Jānis R. R.Kļimovičam draud Cukura liktenis

H-86-3

http://nra.lv/latvija/70304-pec-skandaloza-sizeta-uz-laiku-sledz-radio-naba-raidijumu-tevijas-laikmets.htm

Radio NABA slēgšana ir nepamatota, pat juridiskajā valodā runājot. Es dzirdēju šo radījumu un to izteicienu. Tanī izteicienā nav nozieguma sastāvs, tāpēc nav pamata raidstaciju apturēt. Ja Latvijā ir cenzūra, kuru ir iedibinājusi Izraela, tad tā ir cita lieta.

Bet es tad jautātu vēstniecei: uz kādu starptautisku dokumentu pamata tā okupē palestīniešu zemes- teritorijas un būvē mājas ebrejiem ?

Es zinu kā to sauc, bet vai pati vēstniece to zina ? Droši vien, ka tas viņai ir nesvarīgi… .

Tieši šīs attiecības, ko veido Izraela ar saviem kaimiņiem, un ne tikai ar kaimiņiem, tuvina Tuvos Austrumus, Eiropu un varbūt, pat visu pasauli atomkaram. Es to droši un tieši saku, man Izraēlas iebraukšanas vīzas nevajag, jo es jau sen esmu iekļauts Izraēlas melnajā sarakstā.

LRTT-13LRTT papildinājums Jānim R. no Rīgas

Žīdu nekaunība ir pazīstama visai pasaulei, par to nevajadzētu nevienam brīnīties. Normālā valstī jevrejas Jākovas „notas” pa taisno nonāktu gružkastē, bet Latvijas varas orgāni, bailēs no savas tautas, šo žīdu bezkaunību ceļ godā.

Leonards InkinsRoberts KļimovičsPie varas Latvijā ir komunisti un viņi zina ko rijuši kopā ar Šustiniem un Kaganovičiem.

Foto: L. Inkins un R. Kļimovičs. “Kāmēr vajadzīgais skaits Taisno nebūs nokauts, nekas nemainīsies”. Galvenais JŪSU(mūsu) ienaidnioeks ir Borovkovs ar savu bandu. Pie viņa bandas pieder visa Latvijas garīdzniecība. http://tautastribunals.eu/?p=9218 Uzticieties tika sev, savai Sirdsapziņai un Dievam, tad mēs uzvarēsim.

Elles izdzimteņi jūt sava GALA tuvumu, esiet abi uzmanīgi !

Šī skandāla īstais autors ir, karikatūriskais Kaganoviča tautas brālis, Aivars Borovkovs ar savu bijušo KGBistu bandu.

Jākova pildīja, tikai un vienīgi, 4.maija kliķes pasūtījumu, kas, protams, arī labi noderēja žīdiem un krieviem.

Kļimoviču un Inkinu ir jādabū nost no „skatuves”, jo viņi ir aizskāruši divas „ragainā dieva” IZREDZĒTĀS tautas.

Es varu pateikt kādu noslēpumu Inkinam un Kļimovičam. Aivars Borovkovs ar Juris Rubeni analizē katru LRTT rakstīto un Tēvijas teikto vārdu.

Tāda ir tā īstā patiesība, Leonard un Robert. Jākova šaja jezgā ir iesaistīta tikai kā statiste.

Žīdi un krievi dzīvo uz „kakla” tiem, kuri baidās no viņiem.

Dimants droši vien, ka pamperus jau daudzreiz nomainījis… .

Paskatīsimies, Ļaunuma vai Taisnības pusē nostāsies Dimants ?

L.Grantiņš  18.04.12

You may also like...

20 komentārs

  1. Mūsdienās patiesību vairs nevar noslēpt, tāpēc atliek pielietot cenzūru un teroru.

  2. annamarija saka:

    Ir gan tie žīdi vaislīga tauta! Ādolfs esot miljoniem esot šamos iznīdējis, bet, paskat’, kā savairojušies. Salīduši visās iedomājamās vietās un valstīs… Un uzmetušies visiem par pamācītājiem.
    DIEVS, SARGI LATVIJU UN LATVIEŠUS NO SĀTANA IZDZIMUMA!

  3. LS saka:

    Kangaru neliešu banda. Es par siksņa un tomsona nelietībām , jau agrāk piesūtīju LRTT, bet neiespieda , jo bija par švaku un nu redzami šo izdzimteņu augļi. Tādēļ necentos vairāk šos jūdas atmaskot, jo kangars siksnis pat uzspļauj normatīviem aktiem par atbildes sniegšanu un nosūtīju vel tam vairākas vēstules. Nosūtīju NEPLP ieliktenis dimantam par cenzūru un siksņa un viņa šuneļa tomsoniņa nelietībām jau 3 vēstules bez žīdeļu kalps ari neatbild. Ari šis latviešu kangars nav labāks par žīdu kļoku abramveidīgo.
    Par ko man tērēt savu laiku un plašāk rakstīt LRTT, ja tas tam liekās par švaku un nepieņemamu. Tas var vienīgi interesēt DDD. Ne jau man vienīgi ir problēmas ar šiem žīdeļu ielikteņiem , bet tas jau šeit nevienu neinteresē…….

  4. messe saka:

    Kā nu atkal ebreji runā par sevi.

  5. Sigurds Graudiņš saka:

    Jautājums na zasipku – kas mūs INSPICĒ – krievi vai āmurukāņi…?
    RT @elitaveidemane: o, moins! ASV īpašā sūtne antisemītisma apkarošanas jautājumos ieradusies Rīgā! nu tik apkaros! Radio Naba, sargies!

  6. lidotajs saka:

    16.martā, piedraudot sarīkot gaudz lielāku troksni,aizbāzu mutes cionistu provokatoriem. Tagad ir vainīgi vietējie cionistu pakalpiņi, kuri raidījumu pievēra-jāprasa, lai tiem maksā Izraelas vēstniecība, bet ne valsts. Jāuzceļ arhīvi un, ja Vecumniekos ir bījuši žīdu čekisti, jāsūdz bieri tiesā.4.JūLIJā pie sinagogas Gogoļa ielā piketa laikā nolikšu sēru vainagu čekista šustina veiktā holokausta upuriem-vajag provokātoriem uzbrukt, nevis aizstāvēties!

  7. Nibiru saka:

    Varbūt kāds man paskaidros par ko ir runa?
    Kā tas ir – slēgts NABA radio? Kas tad to ir izdarījis?

  8. Miervaldis saka:

    Lai protestētu, ir jābūs cilvēku pūlim, nevis 4, līdz 5 cilvēkiem, jo šie cilvēki (žīdi) lielākoties ir cilivizācijas atkritumi, bez ētikas un morāles!

  9. Garāmgājejs saka:

    Kā redzams, tad ir tautas, kuras ir ideālas un nav kritizējamas, tā vismaz žīdi par sevi domā.Domāju, ka žīdi ir paši sev ienaidnieki.Ar saviem stulbumiem viņi izraisa citu tautu naidu.Izraēla ir zeme, kurā koncentrējas milzīgs ļaunums un vienreiz tas, noteikti, uzsprāgs.Žīdi nogalināja Mozu un Kristu.Viņi slepkavo palestīniešus.Visur kur ir žīdi, notiek naida izpausmes.Par kādu Dieva izredzētu tautu te var būt runa, tās ir viņu pašu stāstītas pasakas.Klimovičs ar Inkinu ir malači.

  10. messe saka:

    Latvieši jau ir tāpati izredzētā tauta.

  11. Jānis saka:

    Krievu avīzēs , kurās redakcijās strādā ebreji, sistemātiski latviešus apvaino holokaustā. Esmu dzimis pēc kara un neesmu piedalījies VĀCIJAS IZRAISĪTAJĀ HOLOKAUSTĀ. Arī mani tuvie nav piedalījušies. Tēvs, kurš dzimis 1884. nebija pakļauts kara klausībai un vācus ienīda.. Ar kādām tiesībām mani un manu latviešu ģmeni pastarpināti apvaino ebreji holokaustā!Prasu ebrejus publiski man atvainoties.Pretējā gadījumā organizēšu protesta akcijas pret ebrejiem!

  12. Eduards Lunis saka:

    Jānim! Ne jau vācieši,bet HITLERS bija VISA lAUNĀ-KARA, CILVĒKU IZNĪCINĀŠANAS,HOLOKAUSTU,U.T. T. INICIATORS UN PAVĒĻU DEVĒJS!
    KĻIMOVIČ UN INKIN-PIESAKOS JŪSU AIZSTĀVJU UN ATBALSTĪTĀJU RINDĀS!

  13. tava ēna saka:

    Par to paldies, bet šīs lapas iemītniekiem vajadzētu turēties pa gabalu no Roberta KĻimoviča ub Leonīda Inkina, lai viņus nediskreditētu.
    Viņiem ir taisnība, un viņi paši tiks galā.

  14. Ernis Purnis saka:

    Drosmīgi un cienijami ļaudis ir R.Kļimovičs un L.Inkins! Tauta-atbalsti savus dūšīgākos un godīgākos tautiešus!

  15. Miervaldis saka:

    Jāni – derētu tos žīdus iesūdzēt tiesā, tiesa tomēr ir spēcīgāks institūcs par rotesta akcijām, nu es nesaku kad protesta akcijas nevajag rīkot, bet zinot žīdus, jēga nebūs liela….

  16. skorceni saka:

    lai puikas turas,gan tos zhidelenus izvedis uz tiiriem udenjiem!

  17. Miervaldis saka:

    LS – gluži manas domas!

  18. Neo saka:

    Redzams, ka atrašanās svešumā samaitā cilvēku, arī žīdu!

  19. Neo saka:

    Nu bet kapēc žīdi nebrauc uz savu etnisko dzimteni, un tur nedara ko grib?Atbilde visam – godīgu žīdu ir ļoti maz!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *