Lasītājs. Pārmaiņām būt

Lai kā mums apkārtējie notikumi liktos mazsvarīgi vai personīgi mūs neskaroši, tas neizbēgami nosaka mūsu valsts kopējo labklājību un tālāk jau katra personīgo. Tādēļ domāsim par mūsu valsts glābšanas stratēģiju, neaizmirstot ņemt vērā notiekošo pasaulē un it īpaši blakus valstīs, kur krievi un citas tautas cīnās par savu eksistenci, cilvēktiesībām un dzīvi tiesiski pārvaldītā valstī.
https://youtu.be/oo2bE07_1Bk

Piedāvāju savu stratēģijas modeli, kas iespējams ar kādiem labojumiem, ļautu atgriezt Latvijai patiesu neatkarību un tiesiskas valsts statusu. Un tas nozīmētu – juridiski mums atgriezties izejas punktā ar to domājot 90 gadu sākumu. Lai visas nelikumīgās un prettiesiskās darbības varētu pasludināt par spēkā neesošām un neleģitīmām.

Pēc principa, zaudēt uz brīdi viltus neatkarību lai iegūtu patiesu neatkarību (skatīt video zemāk).

P.S. nepiemirstot Linarda vārdus pie kāda komentāra – “ Galvenais visā šajā informācijas plūsmā saprast, ka šajā KRIEVISKAJĀ PATIESĪBĀ arī ir slēpta cionistu – sātanistu darbība.
Lai Dievs mūs pasarga, ja virsroku ņems krieviskais, kas ir tas pats maskētais žīdisms.“
https://youtu.be/98yD8pS7e5E

Piebildīšu vēl pārdomām, lai apgaismotu savas domas virzienu.
Noskatoties video atcerējos Finka pareģojumu par to, ka komunisti vēl uz kādu brīdi atgriezīšoties. Un ņemot vērā šodienas realitāti, kurā esošais režīms – (komunistu-čekistu un to mūžīgie sabiedrotie – krimināli alkatīgais slānis), šajos gados ir likumiski tā nostiprinājušies, ka demokrātiskām metodēm varas atgriešana latviešu tautas rokās ir padarīta neiespējama. Tātad risinājums uz tiesisku valsti jāmeklē kādā citā veidā vai šajā, manis piedāvātajā vairākpakāpju scenārijā. Tam jāizstrādā nopietna, juristu izstrādāta stratēģija, lai nodrošinātu mūsu valsts tiesības uz pārmaiņu kopējā fona un sasniegt nosprausto mērķi – NEATKARĪGA LATVIJAS VALSTS.
Tādas valsts, kuras politika ir pirmkārt godīgu un atbildīgu Latvijas pilsoņu rokās un tikai pēc tam, otršķirīgi būtu „izglītība“ (zinot kas un kā un pie kādiem kolaboracionistiem tā iegūta). Nākošais, amatpersonu kriminālatbildība par savu rīcību jābūt ieliktai valsts pamatos, kur nekāda vara vairs to nespētu mainīt, jo paši pie varas esošie to nedarīs nemūžam. Valsts ekonomika būtu jābalsta uz maksimālu pašpietiekamību, lai veselīgas pārtikas nodrošinājums saviem iedzīvotājiem būtu pašu rokās. Nākošais punkts, maksimāla pilsoņu nodarbinātība šajā tehnoloģiju, mehanizācijas un robotizācijas laikmetā, kas ir elementāri risināms ar darba stundu skaita limitēšanu un zemniekiem ar zemes platības un izmantotās tehnikas lielumu, tas pats mežu apsaimniekošanā. Mazgabarīta tehnika, īsas darba stundas un darbs visiem, tajā pašā laikā, visi kuri vēlas pārsniegt kādu no limitiem, ir apliekami ar paaugstinātiem nodokļiem, piemēram lielveikali, lielrūpnieki un to produkcija utt.

Tad 21.gs. MŪSU valstī vairs nebūtu atstumto slāņu, nebūtu diskriditēto profesiju un masveida nabadzības. Beidzot valdītu cilvēciskums un iejūtība, tāpēc aktīvam jābūt ik katram kurš vēl elpo un ik vienam kurš šo lasa.

Un neticiet korumpēto barokļu meliem, ka visur taču zog un taisnīgums neesot iespējams, tā ir dabiska viņu pašaizsardzība un pašsaglabāšanās instinkta vadīta muldēšana.
Zinu, ka manam teiktajam būs bezgala daudz pretinieku un ar to rēķinos, jo šobrīd algas un pensijas nepelnīti saņem valsts izlaupītāji, kuri Latviju noveduši vājprāta parādos un šī iekārta tiem garantē tālāku parazitēšanu uz valsts izlaupīšanas rēķina, turklāt salīdzinoši labas pensijas nākotnē. Tā nebūt nav mana skaudība kā daudzi tūlīt teiks, bet kliedzoša netaisnība, ko realizē noziedzīgs režīms ar tūkstošiem !!! sev lojālu pakalpiņu visās dzīves sfērās.

Ja ideja izrādīsies dzīvotspējīga un apdraudēs pastāvošā režīma pozīcijas, tad droši vien drīzumā par to uzzināsim, cik Grantiņa mājas lapā ir psihiski neslīdzsvaroti un no kādām palātām savākušies.

Tas nozīmētu tik vienu, uz priekšu uz CCCP, lai vēlāk juridiski korekti un bez komunistu – čekistu līdzdalības, to pamestu kā neatkarīga valsts un veiktu deokupāciju pēc Ženēvas Konvencijas prasībām.

17.12.18





LRTT piebilde:

Šeit redzama krieviskā(krievžīdu)patiesība“, kuru pārstāv Krievijas pozīcija un opozīcijā, kura neatstāj mums nekādas šaubas šaubas, kas ir krievs:

Viss, ko Jūs sakāt par Latvijas STĀVOKLI, ir pareizi, bet kas attiecas uz Tiesiskuma atgūšanas IZEJAS PUNKTU, nav pieņemams tieši no TIESISKUMA VEDOKĻA.

Nedomāju, ka pat TEORĒTISKI būtu pieņemami atkāpties uz PSRS laikiem, lai veiktu visu TIESISKI.

Lieta ir tāda, ka mēs TIESISKI neatradāmies CCCP ! Tātad, atgriešanās šajā veidojumā būtu atkal viens prettiesisks akts. Mēs pat TIESISKI neatradāmies KRIEVIAS IMPĒRIJAS sastāvā !

Ir Starptautiskas TIESĪBAS, kuras visu to regulē, kuras šodien tiek ignorētas no cionistu/ komunistu puses. Ir starptautiski jātiesā CIONISMS- KOMUNISMS un tikai tad arī viss nostāsies savās vietās.

Video redzētie runātāji cīnās par savas tautas interesēm un ne vairāk. Ir absurdi klausīties, ka pie Čubaisam pieskatītajiem noziegumiem tiek atgādināts Putina teiktais(pretīga krievžīdiska divkosība- iztapība un nodevība).

Iepriekšējā video runātājs norādīja, ka Putins sen jau likvidēts ! Tas nozīmē, ka KF valda visīstākais žīdisms/ sātanisms un ar kādu personības kultu visam tam nav nekāda sakara. Cik Putinus vajadzēs, tik arī “uzceps”(tā valsts un tauta pat nav viena tualetes papīra ruļļa vērta) !

Čubais ir Putina marionete !

Mums ir ejams PATIESIBAS CEĻŠ un nekas kopīgs mums nedrīkst būt ne ar labo un ne slikto krievu, jo viņi visi ir ŠAKĀĻI/ PLĒSOŅAS (to nesaku es, bet viņu asinsdarbi)!

Lūk, kur noved “krievu ceļš”:

You may also like...

20 komentārs

  1. Māris M. saka:

    Tas nozīmētu tik vienu, uz priekšu uz CCCP, lai vēlāk juridiski korekti un bez komunistu – čekistu līdzdalības, to pamestu kā neatkarīga valsts un veiktu deokupāciju pēc Ženēvas Konvencijas prasībām.

    ———————————————————————–

    Interesanti, kā gan to visu iztēlojies “Juridiski korekti” dabūt gatavu tur, kur nekad neviens likums nav darbojies. Arī viņu pašu nē. Tie, kas atsaucās uz viņu likumiem, cīnoties par taisnību, nonāca trakomājā. Autors, acīm redzot, ir vēl jauns, naivs un nav redzējis to sistēmu, bet vairāk sliecos uzskatīt, ka kaut ko tādu spējīgs ieteikt tikai provokators. Ja tauta būs labrātīgi tajā veidojumā tagad iegājusi, tas vairs nebūs pasaules neatzītais 1940. gads. Viņi pateiks: “Jūs izdarījāt savu izvēli paši”.

  2. angel saka:

    Viss ir ļoti labi ,līdz psrs . Teorētiski arī labi . Tikai cik esmu racis pa runetu , tad esmu sapratis , tur uz psrs mērķē divi spēki ,bijušie komunisti un tagadējie krimiķi pie varas esošie , kuri to atklāti vēl nesludina , bet tur kā vienu no variantiem. Abos gadījumos , kā viņi to redz juridiski ,psrs vēl joprojām pastāv un tas nozīmē , ka mēs arī esam tur. :)))
    Pēc Patiesības būtu jābūt Nirnbergai 2 ,kurai būtu jāņem priekšā komunistu ideoloģiskie tēvi un viņu radītās sekas ,sākot ar 17. gada revolūciju. Reiha darboņi viņiem var tikai ūdeni pienest . Komunistu partija jāpasludina par noziedzīgu organizāciju un tālāk jau tas psrs kļūst par lielu gulagu ,nevis valsti.
    Uz planētas darbojas tikai izpildītāji ,tas arī ir fakts …
    Cik dzirdams , tad tur augstāk arī notiek cīņa .

  3. Pārmaiņām būt saka:

    To mēs visi zinām, ka Latvija nekad nav iestājusies CCCP, bet neviens taču neapstrīdēs, ka reāli tur bijām. Nezinu kā jūtas vairums latviešu, bet man ir pretīgi sazvanot jebkura pakalpojumu sniedzēja automātisko atbildētāju, saņemt piedāvājumu runāt okupantu valodā, tātad starptautiskās kompānijas ir akceptējušas oficiālu divvalodību + angļu. Izejot savas pilsētas ielās tur jūtos kā ģerevņā, par tirgus laukumu vispār nerunājot. Jebkurš sludinājumu portāls vai zinu lapā ir iespējota rus. logaļa, kas rotā to pašā priekšplānā. Tātad realitātē ne tikai bijām CCCP, bet esam krievu okupācijā līdz acīm vēl šobrīd, lai gan juridiski taču neesam, papīrs kā saka pacieš visu. Juridiski un tiesiski būtu bijis jāveic deokupācija, tomēr 91 gadā tā nenotika un pasaule uz tādu tiesiskumu pievēra acis, jo tajā laikā paralēli norisinājās daudz svarīgāki notikumi. Konkrēti tika saskaņoti cionistu plāni attiecībā uz vispasaules mafiozajiem grupējumiem.
    Savā teiktajā varbūt neveikli izteicos par traukšanos uz CCCP, tomēr nezinu vai miljons latviešu spēs noprotestēt krievu plānus atjaunot savu mīļoto savienību pilnā sastāvā. Varam jau ietiepīgi pastāvēt uz to, ka neesam tur nekad iestājušies, kas protams ari ir jādara, bet pilnīgi norobežoties no šiem procesiem, nozīmētu to, ka mums nav nekādu pretenziju, tātad arī kolonistu nav un nekādu citu iebildumu pret bijušo un (iespējams) atdzimušo veidojumu.
    Tiešām neesmu jurists, lai zinātu nianses šādos jautājumos, tomēr veselais saprāts un loģika liek domāt, ka šajā CCCP varbūtībā pastāv mūsu iespēja restartēties, kuru nekādā gadījumā nedrīkstētu nopūdelēt dēļ ietiepības par tiesisku nesastāvēšanu CCCP. Tiesiskums, kurš faktiski neeksistēja ne toreiz, ne tagad kā redzam un norobežoties sakot naša hata skraju būtu dumji. Tāpat arī nevienu infantīlu kosmopolītu pasaulē īpaši interesē mūsu nacionālā sastāva realitāte. Ir vienīgi liekulīga līdzjūtība par okupāciju, bet okupācijas iesāktais koloniālais tautu un rasu sajaukšanas farss turpinās jau jaunā veidolā, kuru mēs jeibogu i točno nepārdzīvosim.

  4. Pārmaiņām būt saka:

    Mārim,
    nevienu brīdi neesmu to domājis kā iestāšanos tajā savienībā, bet kā sagatavošanos un savu pārstāvju deleģēšanu, ja nu gaďījumā… Vai tad labāk būs, ja esošā vara deleģēs piemēram ušakovs & lembergs, jeb tam līdzīgi.
    Bet lūk, “angel sagt” mani nedaudz apgaismoja, kas tie par spēkiem esot kas patreiz bīda šīs lietas. Domāju ka vienīgi kopējās diskusijās varam nonākt pie pareizākā varianta. Ko viens nezina, to kāds cits zina.
    Izsakiet savus piedāvājumus, meklēsim kopīgi risinājumu, tādam taču ir jābūt, ne tikai viens otru apsaukāsim par provokātoriem. Lai gan daudzos gadījumos tā arī ir, bet mani tas vairs nesatrauc, ne to vien esmu dzirdējis un piekāpties vairs netaisos pat paša sātana priekšā.

  5. to Pārmaiņām būt saka:

    tu tomēr esi pretīgs kremļa provokātors !!!!
    ————————————————
    Ar tādu pat “loģiku” arī pašā rašē pūderē smadzenes savai tautai “ņedobitije boļševiki” — ja slīksti – lai izglābtos, jāslīkst vēlreiz un vēlreiz … :)

    Acīm redzot, tur izdodas daļai veceņu to ieborēt, ja jau mēģina arī citur pasaulē ?
    -=============================-

    Pārmaiņām jābūt !
    Tikai NE pēc tava VĀJPRĀTĪGĀ scenārija !!!!!
    —————————————————–
    Te, vispirms, ir ar brūnu koku jāpatriec
    “gaišie spēki” godmannu, endziņu, bišeru,
    kalniešu un saprihvatizējošos zaglēnu izskatā !

    Tālāk – jāsaliek aiz drošām rūtainām gardīnēm,
    uz daudziem gadiem, Latvijas iztirgotājus
    “puķu audzētājus-šahistus-dambretistus” !

    Jāizkāpj no tās govs pļekas – ES
    (kurā, it kā, sorosiešprāt, komplektā jābūt,
    lai varētu sastāvēt NATO, (hi, hi, hi!) )

    Kamēr pirksim “veco valstu” atkritumus par
    kvalitatīvo ražojumu un dārgākām cenām,
    tikmēr grimsim arvien dziļāk purvā !

    Pēc tam var ķerties pie normālas,
    EIROPEJISKA parauga, valsts veidošanas !
    .
    .
    .
    Admins
    Vispirms ir jāizdedzina ar nokaitētu dzelzi žīdu nacisms- cionisms, lai kas varētu no jauna sākt veidoties. ES nav nekādas vainas, ja no tās patrieks krievžīdu izdzimumus !!!

  6. Māris M. saka:

    tomēr nezinu vai miljons latviešu spēs noprotestēt krievu plānus atjaunot savu mīļoto savienību pilnā sastāvā.

    tomēr veselais saprāts un loģika liek domāt, ka šajā CCCP varbūtībā pastāv mūsu iespēja restartēties
    —————————————————————–

    Kā Tu šos divus teikumus vari dabūt kopā vienā tekstā? Nespēs noprotestēt krievu plāniem atjaunot PSRS, bet izstāties, kad krievu vara ir pilnīga un bez jebkādiem ierobežojumiem vispār, spēs?

  7. izgaismojas saka:

    kārtējie boļševiku “nesaprašas” – Aelita, Pārmaiņām būt, …

  8. to Pārmaiņām būt _ Mārim saka:

    Tava leksika tevi nodod – esi pārāk gudrs, lai būtu “apgaismojams” !!!
    Tu esi vienkāršs provokātors !
    Un risinājumus tu arī ļoti labi zini !

  9. ein Leser saka:

    Es ļoti cienu rakstniekus. Viņi spēj iedzīvināt dažādus tēlus.

  10. Pārmaiņām būt saka:

    Man prieks par to vien, ka izraisījās diskusija vai kā teiktu Freimentāls, visvairāk kas latviešiem šobrīd pietrūkst, tās ir latviešu biedrības. Kas reizē ir arī analītikas centri, kuros apspiež aktualitātes. Nu bet nekas, tomēr 21gs. mainās pasaule un jāmainās mums, tikai žēl, ka runātājus neredz vaigā. Tomēr ja kādos tas radījis satraukumu, tad šai kategorijai ir piesitušies auksti sviedri, vai tad ne tā ?

  11. Māris M. saka:

    Provokators? Kā to ņem. Priekš kādiem varbūt.

    Dzīves pieredzes rezultātā katram no mums dabiskā ceļā ir izstrādājušās “sarkanās līnijas”, kurām nedrīkst pārkāpt.
    Manā gadījumā viena no šīm līnijām ir tā, par kuru aizsākās šī diskusija. Tam ir gana nopietns pamats arī kaut vai paanalizējot vēsturi. Faktiski jau ar to būtu jābūt gana, lai tādas idejas galvā nenāktu.

  12. to Māris M saka:

    Adresēts bija “Pārmaiņām būt”
    Sorry ! Par tevi man pagaidām nav izveidojies portrets…

  13. Valdis Freimantāls saka:

    To “pārmaiņām būt”!

    Lieliski teikts! (Prieks par optimismu jau vien ir apsveicama lieta).

    Atceraties draugi, uz manas jahtas varbūt piedzīvosim atjaunotu, tīru Latviju. (Kaut vai tikai domās, sapnī).

    Un tas būs lieliski – satikt Linardu apkoptā valstī! (Bez roku izgriešanas par patiesības teikšanu).

    Mēs visi esam dzejnieki un sapņotāj!! (Lai mums veicās).

    Ziemassvētki – tīrība domās un cerības!

    Visiem labu noskaņu!

  14. admin, saka:

    tu par to ž veidojumu “ES” nopietni ??!
    .
    .
    .
    Admins
    Vai neesmu saprotami pasacījis:“Vispirms ir jāizdedzina ar nokaitētu dzelzi žīdu nacisms- cionisms, lai kas varētu no jauna sākt veidoties. ES nav nekādas vainas, ja no tās patrieks krievžīdu izdzimumus !!!”

  15. vai esmu nepareizs latvietis ?? saka:

    Man, kaut kā, ES asociējas ar pederastisma, welkomisma uztiepšanu, globālismu, nacionālo valstu iznīcināšanu, “likumīgu” vasaļa stāvokļa uzspiešanu…
    Krievu(kamēr neievilks Ukrainu) ES praktiski nav !
    Tā, kā ES ir ž veidojums, ar ž dabu un niķiem, ž diriģēts.

    Vislielākos fokusus(trikus) var sagaidīt no rietumu
    slāviem, kurus ž “deleģē” teritorijas iztīrīšanai, īpaši
    Latvijas teritorijas.

    ES es saredzu VISAS augšminētās VAINAS !

    Vārdu sakot – NOST AR VISĀDĀM SAVIENĪBĀM !
    Tanī skaitā arī ES !!!!
    .
    .
    .
    Admins
    Vairāk jau izskatās,ka esi provokators, jo apzinīgi jauc sekas ar cēloni.
    Tu vaino bedri, ka esi tajā iekritis, neviss sevi vai tās racēju !!!
    Pārvarēt grūtības vienmēr ir vieglāk, ja spēkus apvieno !
    Bet ir tādi, kuri visur ielien un sūc citu asinis, un tādi ērces ir jāsamin- jāiznīdē ar uguni un zobenu.

  16. atklājums ! saka:

    tā arī skaidri un gaiši saki: – Esmu ž ES fans !-
    Nevis apsaukā citus !
    .
    .
    .
    Admins
    No žīda to dzirdu !

  17. angel saka:

    Tam pareizajam latvietim .11.43 uhr

    Patreiz ir tā kā ir. Neesot ES mēs automātiski būtu zem Kremļa.Kur arī tie paši valda ,tikai cits klans.Un kāpēc nepateici to , ka starp latviešiem ir daudz dirsālīdēju un nodevēju . Tas viss ir redzams kā uz delnas.
    .
    .
    .
    Admins
    “dirsā līdēji” nav latvieši. Viņiem ir tikai latviešu vārdi… .

  18. angelam saka:

    Interesanti – stulbi esat vai ??!!

    NATO nav ES armija !
    NAV !!!

    ES ir govju pļeka !

    Dažus mēnešus atpakaļ jewrosojuzs KĀRTĒJO reizi
    murgoja par SAVAS armijas(paralēlas NATO) veidošanu !
    .
    .
    .
    Admins
    Tā ir cionistu vēlme ar rotšīldistu Makronu kā iniciatoru.
    Tā cionisti vēlas radīt sev aizsārgu pret ASV !

  19. nu, tamdēļ saka:

    Mums vajag NATO, bet jewrosojuzs mums ir kā dzirnakmens, uzkārts kaklā !

  20. angel saka:

    mammu es gribu , mammu es gribu , es gribu ,gribu … :))))

    Tukša brēkuļošana , redzams ,ka lasītais neaiziet līdz apziņai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *