  7. ideāla taktika nogalināšanai saka:

    Piemētāt nejēdzīgus komentārus ar nejēdzībām.

  8. vēsture saka:

    ASV. ļoti vilcinās,bremzē,ka Ukrainai tiktu piegādātas ASV. ražotās pretraķešu sistēmas “Patriot”.
    Citādi bija,kad ASV. uzbruka Irakai un Sadama Huseina Iraka zinādama vainojamo nelaimē,izšāva “Skad” raķetes uz Izraēlu. Tad ASV. nekavējoties apgādāja Izraēlu ar tolaik vismodernāko savu pretraķešu sistēmu “Patriot”.

  9. Pārmaiņas saka:

    Slimā impērijas sabiedrība, jeb vurdalaku nācija, ukraiņu žurnālista Portņikova skatījumā.
    https://youtu.be/5lyutQhQ92g

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *