L. Muciņš: Mūsu(VDK) partijas jaunā “līnija””

Viņi nav jāžēlo !

Viņu pēcnācēji būs vēl ļaunāki !

“Mērķis jau nav Kartotēkas- ČEKAS MAISU publicēšana, mērķis ir izpēte un konstatēt mehānismu kā tas viss ir darbojies”(7.min. 50.sek), 2015. g. saka šīs Kartotēkas “iemītnieks” Linards Muciņš. (kā/kuru mērķis nav “čekas maisu” publicēšana, šis glumeklis nepaskaidro. Vai tikai viņš nerunā manā un manas tautas vārdā ? Protams, ka viņi šo “izpēti” vilks vēl 100 gadu garumā, jo, ja publicē vārdus, tad arī tautai nozagtie miljoni ir jāatņem šo noziedznieku bērniem, kuri ir nelikumīgi un prettiesiski tos mantojuši. Un, protams, ka šie bērni ir jātiesā, jo viņi labi zina, ka viņu bagātība ir vairota slepkavojot un nozogot. Šis pats L. Muciņš ir viens no šiem čekas izdzimumiem, kurš šodien ir miljonārs. Viņš ir tiesājams un visi īpašumi gan viņam, gan viņa bērniem atņemami. Šo noziedznieku bērni nav labāki par pašiem vecākiem. Ja ievērojam evolūcijas LIKUMU, tad bērni ir vēl ļaunāki. Viņi nedrīkst tikt apžēloti, ja mēs gribam dzīvot Tiesiskā sabiedrībā)

Bet šā(2018) gada martā šis pats “iemītnieks” uz žurnalistes S. Pujēnas jautājumu— “Vai, tavuprāt, čekas maisu saturs – uz 1991.gada 20.augustu eksistējošo, reālo, dzīvo čekas aģentu vārdi – jādara zināmi sabiedrībai?” atbild: Bez šaubām.

Un skaties tikai, kas par varonīgu “uzbraucienu” čekistiem: “Muciņš: “Maisos” nekā netrūkst. Tie ir čekistu un muļķu meli !”

(Tas praktiski ir LRTT teksts. Šajā vietnē ne reizi vien esmu sacījis, ka no maisiem neko nevar izņem ne arī pielikt ko klāt. Ja tādam Borovkovam uz pleciem iztaisnos svina steku, tad viņš ne tikai par Latvijas “maisiem” visu izklāstīs, bet arī par kaimiņrepubliku maisu saturu… .Ja tā nebūtu pavēle no augšas, tad par šiem vārdiem viņš jau nākošajā naktī būtu bez vēsts pazudis no savas varenās “villas”, nu tieši tā pat kā tikko tas notika ar bijušo prokurori Birutu Lozi, kura bija sagatavojusi rakstu par mūsu tautas bendēm ar čekistu un slepkavu A. Borovkovu priekšgalā un vēlējās to publicēt Feisbukā un LRTT i- vietnē.)

Jautājums: Kas ir mainījies ?

Vai bijušie čekisti jūtot “negaisu” sāk mainīt plānus ?

Droši vien taisās kādu baru upurēt, lai tauta nomierinās un lielās haizivis varētu tālāk laupīt !?

Šeit lasāma noziedznieka L. Muciņā jaunā partijas līnija:

https://www.irliepaja.lv/lv/raksti/liepajnieki/mucins-maisos-neka-netrukst-tie-ir-cekistu-un-mulku-meli/

22.03.18                L. Grantiņš





Šeit par šo “tarakānu” jau iepriekš ir rakstīts:

Tarakāna- pistkomunista Linarda Muciņa uztraukums

You may also like...

2 komentāru

  1. O.Migla saka:

    Jàlikvidē viss noziedzīgais kriminogēnais Arhīvs KGB-SAB-DP. Likvidēt to atverot informatīvi un momentāli apcietinot visus SAB-DP esošos un bijušos darbiniekus,un viņu aģentus ietekmes.
    Tam ir nepieciešama militāra iejaukšanās no ANO un ar NATO armijas kontingentu.
    Bet kamēr nekritīs Krievija,tas nav iespējams. Līdz ar ko Latvijā okupantu Vara turpinās latviešu etnicismu. Radot neciešamus apstākļus latviešu tautai ar nodomu-lai pamet dzimteni latvieši. Un mirst priekšlaicīgā nāvē.
    Tam visam ir viens vārds un tas ir Genocīds!
    Latvieši no iekšienes vairs neko neizdarīs,jo krievu vara okupācijas,ir nospiedošā vairākumā un Valsts pārvalde ir totalitāra ar SAB un DP.
    Zemessardze,kas bija vienīgais spēks latviešu tautas,kas varēja izbeigt Latvijas okupāciju,to neizdarīja zināmu apstākļu dēļ,līdz ar ko ZS ir nolikvidēta ar krieviem un no Latvijas iekšienes nav iespējams neko izdarīt..
    Tikko kritīs Krievija,tā Latvijā notiks izmaiņas lielas…tad arī krievu agresori okupanti un koloboranti,visi saņems pelnīto sodu! Par to nav šaubu.
    Un tad mēs atjaunosim mums ar krieviem nolaupīto Latviju kā Valsti LR
    Reiderismā nolaupīto..

  2. Ansis no(iz)dots saka:

    Ansis nodots Latvijai. Saplosīs vai savervēs? https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/13.janvara-grautinos-apsudzetais-ansis-ataols-berzins-izdots-latvijai-un-atrodas-centralcietuma.a272477/
    .
    .
    .
    Admins
    Ar šodienas medīcīnas un psihotronijas palīdzību ir iespējams PILNĪGI viss !
    Var “uztaisīt” par Poikānam līdzīgu “piedēkli”, kurš runās “atļauto kritiku”. Ja nepiekritīs, tad “piedzersies un ies peldēties Daugavā”!
    Borovkova & Godmaņa bandas kantoris R. Bunkas vadībā nesnauž… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *