LRTT. Kremļa “zaļos cilvēciņus” ražo Latvijā

LATVIJAS-REPUBLIKAS-TAUTAS-TRIBUNĀLS-RĪGA-SAEIMALATVIJAHELSINKI-86GRANTIŅŠPar Kremļazaļajiem cilvēciņiem” ?

4.maija kliķe ir pilnībā gatava sagaidīt “zaļos” arī no Putinstanas !

Šie, putiniskie krievžīdu izdzimteņi, nav jāgaida no Krievijas, jo viņi šeit(Latvijā) tiek audzināti un skoloti.

Latvijā ir Eiropas teroristu centrāle, kura tiek pārvaldīta no Telavivas.

Rihards-Bunka-Andris-Bunka-Aivars-Borovkovs-Ivars-GodmanisJānis-Reiniks-Āboltiņa-LRTT-ST-Saeima

UZMANĪBU !!!

>Visi tie jurisTEĻI, kuri ir viņu vadītajās organizācijās(Bunkas un Borovkova), tiks tiesāti par genocīda veikšanu pret latviešu tautu !!!

>Un neaizmirsīsim, ka šis pats Bunka, kad bija valodas referendums, aģitēja balsot par krievu valodu kā otro valsts valodu !!!

>Un neaizmirsīsim, ka šis latviešu patriotu un biznesmeņu slepkava, pie sevis darbā pieņēma Kabānovu, kurš Latvijas karogā slaucīja degunu !!!

Tas nozīmē tikai vienu- ASM !!!

FOTO: Šajā foto redzamajiem nav rokas līdz padusīm ar latviešu tautas asinīm, jo viņi peldas latviešu tautas asinīs. Tikai viens no šiem sātaniskajiem izdzimteņie varētu būt latvietis. Pārējie trīs ir latviski runājošie krievžīdi.

===========================================================================

Par vienu no aktīvākajiem “zaļo cilvēciņu” darboni Rihardu Bunku šī i- vietne jau ir rakstījusi. Viņš ir baltkrievu un žīdu jauktenis, kurš “nes” īsta latvieša vārdu un uzvārdu. Tas ir slepkavas Ivara Godmaņa drošības šefa Andra Bunkas audžudēls. Viņš ir tas, kurš komandē “apkalpojošo personālu”, bijušo čekistu izveidoto slepkavu brigādi, kura izpilda pagrīdes KP dotos norādījumus, kuri latviešu patrioti vai uzņēmēji jālikvidē.

Šī Bunkas- Godmaņa žīdiskā banda ir likvidējusi ne desmitus, ne simtus, bet gan daudzus tūkstošus.

Neviena slepkavība nav atklāta !!!

Pēdējās dienās vien ir divi acīm redzami gadījumi:

>Atrasts pakāries savā garāžā latviešu uzņēmējs Jānis Dāvis. Smieklīgi, ka miljonārs pakaras un vēl smieklīgāk, ka policija pirms tiesu medicīniskās ekspertīzes paziņo: “Policijai nav aizdomu, ka viņš miris vardarbīgā nāvē !” Kas ieņems Dāvja biznesa nišu, nav ilgi jāmin. Tikai ne latvietis.

>Daugavas krastā tika atrasts bijušās Latvijas Māsu asociācijas vadītājas Jolantas Zālītes līķis. “Vot i ” mīkla, Jolanta nolēma ar visām drēbēm Daugavā izpeldēties. Un atkal smieklīgais policijas apgalvojums pirms tiesu medicīniskā ekspertīzes: “Pašlaik policijai nav aizdomas par to, ka pret Zālīti būtu ticis pastrādāts noziedzīgs nodarījums, vienlaikus apstākļu skaidrošanai veic ekspertīzes.”

Rihards BunkaTaisni vai pasaules lielākie gaišreģi ir Latvijas policijas švaļi !

FOTO: Lūk, viņš, mūsu krievžīdu jaunizceptais KAGANOVIČS !!!

Lūk, tā strādā žīda(čekista,slepkavas, komunista) Ivara Godmaņa- komunista(slepkavas čekista) Andra Bunkas un viņa audžudēla Riharda Bunkas organizētais un vadītais “Apkalpojošais personāls“- slepkavību izpildītāji.

Viss notiek 1940. gada krievžīdu poļitruku garā. Nekas Latvijā no tā laika līdz šodienai nav mainījies. Kur krievžīdi un komunisti, tur līst asinis un valda ārprāts.

To, ka Rihards Bunka ir krievžīds, variet pārliecināties viņa krievu valodā izteiktajos draudos Latviešu Vēlētāju Biedrības priekšsēdim- juristam Viloram Eihmanim un LRTT priekšēdētājam L. Grantiņam. Tas viss notiek ar Iekšlietu ministra R. Kozlovska un DP šefa Mežvieta ziņu.

Protams, ka aiz visa tā stāv Izraēlas(Maskavas) pilnvarotais Latvijā- karikatūržīds(KGB oficieris,slepkava, kurš kļuvis par miljonāru apzogot latviešu tautu) Aivars Borovkovs.

Šeit variet iepazīties ar šo saraksti nākotnesvalsts valodā“:

No: Rihards Bunka <rihards.bunka@gmail.com> 2015. gada 10. aprīlis 09:17 To:

Kam: Vilors Eihmanis <vilors.eihmanis@gmail.com>
Вилор! Ты прихвостень Линарда Грантынь! Я тебя посылаю в …опу! Гулян лучший судья на свете!(Tu, Grantiņa līdzskrējēj, es tevi paraidu d—sā ! Guļāns labākais tiesnesis pasaulē !)

No: Rihards Bunka <rihards.bunka@gmail.com>2015. gada 24. aprīlis 14:09

Kam: Vilors Eihmanis <vilors.eihmanis@gmail.com>
Да ты мудила нахер! Прихвостень Линарда Грантынь. Это мы скажем что и как делать!( Jā, apdauzītais, tevi d—-sā izdrāzt! Grantiņa rokaspuisi. Mēs sacīsim, kas un kā jādara !)

No: Rihards Bunka <rihards.bunka@gmail.com> 2015-04-25 23:04

Kam: Vilors Eihmanis <vilors.eihmanis@gmail.com>

Ну что сука нахуй!? За спиной Грантыня смелый, разговорчики аля-фафа!
Твой кориш приговорил к расправе Ерленда Чиуча (на фото номер 3). Это руководитель службы безопасности почты, состоящий в группе СС23. Он быстро доберётся до Грантынь и тебя. Олухи хреновы!(Nu ko, kuce(domāts Vilors), uz pmpi?!, Aiz Grantiņa muguras varonīgs ! Tavs drauģelis piespriedis izrēķināšanos ar Erlendu  Čiuča(foto Nr.3) Viņš ir pasta drošības dienesta vadītājs, grupā CC23. Viņš ātri tiks galā ar Grantiņu un tevi.)

A.Borovkovs-PlīčsZemribiIesalnieksMuciņšMīlberga.

FOTO: Šeit par šo garīgo sprāgoņu bandu vairāk: http://tautastribunals.eu/?p=25880 Un, latviet, ievēro personu nr-3, tas, pēc Riharda Bunkas vārdiem, ir augstas klases rīkļurāvējs. Viņš atradīs un “padarīs nekaitīgus” Grantiņu un Eihmani, lai arī kādā Brazilijas mūžumežā viņi slēptos. Ja satiec uz ielas šo Erlenu, tad laidies prom cik ātri vien ir iespējams !

===========================================================================

Ko tad vēl mēs varam secināt no šīs sarakstes, izņemot draudus Grantiņam un Eihmanim ?

To, ka Guļāns ir viņu cilvēks, slepkavību organizētājs !

Vēl viņš pasaka, ka kāds pasta drošības dienesta “fīrersErlens Čiuča, arī ir no rīkļurāvēju bandas. Viņa sarakste krievžīdu “leksikā un valodā” liecina par to, ka viņš tuvākā laikā sagaida Maskavas iebrukumu Latvijā. Ar šo rakstu LRTT i- vietnē viņš centīsies putiniešiem pierādīt savu lojalitāti, jo rakstījis taču Puškina valodā !

Un tādi krievžīdu deģenerāti pārvalda MŪSU Latviju !!!

To, ka šis deģenerāts- alkoholiķis ir perverss, pierāda viņa uzvedība Rīgas Centrālcietumā: 29. decembrī, divas dienas pirms gadu mijas no augstistāvoša amata skandālu apvītajā Tieslietu ministrijas Ieslodzījuma vietu pārvaldē aizgājis Rīgas Centrālcietuma Drošības daļas priekšnieks Rihards Bunka (attēlā), par kuru iepriekš bijušas sūdzības saistībā ar neizturamu apstākļu radīšanu, kas novedusi pie ieslodzīto pašnāvības mēģinājumiem.

Viss Šustina un Kaganoviča gaumē. Kurš būs tas, kas uzdrošināsies iebilst pret to, ka šis izdzimtenis kopā ar viņa “priekšniekiem” ir publiski “jāpieliek pie sienas” ?

Pie mazākām Ukrainas “varianta” pazīmēm Latvijā, šis kroplis ir nekavējoties jālikvidē, lai pasargātu tautu no neskaitāmām nāvēm.

Un šeit mazliet no interneta, lai nebūtu tikai LRTT subjektīvais vērtējums:

Jolanta Zālīte, Jānis Dāvis, Rihards Bunka, Aivars Borovkovs, LRTT, Saeima,DP.Rihards, kad strādāja Bauskas policijā, kā zina stāstīt bijušie viņa kolēģi, pierādīja sevi, kā provokāciju organizators. Darbinieki savā starpā tika sanaidoti, bet Rihards smējās aiz prieka, ka viņam izdevās veikt operatīvo kombināciju.

Tika veiktas slepenas noklausīšanās, videonovērošana, izsekošana. Nav izslēgts, ka arī tagad tas notiek, jo citādi neviens normāls vadītājs neņemtu darbā docentu, kas nodarbojas ar darbinieku izspiegošanu. Tad konflikti un skandāli šāda mācību iestādē garantēti.
Interesanti būtu uzzināt Riharda kursu biedru no Policijas akadēmijas, kolēģu no Bauskas policijas viedokļus par šo personu, kurai piemīt provokācijas, naida kurināšana, skandālu organizēšana, pašam paliekot malā un novērojot.
Pietiek.com vajag informēt lasītājus, ar ko tad visa šī slepena aiziešana no Centrālcietuma ir saistīta. Vai tik nav ierosināts kāds kriminālprocess, kuru pa klusām izbeigs.

Riharda Bunkas tētiņš(patēvs) Andris Bunka pa šo laiku izklaidējies Bīriņu pilī kopā ar Egilu Levitu. Laikam jau kaļ plānus vasarā gaidāmām Valsts prezidenta vēlēšanām? Tad tik Rihards Bunka visiem parādīs, kas viņš ir par varenu vīru. (Tas arī pierāda to, ka Levits ir Maskavas cilvēks, kuram nav nekas kopīgs ar latvietību un patriotismu. LRTT piebilde)

Interesanti, ka turpmāk šis izdzimtenis strādās par pasniedzēju Rīgas Stradiņa Universitātē, kur topošos policistus jau līdz šim nepilnā slodzē izglītojis par operatīvo darbību. Tas, ka tajā augstskolā strādā Ilga Kreituse un daudzi citi bijušie komunisti ir jau diagnoze.

Dievs, Tava zeme deg !!!

LRTT    27.04.15.

MIGLA SARKANĀ,RASNAČS,BOROVKOVS, GRANTIŅŠ.LRTT.Un šeit iz vēstures par šiem godmaņ-bunk-gorbunovveidīgajiem komunistu- čekistu izdzimteņu noziegumiem.

Neko citu, kā lodi pierē šie KGBistu švaļi kopā ar visu radinieku varzu nav pelnījuši !!! Nekur viņi no saviem ļaunajiem darbiem nepamuks. Tie(ļaunie darbi) viņus nospiedīs kā blaktis.

============================================================================

Vladimirs Čepurovs: Demokrātijas zelta ādere

24. marts 2006 05:02

Vladimirs Čepurovs

Lielais svētdienas realitātes šovs, ko redzējām LTV 1 kanālā, izgaismoja smalko aprindu aizraušanos ar tīmekļu pīšanu, kur iekrīt lētticīgie, naudu un demokrātiju mīlošie ļautiņi. Un tas, premjera vārdiem runājot, vēl nav redzēts un piedzīvots. Piekrītu premjeram, jo atklājas, ka salīdzinot ar Emša tīklveida sistēmām, kuru saimnieku spalvainās rokas draudzīgi krata pirkstu un brīdina “tev nebūs zagt”, pašmāju tīmekļa stīgu turētāji, sākot ar plaši pazīstamiem demokrātijas aizstāvjiem un beidzot ar Baķkas vadītiem nacionāliem patriotiem, par savas dzīves moto izvēlējušies pretēja satura bausli. Bet nebūsim bargi, jo mēs ieraudzījām cīņu ar nolādētas totalitāras pagātnes sekām – uzpūstie valsts īpašumi, nerentablie zemes gabali un meži, neapsaimniekotā Jūrmala, piesārņotie ezeri un upes.

Tieši tāpēc valsts Neatkarības atgūšana sākās ar totalitārisma mantojuma likvidēšanu, proti, ar Latvijas PSR stratēģisko krājumu iznīcināšanu. Ja kāds domā, ka stratēģiskais krājums bija maisi ar putraimiem, miltiem un cukuru, kaudzēm bundžu ar sautēto gaļu un kastes ar sapuvušo sviestu, tad viņš rupji kļūdas. Jo stratēģiskajā krājumā ietilpa arī melno un krāsaino metālu velmējumi, koksne, cements un būvmateriāli, mazuts un citi naftas produkti – milzīgie resursi, kas varēja nodrošināt normālu rūpniecības un lauksaimniecības darbību, kā arī iedzīvotāju apgādi ar pārtiku pat tad, ja republika vienu mēnesi būtu pilnīgi izolēta no pasaules.

Mēģiniet iedomāties, cik tas varēja maksāt rubļos. Bet dolāros?

Nākošais solis cīņā ar totalitārismu bija jau oficiāls – padomju rubļus izņēma no apgrozījuma un pasludināja Krievijā spēkā esošo naudu par makulatūru. Ar šādu makulatūru pilns vagons nejauši tika atrasts pie Rēzeknes ceļā uz varenplašo. Vagonā bija sīkas banknotes, jo liela nomināla naudaszīmes tika sūtītas ar lidmašīnām. Mēģiniet iedomāties sūtījuma vērtību dolāros.

Tālāk sekoja jaunas demokrātijas stiprinošie procesi – “Lata International” izveide un G-24 kredītu sadale. Pēdējais posms bija 40 miljonus dolāru vērts.

Pirmā politisko procesu privatizācijas priekšrocība pēc Neatkarības atgūšanas atklājās prezidenta vēlēšanās, kad iepriekš sarunāta Gunāra Meijerovica vietā tika ievēlēts Guntis Ulmanis. Tas bija 5.Saeimas laikā. Bet 6.Saeima pārliecinoši pierādīja, ka demokrātija valstī jau nostiprinājās, un, balsojot par Ziedoni Čeveru, iecerēto ministru kabineta galvu “ņēma un uzmeta” kāds mākslīgo pipelišu konstruktors, bet uz skatuves parādījās Andris Šķēle. Ap to laiku Drošības policija jau bija savākusi 14 sējumus, kur tika aprakstīti jaunievēlētā premjera darbi.

Protams, aprakstot demokrātijas attīstību valstī, nevar palaist garām arī tik nozīmīgu faktu kā 360 sabiedrībā redzamāko cilvēku vēstuli mazpazīstama ierindas cilvēka Ivana Haritonova aizstāvībai.

Nav jau tā, ka viss gāja veiksmīgi. Neapšaubāmi, “Bankas Baltija” epopeja ir melnais traips jaunās republikas vēsturē. Šeit varam pieminēt tikai premjera Māra Gaiļa un viņa padomnieka, kā arī SAB priekšnieka kandidāta Eižena Cepurnieka nesavtīgo darbību. Arī pēkšņa “Latvenergo” 3 miljonu mīklaina pazušana, milzīgas lapsenes nāvējošais kodiens, kritieni no balkona un neārstējamas sirdsslimības joprojām sagādā galvassāpes bijušo Saeimas izmeklēšanas komisiju locekļiem. Bet kopumā visi procesi ritēja normāli un atbilstoši demokrātiskas sabiedrības likumiem.

Ņemsim kaut vai mūsu Prezidentes pirmo ievēlēšanu. Daži liekuļi, mēģinot pasargāt sevi no konkurences, paspējuši ierakstīt Satversmē punktu par nevēlamo dubultpilsonību, bet veselais saprāts tomēr ņēma virsroku. Un par nabaga Anatoliju Gorbunovu deva tikai 10 tūkstošus dolāru. Bet par “klīnisko psihoterapeiti” no Kanādas solīja 75 tūkstošus latu. Skaidrs, ka demokrātija uzvarēja.

Tagad pasakiet man: vai kāds nožēlo, ka mēs savās vīzēs varam lepni soļot pa Eiropas Savienības plašumiem līdz pašai Īrijai, bet mūsu nožēlojamiem 600 miljonāriem jāmocās ar šejienes problēmām? Lai viņi kaujas savā starpā par ekskluzīviem dzīvokļiem. Lai viņi plēš viens otram rīkli trekno kumosu dēļ. Un vai ir vērts pievērst uzmanību tādiem sīkumiem kā masveidīgas pārbēgšanas no vienas partijas frakcijas uz citu? Un kāda tur starpība – saimnieko pašvaldībās kretīni vai raganas? Jo galvenais bija un paliek attīrīties no okupācijas sekām un pašiem saimniekot savā zemītē! Vai ne?

You may also like...

6 komentāru

  1. lex saka:

    Varbūt nav ētiski runāt par vienas augstskolas Juridiskās fakultātes bijušo kursa biedru attiecībām , bet Bunkam bija jāpadomā, ko viņš raksta un to, ka sarakstei nonākot publiskā telpā, sabiedrība to uztvers kā bijušā Rīgas Cenrālcietuma Drošības dienesta priekšnieka rakstīto bijušajam tiesu izpildītājam. Vai tāds der pie juristu saimes?

  2. Jānis saka:

    Neviena slepkavība nav atklāta !!!

    Pēdējās dienās vien ir divi acīm redzami gadījumi:
    >Atrasts pakāries savā garāžā latviešu uzņēmējs Jānis Dāvis. Smieklīgi, ka miljonārs pakaras un vēl smieklīgāk, ka policija pirms tiesu medicīniskās ekspertīzes paziņo: “Policijai nav aizdomu, ka viņš miris vardarbīgā nāvē !” Kas ieņems Dāvja biznesa nišu, nav ilgi jāmin. Tikai ne latvietis.
    >Daugavas krastā tika atrasts bijušās Latvijas Māsu asociācijas vadītājas Jolantas Zālītes līķis. “Vot i ” mīkla, Jolanta nolēma ar visām drēbēm Daugavā izpeldēties. Un atkal smieklīgais policijas apgalvojums pirms tiesu medicīniskā ekspertīzes: “Pašlaik policijai nav aizdomas par to, ka pret Zālīti būtu ticis pastrādāts noziedzīgs nodarījums, vienlaikus apstākļu skaidrošanai veic ekspertīzes.”

    —————————-

    No sabiedrībai vairāk zināmām lietām Rīgas apgabaltiesas Krimināllietu tiesu kolēģijas priekšsēdētāja Jāņa Laukrozes slepkavība nav atklāta, zvērināts advokāts Ainārs Platacis nav atrasts. Neviens netic arī latviešu uzņēmēja Jāņa Dāvja pašnāvībai.

    http://www.tvnet.lv/izklaide/popkultura/557756-straume_davis_nav_no_tiem_kas_pieliks_sev_rokas

    Straume: Dāvis nav no tiem, kas pieliks sev rokas

    Jau ziņots, ka 23. aprīlī savā garāžā Vaivaros miris atrasts viens no ietekmīgākajiem cilvēkiem azartspēļu biznesā Jānis Dāvis. Daudz kur medijos izskanējušas baumas, ka Dāvis no dzīves šķiries labprātīgi, taču viņa draugi un radinieki šādu iespējamību noraida.
    «Pazīstot viņu tuvāk, zinu – šis cilvēks nav no tiem, kas pieliks sev rokas,» izdevumam «Privātā Dzīve» saka bijušais politiķis Jānis Straume, ar kuru Dāvis pēdējos divos gados satuvinājies, spēlējot tenisu. «Tajā liktenīgajā dienā mēs ar Jāni no rīta nospēlējām tenisu un iegājām pirtī. Viņš bija labā formā, un nekas neliecināja, ka viņam varētu būt tādas [pašnāvnieciskas, – red. piezīme] domas.»

    Pašlaik notiek ekspertīze, kas parādīs, kāds tad īsti ir bijis miljonāra aiziešanas iemesls.

    Dāvis pēdējā laikā dzīvojis ļoti savrupi – galvenokārt uzturējies ārzemēs vai mitinājies mājās un ārā devies reti.

    Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins pastāstīja, ka Dāvja mirstīgās atliekas bez vardarbīgas nāves pazīmēm atrastas ceturtdienas rītā Jūrmalā.

    Policija nav sākusi kriminālprocesu, jo nav pamata uzskatīt, ka noticis noziedzīgs nodarījums, norādīja Anučins.

    1956. gadā dzimušais Jānis Dāvis bijis «Admirāļu kluba» īpašnieks, bet savu biznesu pirms septiņiem gadiem pārdevis.

  3. Māris M. saka:

    Pazinu kādu cilvēku, kura brālis 90-tajos strādājis Godmaņa apsardzē. Tad mīklaini pazudis. Vēlāk atradies miris – sakropļots un iemests Daugavā. Izmeklēšana, kā parasti, bez rezultātiem.

  4. ieteiktu saka:

    Ieteiktu kādam izveidot savu saitu (apm.kā žurnālists Filātovs).Grantiņa k-gs raksta tikai par borovkoviem,godmaņīem u.t.t.,arī par krievžīdiem,bet gan kas rakstītu par “latviešebrejiem”……..
    .
    .
    Admins
    Grantiņš raksta par visiem neliešiem, arī par latžīdiem, kuri ir nekas vairāk, kā krievžīdi, kuri kalpo Maskavai- Izraēlai .

  5. Vieda saka:

    Kam traucēja Jolanta Zālīte?
    .
    .
    Admins
    Gan jau bija kāds, kuram traucēja… .
    Viens tomēr ir skaidrs, ka labprātīgi viņa peldēties šajā gadalaika un pie tam vēl ar visām drēbēm, peldēties Daugavā negāja.

  6. Miervaldis saka:

    Tas Bunka ir viens reptilis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *