Latviet, nodevējs(R. Pauls) tev Dvēselē ielīdis

LRTT ZilsNODEVĪBA !?

Nav nekas drausmīgāks par NODEVĪBU !

Nav maza vai liela nodevība.

Ir tikai viena nodevība- NODEVĪBA !!!

Raimonds Pauls, Imants Kalniņš, Māra  Zālīte, Ziedonis, L. PursNodevības gala rezultāts ir NELAIME, ASINIS, IZNĪCĪBA un NĀVE ! Tāpēc visos laikmetos visas civilizācijas NODEVĒJUS ir tiesājušas ar galēju sodu- NĀVESSODU.

Nodevība cilvēkos savu sēklu iesēj jau ar pirmo sameloto “teikumu”, jo nodevības PAMATI ir MELI.

Nav svarīgi vai kāds bez atļaujas paņēmis vienu LATU, vai veselu miljonu. Kā vienā gadījumā, tā arī otrajā VIŅŠ ir zaglis.

Šodien “parunāsim” par mums visiem pazīstamo Raimondu Paulu. Daudziem tas izsauks sašutumu, kad sacīšu: viņš ir nodevējs un viņam jāizpilda ASM.

Likuma, tautas un DIEVA priekšā mēs visi esam vienādi.

Tāpēc arī sods par padarīto “jāatalgo” vienādi.

Visi, kam nav slinkums, runā par TIESISKUMU, bet kaut kā aizmirst “paskaidrot”, ka TIESISKUMS nozīmē: katram jāatbild par saviem darbiem un par nopelnīto jāsaņem adekvāts atalgojums vai sods.

PUNKTS !

Savādāk tas nedrīkst būt !

Šodienas LATVIJĀ TIESISKUMS ir aizstāts ar MELIEM un NODEVĪBU. To visu ir veicinājusi sātaniskā komunistu ideoloģija.

Raimonds Pauls ir KP biedrs un, protams, ka iestājoties šajā noziedzīgajā organizācijā zvērēja kalpot tās ideāliem- SĀTANISMAM. Neviens viņu nespieda stāties KP un zvērēt, viņš to darīja labprātīgi.

==============================================================

LATVIJAS-REPUBLIKAS-TAUTAS-TRIBUNĀLS-RĪGA-SAEIMALATVIJAHELSINKI-86GRANTIŅŠUn tā, ko tad mūsu “maestro” paziņo krievu presei, kurā pārstāv ANO visvairāk nosodīto valsti ?

Lasi un drebinies par šī cilvēka stulbumu vai apzinātu ļaunumu. Laikam jau vairāk uz šo “eksemplāru” attiecas otrais, jo viņš ir devis zvērestu boļševiku- cionistu radītajai sistēmai- komunismam.

Citāts: “Прямо-таки огорошил вчера местных националистов выдающийся латвийский композитор Раймонд Паулс, заявив, что главными «убийцами» в 1917-1918 годах были отнюдь не русские, а латыши.”

Viņš apliecina, ka: “Galvenie slepkavas Krievijā neesot bijuši krievi, bet gan latvieši.” Par to viņš esot pārliecinājies “nedaudz pamācoties” vēsturi. Tur jau arī laikam ir tā problem’, biedr Paul, ka tu tikai nedaudz “pamācījies” vēsturi un pie tam tikai to, ko sarakstījuši žīdkomunisti. Bet, tā kā tu esi šīs partijas uzticams kalps, tad neko citu sagaidīt no tevis arī neviens netaisās.

Kas saprot krieviski, tas visu šo Paula sacīto melno humoru var izlasīt šeit: http://www.km.ru/bsssr/2011/08/19/istoriya-sssr/raimond-pauls-glavnymi-ubiitsami-byli-latyshi-ne-russkie Kas attiecas uz morālo aspektu, viņš pats sevis citēto frāzi “«Советская власть держится на еврейских мозгах, латышских штыках и русских дураках!» (Padomju vara turējās uz ebreju smadzenēm, latviešu durkļiem un krievu muļķiem)” ir pasniedzis izkropļotā veidā.

Nils Ušakovs, Raimonds Pauls, Urbanovičš, Moskau,Rossija.Bet, kā jau sacīju, viņš ir devis zvērestu Sātana iestādei un citu neko kā sagrozītu patiesību, kas ir melu augstākā pakāpe, no šī garīgā izdzimteņa mēs arī nesagaidīsim. Ja būtu mazliet vairāk kā “mazliet” “iemetis aci” Krievijas impērijas vēsturē, tad saprastu to, kāpēc latvieši darīja to, ko darīja. Klausieties vēl šī pretekļa(Paula) sacīto:“” Мы сами всякого дерьма натворили, сами всюду лезли», – заявил Паулс.”(“Mēs paši visādus sūdus sataisījām, paši visur līdām”, paziņoja Pauls”)”

Visu šo viņa interviju var nodēvēt tikai un vienīgi kā: iezombēta nodevēja murgus. Ja tā būtu taisnība, kas attiecās uz mūsu tautu un latviešu strēlniekiem, arī tad tā nebūtu jāreklamē mūsu šodienas vislielākajam ienaidniekam- krievžīdiskajai Krievijas impērijai, kura kopā ar Izraēlu ir iedomājusies pārņemt pasaules vadību.

Viss viņa sacītais ir “patiesība” ar kājām gaisā. Pilnīga vēstures apzināta noliegšana un sagrozīšana, tā sacīt,  žīdu “mērcē”. Laikam jau šī prāta deformācija šim “vēsturniekam” nāk no ģimenes, jo sieva “ta” ir krievžīdiskas izcelsmes.

Kāpēc latvieši “līda” visur, ja runājam šī nelieša leksikā ?

Vai tie nebija krievu impērijas neskaitāmie karagājieni Baltijas- Latvijas teritorijā, kad vienmēr tika brutālā veidā izkauti vietējie iedzīvotāji ? Šie sirojumi ir skaitāmi desmitos. Un visa šī cariskās Krievijas pārkrievošanas politika, katorgas, masveida latviešu pakāršanas, kad notika protesti pret šo politiku ?!

Lai slava latviešu 1905. gada revolucionāriem, kuru darbības rezultāta tika veicināta revolucionārā situācija nevainīgu tautu asinīs pārpludinātā Krievijas impērijā !!!

Latviešu aktīvās revolucionārās darbības rezultātā šis monstrs tika sagrauts un mēs tikām pie savas valsts. Kas attiecas uz zvērībām PSRS koncentrācijas nometnēs, tad latviešiem tur nebija praktiski nekādi nopelni. Zvērības veica žīdi ar saviem “krievu muļķiem”(русских дураках ). Par to runā arī Aleksandrs Solžiņīcins.

Latviešu strēlnieki pamatā piedalījās baltgvardu(Deņikina, Kolčaka, Vrangeļa u.c.) veidoto “ordu” iznīcināšanā. 58 000(pēc citiem datiem 38 000) latviešu strēlnieki sagrāva visus baltgvardu oficieru veidojumus, praktiski iznīcināja neiedomājami vareno impēriju. Pasaules vēsture nepazīst tādu gadījumu, ka tik maza tauta var veikt tik grandiozu “uzdevumu”. Neatceros tā poļu ģenerāļa vārdu, kurš sacīja: “Ja latvieši nebūtu kā zvēri kāvušies Krievijas stepēs, tad Eiropa vēl šodien smaktu Krievijas impērijas jūgā un Polija nebūtu neatkarīga valsts”.

Un, tad jau arī ir saprotams šis pataloģiskais krievu naids uz latviešiem un visu latvisko.

Tās bija Krievijas zvērības pret savām kaimiņu tautām, kas radīja šo naidu pret viņiem. Praktiski viņu pašu ļaunie darbi sagrāva viņu impēriju. Bet tas, protams, mūsu jūdasam(Raimondam Paulam) kaut kā “paskrējis garām”, kad viņš “studēja” vēsturi. Raksta beigās jūs variet skatīties, tos “latviešu neliešus”, kurus kāds “nelietis” no VL!(kurš gan cits) viltojis, saliekot latviešu vietā “izredzētās” tautas pārstāvjus.

Neaizmirsīsim arī, ka Pauls kopā ar Agešinu, Plineru, Buzājevu, Cilēviču u.c. neliešiem cēla savu taukaino nodevēja roķeli visaugstāk, lai atdotu Abreni asiņainajam Putina režīmam ! Tas bija viskliedzošākais nodevības akts pasaules vēsturē, par ko šim izdzimtenim & Co pienākas ASM.

Lūk, šeit mēs varam skatīt visu šo pretīgo nodevēju bandu, kuriem reiz tiks izpildīts ASM: http://spoki.tvnet.lv/aktuali/Abrenes-atdeveji-Dzimtenes/198851

Un idiotiskā himnas rakstīšana Putina impērijai viņu taču nostādīja īsta SPRUKSTIŅA lomā visas latviešu tautas acīs. Tāpēc jau laikam viņam pašam neapzinoties nāk ārā šis melnais naids pret latviešiem.

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/122735/raimonds-pauls-sarakstijis-jauno-krievijas-himnu-video

Zigmāra Liepiņa apvainojums par Līgo dziesmu “častuškošanu” arī bija spļāviens viņam tieši purnā. Rakstīt himnu  Latvijas nāvīgākajam ienaidniekam, kad tai paša laika posmā risinājās diskusija Katalonijā par Mārtiņa Brauna skaņdarba izvirzīšanu kataloņu himnai, arī bija neiedomājami smags trieciens šim, ar LEPNĪBU apsētajam, tautas nodevējam

Visam šim noziedzīgajam idiotismam punktu pielika viņa paziņojums Krievijas mēdijiem, ka latviešu nacionālisti viņam par to(himnas uzcepšanu) galvu noraušot.

Vai tu, latviet, saproti, ko tāds paziņojums nozīmē aptrakušajiem krievu nacistiem ???

Tā ir zaļās gaismas došana latviešu tautas slepkavošanai !

“Lūk, pat Raimods Pauls saka, ka latvieši ir naciķi”, var aizbildināties Krievijas “zaļie cilvēciņi”, kad notiks Ukrainas scenārijs Latvijā.

Interesanti ir arī Paula “apgalvojumi” presē, ka mums vajagot mācīties no ebrejiem, ka jākārtojot lietas.

Kā lietas žīdu vadība tiek kārtotas ar PAREXS banku, Liepājas Metalurgu un citiem mega objektiem, paskaidrojumus neprasa. Tas tikai apliecina to, kādas MORĀLES sekotājs ir šis “patriots”.

Ja kāds latvietis grib šo deģenerātu, kura vārds ir Raimonds Pauls, aizstāvēt, tad, lai viņam mēle nokalst !

Lai nu kurš, bet šis komunistiskais nelietis karātavas ir nopelnījis “godīgi”.

LRTT    08.01.15.

========================================================================

LRTT, Grantiņš,Reiniks,Āboltiņa, Dzintars.Un šeit slavenais Raimonda Paula saraksts par latviešu neliešiem, kuri “līduši” tur, kur velns ziepes vāra. Vai nu “mūsu” majestro ir sajaucis “līdēju” nacionalitāti, vai arī kādi “diversanti” no VL! šo sarakstu ir viltojuši.

Apgalvoju, ka LRTT tas nebija.

Председатель Ярославского рабочего совета—Закхейм—Еврей
Председатель Царицынского рабочего совета—Ерман—Еврей
Председатель Оренбургского рабочего совета—Вилинг—Еврей
Председатель Пензенского рабочего совета—Либерзон—Еврей
Председатель Таврического рабочего совета—А. Слуцкий—Еврей
Финансовый комиссар Западной области—Самовер—Еврей
Комиссар Донецкой республики—Исаак Лаук—Еврей
Председатель Киевского совета—Дретлинг—Еврей
Его помощник—Гиубергер (Наумов) — Еврей
Председатель Белоцерковской Думы—Ратгаузен—Еврей
Его помощник—Лемберг—Еврей
Народный комиссар Донецкой республики—Рейхенштейн—Еврей
Шмуклер—Еврей
Комиссар по делам эвакуации — Фенигштейн (еврей), его заместители — Равич и Заславский — оба евреи.
Комиссариат внутренних дел: (все евреи):
Нарком — Зиновьев (Апфельбаум).
Начальник отдела пропаганды — Гольденрудин.
Помощник наркома — Урицкий.
Председатель экономической комиссии Петроградской коммуны — Эндер.
Зам. председателя по гигиене — Рудник.
Комиссар по эвакуации беженцев — Фенигштейн, его помощники — Крохмаль (Загорский) и Абрам.
Комиссар Петроградской печати — Володарский.
Гражданский начальник Петрограда — Шнейдер.
Гражданский начальник Москвы — Минор.*Совет Народных Комиссаров:
Председатель — Ульянов-Ленин (полуеврей).
Комиссар иностранных дел: сначала Троцкий (еврей), потом Чичерин (полуеврей),
Комиссар по делам национальностей — Джугашвили (грузин).
Председатель совета народного хозяйства — Лурье (Ларин) — еврей.
Комиссар по восстановлению — Шлихтер (еврей),
Комиссар государственных земель — Кауфман (еврей).
Комиссар государственного контроля — Ландер (еврей).
Комиссар общественных работ — В. Шмидт (еврей).
Комиссар по сельскому хозяйству — Прошьян (армянский еврей).
Комиссар Армии и Флота — Троцкий (еврей).
Комиссар социальной помощи — Е. Лилина (Книгиссен) — еврейка,
Комиссар образования — Луначарский (Баилих) — еврей,
Комиссар вероисповеданий — Шпитцберг (еврей),
Комиссар внутренних дел — Зиновьев (Апфельбаум) — еврей,
Комиссар по финансам — Исидор Гуковский (еврей),
Комиссар по делам выборов — Урицкий (Моисей Соломонович, еврей).
Комиссар юстиции — И. Штейнберг (еврей).
ПРОВИНЦИАЛЬНЫЕ КОМИССАРЫ:
1. Комиссар для Сибири—Бронштейн—Еврей
Председатель Сызранского рабочего совета—Берлинский—Еврей
Председатель Казанского рабоч. совета Шенкман—Еврей
Председатель Донецкого совета угольных копей—Ливенсон—Еврей
Pуководство “Архипелага ГУЛАГ” состояло только из евреев.
“Честь” изобретения этих знаменитых лагерей смерти принадлежит иудею Натану (Нафталию) Ароновичу Френкелю, о чем из “скромности” западная печать никогда не упоминает, сваливая “лагеря” на “козла отпущения” Сталина..

You may also like...

7 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Par strēlniekiem, tieši tā kā rakstā, visiem arī parasti skaidroju. Arī mans vecvectēvs piedalījās 1905. gada cīņās. Tāpēc tā laika situācija man nav vēstures grāmatās jāmeklē, ko gan tiešām vajadzētu izdarīt biedram paulam. Par pārkrievošanas politiku pirmsrevolūcijas Latvijas skolās man stāstīja vecmāmiņa. Bērni skolā pat savā starpā nedrīkstēja sarunāties latviski. Par to pēra klases priekšā. Bet, neskatoties uz represijām, latviešu bērni, kā jau parasti bērni, visādi āzēja skolotājus – staigāja pa skolu čalodami: “Ja gribi sit”, kas krieviski nozīmē “es sēnes pieēdies”. Bērneļi, vēl neprasdami krievu valodu, runājuši savā starpā, kropļojot valodu – Viens ēd konfektes, otrs prasa, lai šim ar iedod. Konfekšu ēdājs iedod tūtu otram un saka: “Na tebe to tukšo tūt”.
    Tādi pazemojumi attiecībā uz valodu bija jāpiedzīvo mūsu senčiem, par visu pārējo nemaz nerunājot. Tikai pēdējais nelietis var nopulgot strēlniekus, kuri tolaik cīņu sāka ne jau bez kāda iemesla. Tā bija cīņa par eksistenci, par tautas idzīvošanu. Tas, ka viņu brīvības alkas sarakstā minētie izmantoja ļaunprātīgi, ir cits stāsts.

    Par paulu pat īsti nav ko komentēt. Labiem vārdiem par viņu runāt mute neverās. Viņš ir tieši tāds pats kā peters un zālīte. Starpība tikai tā, ka zālīte turpina liekuļot, bet pauls atklāj kārtis, jo to prasa Kremļa pašreizējie mērķi un situācija.
    Diez, kurā brīdī viņš kļuva nelietis? Diez tad, kad viņš radīja šo kādreiz aizliegto dziesmu ar Krūkļa vārdiem, viņš tāds jau bija?

    https://www.youtube.com/watch?v=UlVnthypyXw

    Jau sen šo zemi bērzu zemi sauc,
    Pie mājas pelēks akmens klaudz.
    Jau sen te jumtā stārķa dziesma skan.
    Un svēta, dārga tā ir man.

    Kāpēc man dziedāt svešu dziesmu,
    Kur citas skaņas skan un citu domu rod ?
    Kāpēc man dziedāt svešu dziesmu ? –
    Man tuva tā, ko dzimtā zeme dod.

    Jau sen šo zemi – dziesmu zemi sauc,
    Te gaisma akmenī pat aust.
    Jau sen te Daugaviņas dziesma skan
    Un svēta, dārga tā ir man.

    Kāpēc man dziedāt svešu dziesmu…

    Jau sen šo zemi – tēvu zemi sauc,
    Te mums sensenis dzīvot ļauts.
    Jau sen te manas tautas dziesma skan
    Un svēta, dārga tā ir man.

    Šo dziesmu okupācijas laikā mani vecvecāki kopā ar sabraukušajiem viesiem dziedāja pilnīgi visās jubilejās. Viņi būtu satriekti, ja ja būtu piedzīvojuši paula nodevību.
    .
    .
    Admins
    Šodien DRAUGI.lv man kāds atrakstīja, lūk, ko(mūsu sarakste, viņa vārds mainīts):
    .
    Jānis
    Tu taču saproti, ka pauliņš nav latvietis…
    .
    L. Grantiņš
    Par Paulu man tādu ziņu nav. Zinu tikai to, ka viņš audzināts pēc “viņu” metodēm. To viņš pats kādreiz rakstīja… .
    .
    Jānis
    Esot sava jaunībā pļāpājis, ka esot …

  2. Miervaldis saka:

    Pauls jau kalpa dvēsele, trinksķināt klavieres prot, bet Latvietis no viņa nav riktīgs.

  3. V saka:

    Pauls pastrādājis vēl vienu nekaunību – ļāva krievžīdiem Kobzonam, Valērijai un Gazmanovam Jaungadā Krievijas TV ar sankciju apdziedāšanu ņirgāties par Latviju, neaizliedzot izmantot savu melodiju. Bet ja nu tie būtu ņēmuši Paula melodiju uz savu roku, tad autoram būtu klājies par šādu nekaunību tiesāties un aizliegt apsmiet Latviju. Tā kā Paula neapmierinātību par savas melodijas autortiesībām pagaidām neredz, laikam jau autoram tīri labi patīk iet okupantu pavadā.

  4. Rico saka:

    V :D galvenais Latvijas tiesnesis uzradies.
    Priekš īpaši “gudrajiem” “latviešiem”(anti-semitistiem),
    Melodijas autors ir R.Pauls, bet autortiesības pieder citiem.
    .
    .
    Admins
    Anti- semīti ir žīdi, kuri slepkavo palestīniešus- semītus.
    Izraēlas žīdi ir pamatā ieceļotāji no Krievijas un zilacaini.
    Viņiem nav nekāda sakara ar semītiem.
    Tā kā, Riko, latvieši nav anti-semīti, bet gan anti- noziedznieki.

  5. Miervaldis saka:

    Pauls ir padomju produkts, laikam tēvs bijis žīds.

  6. Saprotu, ka esu vēl maza, lai par to runāt, tomēr izteikt savas domas man ir tiesības!! Es domāju, ka Raimonds Pauls ir godājams cilvēks un es neticu, ka viņš ir nodevējs, viņš ir mans elks, tādēļ padomājiet par to kā tas varētu būt, ja jūs būtu viņa vietā!!! Es jūs lūdzu neapsaukājiet viņu par Latvijas nodevēju, tas labi neizklausās, ieliekat sevi viņa vietā, paldies, ka izlasijāt manas domas!!

    Tās ir tikai domas!!!! ;D

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Pauls apvienoja latviešus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *