L. Stūre. Es gribu zināt VIŅU vārdus

Augsti godātai Ināras Mūrnieces kundzei,
Saeimas deputātei ,Cilvēktiesību un sab. lietu kom. priekšsēdētājai

IESNIEGUMS

lotārs-Stūre-1Ļoti atvainojos, ka Jūs traucēju. Mēs balsojām par VL un apsveicam ar ievēlēšanu.
Portālā Gudrās galvas mēs daudzas reizes tikāmies.

Jūs, Parādnieka,Dzintara un Krēsliņa kungi un citas partijas atbalstīja mani par čekas maisiem, kolonistu repatriāciju –DDD un latviešu valodu.
Mans traucēšanas iemesls ir rosināt Saeimā čekas maisu atvēršanu un atcelt visus nodevīgos lēmumus , kas sargā latvju tautas bendes- čekistus.

Jau vairāk kā 20 gadi kopš nosacītās neatkarības, bet es politiski represēts nacionālais disidents nevaru piekļūt saviem čekas dokumentiem un atmaskot čekas spiegus, kas daudzus desmitus gadus izspiegoja manu ģimeni. Viņu liecības figurēja manā  politiskā farsā Augstākā Tiesā 1981.gada 6-8.jūlijam. Tas ir ne tikai mans cilvēktiesību pārkāpums, bet tagadējās varas “pateicība”, ka aizstāvēju Latviju un latviešu valodu okupācijas režīmā. Tā ir pastāvošās varas pretīga pazemība latvju tautas benžu čekistu un okupantu, kā arī žīda Lindermana priekšā un spļāviens manā, Latvijas patriota, sejā.

Lūdzu Jūsu VL! un arī citu partiju atbalstu to virzīt Saeimā.

Vai tiešām es nomiršu un nezināšu noziedzniekus- čekas neliešus ?
Jau 17 gadu vecumā nokļuvu čekā par proklomāciju izplatīšanu, tad  pilsonības atteikšanās , pasu sūtīšānu uz Maskavu, bet  par uzsaukuma aicinājumu, kas tika iespiests trimdā ar prasību  anulēt Ribenropa-Molotova slepeno nolīgumu izvest okupācijas karaspēku no Baltijas un Afganistānas un rīkot brīvas vēlēšanas, izbeigt latviešu valodas un latviešu diskrimināciju……un citu, es tiku tiesāts 1981.gadā. Nekur nebaidījos aizstāvēt visu latvisko un Latviju .

Daudzas čekas pratināšanas bija japārdzīvo ne tikai man, bet arī  sievai.

Vienā nenormāli garā pratināšanā pat tika pielietota hipnoze un cigaretes ar narkotiku… .
Viss ,ko man izsniedza TDSC bija anonīmi čekas spiegu ziņojumi par manu pretpadomju darbību un propogandu.

Tas diemžēl ir viss.

Neticami.
Lūdzu Jūs VL! un citas partijas palīdzēt man cietušajam , lai piekļūtu saviem dokumentiem ,atmaskotu čekas spiegus un atvērt čekas maisus.

Palieku gaidot izsmeļošu atbildi un PALĪDZĪBU !!!

Taisnības stundai ir janāk. http://tautastribunals.eu/?p=6866

Patiesā cieņā: Lotārs Stūre.
PSRS okupācijas režīmā politiski represētais nacionālais disidents(nacionālās pretošanas dalībnieks).
ASV

Mans e-pasts : Latvija.1918@comcast.net

7.februāris 2012.gadā

You may also like...

22 komentāru

  1. AG saka:

    Lotār,es gan domāju, ka tu gudrāks esi! Ko tu no tās Mūrnieces gaidi un sūda VL?

  2. LS saka:

    Aivar, es vienmēr esmu atbalstījis latviešu valodu , latvisku Latviju okupantu repratiāciju vai DDD.Es nevienu nacionālu latvisku partiju, kas par to cīnās par latvisku Latviju nesaucu par sūda partiju, bet izrādu cieņu , ja tikai tie neceļ naidu nacionālo partiju starpā.Es balsoju par VL, jo tā ir pašlaik vienīgā ar reālu iespēju cīnīties par latvisku Latviju. Ja to vietā būtu NA ,LNF vai Latvietis es balsotu par tiem.Es būtu priecīgs , ja visas nacionālās latviskas radītu kopsaucēju un stavstārpēji viens otru atbalstītu un izbeigtu visus ķīviņus.Naids tikai posta.Tikai vienotībā ir spēks.
    Par cekas maisu atvēršanu esmu griezies ari pie Tieslietu ministra.
    Ja jau Bērziņš neticami atbalstīja legionārus, tad būs jagriežās pie viņa un ja viņš nebūs cekas maisos, tad varbūt brīnuma kārtā atbalstīs.

  3. Eduards Lunis saka:

    Ar cieņu un sapratni izlasīju Jūsu pārdzi’vojumus PSRS. Arī man kaut kas li’dzīgs bija jāpārdzīvo 1972.gadā,kad tiku izmests no tālbraucēju flotes ar ierakstu raksturojumā-politiku partii i praviteļstva ņe odobrjaet i ņe poņimaet.Bet domāju ,ka to ko JŪS prasiet varēs panākt tikai pēc-
    LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCES,-4. MAIJĀ, PL.12-OS RĪGĀ, PRETĪ OKUPĀCIJAS MUZEJAM.
    Latvijas Glābšanas Komisija

  4. AG saka:

    Ko Tu latvisku un nacionālu redzi VL, Lotār? Neesi tak prātā jucis, cerams?

  5. A.Balts saka:

    Pilnībā atbalstu L.Stūres prasību, kaut neceru uz uzrunāto personu dižu atsaucību! Lai tas nepazustu nezināms arhīvu putekļs, kā mani aicinājumi, no savas puses esmu gatavs atbalstot L.Stūri, to izplatīt publiski Latvijas republikas pilsoņiem caur radio staciju “Merkurs”, cerot uz viņu raidījumu vadītāju laipnu piekrišanu. Meģināšu to darīt arī visur citur.

  6. LS saka:

    Liels paldies Andra kungs!!!!!!! Tikai vienotībā mēs varēsim paveikt lielus darbus, ka kādreiz to izdarīja Grantiņa kungs veidojot H 86 un gāžot okupācijas režīmu. Ari Atmodā veicam vienotībā lielus darbus un žēl ,ka mūsu cerības sajauca tur iefiltrējošie cekisti. Jaunai latviskai Atmodai ir jabūt. Ja jau 3 žīdi pļindermann, osipoff un gapoņeko-jobanjenko spēja izdarīt provokāciju, vai tad mēs nevaram to izdarīt latviskas Latvijas un DDD labā. Latviju latviešiem.
    Man ir padomā šo iesniegumu ari iesniegt visiem deputātiem tostarp ari okupantiem.

  7. LS saka:

    Eduarda Luņa kungs.
    Paldies par jaukiem vārdiem un domām.Es labprāt būtu kopā ar jums 4.maijā un savā sirdī ari būšu kopā.Es esmu tālu no tēvu zemes -ASV.
    Lai veicās.

  8. NIKS FONTS saka:

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/266701/?comm_page=14#comm_form

    Nekur nebaidījos aizstāvēt visu latvisko un Latviju . Daudzas čekas pratināšanas bija japādzīvo ne tikai man, bet ari sievai. Vienā nenormāli garā pratināšanā pat tika pielietota hipnoze un cigaretes ar narkotiku… .

    Viss ,ko man izsniedza TDSC bija anonīmi čekas spiegu ziņojumi par manu pretpadomju darbību un propogandu.Tas diemžēl ir viss. Neticami.

    Lūdzu Jūs VL un citas partijas palīdzēt man cietušajam , lai piekļūtu saviem dokumentiem ,atmaskotu cekas spiegus, un atvērt cekas maisus.

    Palieku gaidīt izsmeļošu atbildi un PALĪDZĪBU !!!

    Taisnības stundai ir janāk. http://tautastribunals.eu/?p=6866

    http://tautastribunals.eu/?p=6866

    Patiesā cieņā: Lotārs Stūre.

    PSRS okupācijas režīmā politiski represēts nacionālais disidents.(nacionālās pretošanas dalībnieks)

    ASV

    Mans e-pasts : Latvija.1918@comcast.net

    7.februāris 2012.gadā

    Niks Fonts:

    Arī mani čeka gribēja iesaistīt savās darbībās vēl 1986. gadā, kad mani terorizēja, lai kļūstu par ziņotāju, jo sagājos ar H86 dibinātājiem. Kad skaidri uzrakstīju VDK telpās, kur biju izsaukts, ka par tādu nekļūšu, jo man nav tāda talanta, pret mani sāka izturēties citādi – man sāka uzrasties daudz “draugu”, kas vēlējās ar mani draudzēties.

    Vienreiz kādā kompānijā, kur lietojām dzērienus kopā ar pazīstamiem un nepazīstamiem cilvēkiem esmu pārliecināts, ka mani gribēja noindēt, man kļuva tik slikta, ka vēlāk brīnījos, ka vispār paliku dzīvs. Ja nebūtu sevi piespiedis noskriet piecus kilometrus, esmu pārliecināts, ka manis nebūtu starp dzīvajiem.

    Tas ir naivi, šis fašistu-komunistu varas pārmantotājrežīms, kura struktūrās joprojām strādā bijušie čekisti, tostarp no Krievijas, kā slēptie aģenti, Putina rokaspuiši, Jums nekādu palīdzību nesniegs – Jūs, tāpat kā es, esam kaitīgi un bīstami šaj sistēmai, kas atmasko tās noziedzīgās darbības ASV un Krievijas specdienestu interesēs, kuras nesakrīt ar latviešu tautas tiesībām dzīvot Latvijā normālos apstākļos, kad ir tiesiskais, sociālais, morālais un materiālais nodrošinājums no valsts puses.

  9. Garāmgājējs saka:

    Gan jau katrs saņems pelnīto.

  10. skorceni saka:

    nevers maisus valjaa neviens,kamer pashi neatveersim…..gribas piebeigt tos nelieshus.gan krievi,gan amerikaani muus chakarees kamer pie varas buus shie kretiini….

  11. LS saka:

    Interesanti bija lasīt Pointa komentāru par ceku. Es ari esmu dzirdējis no citiem ,ka tiem ir piedāvāts sadarboties ar ceku. Man tas nekad nav bijis piedāvāts ,jo ceka jau zināja manu patstāvīgo naidu pret režīmu.
    Kad uz 1.juniju uzrakstītu satīrisku vēstuli latviešu valodā Brežņevam un man izdevās to izsūtīt aiz dzelzs priekškara un tas tika pārraidīts ari Radio Brīvā Eiropa un publicēt Austrālijas latvietis. Par mūsu 1 un 3. gadus veco likteni dzīvojot bez saules bezloga istabā, bez virtuves, ūdens, tualetes, kur mātei liedzot pierakstu un vēlēt un ari pase viņ
    ai bija palikusi nederīga ,Pensiju viņai aizturēja regulāri pat 9,7 mēnešus . Ari par cekas patvaļu un Dieva zaimošanu mūs šantažējot mūsu kopmītnes istabā. Un lūdzam Brežņevu mums atņemt vergu PSRS pilsonību, līdzi nosūtot pases.
    Tad mēs ar sievu tikām izsaukti uz Miera ielas un vins vīrs teica ,ka viņi gatavi dot dzīvokli, tikai mums jaatsakās no pretpadomju propogandas.Mums tas nebija pieņemams un vairāk nekādi priekšlikumi netika izteikti.
    Par tiem uzsūtītiem draugiem ,patiešām bija, kas ieradās sakot ka ļoti mums simpatizē jo ļoti daudzas reizes esot dzirdējuši no Brīvās Eiropas pārraidēm par mūsu gimeni . Tie uzradās neilgu laiku pirms kratīšanas aprili 1981 gadā, jo šiem neliešiem ari uzticējos.

  12. > LS saka:

    Kuriem Jūs šobrīd uzticaties ???

  13. NIKS FONTS saka:

    Arī mani čeka gribēja iesaistīt savās darbībās vēl 1986. gadā, kad mani terorizēja, lai kļūstu par ziņotāju, jo sagājos ar H86 dibinātājiem. Kad skaidri uzrakstīju VDK telpās, kur biju izsaukts, ka par tādu nekļūšu, jo man nav tāda talanta, pret mani sāka izturēties citādi – man sāka uzrasties daudz “draugu”, kas vēlējās ar mani draudzēties.

    Vienreiz kādā kompānijā, kur lietojām dzērienus kopā ar pazīstamiem un nepazīstamiem cilvēkiem esmu pārliecināts, ka mani gribēja noindēt, man kļuva tik slikta, ka vēlāk brīnījos, ka vispār paliku dzīvs. Ja nebūtu sevi piespiedis noskriet piecus kilometrus, esmu pārliecināts, ka manis nebūtu starp dzīvajiem.

    Tas ir naivi, šis fašistu-komunistu varas pārmantotājrežīms, kura struktūrās joprojām strādā bijušie čekisti, tostarp no Krievijas, kā slēptie aģenti, Putina rokaspuiši, Jums nekādu palīdzību nesniegs – Jūs, tāpat kā es, esam kaitīgi un bīstami šaj sistēmai, kas atmasko tās noziedzīgās darbības ASV un Krievijas specdienestu interesēs, kuras nesakrīt ar latviešu tautas tiesībām dzīvot Latvijā normālos apstākļos, kad ir tiesiskais, sociālais, morālais un materiālais nodrošinājums no valsts puses.

    Varētu domāt, ka mani vajāja paranoja, vai kas līdzīgs, tomēr, lai būtu skaidrība jāpiebilst, ka tajā laikā rakstīju dzejoļus,rakstīju tā kā sajutu – vara PSRS bija naidīga latviešu interesēm, manos dzejoļos bija skaidri norādīts ienaidnieks, mani pārstāja publicēt, kaut bija sagatavota izdošanai grāmata. Literārā kopā laikrakstā “Komunists”, kur mūs konsultēja Peters, Čaklais, Jakubāns, Ziedonis, Hābergs, Gūtmanis u.c., viss komunistu līdzskrējēju un pakalpiņu zieds, uzzinājām, ka K.Elsbergs izsviests pa logu rakstnieku savienības ēkā, šķiet, Dubultos, Jūrmalā.

    Kā redzams, līdz šai dienai savu nostāju neesmu mainījis.

  14. Šie čekas maisi ir domāti mūsu sprēgāšanai.Atmodas sākumā maisos bija tikai 10% kartiņu.Šo vairāk kā 20 gadu laikā maisos vairs ir tikai 6,2% kartiņu. Piektajā Saeimā no 67 čekistiem maisos atrada tikai 5. Visnotaļ atbalstot maisu atvēršanu, domāju, ka Lotārs Stūre savus ienaidniekus neatradīs.Maisi domāti mūsu muļķošanai, lai mums būtu ar ko nodarboties.

  15. LS saka:

    Par tiem cekistiem ir daudz kas nezināms. Man nekad nav piedāts ar viņiem sadarboties, jo viņi mani pazina. Par pieminēto Miera ielu tā laikam nebija cekas filiāle, bet varbūt izpilkomiteja un mēs netikām tur aizvesti ar cekas auto vai cekas pavēsti, bet piezvanīts, ka grib atbildēts uz vēstuli Brežņevam par sadzīves apstākļiem . Tad prasīju , lai atbild par pilsonības atņemšanu un citus noziegumus pret mūsu gimeni bet tas atbildēja, ka viņam nav pilnvaru to risināt.Mūs ar dzīvokli nevarēja nopirkt .Starp citu nenormālie apstākļi palīdzēja manā politiskā farsā, jo es faktiski apsūdzēju režīmu. Piemirsu pateikt, ka cekisti spieda maniem 1 un 3 gadus veciem bērniem mācīt krievu valodu un šo faktu bāzu visur acīs.
    Ne jau ir ceka ir vienā vietā stabu ielā, jo tiku pratināts ari izpilkomitejas ēkā, laikam Rūpniecības ielā, kur cekai nodots vesels augšējais stāvs un citur, jo adreses neatceros.

  16. dzimtā valoda saka:

    latviski pareizi būtu jālieto uzruna nevis – Augsti godātai Ināras Mūrnieces kundzei, bet gan … INĀRAI Mūrnieces k-dzei. Latviešu valodā sievietes tomēr uzrunā – cienītā, bet.. šajā gadījumā varētu būt arī AUGSTI GODĀTAI, ņemot vērā kundzes AUGSTO amatu.
    Piekrītu Andersona k-gam, ka atstātie maisi ir butaforija, lai diskreditētu latviešus, bet patiesos aģentus VDK jau sen bija nobēdzinājusi, diemžēl.

  17. LS saka:

    Maisi ir patukši , bet īsti gan. Bet ir jabūt cekas lietām un pratināšanas protokoliem , jo viss tacu tika dokumentēts. Un elekroniskiem agentu ziņojumiem ir tacu atsifrejums.
    Man jau liekās, ka katram iedzīvotājam vajaga būt sava mapīte, no kurām daudzas ir pilnīgi tukšas. Par to jau liecina, ka izņemot pasi vai ko citu prasīja 3 foto: vienu pasei un citas milicijai un cekai.

  18. LS saka:

    Liels, liels paldies godātam Andrim Balta kungam.

  19. Anonīms saka:

    Lietuva tiko publiceja cekas rezerves darbonu sarakstus ! Lavijas prese kapa klusums ! kgb.lt !

  20. Miervaldis saka:

    Lotār – pret tiem kremļa ateju rapuļiem – nekādas formalitātes!

  21. Miervaldis saka:

    Stūre – tu esi par daudz sadzīvojies svešzemju medutiņā, un nezini kas tie saemas vadītāji par sūdiem!Manu māti, un viņas kolēģes gandrīz uz mieta uzdūra iestādes vadība, par to,kad viņas bija aizrakstijušas iesniegumu “kungam” šadurskim!Tā lūk Lotār!Visus saem – vistus, tu sauc par kungiem, lai gan viņi ir pedarasta sūda gabali!Pidara putina gabali!Laikam par daudz esi aizmirsis par viņiem, un viņu “varoņdarbiem”!Labi, kad DP tev netiek klāt, tas ir drošības garants tavam pareizajam, taču stulbajam iesniegumam!Būtu labi, ja tu dzīvojot svešumā, nezaudētu modrību, taču tādiem bēgļiem kā tu, tas ir saprotami….

  22. LS saka:

    Miervalža kungs es Tev piekrītu un zinu,ka valdošie kangari neko neatšķirās no okupācijas režīma kangariem un ir pat sliktāki. DP jau ir cekas filiāle, kas jau neaizstāv latviešu intereses, bet gan okupantus . Viņi neciena pat likumdošanu kaut vai par atbildes sniegšanu. Okupācijas režīmā tika vienmēr atbildēts 30 dienu laikā , lai izvairīgi ari par nepatīkamiem jautājumiem ,ka latviešu valodas un latviešu diskrimināciju. Neticami, ka daudzreiz tas tika ari novērsts.Tika it ka atbildēts uz pieminēto satīrisko vēstuli un kur aprakstīti nelietības pret mūsu gimeni latviešu valodā Brežņevam . Šī vēstule tika atkārtoti pārraidīta pa Radio Brīvā Eiropa un publicēta ar Austrālijas latvietis.
    4.maija režīma kangari ignorē likumdošanu un šodien rakstīšu Dombrovskim ,lai pieņem mērus pret KM ministri grendi un TM ministu bēŗziņu, kas neievēro normatīvos aktus.Dombrovska birojs man atbildēja un lika jau gendei dot atbildi, kurai sen pāri 60 dienas.
    Es ļoti labi zinu situācija un man pat no Latvijas prasa , kas notiek Latvijā. Būsim stipri un vienotībā veiksim lielus darbus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *