Tā ir diversija, vistiešākā diversija !

www.tautastribunals.eu-1411Šajā rakstā nerunāsim par kaut kādu “internacionālistu”, bet gan par īstu noziedznieku, kurš kalpo cionismam,- sātanistiem, kuru mērķis ir iznīcināt latviešu tautu. Viņš ir šīs “ķēdes”, kura iežņaugusi latviešu tautu savā nāves tvērienā, viens no svarīgākajiem tās posmiem.

Viņa vārds ir Raimonds Pauls(666 latviskais variants) !

nodevējs alga Ceturtdiena, 19:54

Padomju okupācijas laikā ministrs,sieva krievebrejiete,meita precējusies ar ārzemnieku un dzīvo Maskavā,mazmeitas latviski praktiski nerunā,pats pie mazākās izdevības slavē Krieviju un atkārto tās propagandas nostādnes…Īsts latviešu “patriots”…

Raimonds-Pauls-Imants-Kalniņš-Māra-Zālīte-Ziedonis-L.-PursReiz vēl senajos Padomju laikos, kad visi ar sajūsmu klausījāmies viņa komponētās dziesmas, izlasīju kaut ko tādu, kas palicis atmiņā visu mūžu. Vienmēr, kad dzirdu viņa vārdu, es atceros viņa sacīto: “ Latviešu valodā dziesmas komponēt ir grūtāk nekā krievu, jo latviešu valoda nav tik skanīga kā krievu un izteikties krieviski arī var tiešāk- labāk.”

Bija grūti aptvert tādus melus un it sevišķi, ja tas nāk no latvieša mutes. Vismaz toreiz tā domāju, ka viņš ir latvietis.

Tad, kad kļuva zināms, ka šis biedrs ir “ebrejiskas” izcelsmes(pats dzēruma to pasacījis), tad daudzas lietas viņa dīvainajā uzvedība kļūst izskaidrojamas. Jaunībā šis Latvijas “kultūrists” bija nodzēries līdz “baltajām pelītēm”, tāpat kā I. Kalniņš(kā jau pie īstiem komunistiem tas pieņemts).

Kļūst arī saprotams, kāpēc šis “kultūras nesējs” balsoja par Latvijas neatņemamās sastāvdaļas Abrenes atdošanu mūsu valsts okupētājai un arī mūs tautas slepkavai- Krievijai. Kurš vēlētājs viņu pilnvaroja graut Latvijas valsts teritoriālo vienotību ?(Visi, kuri pretlikumīgi balsoja par Abrenes atdošanu Putina slepkavu režīmam, tiks publiski tiesāti ar nāvessodu. To nesaka L. Grantiņš, to saka starptautiskie Likumi)

Atceros arī, ka(vismaz viņš tā sacīja) viņam Padomju laikā esot piedāvāts pārvākties uz Maskavu, bet viņš, lūk, esot atteicies, jo vēlējies palikt Latvijā, pie “savas” tautas… .

Raimonds Pauls bija komunists, tātad, devis zvērestu turpināt Ļeņina aizsāktos mērķus.

Viņš ir žīd- cionistu aktīvs darbonis.

http://tautastribunals.eu/?p=24699 Viņa uzdevums ir iznīcināt latviešus kā kultūrtautu. Ar saviem izteikumiem viņš rada asins draudus latviešu pastāvēšanai. Viņš paziņo apstulbinātām krievžīdu impēristu masām, ka: ” “Galvenie slepkavas Krievijā neesot bijuši krievi, bet gan latvieši.” Par to viņš esot pārliecinājies “nedaudz pamācoties” vēsturi.“( Citāts: “Прямо-таки огорошил вчера местных националистов выдающийся латвийский композитор Раймонд Паулс, заявив, что главными «убийцами» в 1917-1918 годах были отнюдь не русские, а латыши.”

Viņš, protams, aizmirsa piebilst, ka visi neskaitāmo Gulaga nometņu priekšnieki 100%tīgi bija viņa tautasbrāļi “ebreji”. Gadās jau, jo viņš tikai nedaudz esot pamācījies vēsturi. Būtu vairāk pamācījies, tad zinātu, ka tā laika Krievijas valdība sastāvēja no 38.“ebrejiem”, 4. latviešiem, viena poļa un viena krieva.

Rodas jautājums: Kuri tad nu bija noteicēji par šaušanām ?

Atceramies taču arī, ka pēc himnas “uzkomponēšanas” Krievijai viņš krievu presei paziņoja: “Latviešu nacionālisti viņu par to nositīšot !”

Kas notiktu pēc tādiem šī deģenerāta izteikumiem ar latviešiem, ja šeit ienāktu Putina “zaļie cilvēciņ” ?

Paldies Dievam, ka pie mums ir NATO karaspēks !

Esot par Kultūras ministru viņš praktiski iznīcināja latviešu kultūru. Kultūra nekad nevar pastāvēt uz pašatmaksāšanās principa, tā ir jāsubsidē. Viņš to komercializēja un kultūras jautājums bija “atrisināts”.

Padomju laikā latvieši savu kultūru bija labi iekopuši, jo caur to bija iespējams saglabāt savu nacionālo identitāti.

Tas žīdiem bija kā dadzis acīs.

Šis žīdiskās izcelsmes nelietis ir kā ļaundabīgs audzējs mūsu tautas miesā.

Un, vai kāda cita autora skaņdarba piesavināšanās nav no pretīgākajām nelietībām kāda vien var būt ?

https://www.youtube.com/watch?v=IbPdvMOx9YM

Dotajā video norāde redzam, ka viņš 1 : 1 ir kopējis Irānietes skaņdarbu(ne jau šis vienīgais ir zagts), tā, praktiski, apkaunojot visu latviešu tautu. Bet žīds ir žīds, tam nekas nav svēts.

Pēdējais izlēciens Ludzā arī parāda, ka viņš veic Latvijas valstiskuma graušanu, jo runā okupantu valodā, tā oficiāli norādot, ka ir divkopienu valsts. Tas ir rupjš Satversmes pārkāpums. Izlasiet(raksta beigās) šī ķēma taisnošanos un jūs sapratīsiet, ka viņš ne tikai nav latvietis, bet ir mūsu tautas un valsts ienaidnieks.

Un visam kroni uzliek tas, ka viņš mums liek mācīties no “ebrejiem“ !!! Kas tad no viņiem būtu jāmācās ? Kā zagt, melot un ierīkot koncentrācvijas nometnes ?

Tādi deģenerāti pašlaik nosaka mūsu kultūras virzību un viņš nav vienīgais. J.Peters, M. Zālīte, I. Kalniņš un kaut vai tas pats Busulis ir no tās pašas cionistu varzas… .

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3

Pauls nosaucis par «slimu» latvieti, kurš par viņu sūdzējies VVC

«Apollo»

Trešdiena, 2017. gada 16. augusts 11:33 794 komentāri

Kāds Latvijas iedzīvotājs Ēriks Daliba pasūdzējies Valsts valodas centram par to, ka komponists Raimonds Pauls Ludzas pilsētas gadadienas svinībās runājis krievu valodā.

«Raimonds Pauls uzrunu Ludzas 840. gadu jubilejā saka krievu valodā. Esam tik tālu? :(“ – savā «Twitter» kontā 12. augustā bija ierakstījis Daliba.

Daliba ieraksts izraisījis plašas diskusijas, un, kā jau ierasts, sociālā tīkla lietotāji sadalījušies divās karojošās nometnēs: daļa tikumīgo valsts valodas aizstāvi atbalsta, savukārt citi viņa rīcību uzskata par nelāgu.

Dažas dienas pēc notikušā komentāru par notikušo maestro sniedzis Krievijas Nacionālajam ziņu dienestam, izsakot bažas par Dalibas psihisko veselību.

«Es neuzskatu, ka man par kaut ko būtu jāattaisnojas. Es piedalījos koncertā, kur mēs izpildījām vairākas dziesmas krievu valodā. Vēl es krieviski nodevu sveicienu no Allas Pugačovas, jo dienu pirms tam Rīgā viņu biju saticis savā izrādē.

Kāpēc jūs pievēršat uzmanību tādiem muļķiem? Nu un tad – kaut kāds slims cilvēks. Es vispār uzrunu neteicu, tikai sveicienu. Jā, mēs uz skatuves jokojām, dziedājām populāras dziesmas, no kurām dažas bija krievu valodā. Kas tur slikts? Mums Intars Busulis pusi savas programmas izpilda krievu valodā, bet es spēlēju krievu drāmā,» aģentūra citē Paula vārdus.

Ludzas iedzīvotāju skaits ir aptuveni deviņi tūkstoši. No tiem 57,9 procenti ir latviešu, 36,5 procenti – krievu.

LRTT: EPILOGS

Raimods Pauls jau no savas karjeras sākuma bija VDK darbonis.

Augstākās raudzes stukačs.

Uzruna krievu valodā Ludzā bija apstākļu zondēšana, kā uz to reaģēs sabiedrība. Cionisti gatavo pēdējo dūrienu latviešu tautas sirdī. Runāt okupantu- krievžīdu valodā nacionāla republikā, ir nodevēja statusa atzīšana. Tas tika darīts apzināti, lai pierādītu Maskavai- Telavivai savu uzticību. Ludzas krievi, bet pareizāk būtu sacīts: Ludzas krievi nav nekādi krievi etniskajā nozīmē, bet gan krievžīdu(hazāru) okupantu banda, kura uzspļauj Latvijas Likumiem un latviešu tautai, jo uzskata par necienīgu runāt goju valodā.

Krievžīdu bandas asinsdarbi šodien ir redzami Ukrainā !

Lai velns šos sātaniskos izdzimumus parauj kopā ar Paulu !

Krievžīds Pauls apmierināja šo izredzēto perversās tieksmes.

Bet, KARMAS LIKUMU neviens nav atcēlis. Nodevējs un okupanti saņems to, ko pelnījuši. Muļķīgi domā tie, kuri uzskata, ka NATO ir bezzobains radījums un, ka viņi nesaprot, kas notiek Latvijā.

Neuztraucieties, NATO “snaiperi” visus Kremļa provokatorus sen jau ir nofiksējuši savā “vizīrā”.

Vajadzīgajā stundā VISS NOTIKSIES !

Dievs, svēti Latviju !

20.08.17           L. Grantiņš

Krievžīdu “varoņdarbi”: https://www.youtube.com/watch?v=pEPP11PGH6Q

You may also like...

11 komentārs

  1. Māris M. saka:

    Ir jau vēl viena zagta dziesma – vecu vecā “cīrul’s augstu gaisā, dziesmu trallina…” pārtapa par “iedzersim pa glāzei, kamēr jauni mēs”.

    Neizsakāms pretīgums.

  2. Ernests saka:

    Atmodas dažādās sejas. Pirmā filma 25 gadu laikā, kad ir pieminēts Džeks Metloks(Jack Matlock), kurš spēlēja būtisku lomu starptautiskajās attiecībās, un kā pirmais atklāti nostājās baltiešu aizstāvēšanas pozīcijās pret PSRS.
    https://www.youtube.com/watch?v=SLPYnyDYDrg

  3. Ernests saka:

    Džeks Metloks būtu jāintervē, kāmēr vēl ir dzīvs, jo varētu atklāt daudz par tiem laikiem. Tādi ASV valstsvīri kā viņš, ir mūsu tuvākie sabiedrotie un mūsu cerība uz tiesiskuma atjaunošanas starptautisku palīdzību.

    Filma kopumā kārtējais izmisīgais mēģinājums Helsinki-86 nopelnus pierakstīt Rubenim, Rožkalnam un visiem citiem, tikai ne Linardam Grantiņam.

  4. LVANTIGLOBALISTI saka:

    DĪvaini liekas tas ,ka Pauls kopā ar Dunkeru gribēja nozagt,(vai nepieļaut lugas ”dzimšanu”) lugu ”Grāfs Monte Kristo” dramaturgam Balfuram Ferberam(starp citu viņš bija ēbrejs)lugas sākotnējā veidolā.Pēc tam šo lugu uzveda Dailes teātrī pārtaisītu,bet luga tieši tāpēc cieta sakāvi.Raimuša pēc mutiska līguma ar Ferbera kungu – cieši ieskatījās viņa acīs, un cieši spiežot dramaturga roku apsolīja šai lugai mūziku ,ko vēlāk noliedza par labu Dunkeram,jo Dunkkera kungs šo lugu bija iecerējis kopā ar Paulu realizēt pa savam.Draudēja liels skandāls .Dunkers nomira,bet Raimuša nogaidīja izdevīgu momentu.Luga parādījās uz skatuves ,bet tikpat ātri arī nomira.Operete tika iznīcināta neveiksmīgās finansu politikas dēļ.Opereti pārdeva kazino,bet bija iecerēta kā ”Olimpika”.Dunkers šajā scenārijā ņēma lielu dalību… Kultūras ministrija Operetei naudu nedeva,un otru atdzimšanu ar ”grāfu” arī nedeva…

  5. Pāvils saka:

    666 (antikrists) ir viens cits – izlasi: http://focus.lv/news/pavests-francisks-imigrantu-tiesibas-stadamas-augstak-par-nacionalo-drosibu?15082

    Lūk Eiropas civilizācijas nodevējs, iznīcinātājs.
    .
    .
    .
    Admins
    Pāvests ir tikai noželojams marionete “izredzēto” rokās un nekas vairāk… , ne mazāks un ne lielāks sūds par mūsu Vējoni… .

  6. Didzis saka:

    Lai nu man piedod tas kundziņš, bet krievu propagandu viņš ēd brokastīs un vakariņās. Miljons sārtas rozes, ko viņš te liek priekšā kā plaģiātu, ierakstījusi nevis Guguša, bet gan Farzaneha, un tas ierakstīts 2008. gadā.un tā arī saucās – Gole Rose. Ēd vien vecīt ….!
    .
    .
    .
    Admins
    Kas nu to zina, kad tā ierakstīta, bet plaģiāts jau nav tas svarīgākais šajā rakstā, bet gan tas pārējais. Tas saucas vienā vārdā- NODEVĪBA. Visām R.P. dziesmām apakšā ir kāda no Rietumu komponistu MATRICĀM, tāpat kā krievu literatūr- klasikai. Dažreiz pat vistiešākā kopija, kā piem Krilova fabulām vārna un lapsa, dzērve un lapsa. Nekas šajā rakstā nav melots. Raimonds Pauls veic Latvijas valsts graušanu- veicina krievu naidu pret latviešiem. Tā kā krievu propagandu rītā un vakarā strebj pats Didzis.

  7. Didzis saka:

    Vai tad es teicu, ka nav taisnība tas pārējais? Bet krievu propaganda uzražoja feiku par to Gugušu. Un tas te paradās. Sekojoši, tas rada šaubas par pārējā teksta patiesumu.
    .
    .
    .
    Admins
    Pārējais ir atrodams GOOGLE.
    Un krievu propaganda nu nekādīgi nav ieinteresēta nomelnot savējo, proti, Paulu.

  8. Didzis saka:

    Bez tam – arī es neesmu nekāds puika. Neatceros gan, ka Pauls būtu teicis, ka krievu valodā būtu vieglak komponēt dziesmas. To viņš teica par angļu valodu…. Tas gan. Arī par to, ka viņs ir ebrejs… Nez kur no pirksta izsūkāts.
    .
    .
    .
    Admins
    Iznāk, ja tomēr neesi puika, tad paviršs sekotājs… .

  9. gundars saka:

    Atvainojiet, bet tie nu tiešām ir paranoidāli murgi! bez šaubām, Puls nav simpātiskākā figūra latviešu kultūrā — Jaunatnes teātra, operetes un Deju ansambļa Daile likvidēšana runā pati par sevi. Bet nevajag jau uzreiz pieskaitīt Cionas bērnu slakai! Šādi pārspīlēti uzbraucieni mazina to [pozitīvo informāciju, kuru paužat!
    .
    .
    .
    Admins
    Pareizi izsacījāties. Viņš tomēr pieder šai šlakai un latvieši viņam ir tikai un vienīgi peļņas “avots”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *