V. Freimantāls. Iztīrīsim Latviju no parazītiem

Valdis-FreimantālsL.Grantiņš.LRTT3

Atbilde rakstam:

Kas kopīgs Lato Lapsam ar Arturu Priedīti ?

Divi domātāji, divi aktīvi sabiedrības pārstāvji, kuri nepievērš savu uzmanību Rīgas Latviešu Biedrības brutālajai, prettiesiskajai iznīcināšanai 1993. gada 18. februāra naktī.

Abiem, acīmredzot, ir svarīgākas tēmas par ko runāt !

Abi aizrautīgi spriež par citiem jautājumiem un apiet komunistu un čekistu Latvijas pārvaldīšanas pamatmetožu analizēšanu!

Abi nesaprot, ka visu latviešu biedrību likvidācija 1940. gadā bija galvenais noteikums latviešu valsts iznīcināšanā !

Abi noklusē par cilvēku biedrošanās nozīmi Latvijā!

Abiem šķiet mazsvarīgs tas fakts, ka Latvija bija unikāla valsts ar visaugstāko demokrātijas pieredzi pasaulē, jo praktiski visos apdzīvoto vietu centros bija visiem pieejamās vietās respektabli KOLEKTĪVAS ANALĪTIKAS CENTRI.

Tas abiem izglītotajiem kungiem ir paslīdējis garām!

Vai vēl kādā valstī ir bijusi šāda prakse? (Tas mūsu gaišos blogerus nepavisam neinteresē).

Viņu interešu loks ietver sevī konkrētus pētāmus personāžus, apejot latviskās KULTŪRAS vienkāršu vispārinājumu. (Saskatīt latviskās kultūras īpatnības).

Abi augšminētie zinību vīri un čaklie publicisti, sķiet nesaprot un noteikti N E L E P O J Ā S ar latviskās kultūras sasniegto ! (Pasaules civilizācijas kontekstā).

Abi kungi ir stipri rezervēti savā novērtējumā par Latviešu uzdrošināšanos, totalitārās komunistu despotijas laikā, apvienoties Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības, starptautiski redzamā, nozīmīga kustībā. (Kas deva izšķirošu triecienu sarkanā mēra impērijai).

Abi kungi neiestājās par biedrošanās tiesību lieguma atcelšanu Latvijas 4. maija valsts tieslietu ministrijas noziedzīgajā, pretlatviskajā darbībā, kura nepieļauj atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo darbību pēc 1993. gada 18. februāra nakts !

Abi “teorētiķi” pat nenojauš, ka esošo komunistu un čekistu teroristu grupējumu nedrīkst saukt par Rīgas Latviešu Biedrību, jo viņu darbība kategoriski aizliedz turpināt 1992. gada 18. jūlija kopsapulcē atjaunoto 1938. gada statūtu likumīgo darbību Merķeļa iela 13. (Mamuļā – latviešu biedrību dvēselē).

Vai abi kungi sevi neuzskata par latviešiem?

Vai viņu individuālā varēšana ir jāuzskata par kolektīvas analītikas V I S P Ā R Ē J U noliegumu?

Jā, viņi noliedz kolektīvas analītikas spēku un nesaredz nekādu vajadzību atjaunot visas 1940. gadā iznīcinātās latviešu biedrības. (Atcerēsimies, ka visus latviešu biedrību aktīvistus komunisti nogalināja 1940. gadā bez tiesas un žēlastības – un 1949. gadā izsūtīja tās ģimenes, kuras zināja un varēja liecināt par zvērīgo, pretlatvisko, visaptverošo Latviešu Biedrību IZNĪCINĀŠANU).

Abu kungu individuālais pienesums demokrātijas un likumības atjaunošanā Latvijā, neapšaubāmi, var būt labāks.

Vēlu veiksmi visiem, kuri uzdrošinās šaustīt politbandītu pretlatvisko darbību!

Atjaunosim visas iznīcinātās latviešu biedrības !

Iztīrīsim Dzimteni no politiskajiem parazītiem !

Aicinu izveidot neformālas Helsinku 86 lokālas grupas visā Latvijā, visas apdzīvotās vietās ! (To sarkanie baroni nevar liegt nevienam – tās ir latviešu tiesības, tās ir visu ģimeņu tiesības).

Cilvēktiesības Latvijā it kā pastāv! (Tikai varturi izkropļo tās līdz nepazīšanai).

LRTT aizstāv ikviena tiesības biedroties un aizstāvēt savas ģimenes!

Partokrātijas genocīds pret latviešiem ir viltīgs, lienošs un postošs!

Izmēzīsim kolektīvi sarkanos mēra baciļus! (Individuāli tas neizdosies nevienam!)

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.1Admina piebilde:

Šodien, Valdi, neviens vairs tādā “formā”, kā tas notika Atmodas laikā, nevienosies, jo tos, kuri vienojas, vienkārši nogalina, izputina vai iebiedē(to dara “patrioti” DP uzdevumā) ar brutāliem arestiem. Piemērs esmu es un Ansis Ataols Bērziņš.

Cilvēki vienkārši gaida uz brīdi, kad ar šiem laupītājiem varēs fiziski nokārtot rēķinus. Tā arī ir visvienkāršākā LOĢIKA. Ja nevar ar labu, tad tas jādara ar varu. Mūsu uzdevums, Valdi, ir norādīt uz mērķi. Tieši to dara LRTT vietne, atklāti norāda uz noziedzniekiem !

Un viņi to saprot !

Tāpēc jau arī tik briesmīgs naids uz mums. Un neizmirsti, Valdi, ka tavu draugu pulkā ir H- 86, LRTT un L. Grantiņa lielākie ienaidnieki: Garda, Lapinskis, Andersons, Muzikante, Inkins,… .Tieši viņi KGB(DP) uzdevumā šķēla, terorizēja un iebaidīja LRTT biedrus. Viņiem tiks izpildīts ASM !

Nodevējiem nodevēju tiesa !!!

Mēs noteikti iztīrīsim savu Dzimteni ne tikai no politiskajiem, bet no visa veida parazītiem !

20.10.17     L.Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. Atvars saka:

    Forši tekts: Mūsu uzdevums, Valdi, ir norādīt uz mērķi. Tātad jūs norādāt uz mērķi, bet mums jānokārto rēķini? Neies cauri! Varbūt darīsim no sākuma otrādi. Norādīsim mēs, bet rēķinus, parādiet kā tas jākārto, jūs. Mēs neesam nekādi killeri. Nu jūs gan esat zemu krituši. Jums tiešām dzelzs gardīnes būs garantētas. Mēs neesam nekādi suņi, kurus uzrīda cilvēkiem. Un šitais ir pilnīgs bullshitts – ”Cilvēki vienkārši gaida uz brīdi, kad ar šiem laupītājiem varēs fiziski nokārtot rēķinus.” Nekas tamlīdzīgs Latvijā NENOTIKS. Jūs jau jūkat pamazām prātā savā garīgaja sapņu pasaulē.
    Ja iet runa par A.A.Bērziņu, tad pats vainīgs. Ne jau uz ES valstīm bija jābēg pēc palīdzības. Un jūs vēl cerat uz starptautisko tiesu. Zirgam jāsmejas. Te lūk nu jums ir ES. Visā savā godībā. Izdeva vai izdos mūsu patriotu. Un tas vēl nebūs viss. Tas ir tikai sākums. No vilka mukām, lācim (ES) ieskrējām rīklē.
    Raksta nagla – ”Mēs noteikti iztīrīsim savu Dzimteni ne tikai no politiskajiem, bet no visa veida parazītiem !” Maza piebilde- arī no jums un LRTT, arī no jums…
    .
    .
    .
    Admins
    Vai ierunājās zagļa un pakalpiņa(stukača) sirdsapziņa ?
    Notiks, viss Latvijā notiks. Katrs saņems pelnīto… .
    Pēdējais teikums jau norāda, pie kādiem “tīrradņiem” esi pieskaitāms.
    Tu esi viens no tiem, kurš šajā i- vietnē ir smagi cietis… .

  2. kokaine saka:

    Lietuvā sāk publiskot VDK aģentu ziņojumus.
    Latvija, kad publiskosi čekas maisus un veiksi lustrāciju?
    Kāpēc čekistu bērniņi ar dāsnām algām tiek pieņemti darbā prokuratūrā pie Viestura Burkāna, bet represēto bērnus dzen prom uz Īriju?

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Atvaram.

    Uzskatot, ka LRTT ir parazīts un “iztīrams”, Atvars grib likvidēt latviešiem iespēju diskutēt par noziedzīgo valsts pārvaldes politiku. (Kurina naidu pret argumentētu, rakstisku valsts amatpersonu kritizēšanu un kritizētājiem).

    LRTT ir vienīgā vietne ar izteiktu, pastāvīgu cilvēktiesību aizstāvības mugurkaulu. (Un cilvēktiesības, savas ģimenes aizstāvēt pret varas patvaļu, ir neapšaubāma vērtība, nevis parazītisms).

    Anonīmais Atvars Par lāci uzskata ES!

    Un komunistu nezvērus tikai par mazspēcīgāko vilku!

    Vai var būt vēl maldīgāks uzskats (primitīvāka domāšana)?

    Mēs šeit sastopām totalitārisma aizstāvja viedokli! (pret demokrātiju vērstu naida izpausmi).

    Šī cilvēka neiecietība pret rakstisku, dokumentētu, argumentētu H 86 darbību lec ārā no jebkuriem rāmjiem!

    Nepietiek, ka viņa naids pret LRTT publikācijām jau sasniedzis īsti pretlatvisku līmeni, viņš vēl pārmet LRTT parazītismu! (Ko tad LRTT ir atņēmis tautai?).

    Ko tad LRTT ir sliktu nodarījis latviešu ģimenēm? (Atklājis valsts izlaupītāju bandas noslēpumus?) Pacēlis nodokļus?

    Ko Linards Grantiņš ir nodarījis tautsaimniecībai – vai likvidējis rūpniecību un degradējis tiesu sistēmu Latvijā?

    Naids pret LRTT ir izskaidrojams vienkārši – paniskas bailes no STARPTAUTISKAS izmeklēšanas un starptautiskas tiesas Nirnberga 2.

  4. Valdim Freimantālam saka:

    Ar vecākiem cilvēkiem (kurus tiešām cienu) nestrīdos. Dzīvosim – redzēsim!

  5. : saka:

    PIETIEK pie raksta – Likumprojekta “Dzīvojamo telpu īres likums” aizkulises, 21.10.2017. –
    Komentārs – Re, statistika – par to, cik cilvēki gājuši bojā un izlikti no dzīvokļiem pēc 1994. gada.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *