Jāņa Bordāna plaģiātisms

Zaļš-tautastribunals.eu4Armands Puče.Bordāns.Grantiņš.LRTT

Kā tad tā, Jāni Bordān, kāpēc esi sācis runāt H- 86 valodā ?

Oligarhu varas nostiprināšanās ir cieši saistīta ar kolaborantu izveidoto un atbalstīto sistēmu. Mums Molotova – Ribentropa pakta sekas ir jālikvidē pilnībā. Ir jāgāž čekistu un citu padomju sistēmas draugu iniciētā sistēma. Beidzot no tiesas ir jāatjauno princips, ka Latvijas suverēnā vara pieder Latvijas tautai.”

Kāds internētā uzdod pilnīgi loģisku jautājumu:

ciniķis

11.08.2017. 09:02

Lai likvidētu Molotova – Ribentropa pakta sekas, ir pilnībā jālikvidē Latvijas okupācijas sekas – jānodrošina Latvijā dzīvojošo okupantu un civilokupantu atgriešanās dzimtenē. Vai tiešām Anna Potapova un Bordāns uzdrošināsies spert šādu soli? Viņu uzdrīkstēšanās neies tālāk par PR akcijas veikšanu savai partejelei.

===========================================================================

Jāpasmīn, ka Bordāns ar Annu Patāpovu veiks DEKOLONIZĀCIJU, kurai obligāti jānotiek, ja tiek likvidētas M & R Pakta sekas.

Tas tiktu darīts, ja Bordāns būtu piekritis apvienoties ar L. Grantiņa H- 86 komandu.

Tagad šie JKP vārdi ir vien anekdotes vērti.

Laiks.Grantiņš.Bordāns.LRTT.RīgaTas taču ir temats, par kura realizēšanu cīnās H- 86 L. Grantiņa vadībā un, kuru Tu, Bordān, brutāli melīgā veidā noraidīji,  kad viņš piedāvāja apvienoties, lai kopīgi cīnītos par Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā.

“Cilvēks parastais”, kurš tika jau Atmodas laikā piekrāpts no komunista J. Petera puses, atkal var tikt “apmauts”, šoreiz no Jāņa Bordāna puses. Toreiz sarkanais noziedznieks tautu no Brīvības Pieminekļa aizveda tieši uz kapiem. Uz kurieni Tu, Bordāna kungs, taisies tautu vest cionista E. Levita vadībā ?  Atbilde pati uzkrīt uz mēles: uz Golgātes kalnu(pakalnu).

Tātad, uz iznīcību !

Uz Golgātes pakalnu, kur Patiesības sludinātājs J. Kristus tika zvērīgi noslepkavots no “dievizredzētajiem” !

Tāpēc latvietis L. Grantiņš, kurš savu tautu grib glābt no “jūsu palīdzības”, nebija vēlams jūsu “Jaunajā Komunistiskajā partijā”(JKP). Feisbukā kāds jūs trāpīgi tā nodēvēja.

Tava “ciānas gudrā” nelietība lien ārā kā īlens no maisa. Citēt, ka Latvijas suverēnā vara pieder Latvijas tautai, drīkstēja tikai pirms okupācijas, kad nebija vardarbīgi izmainīts Latvijas nacionālais sastāvs. Vai arī tikai tad, ja būtu veiktā Latvijas dekolonizācija 1949. g. Ženēvas Konvencijas ietvaros.

Ja šodien tādas lietas tiek sacītas(un vēl no zvērināta advokāta puses), tad tā ir vistiešākā provokācija, kas tiek veikta komunistu- cionistu vadībā.

Vai tev, Jāni Bordān, tas izdosies, es nevaru pateikt, bet vienu gan zinu, ka savu dzīvi beigsi cilpā, jo esi kopā ar mūsu tautas bendēm.

Ja es būtu aizgājis tālu no politikas un tavā bandā(par bandu tava komanda pārtapa, kad tajā pieņēmi noziedzniekus Strīķi un Jurašu, un par ideologu kļuva Levits) nebūtu uzņemti noziedznieki, iespējams, ka tev noticētu, bet tagad varu sacīt: “Tu esi kārtējais cionistu projekts !”

Manu veikumu, kas attiecas uz Atmodu, brutāli zaglīgā veidā ir piesavinājies krievžīds Juris Rubenis(viņš, lūk, esot sarakstījis H- 86 dokumentus) un daļēji arī Dainis Īvāns ar A. Gorbunovu.

Tagad tu centies to darīt, jo maniem latviešu tautas glābšanas PUNKIEM nav alternatīva. Jūs, žīdi, nekad neesat neko izgudrojuši, bet “veiksmīgi” visu nozaguši.

Nu galīgi neesmu A. Priedīša fans, bet PIETIEK.com ir raksts, kurā viņš pasaka: “Tāpēc aicinājums aizslaucīt vēstures mēslainē LR un sākt dzīvi no jauna publiskajā telpā neeksistē. Eksistē vienīgi debila retorika par 4.atmodu, bordāniešu, jurašu, strīķu noziedzības un nelietības maskēšana ar “tautas sapulcēm”. Eksistē šizofrēniskas ilūzijas objektīvi izmeklēt “Rīdzenes sarunas”.“

Un pacenties, Janka(Jāni Bordān), savai valdes loceklei(simpātiskajai tumšmatei) Ingai Gluzdai ieteikt, ja viņa vēlas tik briesmīgi Feisbukā aizstāvēt savu(tavu) partiju, lai viņa LAIKTELPĀ nejauc notikumu secību. Apzināti to dara cionisti- komunisti, bet ja viņa to veica neapzināti, tad pasaki viņai, ka viņa ir aitas galva un būtu labi, ja viņa paturētu mēli aiz zobiem.

Raksta beigās, protams, kuram interesē, variet lasīt manu saraksti šo simpātisko melnmati- brūnaci(acu krāsa Jankam un Ingai ir identiska).

Beigu beigās jau uzvarēs Patiesība, tikai žēl to lieko upuru, kuri pēc savas būtības ir labi cilvēki, bet idiotiski naivi. Un šo naivo idiotu dēļ var līt bezgala daudz asinis.

Dievs, atpestī mūs no viltus saulvežiem !

22.08.17    L. Grantiņš

Jaunās Konservatīvās partijas AICINĀJUMS

 

BordānsStrīķeJurašsGrantiņšDarbu ir sākusi Saeimas izmeklēšanas komisija, kam būtu jāvērtē oligarhu sarunas un lietas izmeklēšanas izčākstēšanas iemesli. Taču komisijas darba sākums pagaidām ir vien sāpīgs kauns, jo deputāti par komisijas vadītāju ir iecēluši Ingunu Sudrabu, kura minēto sarunu kontekstā parādās kā Putinam vēlama premjera amata kandidāte. Tāpat šai deputātei acīmredzot nebūs pielaide valsts noslēpumam. Tātad, viņa varēs tikai tēlot, ka kaut ko izmeklē, lai arī ar materiāliem iepazīties nevarēs. Tā ir darba imitācija un valsts naudas izšķiešana. Saeimas izmeklēšanas komisijas līdzšinējās aktivitātes liecina – oligarhu laiki Latvijā nav beigušies. Arī Valsts prezidenta rīcība liecina – viņš līdzšinējo kārtību akceptē. Mēs prasām šo savdabīgo nabas saiti pārcirst. Tuvojas 23. augusts. Mūsu tautas atmiņā viena no vistraģiskākajām dienām. Tieši šajā dienā 1939. gadā tika parakstīts noziedzīgais Molotova – Ribentropa pakts. Taču latviešu tautas atmiņā šīs datums arī ir saistīts ar cerībām, tautas spēku, kas spēj iedvesmot daudzus. Proti, 1989. gadā notika Baltijas ceļš. Tomēr Molotova-Ribentropa pakta sekas nav likvidētas. Joprojām mūsu likteni nosaka citi. Aivars Lembergs ir gaidīts un respektēts viesis Saeimā un pie koalīcijas sarunu galda. Oligarhu varas nostiprināšanās ir cieši saistīta ar kolaborantu izveidoto un atbalstīto sistēmu. Mums Molotova – Ribentropa pakta sekas ir jālikvidē pilnībā. Ir jāgāž čekistu un citu padomju sistēmas draugu iniciētā sistēma. Beidzot no tiesas ir jāatjauno princips, ka Latvijas suverēnā vara pieder Latvijas tautai. Tikai tad, kad lēmumus valstī pieņems tautas ievēlētie Saeimas deputāti, ne oligarhi viesnīcu numuriņos vai pirtīs, Satversmes darbību varēs uzskatīt par atjaunotu. Tāpēc mēs aicinām ikvienu Latvijas iedzīvotāju pievienoties un pulcēties šī gada 23. augustā, plkst. 19. 00, uz Tautas sapulci pie Valsts prezidenta pils, kur mēs pieprasīsim atdot varu tautai, kā to skaidri un gaiši nosaka Latvijas Satversme.

Diskusija Feisbukā

Linard Grantins Protams, protams, Kļaviņ, ka tiks radīts cīņas efekts, bet tā būs ietekmes zonas pārdalīšana. Bordāns,Jurašs un Strīķe ir noziedznieka E. Levita vadīta latviešu tautas iznīcināšanas komanda. IZDZIMTEŅI !

Inga Gluzda Linard Grantins, tad neraugoties uz to, ka nosaucāt JKP par izdzimteņu komandu, vēlaties šai komandai pievienoties???

Linard Grantins Inga Gluzda Inga, kad izdarīju pieprasījumu, tad tādi juraši un strīķes vēl nebija jūsu komandā. Kad tajā tika uzņemti šie noziedznieki, tad komanda pārvērtās par bandu. Vēlu Jums, Inga, gaišu galvu, kura draudzējas ar loģiku un veiksmi !

Inga Gluzda Linard Grantins, vai “izdzimteņi” tāpēc, ka netikāt uzņemts JKP, pie kam, kurā vēlējāties būt otrā persona aiz partijas priekšsēdētāja?

Linard Grantins Inga Gluzda Un kāpēc es netiku uzņemts ? Es taču negribēju būt pirmais. Kāpēc netika uzņemts Atmodas aizsācējs ? Kas Jūs esiet, Inga Gluzda, ka jautājat man to ? Ne jau Bordāns drīkstēja šo jautājumu izlemt, viņš ir tikai nožēlojams marionete Latvijas izlaupītāju rokās. Lai arī kāda šī valsts pagaidām ir, bet tā ir ar manām(man līdzīgiem) rokām un lauztiem kauliem atjaunota. Jūsu Levits ir cionistu izdzimums, kurš pirms diviem gadiem parakstīja manu slepkavības protokolu. Lūk, nobeigumā man programma, no kuras Bordāns mūk kā velns no krusta. Gluzdas kundze, pacentieties kontrolēt to, ko sakāt—–Tur, Jāni Bordān, kur es būšu, tur noziedznieki- Latvijas izlaupītāji, savām kājām aizies uz “pelnīto vietu”!

Pirmkārt, ko darīšu, būs starptautiska LIETAS izskatīšana, kas attiecas uz okupāciju un 1949 gada Ženēvas Konvencijas īstenošanu pēcokupācijas periodā, visaptveroša Latvijas dekolonizācija !

-Tiks gādāts, lai starptautisko ekspertu klātbūtnē tiktu atvērti čekas maisi !

– Tiks gādāts, lai visi Latvijas izzadzēji(miljonāri) stātos Tautas Tiesas priekšā un sniegtu atskaiti par katru Latu/Eiro.

-Tiks gādāts, lai visi čekisti un komunisti tiktu sodīti, par genocīda veikšanu pret latviešu tautu- par kolaboracionismu- sadarbību ar pasaules vēsturē asiņaināko režīmu- komunismu.

-Tiks gādāts, lai 4. maija kliķes noziedzīgās darbības rezultātā padzītie ekonomiskie bēgļi atgrieztos mājās- savā Dzimtenē.

-Tiks gādāts, lai katra latviešu ģimene saņemtu vismaz 5- 7 hektārus aramzemes bez nekādiem nodokļiem tur, kur viņi vēlas, protams, bez tiesībām to pārdot.

-Tiks gādāts, lai latviešu tautai un Latvijas valstij, ar starptautisko institūciju palīdzību, tiktu atdots atpakaļ viss nozagtais- izlaupītais.

-Tiks gādāts, lai nekavējoši tiktu atsaukti visi darbinieki no ES, kuri tur atrodas pēc komunistu “ieteikuma” un, pirmkārt, jau šeit pieminētais Egils Levits !

-Tiks gādāts par visu, kas saistīts ar Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, kas atbilst Starptautiski izstrādātiem Likumiem un 1922. gada Satversmei !

-Tiks gādāts par to, lai visi tie, kuri pārkāpuši šos Starptautiskos Likumus un Satversmi, tiktu tiesāti starptautiskā Tribunālā Hāgā !

Redziet, Bordāna kungs, es prasu tikai to, kas paredzēts Starptautiskos Likumos un Satversmē.

Kāpēc tauta nav dzirdējusi no Jums neko līdzīgu ?

Inga Gluzda Linard Grantins, izjūtu patiesu gandarījumu un lepnumu atrasties šīs “bandas”, kā Jūs mūs nosaucāt, sastāvā! :) Par novēlējumu, paldies!

You may also like...

11 komentārs

  1. Ciniķis saka:

    Diemžēl tas LAIKS, kas ”visu saliek savās vietās”, nestrādā ne Helsinki86, ne LRTT, ne Linarda Grantiņa, ne Latvijas tautas labā. Tas nu ir fakts. Tā kā pagaidām te notiek tukša pļāpāšana. Doma ir laba, bet izpildījums ir Nekāds. Ar tukšu gvelšanu tālu netiksi. Esmu gandrīz pārliecināts, ka mūsu lietu neviens starptautiski neizskatīs. Un cerēt uz Hāgas tiesu ir maigi izsakoties idiotiski. Bet jātic un jācer KAUTKAM ir, jo savādāk var aiziet pa pieskari.
    .
    .
    .
    Admins
    VIŅŠ nekad nenokavē, bet steidzīgs arī VIŅŠ nav. Visas lietas VIŅŠ saliks pareizajā kārtībā.Panikas cēlāji ārkārtas situācijās vienmēr tiek likvidēti…. .

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Jautājums Ingai Gluzdai.

    Vai partija par Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo 1938. gada statūtu aizliegšanu 1993. gada 18. februāra naktī ir informēta? ( Vai atbalsta krimiāānoziedznieku bandu kuri aizliedza)?

  3. saka:

    Tagad interesanti paskatīties, kāda ir reakcija uz oligarhu sarunām :)
    Lai redzētu, kas kurš ir un ko pārstāv :)

  4. atbilde adminam saka:

    Tad jau tu esi pats pirmais panikas cēlājs un kūdītājs. Tavam Laikam vienkārši nav piepildījuma, tāpēc arī nesteidzas. Par nokavēšanos runājot, Viņš jau sen kā ir nokavējis. Lietas IR saliktas pareizajā kārtībā, jā , tam piekrītu. Tad ko gaidīt? Gaidīt, kad ienaidnieks nogriezīs visus izglābšanās striķus? Šī vara mums ir pieteikusi karu diezgan atklātā veidā. Ko mēs liekam pretī? Gaidīšanu un nereālu cerēšanu? Uz ko? Uz aizjūras Mesiju, kurš mūs izglābs? Likumi un lēmumi pret tautu tiek štampēti paātrinātā veidā. Tā gaidot mums skābeklis tiek piegriezts pavisam. Liec admin pretī argumentus, ja man nav taisnība.
    .
    .
    .
    Admins
    Ja esi gudrāks un zinošāks par Viņu, tad piebiedrojies mums atklāti ar savu vārdu un uzvārdu. Anonīmi ir tikai žurkas pagrīdē un nodevēji.

  5. Saldus saka:

    http://m.la.lv/papild-tas-laiks-bija-pienacis/7/

    Bitenieks padevies un atdevies.
    .
    .
    .
    Admins
    Satikāmies ar Bitenieku pirms diviem gadiem Aral degvielas uzpildes stacijā Minsterē pēc mana zvērīgā aresta, kad atgriezos Vācijā.Kamdēļ tādos sīkumos melot..Vecums un bailes galīgi deformējušas bijušā “cīņu biedra” apziņu. Bailes, gļēvums un nodevība ir tās, kas cilvēku pārverš dzīvniekā… .

  6. saka:

    –13:42
    Ko gan jūs variet Grantiņam pārmest? Viņß brauca uz Latviju, lai runātu ar prezidentu…un tika attiecīgi sagaidīts. Ja mēs nevaram ko ietekmēt fiziski, tad varam padarboties garīgā plānā. Varbūt neticiet, bet tas tomēr darbojas.

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Valdis Freimantāls piekrīt V par Grantiņa braucienu uz Latviju.

    Vējonim vajadzēja tikties ar viņu korespondentu klātbūtnē!

    Vējonis to nedarīja.

    Vējonis nebija uzdevumu augstumos. Grantiņš bija.

    Komunistu un čekistu noziegumi pret latviešu ģimenēm ir jāceļ gaismā !

    Valsts pretlatviskais kurss ir jāapspriež ar opozīciju !
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, viņam vajadzēja ar mani tikties žurnālistu klātbūtnē, bet viņš izvēlējās citu variantu: mani fiziski likvidēt. Ir zināms, ka viņš mutiski piekritis tam, ko lika priekšā DP. Tovakar, kad mani saslēdza dubult-rokudzelžos, Liepājā notikusi pamatīga apspriede, tā sacīt: sātanistu messe ! Bet gan jau: viss notiksies, tikai ne tādā kārtībā kā viņi to iecerējuši.

  8. zeins saka:

    Bet kas īstenībā par “patriotu” ir Jānis Sils, kurs sevi dēvē par Tēvijas Sargu?
    .
    .
    .
    Admins
    Un kā Tu pats domā ?

  9. Ričis saka:

    Bordāņis ir vienkārši neveiksmīgs kompartijas funkcionārs, kurš visus šos neatkarības atjaunošanas gadus izvazājies pa dažādām partijām un dažādās ministrijās.

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Ričim par Bordānu ka funkcionāru.

    Bordāns ir jurists.

    Juristam jāzin likumi!

    Jāizprot to jēga un vajadzība!

    Ja Bordāns kā tieslietu ministrs nesaprot atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības likumīgos 1938. gada statūtus – viņš jāuzskata par ko?

    Tauta lems visu tieslietu ministru vainu par Rīgas Latviešu Biedrības B R U T Ā L O un prettiesisko iznīcināšanu 1993. gada 18. februāra naktī!

    Iespējams visi komunistu un čekistu ielikteņi – tieslietu ministri saņems cietumsodus!

    Jāni Bordān Tev vēl ir laiks izlasīt A I Z L I E G T O S, likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības statūtus un pieņemt lēmumu! (Sazvanies ar Dittu Rietumu Zviedrijā un konsultējies)! www Labie.lv. atradīsi norādes.

    Tas, ka nenosodi Grantiņa arestu un prettiesisko atmodas apkarošanu neliecina par jurista godaprātu.

    Korumpēts jurists ir bīstams tautai, tautsaimniecībai valstij!

  11. berta saka:

    Labie lapa neveras kas noticis ar Dittu?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *