L. Grantiņš. Sātanisms mums līdzās

Par žīdismu– par sātanismu un Antikristu !

Šis raksts ir domāts, lai tev, latviet, prāts apgaismotos un tu izkļūtu no sātanistu melu muklāja !

ZILSLatvijas-republikas-tautas-tribunāls-AZils,-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-Kopieizraēla,rossija,rusija,rosijaa,putin,netanjao,saeima,latvija,frankreich,deutschlandLai mēs šodienas ārprātu saprastu, ir kārtīgi un ar nepacietību viss jāsaliek pa pareiziem plauktiem. Ir jāsaprot viens, ka uz Pasaules eksistē tikai viens ļaunums, nevis divi, trīs vai vārāki.

-Tātad, ir jāatrod ĻAUNUMA SAKNE, no kurienes “sazaļo” visa šī ļaunuma buķete.

-Tātad, nav maza ļaunuma vai liela ļaunuma: ir ĻAUNUMS !

No kurienes nāk mūs dienišķais ļaunums, varam uzzināt noskatoties šo video: https://www.youtube.com/watch?v=LXcIPMEAyAU , bet pats sākums ir meklējams jau senajos Ēģiptes laikos:Feniķiešu dievs Bāls, kuru arī senie ebreji pielūdza Samarijā, saistīts ar sātana tēlu ebreju un kristiešu svētajos rakstos.”

Senie ebreji esot pielūguši Bālu !

Interesanti, ko tad viņi šodien pielūdz, ja ne to pašu Bālu(Luciferu).

Reliģija- ideoloģija(jūdaisms), kas tos, kuri nepieder pie viņu ticības, nosauc par lopiem(gojas) un, ka tādus nogalināt ne tikai nav grēks, bet pat lietderīgs darbs, ir šī ĻAUNUMA pati pamatsakne !

Vistiešāk un pareizāk par viņiem izsacījās Jēzus Kristus:Bitenieks.Juris-RubenisModris-Plāte-Māris-LudviksAndrejs-KavacisLinards-Grantiņš-Aivars-Garda.-Kopie

Par to arī viņš tika noslepkavots.

Komunistiskā ideoloģija ir radīta no jūdaisma- bālisma.

Tos asinsplūdus, ko radīja krievžīdu boļševiki- vistiešākā veidā ir saistāms ar sātanismu.

Mūsdienu KGB(DP)- MOSSAD, ir sātanistu darba instruments. I. Godmaņa apsardzes bossa A. Bunkas audžudēls- žīds Rihards Bunka– šo “instrumentu” nodēvēja par “apkalpojošo personālu”. Šis “apkalpojošais personāls” šodienas Latvijā ar neiedomājamu brutalitāti slepkavo latviešu patriotus.

Hazārija.LRTT. IzraēlaValdība pilnīgi nokomplektēta no krievžīdu padibenēm un viņu ideoloģijas pielūdzējiem. Latviešu slepkavošana notiek ne tikai atklāti brutālā veidā, bet arī ar rūpniecības likvidēšanu un izdzīšanu svešumā. Šajā procesā piedalās pilnīgi visi deputāti, valdības, represīvo struktūru un masu mēdiju izdzimumi. Visi kalpo vienam saimniekam- Sātanam ! Šim “vienam saimniekam” kalpo arī visi tā saucamie nac- patrioti: gardas, lapinski, inkini, muzikantes, apines, rožkalni, pupuri, rubeņi, vanagi u.d.c.

Viņus ir viegli noteikt, viņi “cīnās” tikai Latvijas iekšējam “tirgum”, kas pēc būtības skaitās “tvaika nolaišana” sabiedrībā.

Viņi visi kā viens uzstājas pret mani(L. Grantiņu), kurš vienīgais informē starptautisko sabiedrību par komunistu- cionistu noziegumiem pret latviešu tautu.

Neviens no šiem nac- samazgām necentās pat zilbi iebilst, kad pirms diviem gadiem žīdiskā DP mani asiņaini arestēja.

Kāda cienījama “kundze”, kad es viņai jautāju: “Kāpēc jūs neviens necentāties mani aizstāvēt, jo es taču cīnos arī par jūsu labklājību ?”

Atbildi saņēmu satriecošu, ka līdz šim brīdim man kaklā ir iestrēdzis vērmeļrūgts kunkulis un slēptas asaras. “Tu tik daudziem esi iekodis, ka mēs nolēmāt to atstāt tā, kā tas ir”, sacīja šī dāma !

No viņas zemapziņas nekontrolētā veidā izlauzās šī frāze, kura pilnībā atklāja viņas un viņas paziņu “politisko piederību” !

Izraēla ir izgājusi savas cīņas pēdējā taisnē un pat neslēpj, ka viņa kalpo sātanismam. ASV, Izraēlai caur pamuļķo Žirinovska veidīgo Trampu, neizdevās dabūt savā pusē. Kongress un Senāts pielika punktu šī cionista darbībai un tagad vienkāša paklausīgi nolasa valdības paziņojumus savā vārdā. Pēdējais video, par  Asada lidlauka iznīcināšanu, parāda, ka Tramps ir pilnīgā narkotiku ietekmē. Šī cionista saistības ar Kremli tiek pašreiz izmeklētas un nebūs nekāds brīnums, ka viņš prezidenta krēslu nomainīs pret cietuma kameru !

ASV tas var notikt ātri !

Pašu interesantāko atklāsmi varam redzēt šeit: http://baltnews.lv/news/20160529/1016583190.html

, kur Izraēlas bijušais specdienesta boss saka: “Ja Latvijā izvietos NATO pretraķešu aizsardzību, tad tā tiks iznīcināta !”

Skaidri un nepārprotami tiek pasacīts, ka Izraēla praktiski nosaka to, ko dara Krievija, un, ka tā ir NATO pretiniece. Izraēlas mērķis ir iznīcināt Krieviju ar starptautisko, šinī gadījumā ar NATO, palīdzību un pēc tam pilnībā pārņemt kontroli pār sadrumstaloto KF, tā praktiski iegūstot varu pār visu pasauli.

Tātad, ļaunuma sakne atrodas Izraēlā, bet ne Krievijā.

Krievija ir tikai ierocis cionistu rokās.

Tāds tips kā Putins sen vairs neeksistē. Īstais Putins ir sen jau tārpu sagrauzts. Eksistē putinisms- žīdisms. Nositīs šo “putinu”, uzvilks masku nākošajam mērkaķim un putinisms turpināsies. Noskaties šo video, tad sapratīsiet: https://www.youtube.com/watch?v=sJw34-At4t0

Nākošajos rakstos centīšos parādīt visu šo žīdisko teātri Latvijā !!!

Dievs, svēti Latviju !

Nāvi tautu slepkavām: cionistiem- komunistiem !

10.04.17      L. Grantiņš

You may also like...

7 komentāru

  1. Vārtrūme saka:

    https://www.facebook.com/regnars.vaivars/posts/1684074851620537?pnref=story

    Režisors Regnars Vaivars: DAUDZ JAUDĪGĀKA KOMPOZĪCIJA PAR DIEVS SVĒTĪ LATVIJU. ES GRIBĒTU SATIKT TOS PIDERASUS KURI PIEŅĒMA NU JAU NEMAINĀMU LĒMUMU, PAR BRĪVĀS LATVIJAS HIMNU PAŅEMT KAUT KO TIK SEKLU.

    NOSAUCIET VIŅU UZVĀRDUS, JO VIŅI IR PELNĪJUŠI LAI VIŅUS ATSKALDA VĀRTU RŪMĒ

    ES NEMAZ NEZINĀJU KĀDĀ VALSTĪ MĒS DZĪVOJAM, JA MAN 30 MIN LAIKĀ PIEZVANIJA 83 CILVĒKI LAI PATEIKTU KA ES IESĒDĪŠOS CIETUMĀ PAR HIMNAS ZAIMOŠANU. VIŅU STARPĀ ARĪ JURISTI

  2. raksts saka:

    ASV armija ceturtdien džihādistu grupējuma «Islāma valsts» kompleksam Afganistānā uzmetusi pasaules jaudīgāko bumbu, kas nav atombumba, paziņoja Pentagons.

    11 tonnas smagā «GBU-43/B Massive Ordnance Air Blast» (MOAB) bumba, kas sarunvalodā nodēvēta par «Mother Of All Bombs» («Visu bumbu māte»), no lidmašīnas «MC-130» uzmesta «tuneļu kompleksam» Nangarhāras provinces Ačinas rajonā, teikts ASV Afganistānas spēku paziņojumā.

    Kā pavēstīja Pentagona preses pārstāvis Adams Stamps, tā ir pirmā reize, kad bumba pielietota kaujā.

    MOAB ir vadāma ar globālās pozicionēšanas satelītiem. Bumba izplata viegli uzliesmojošu miglu virs mērķa un tad to aizdedzina, izraisot ārkārtīgi postošu sprādzienu. Tomēr MOAB bumbas postījumi ir mazāki nekā atomieroču radītie.

    Karš ar ļaunumu pasaulē notiek pilnā sparā, uzņemot jaunus un jaunus apgriezienus. Lūdzam Dievu, lai rezultātā tiek atjaunots tiesiskums Latvijā un tādi nolādētie sprāgoņas kā Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs, Andris Šķēle, Aivars Lembergs, Valērijs Kargin, Valērijs Suharenko un citi Latvijas zagļi pazustu no zemes virsas taisni ellē.

  3. Uldis>>>Admins saka:

    Un ne vārda par krievu sātanistu tempļiem, ar kuriem piebāzta pilna Rīga, sektu kuras īpašumā ir prātam neaptverami zemes īpašumi, par kuriem tā latviešu valstij nav maksājusi ne santīma. Tās sadistu un sodomītu sektas vārdā ir izlietas miljonu nevainīgu cilvēku asinis, Latvijā tā sērga atnāca ar Pētera I karapūļiem. Krievi nemēdz būt judaisti, bet žīdu izcelsmes krievu fašistu, kā rāda Ždanoku, linģermanu, korenu u.c. piemēri, mums ir ik uz soļa. Neaizmirsīsism arī drausmīgāko krievu fašistu mērgli, kādu vien sātanam kādreiz bija izdevies radīt, Ērenburgu.

    “Nositīs šo “putinu”, uzvilks masku nākošajam mērkaķim un putinisms turpināsies.”

    Ja Krievijas sabiedrotiem: Irānai, Sīrijai, Hamas un Hesbola izdosies iznīcināt Izraēlu, zemākie primāti, homo russicus, tāpēc par homo sapiens nepaliks. Arī ordas sagraušana tos par cilvēkiem nepadarīs, bet rāmus un padevīgus, gan.
    .
    .
    .
    Admins
    Ērenburgs bija žīds-krievžīds.
    Pareizticība, skatoties vēsturiski kā tā radās, ir judaisms.
    Visi šie “tempļi” reiz tiks sagrauti: “Ka Es jums saku- akmens uz akmeņa nepaliks…!”

  4. Uldis>>>Admins saka:

    Ko nozīmē krievžīds? Žīds: jūds, izraēlis, etiops vai hazārs, ir tikai tas, kurš piekopj judaismu, jeb ir cionists. Hazāri bija viena no lielākām Krievijas pamattautām un daudziem krieviem ir hazāru izcelsme. Nevienam nedrīkst pārmest viņa izcelsmi, jo tas jau būs fašisms, līdzīgs rusismam, cionismam vai nēģeru rasismam, tāpat nevienam izcelsme nevar kalpot kā indulgence. Pravoslavnutizēts hazārs nav žīds. Nesauksim taču Rubiku par krievlatvieti.
    Pravoslavnutisms ir cēlies no judaisma, tāpat kā katolicisms, tomēr būtiski atšķirās ar savu tumsonību un zvēriskumu.
    .
    .
    .
    Admins
    Kas tu esi, Uldi, es zinu, bet atbildu tāpēc, ka šoreiz(ar šo niku) raksti pietiekoši civilizēti un tēma -jautājumi tādi, kuri var interesēt arī citus. Piemēram: šis komentārs ir pilnīgs murgojums ar kura palīdzību tu gribi mani “nolikt pie vietas”. Hazāri nav pieskaitāmi pie tautas, bet pie ticības, tātad, ideoloģijas. Secinājums: Hazārs nav nacionāls pēc būtības, bet ideoloģijas produkts. Kas ir krievžīds???, tu uz šo jautājumu esi atbildējis:” Pravoslavnutizēts hazārs nav žīds.” Pēdējie divi vārdi ir jāaizvieto ar “ir krievžīds”.
    Līdz ar to arī izbeigsim šo neauglīgo diskusiju, aiz kuras slēpjas provokatorisms.

  5. Uldis>>>Admins saka:

    Nevar visus Saimas un valdības čekas pakalpiņu pastrādātos noziegumus paslēpt aiz vienas Lemberga šaurās muguriņas, bet absolūtā ļaunuma – krievu pasaules, attaisnot ar Izraēlu un žīdiem.
    Tjurku tauta hazāri kļuva par žīdiem 7. gadsimtā, pieņemot jūdaismu.
    .
    .
    .
    Admins
    Rādās, ka pats ar sevi diskutē… . Nevaru atbildēt par to, ko neesmu sacījis.

  6. Uldis>>>Admins saka:

    Citēju: “Secinājums: Hazārs nav nacionāls pēc būtības, bet ideoloģijas produkts.”
    p.s. Man pašam pret žīdiem ir pretenziju everests, tomēr neuzskatu, ka žīdi varētu kalpot par iemeslu, lai krievi, vai pat tikai viens, varētu izvairīties no barga un taisnīga soda par noziegumiem pret cilvēci.

  7. LCTAG. saka:

    Kāpēc,Linard Grantiņ,nevērsies cilvēktiesību tiesās? Kāpēc nekar pie “Lielā zvana”,visu,ko pieredzēji cietumā? Pats nodibināji cilvēktiesību aizstāvēšanas grupu un nezini tagad,kā jācīnās?! Tev var būt simtkārt taisnība,bet,ja neliecināsi starptautiskās sabiedrības priekšā,pret sistēmu,kas ir noziedzīga,tad viņa ziedēs,un mūs visus pa vienam nobendēs. Kur tu esi,tas Grantiņ,kas biji kādreiz???
    .
    .
    .
    Admins
    Vai tad H-86 ziņojumi nav liecības ?
    Starptautiskā tiesā ziņot !!!???
    Tur sēž Egils Levits un viņam līdzīgie, kas visu nokārto !
    Vai tad par to nerunāja Indulis Ronis ?
    Un otrs jautājums ?
    Kāpēc lai man ticētu ?
    Latvijā visi diždisidenti saka, ka es esmu nenormāls !
    Viņi visi, šie viltus disidenti, kuru parakstus jūs neatradīsiet ne zem viena dokumenta, starptautiskā tiesā liecinās pretējo, ja līdz tādai tiesai vispār nonāktu !
    Tas ir neproduktīvs ceļš un tādu iet nav jēgas…. .
    To, ko es pašlaik daru, dara šos noziedzniekus trakus un beidzot jau arī starptautiskās organizācijas sapratīs, kas ir Latvijas valdošie…. .
    Un, tas(tiesas un sūdzības) maksā milzu naudu, kuras man nav.
    Bet, man ir kas cits, proti, PATIESĪBA!
    Tā paveiks visu kā pieklājas !
    Tavs pēdējais teikums skan pazemojoši priekš manis…, to es tev sūtu atpakaļ: Kur tu esi un ko tu esi veicis, ja tik gudri izsakies ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *