J. Zīverts. Latviešu traģēdija

Jānis KopieLatviešu traģēdija ir tā, ka nav mums no kā gaidīt palīdzību un paši latvieši ir par gļēviem, lai ko darītu Tiesiskuma virzienā.

Normālās valstīs darbojas daždažādas drošības struktūras, specdienesti utt. It kā Latvijā arī tādas ir, bet diemžēl tās visas pakļautas pretlatviskiem spēkiem, kas darbojas pret Latvijas valsti un tās tautu !

Ja latvietis iedrošināsies iepīkstēties par savām likumīgajam tiesībām savās mājās, tad E. Veidemanes http://zinas.nra.lv/viedokli/elita-veidemane/64783-galvassegas-draudi.htm pieminētā DP (drošības policija) visai naski “pieņems mērus”.

Sarkanie fašisti-šovinisti roku rokā ar cionistiem- anarhistiem var droši rīkot savas pretlatviskās akcijas, jo tad DP astes kājstarpē.

Šādi fakti un pierādījumi ik uz soļa !

Gunārs-KūtriaJānis-KažociņšJānis-reiniksUn ŠO saucam par TIESISKUMU UN DEMOKRĀTIJU !!!

P.S.

FOTO: Šeit redzamie ir tie, kuriem būtu jāstāv Latvijas un latviešu tautas sardzē pašās pirmajās un bīstamākajās vietās. Ar šādu “posteni” būtu jālepojas, būtu jālepojas arī viņu bērniem un bērnu bērniem !  Bet nē, šeit jūs redzat trīs izdzimteņus- deģenerātus, jūdasus, kuri gļēvi kalpo krievu šovinistiem un žīdu cionistiem. Pie pirmās iespējas represē latviešus. Iegaumē, latvieti, šos dzīvnieciskos purnus, jo pienāks diena, kad viņi muks no šīs zemes, jo viņi ir pastrādājuši prātam neaptveramus asins darbus pret latviešu tautu !

Tavs uzdevums, latvieti, ir šos žurkveidīgos izdzimteņus aizturēt un nogādāt likumīgajām LR drošības iestādēm, kur viņiem tiks izpildīts pelnītais sods.

Vissliktākie cilvēki pasaulē ir rusificēti tautieši, vai tie būtu ukraiņi, lietuvieši, latvieši, gruzīni utt. utjp.

Viņi visi ir savas tautas nodevēji, kā šajā gadījumā ar šiem urbanovičiem, kurus ar kājas spērienu pa pakaļu vajadzētu “izvadīt” no Latvijas uz visiem laikiem.

Pie reizes arī vienu otru no mūsu valdošās noziedznieku kliķes !!!

Bet labāk jau visus bez izņēmuma !!!

Varbūt vienu otru varētu arī atstāt, bet tā… ar kāju pa d..su !

Jānis Zīverts 08.02.12

Gribi redzēt idiotus, tad skaties pļinerveidīgos demokrātus:http://www.youtube.com/watch?v=HX-IEGNFBpU&feature=related

You may also like...

4 komentāru

  1. www saka:

    Krietnam un stipram cilvēkam apkārtnē vairojas krietnums,tāpat nekrietnam nekrietnums.Kas cilvēkiem bija netikums un noziegums,to Latvijas vara ieskaitīja kā tikumu un nopelnu.Patiesību saka tikai tie,kuriem nav pamata baidīties par sekām.
    Valsts esot tik godīga,cik godīgas ir tās saknes.Pār šo skaisto apskaužamo apvidu liekas,guļ vēl smaga garīga krēsla.Īsta gaisma šai apvidū nav vēl aususi,un vēl tieksme pēc tādas nav vēl modusies.
    Uzvarēt varot ja sitot mugurā,ir paralizēta griba,informācija ir bet nav enerģijas,tā ir citu rokās.Nozog gribu un enerģiju un tevi aprunā ,apmelo,tavus vārdus pārmaina.

  2. Andris saka:

    Gļēvs ir tas kurš uzskata, ka latvieši ir gļēvi. Gļēvi ir komunisma pabiras. Gļēvi ir trimdas latvieši. Mēs jaunie latvieši esam drosmīgi, bet mēs vēl esam jauni un skaitā vēl pārāk maz. Stratēģiski šobrīd izpētīt ienaidnieku un kad būsim vairojuši savu spēku tad arī dod spēcīgu un gudru triecienu, kas sekmēsies 1918. gada Latvijas uzlabotā varianta atdzimšanā. Nodevēji un gļēvuļi dabūs savu tiesu, bet īstenie patrioti (nevis no Vācijas vai ASV muldētāji) tiks pa kārtīgas algas par nesavtīgo darbu.

  3. loģika saka:

    Gudrs un izglītots bez taisnības un patiesības ir vājprātība un trakums. No gudrības un izglītības bez taisnības un patiesības rodas visi cilvēciskie idiotismi.
    Bez informācijas cilvēks nespēj izveidot pareizus spriedumus.Ar atrofētu domāšanu ir nepilnvērtīgs,pazemots,manipulācijas objekts,rotaļlieta, vergs.Nav svarīgi ar ko cilvēks nodarbojās,ikviens spēlē galveno lomu uz pasaules vēstures skatuves.Un parasti viņš to nezina.

    Andri,žēl ka tik jauns cilvēks vēl pats nevar zināt kas notiek un notika pasaulē.17 gadā saprātīgākos jau nosita, bet ar pabiru lamāšanu nekas nenotiks.Nevienām na-nām nav patiesības,vai arī negrib runāt patiesību, jo šobrīd katram pašam jāizvelkot sava dzīvība.Kaut lēni,bet jāiet saprātīgais ceļš un jātiek pie saprāta.

  4. Miervaldis saka:

    Man pie kājas, cik stulbi ir krievi, kamēr tas neskar manu zemi un tautu.Bet ja krievi, ar savu stulbumu kaitē manai valstij, tad tā ir mana darīšana, jā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *