LRTT. Vai A. Gobzems ir apveltīts ar EMPĀTIJU ?

J. Bordānam esot pietrūkusi EMPĀTIJA(Empātija ir otra cilvēka emocionālā stāvokļa izpratne līdzpārdzīvojot, spēja paralēli pārdzīvot tās emocijas, kuras izjūt otrs, it kā iekļūstot otra subjektīvajā jūtu pasaulē.) pret deģenerātiem, nomurmulēja ar idiotisma sindromu apveltītā Lībiņa- Egnere ! Kāds, droši vien sacīs, ka nosaucot šo te Lībiņu- Egneri par ar idiotisma sindroma apveltītu, es necienīgi lamājos. Nē, es nodēvēju šo cionistu(Latvijas valsts izzadzēju, komunisti- čekistu) regulēto biedreni atbilstoši viņas runas un uzvedības veidam- viņas pamatbūtībai.

Just EMPĀTIJAS pret laupītājiem un slepkavām var tikai paši noziedznieki, vai nu pilnīgi idioti šī apzīmējuma medicīniskajā izpratnē !

J. Bordāns tika “izgāzts” no tiem, kuri ir visus šos garos pēcAtmodas gadus visaktīvāk piedalījušies Latvijas valsts izlaupīšanā un tautas padzīšanā no savas Tēvzemes ! Šajā reizē R. Dzintars visā savā krāšņumā parādīja savu žīdisko(Slepkavas Mavrika Vulfsona klans) izcelsmi. Par Pabrika un Pavļuta uzvedību šaubu nebija…., jo tiem, kuriem ilkņi ir izlīduši no mutes, “kāpostus vai burkānus nekad negrauzīs” ! Tie ir Briseles hazāržīdu bandas pārstāvji !

Žīda A.Pabrika “panākums” Briselē ir tas, ka latvieša berna pabalsts ir divu cigarešu paciņu “izmērā” !

-Un, kurš būs tas, kas man sacīs, ka šis cionistu izdzimtenis nav pakarams Rīgas stacijas laukumā ?

-Un šīs sūds, kurš pilnībā degradēja Latvijas armiju un Zemessardzi, grib atkal ielīst valdībā !

Nākošais, kuram jewas(žīda) Lemberga izsūtāmais prezidenTOS Vējonis liks veidot valdību, būs A. Gobzems… .

Atklāts paliek atkal jautājums par EMPĀTIJU: vai Gobzemam TĀS arī nebūs, vai tomēr būs daļēji apveltīts ar to un brāļosies ar šeit pieminētajiem noziedzniekiem !

A. Gobzems kopā ar KGB virsnieku- slepkavu A. Borovkovu, ir veicis Helsinki- 86 dibinātāja L. Grantiņa vajāšanu, pieprasījis Vācijas valdībai viņa izdošanu tiesāšanai Latvijā !

Visu to ievērojot, rodas iespaids, ka A. Gobzems ir apveltīts ar EMPĀTIJU, bet varbūt, ka pēdējo laiku izsmiekli no tautas puses par viņu, ir tomēr “iebīdījuši” viņu realitātē !

Ar meliem KPL.lv ir panākuši, ka viņiem ir otrā lielākā partija. No viņiem pašlaik par visiem 100% ir atkarīga Latvijas nākotne un mūsu tautas upuru skaits ! Jā viņš uzspļaus EMPĀTIJAI un nebiedrosies ar noziedzniekiem, notiks ārkārtas vēlēšanas.

Tās būs jau grūti viltot un arī baidīsies to darīt, jo globālajai cionistu bandai tiek lauzts sprands ! Var sacīt, ka līdz ar to: Dzintars, Pabriks, Pavļuts, Viņķele u.p. mēsli(„Attīstībai/Par!“, Nacionālā apvienība un „Jaunā Vienotība“), ir: SAVU DZIESMU NODZIEDĀJUŠI !

Ārkārtas vēlēšanās šīs niecīgās partijas vairs netiks iebalsotas.

Balsis dalīs JKP un KPL.LV un, protams, arī SASKAŅA, kura ir okupācijas atribūtika un ar valdības veidošanu nekas kopīgs nav un nedrīkst būt !

Tā kā domā, Gobzem, viss ir tavās rokās, varbūt tauta Tev piedos !

Un ja tauta Tev piedos, tad arī man nekas cits neatliks, lai neiedzīvotos atkal kādā “krimināllietā“ !

DIEVS, svēti Latviju un dod prātu A. Gobzemam(Gobzemim) !

17.11.18                               L. Grantiņš

Dievs, atpestī mūsu tautu no tādām lībiņām- egnerēm !!!





Runā Māris Bērziņš: AČGĀRNI.COM

Dokumentālā filma “No Ligzdas Izmestie” – arī par Gintu

November 8, 2018

Ar autores atļauju publicējam skaudru stāstu par bāreņu stāvokli Latvijā. Par vardarbību pret bērniem un valsts nespēju vai nevēlēšanos tos aizstāvēt. Taču galvenais šajā gadījumā – šī stāsta autore ir runājusi arī ar Gintu. Ļoti emocionāla, ļoti smaga lai arī īsa intervija, kurā, manuprāt, ir pateikts viss. Viss tas, par ko jau cīnos gadiem ilgi. Un padoties netaisos. Vēl jo vairāk tādēļ, ka Ginta šajās dažās minūtēs pasaka to, kas man, kā lietu pārzinošam cilvēkam bija pēdējais vēl līdz galam neskaidrais jautājums. Bet par to jau kādā citā rakstā. Viens nu ir skaidrs – šobrīd jau man ir atbildes uz jebkuru jautājumu, ko kāds, skeptiķis vai mazāk zinošs cilvēks varētu uzdot. Es zinu šīs atbildes un laika gaitā par tām uzzināsiet arī Jūs.

Šeit vēl dažas Dzidras Smiltēnas pārdomas pēc tikšanās un sarunas ar Gintu, no raksta portālā jauns.lv 

”– Vai saprotat, kāds Dieva kods ir ielikts pašā smagākajā gadījumā – sievietēm, kas nogalinājušas savus bērnus?–

Filmā ieliku sarunas ar viņām. Cietuma uzraudze teica, ka puse sieviešu, kas nonāk Iļģuciema cietumā, ir mentāli slimas, viņām vajadzētu atrasties psihiatriskajā slimnīcā. Par sievieti, kura Baložos it kā divus puikas nosmacēja… Man bija grūti noticēt, ka viņa to izdarījusi. Saskatu, ka viņa ir tāda pati kā es, ļoti daudz cietusi – no sava tēva, ģimenes, dzērājvīra. Man ir sajūta, ka to izdarījis kāds cits un viņa tagad cieš nevainīga.

Kaut gan…– Man bija sajūta par Raudupietes stāstu – bērni traucējuši attiecībām.–

Domāju, ka nē.– Interneta vēsturē tika atrasts, ka viņa meklējusi, kā nogalināt…– Jā, bet to datoru lietoja arī viņas brālis, draugs un vīrs – to varēja meklēt kāds cits. Tāpēc filmā ieliku kadru, ka viņa raud un saka: “Es to neizdarīju.” Kaut kā noticēju tai meitenei. Man ir bail, ka viņa var ciest nevainīga, zaudējusi bērnus un tagad arī dzīves gadus. Kaut gan uzraudze teica, ka viņa esot diezgan atraisīta. Viņa domā, ka to izdarīja vīrs, jo vajadzēja būt laulības šķiršanai, viņam par diviem bērniem būtu alimenti jāmaksā. Viņš bija teicis: tu no manis nevienu kapeiku nedabūsi!

– Bija iespēja, ka viņš tur varēja būt?–

Jā, klusām atnākt. Viņa bija atstājusi bērnus un aizgājusi dušā mazgāties. Pa to pusstundu viņi bija nosmacēti. Mēs dzīvojam tik lielā paviršības laikmetā, policija bezatbildīgi neizmeklē lietas līdz galam, neiedziļinās, nogrūž ātrāk, ka tik nebūtu jāiegulda darbs. Un tiesa pieņem paviršus lēmumus. Pati esmu pieredzējusi, ka virspusēji. Vēlāk, papildus izmeklējot, iegūst pavisam citu rezultātu. Sieviete saka – viņai bijuši pierādījumi, ieraksti, ka vīrs draud, ka nogalinās bērnus. Bet izmeklētāji neņēma vērā. Viņa tāpat ģimenē kalpojusi, kopusi visus – tāda līdzība ar mani. Un rezultātā vienmēr bijusi vainīga par visu. Meitene neizglītota, bet var redzēt, ka viņa tos bērnus tiešām mīlēja. Skatījos bildēs – jubilejās kūciņas izcepusi, svecītes iedegusi, māju pati izremontējusi, sakārtojusi savā nabadzībā. Tā ka nevar teikt, ka viņa kāda dzērāja. Nezinu, es viņai noticēju. Man gribējās noticēt.”

Bet nu gan – skatamies pašu filmu (intervijas daļa ar Gintu ir skatāma no 20 minūtes)



L. Grantiņa piebilde:

Paskatieties Gintas acīs un Jūs sapratīsiet, ka viņa nav slepkava !

Viņas bērnu slepkavas ir visi tie, kuri šodien pārvalda mūsu Tēvzemi; godmaņi, borovkovi, naruškas, čuprikas, moļņikas- cionistiskā krievžīdu banda- komunisti/čekisti !

Var iedomāties, kādās bailēs un aptaisījušies šie kropļi dzīvo…

Viņi jānosit, tas ir jebkura godīga cilvēka SVĒTS PIENĀKUMS !

Es zinu, ko runāju, jo tikai par to, ko tikai es viens esmu piedzīvojis no šiem kroplajiem civilizācijas atkritumiem, pienākas viņu desmitkārtīga nosišana,nemaz nerunājot par genocīdu, kuru viņi ir veikuši un veic vēl joprojām pret latviešu tautu !



You may also like...

2 komentāru

  1. ES saka:

    Tie esat jūs mērkaķi, kuri balsoja par klaunu Īrijā, Anglijā. Vēl KNAB nav ķēries klāt partiju kasēm. Tur zili brīnumi nāks, it īpaši no ZZS un tautpidarasiem.

  2. Māris saka:

    Gobzems vismaz ir īsts latvietis. Izskatās,gan kā jērs vilku barā. Vai var godīgais vadīt negodīgo kolektīvu un sasniegt pozitīvus rezultātus?! “Paskatīsimies”,teica aklais.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *