Cionisti likvidē kārtējo latviešu sasniegumu

Nojauc slepenu Ulmaņlaika elektrostaciju

Latvijas Brīvvalsts sasniegumi nedrīkst būt par apskati un apbrīnu. Visur citur pietrūkst līdzekļu, bet šai nojaukšanai nu pēkšņi atradušies !!! Saprati, latviet, kā tas notiekās pie sātanistiem. Viņi cenšas dzēst mūsu vēsturisko APZIŅU/ATMIŅU- MANTOJUMU, kur un cik vien tas iespējams !!!

Krievžīdiskā Rīgas Dome veic noziegumu, bet Saeima klusē ! Klusē tādēļ, ka tā ir tā da pati- nodevīga un zaglīga, ar “nācijas tēvu” priekšgalā ! Vai tad ir vēl kas palicis no ULMAŅLAIKU ekonomiskās varenības ? Nekas, viss ir izzagts un iznīcināts, sākot no cukurfabrikām un beidzot ar VEFu ! Pati latviešu tauta padzīta no Dzimtenes !!!

31.10.19 L. Grantiņš LRTT

Ieteikt: 29 Share Tweet 3. marts, 2017, 17:07 | Vēsture20 komentāri Autori:Līva Karlsone(LTV “Panorāma”)

Sākušies slepenas Ulmaņlaika elektrostacijas nojaukšanas darbi. Tā atradusies Rīgas teritorijā – Juglā, līdzās Bābelīša ezeram.

Elektrostacija, jeb objekts “K” kā to sauca Ulmaņlaikos, atradusies pazemē un aizņēmusi lielu teritoriju. Tam laikam tā bijusi modernākā ar dīzeļģeneratoriem darbināmā elektrostacija.

Elektrostacija bija paredzēta gadījumam, ja sāktos karš. Piemēram, ja Ķeguma hidroelektrostacijas (HES) vai citas elektrostacijas izietu no ierindas, būtu vajadzīgs kāds papildu elektroenerģijas avots.

„To iedarbināja vācu okupācijas laikā ik pa laikam, lai pārbaudītu, kā tā darbojas, bet nebija nepieciešamības to palaist ar pilnu jaudu,” skaidro Latvijas Kara muzeja vēsturnieks Jānis Tomaševskis.

Elektrostacijas mūžs, sākot no būvniecības laika, bija nepilni deviņi gadi. Šī elektrostacija bija ļoti jaudīga, un līdz ar to vācu okupācijas spēki, kas 1944.gada oktobrī atkāpās no Rīgas, negribēja šādu dārgumu atstāt padomju spēku rokās un šo elektrostaciju uzspridzināja.

Taču būve bijusi tik pamatīga, ka pat pēc sprādziena saglabājies daudz pazemes telpu, rezervuāru un garu tuneļu.

Vēsturnieks ir pārsteigts, ka objekts lemts nojaukšanai. Viņaprāt, vidi sakārtojot, šī vieta būtu labs tūrisma un vēstures objekts.

Rīgas pašvaldībā skaidro – objekta saglabāšana tikusi apsvērta, taču, tā kā Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcija devusi slēdzienu, ka tādā stāvoklī kā šobrīd pazemes elektrostacijas būvei vēsturiskas vērtības nav, tāpēc dome lēmusi par labu tās nojaukšanai.

Bet šeit redzam, kā tiek likvidēts viss krieviskais !

Pat Ļeņingrāda un Maskava ir ķīniešu rokās. Cionisti jauc un iznīcina visu nacionālo. VVF par to taču saņēma Kalergi balvu ! VVF un Putins dara vienādus darbus. Kāpēc viņas tikšanos ar Putinu noslepenoja uz 30 gadiem ? Abi taču jebreji !!!

You may also like...

3 komentāru

  1. Pārmaiņām būt saka:

    Parasti diplomātiskos sakarus pārtrauc ar tām valstīm, ar kurām grasās karot.
    Izraēlа slēdz vēstniecībаs visā pasaulē.
    https://youtu.be/KW42wE0vV4E
    .
    .
    .
    Admins
    Projekts: Izraēla, cik saprotams, tiek demontēts !

  2. russkije idut!.. russkije pļujut.. saka:

    “nam namnogo hyže čem hongkoncam, čem francuzam ..“

    https://www.youtube.com/watch?v=oxOLMADJW20

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *