Vai taisnības sacītājs var būt nelietis ?

L. Grantiņš, V. Eihmanis, R. Bitenieks, LRTT, Helsinki-86, Latvija, J. Zīverts, K. Ulmanis.Protams, ka var un ar šādiem trikiem spekulē komunistiskie noziedznieki, kuri šodien plosa Latviju. Šie sātaniskie izdzimumi, lai noturētos pie varas, liek lietā visu to, pie kā vien tiek klāt Garīgajā pasaulē.

Parastais lasītājs tiek muļķots uz nebēdu !!!

Šis raksts būs nepatīkams tiem, par kuriem tiks runāts, un savukārt pamācošs tiem, kuriem ir interese iedziļināties situācijā pēc būtības- atšķirt melus no Patiesības.

Runa būs par jau mums zināmo PIETIEK.com un tā “rakstniekiem”.

Pirms sākat lasīt šeit rakstīto, iepazīstieties ar Agneses Margēvičas rakstu: “PIELAIŽU BIZNESMEŅI” un ievietoto vizuālo informāciju- Taisnība un Patiesība.

=============================================================================

Zaļš, tautastribunals.euRaksts sākas ar ļoti nepatīkamu norādījumu: ” AGNESE MARGĒVIČA, žurnāliste kopš 1998.gada (agnese.margevica@gmail.com). Bez autora piekrišanas raksta pārpublicēšana nav atļauta un tiks uzskatīta par intelektuālā īpašuma zādzību.

Ja cilvēks cīnās pret netaisnību visas tautas labā, tad būtu jāsauc cik skaļi vien iespējams: “Ņemiet un izplatiet šo informāciju, lai nelieši sāk drebēt !”

Bet nekas tāds nenotiek, tieši pretēji veselajam saprātam, cilvēki tiek biedēti !

Lasītājam zemapziņā tiek iedzītas bailes !

Tātad, prātam liek saprast, ka raksta autors ir veicis ko milzīgu, kas nevienam citam nav pa spēkam.

temida_baltaVai tas atbilst īstenībai ?

Protams, ka nē, autore(Agnese Margēviča) nav pateikusi neko tādu, ko mēs jau sen nezinātu. Toties parastā patērētāja smadzenēs tas asociējas kā  varoņdarbs- cīņa pret ļauno !

Raksta publicēšana personīgā BLOGĀ, bet ne PIETIEK.com, arī norāda uz patērētāja smadzeņu “kompostēšanu”, kas lasītājam liek saprast par informācijas bīstamības un svarīguma pakāpi.

Ja notiek tāda tukša bļaustīšanās, no šo viltus patriotu puses, tas nozīmē tikai vienu, ir kāda LIETA, kurai šajā “troksnī” ir jātiek īstenotai un, kurai nedrīkst tikt pievērsta uzmanība.

Kas ir šī LIETA, pagaidām vēl nevar konkrēti pasacīt, bet to, ka Lapsa & Co neko nedara tāpat vien, varam būt droši. Visticamāk pastāv iespēja, ka ar šo klaigāšanu tiek “absorbēta” LRTT darbība.

Es Margēvičas kundzei aizsūtīju uz viņas i- vietni “vēstuli”, kuru ieliku arī: http://pietiek.com/raksti/mezviets_melojis_drosibas_policijas_pazinojuma_dp_darbinieku_sievas_tiesam_ciesi_saistitas_ar_rigas_domes_strukturam/komentari Atbildi arī saņēmu, kura nepārprotami bija no Margēvičas pārstāvošā “kantora”, protams, ar veselīgu kritiku, jo tādu komentāru bez “apgāšanas” nedrīkstēja atstāt.

Lai lasītājam nav jāmeklējas, tad ieliku šo saraksti raksta beigās.

Atgādinu, ka vēsturnieks Indulis Ronis par DP tēmu Lato Lapsam jau pirms pāris gadiem aizsūtīja materiālu, kuru Lato solīja publicēt, bet tā arī nepublicēja. Par to mani personīgi informēja I. Ronis. Viņa informācija par DP un tai tuvu stāvošiem cilvēkiem, ja tā būtu publicēta PIETIEK.com, gan būtu izsaukusi vētru no “orgānu” puses.   Par to arī vēsturnieku pirms diviem gadiem Reinika banda centās noslepkavot. Visa šī informācija ir lasāma tautastribunals.eu vietnē. Ievadiet atslēgas vārdu- Indulis Ronis un uzzināsiet, kāpēc to nepublicēja L.L. Tad arī sapratīsiet, ka PIETIEK.com ir KGB “projekts”.

Bet tagad atgriezīsimies pie raksta virsraksta un foto- taisnība un Patiesība.

Vai taisnības sacītājs var būt nelietis ?

Agnese Margēviča ir pateikusi taisnību. Viņa ir “nopublicējusi” vienu lapaspusi no desmit tūkstošu lapaspušu biezās 4. maija kliķes noziedzīgās darbības “vēstures grāmatas”. Ja netiek tālāk publicētas nākošās 9999, tad tas nozīmē tikai vienu- ažiotāžu, kurai nav nekādas sekas Tiesiskuma īstenošanā. Tiek nelietīgi izspēlēta cīnītāju loma un muļķota tauta.

Iespējams pat, ka Margēviča neapjēdz to, ka Lato Lapsa viņu nelietīgi izmanto, tāpat kā Aivars Garda izmanto Lieni Apini un Līgu Muzikanti. Arī čekas parazīts Juris Lapinskis ar savu “šteinisko” bandu izmanto Ievu Skangali un Lieni Rijkuri. Tās visas ir sievietes ar ļoti augstu intelektuālo potenciālu un milzīgām darba spējām. Šī izmantošana notiek netieši. Šīs sievietes, lai viņas nesāktu pielietot savas spējas Patiesības īstenošanā, tiek “nodarbinātas” ar dažādam marginalitātēm.

Cik smieklīga piem. izskatās Ieva Brante, kad viņa videoklipā https://www.youtube.com/watch?v=MhoGRo13JO4 aģitē par  nelieti Levitu. Viņas pašas Garīgais potenciāls ir daudz lielāks nekā šim ārēji nekoptajam astrālajam vieplim.

Lūk, latviet, runājot taisnību(atlasītu- selekcionētu) TU vari izrādīties lielākais nelietis !

Dievs svētī Latviju un pasargi mūs no šiem cionistu drazām !

01.06.15.   L. Grantiņš

=============================================================================

L.Grantiņš LRTT

30.05.2015. 09:00

Viss izskatās tā jocīgi no Lapsas un Margēvičas puses. Vai nevarētu būt, ka: “Paši pūta, paši dega.” Kad H-86 & LRTT iesniedz ārvalstu sūtniecniecībām NOTU, tad no Lapsas saņemu e- pastu, ka esmu driģenes sarijies un tas esot nenopietni. Par visām šīm problēmām LRTT jau informē gadiem ilgi.

Kāpēc L.L. I- vietne nepublicēja šos paziņojumus un Induļa Roņa pietiek.com aizsūtīto informāciju ???

Kāpēc ???

A vot tāpēc, ka viss šīs ir pašas DP projekts !———

NOTA- ULTIMĀTS:— http://tautastribunals.eu/?p=16492 —Latvijas cilvēktiesību grupas HELSINKI- 86 paziņojums- ULTIMĀTS

Latvijas cilvēktiesību grupa HELSINKI- 86 pieprasa Eiropas Savienībai(ES), ANO un Vācijai, kā vadošai ES loceklei, uz laiku apturēt Latvijas Republikas suverenitāti un pārņemt tās vadību, līdz tiek atjaunots Tiesiskums pēc starptautiskiem standartiem. Ir jādara gals žīdu un krievu noziegumiem pret latviešu tautu un Latvijas valsti. Žīdi un krievi veic neiedomājamu genocīdu pret latviešu tautu. Pēdējai kliedzošais noziegums ir Liepājas Metalurga izzagšana un 2 500 latviešu strādnieku atstāšana bez uzturlīdzekļiem. Visi, šai noziegumā iesaistītie, ir žīdu tautības cilvēki, kuri to veica ar Krievijas, Izraēlas un ASV vēstnieku palīdzību. Visi šo vēstniecību pārstāvji nekaunīgā veidā iejaucas Latvijas politikā. Notiek slepenas tikšanās ar Krievijas 5.kolonnas pārstāvjiem, partijas Saskaņas Centrs vadītājiem J. Urbanoviču un N. Ušakovu. Žīdu un krievu tautības cilvēku veiktie noziegumi pēdējos divdesmit gados ir sasnieguši ārprāta robežas. Šo noziedzīgo darījumu rezultātā viņu rokās atrodas 90-95% procenti visa Latvijas tautsaimniecība- rūpniecība. Tas viss varēja notikt tāpēc, ka pēc PSRS sabrukuma netika veikta Tiesiskuma atjaunošana pēc visiem starptautiskiem LIKUMIEM- Konvencijām. Šajā GENOCĪDA situācijā ir vainojama Vācija, kura pēc PSRS sabrukuma Helmuta Kola un Mihaila Gorbačova vadībā pagarināja Molotova & Rībentropa PAKTU. Šī noziedzīgā PAKTA pagarināšanas rezultātā Vācijai nekavējoties tika dota iespēja apvienoties. Latvijā, šī nozieguma rezultātā tika atstāti 700 000 kolonisti, no kuriem 30 000 bija atvaļinātie un pensionētie militāristi un KGB darbinieki- slepkavas. Viss šis pasaules KGB(MOOSAD) centrs tika saglabāts, kurš šodien veic savus noziegumus, ne tikai pret Latviju, bet pret visu pasauli, tai skaitā visaktīvāk pret Vāciju. Latvijā šie KGB darboņi ir pilnībā likvidējuši demokrātiju. Latvijā nav partijas, bet gan dažādu banditisku grupējumu pārstāvji. Vienīgie, kas cenšas kaut ko darīt pret šiem mafijas pārstāvjiem ir partija VL!, bet viņi no žīdu cionistiem un krievu šovinistiem tiek nomelnoti kā nacisti. Latvijas valdība sastāv no marionetēm un garīgi slimiem indivīdiem, kuri ir viegli manipulējami. Latvijā visa industrija un lauksaimniecība ir iznīcināta, un 50% darbaspējīgie ir bijuši spiesti emigrēt. Kāpēc šo genocīdu atbalsta ES ? H- 86 pieprasa ES un ANO nekavējoties izskatīt žīdu un boļševiku noziegumus pret latviešu tautu un atmaksāt nodarītos zaudējumus. H- 86 arī pieprasa izbeigt apmelojumus pret latviešu tautu, kurus veic cionisti un krievu šovinisti. Neviens latvietis nevienu žīdu nav nogalinājis, bet žīdi gan ir veikuši masu slepkavības pret latviešu tautu. ANO un ES par to ir pienākums informēt visu pasauli. Aptverošu ziņojumu par krievu šovinistu un cionistu mērķiem pret ES un Vāciju HELSINKI- 86 sniegs decembrī.

Latvijas cilvēktiesību grupas dibinātājs un vadītās Linards Grantiņš un habilitētais vēstures doktors Indulis Ronis, pieprasa tikšanos ar Vācijas prezidentu Gauku un ES Borozo, lai apspriestu par sarkanbrūnā nacisma iekārtu Latvijā un tā likvidēšanu.

30.05.2015. 11:50

You may also like...

3 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Lielisks un objektīvs raksts!

    Paldies Grantiņam par viedokļa sniegšanu, kurš nebalstās uz sarkano polittehnologu bezierunu diktāta.

    Vairāk kā aizdomīgi izskatās Lato Lapsas “nevērība” pret vienīgo latvisko pretkomunisma legālo centru – Rīgas Latviešu Biedrību.

    Pieņemsim, Lato Lapsa ir patiesības paudējs un valsts neveiksmju cēloņu
    meklētājs.

    Vai tad šādam “drosmīgam” cilvēkam nav jārūpējās par likumības un tesiskuma IEVĒROŠANU mūsu valstī?

    Anekdotiski skan – viņš taču nesaprot ko latviešiem nozīmē Rīgas Latviešu Biedrība, kuras darbība reglamentēta ar 1938. gada likumīgajiem statūtiem.

    Viņš nesaprot ko nozīmē 10 000 pašnāvības kopš RLB brutālās likvidācijas 1993. gada 18. februāra naktī.

    Anekdotiski.

  2. Eduards Lunis saka:

    —Grantiņa kungs! Bez Jūsu Iesnieguma, bija arī ,,Latvijas Glābšanas Komisija”‘ iesniegums ANO Drošības Padomei, pamatots uz Starptautiski aizītiem dokumentiem u balstīts uz M. Hadsona pētījumu-Latvijas neatkarība ir nozagta'”?!

  3. Raitis saka:

    http://apollo.tvnet.lv/zinas/borovkovs-zel-ka-valsts-prezidentu-nevele-saeimas-zale/693994

    Borovkovs gudri pļāpā par netaisnību prezidenta ievēlēšanas procesā. Ironiski, ka ASM pretendents runā kaut ko par tiesiskumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *