Vai A. Priedītis domā pareizi par holokausta atkārtotu iespējamību?

Priedīša kungs, vai uz foto lasāmais teksts ir DEĢENERATĪVI DESTRUKTĪVS VAI KONSTRUKTĪVS ? Jūs apgalvojat, ka L. Grantiņš ir milzīgs nelietis. Tad jautājums Jums: KAS ESAT JŪS ?

Vai iespējams jauns holokausts?

   Jebkurš deģeneratīvi destruktīvs (morāli sabrūkošs) sociālais process  agri vai vēlu nonāk līdz kritiskai robežai, kad nākas izšķirties “būt vai nebūt”. 2020.gada nogalē ir kļuvis skaidrs, ka “tas viss” labi nebeigsies! Rietumu civilizācijas politiskās elites, t.s. varas inteliģences* morālais pagrimums ir nonācis līdz kritiskai robežai. Rodas pārliecība, ka bez pamatīga (t.sk. asiņaina) satricinājuma (transformatīva notikuma) deģenerātus ierobežot, apturēt, izolēt neizdosies. “Balto” rasu pārklāj deģenerātu aktivitāte, kundzība, dominēšana. Deģenerātu diriģētie masu komunikācijas līdzekļi izplata melus, nepatiesus datus,  perversus, antihumānus viedokļus. Sasniegta ir kritiska robeža, pēc kuras var būt vai nu pamatīgs satricinājums vai visaptveroša bezperspektīva dzīve kloākā – deģenerātu rezervātā.

   Nākas obligāti ņemt vērā vienu vēsturisko tradīciju. Kad deģeneratīvi destruktīvais sociālais process ir sasniedzis kritisko robežu, sākas vainīgā meklēšana. Tā tas eiropeīdu sociumā ir bijis vienmēr. Turklāt gandrīz vienmēr ir nosaukts viens un tas pats vainīgais. Proti, ebreji. Tā tas ļoti uzskatāmi bija XX gadsimtā, nonākot līdz labi zināmajam šausmīgajam asiņainajam atrisinājumam – holokaustam.

   Vēsture mēdz atkārtoties. Protams, neatkārtojas ontoloģiski precīzi, bet atkārtojas tipoloģiski līdzīgi. Cilvēku dzīvi visos laikmetos pavada dažādi vispārināti, idealizēti modeļi. Tie ir tipoloģiski līdzīgi modeļi. Tāpēc drīkst izteikties par vēstures atkārtošanos.

   Vēsture atkārtojas dažādi. Tajā skaitā atkārtojas viena nelaba izpausme; proti, nevēlēšanās mācīties no vēstures pieredzes, pagātnes mantojuma. Kā zināms, varenās eiropeīdu rases t.s. varas inteliģence kopš XX gs. 70. gadiem lepni dzīvo postmodernisma filosofisko konceptu aprūpē. Postmodernisma filosofija Rietumos jau pusgadsimtu (divās paaudzēs) nosaka pasaules uzskatu, sabiedriskās apziņas saturu. Postmodernisms ņirdzīgi izturas pret pagātni un tās mantojumu. Saprotams, tādos apstākļos nevar būt konstruktīva motivācija mācīties no pagātnes.

   Neapšaubāmi, drausmīgo jautājumu “Vai iespējams jauns holokausts?” stimulē daudzi faktori. Ne tikai tas, ka postmodernisma filosofija lielā mērā ir ebreju akadēmisko kadru produkts un tātad “baltās” rases smadzeņu pieķēzītāja. Ja sāksies vainīgā meklēšana, tad noteikti tiks ņemti vērā daudz būtiskāki (eksistenciāli orientēti) faktori – politiskie faktori.

   Tā, piemēram, Krievijas “5.kolonna” krieviem stabili asociējas ar ebrejiem. Tas pats sakāms par Baltkrievijas opozīciju. T.s. sorosisti bijušajās padomju republikās un bijušajās Austrumeiropas sociālisma valstīs arī asociējas ar ebrejiem. Ļoti draudošs stāvoklis izveidojies sakarā ar ASV prezidenta vēlēšanām 2020.gada 3.novembrī. Paši ebreji lielas, ka viņu masveidīgais atbalsts noveda Baidenu līdz uzvarai.** “Baltā Amerika” atbalsta Trampu, pagaidām nav izgājusi ielās. Bet tas var notikt kuru katru brīdi, ja vēlēšanu falsifikācijas netiks nosodītas.

   Latvijā vainīgā meklēšana notiek katru dienu. Katru dienu tiek nosaukts galvenais vainīgais. Internetā katru informāciju par pederastu nācijas tēva jaunāko publisko šļakstīšanos komentāros pavada antisemītisma cunami. Atbalstoši un kritiski izprotoši komentāri praktiski ir ļoti reti. Dominē klajš nolādējums antisemītiskā leksiskajā manierē. Tas bija skaidrs jau no paša sākuma, ka Arāja komandas zemē ebreja virzīšana uz latviešu valsts prezidenta krēslu izraisīs antisemītisma uzplūdus. To vajadzēja ņemt vērā arī Levitam, Latvijas ebrejiem, drošības dienestiem, apturot stulbo latviešu inteliģentu vārīšanos Levita labā. Bet tas nenotika! Latviešu varas inteliģences stulbums un Levita nekaunība guva pārsvaru. Turklāt tika izbīdīts ļoti vājš ebrejs, neizglītots, ar glamūrīgas un pseidointelektuālas muldēšanas māniju, kas vēl vairāk uzkurina antisemītismu. Kam tas viss ir vajadzīgs? Kāpēc valsts drošības iestādes neveic savu klasisko funkciju – etniskā, rasu, reliģiskā ekstrēmisma nepieļaušanu?  Kāda jēga Saeimā diskutēt par valsts drošības apdradējumiem, ja šīs Saeimas 61 deputāts pats izraisīja milzīgu valsts drošības apdraudējumu, par Valsts prezidentu ievēlot tik nepiemērotu indivīdu, kas momentā uzkurināja grandiozus antisemītisma plūdus? Valsts prezidents ir tautas simbols. Tajā skaitā vizuālais simbols, ar savu ārieni apliecinot piederību attiecīgajam etnosam. Mums tagad ar tautas vizuālo simbolizāciju ir pretīgs stāvoklis. Tāds pats, ja, pieņemsim, Dieva vietā visai pasaulei tiktu rādīts Lucifers.  

*Par varas inteliģenci skat.: https://pietiek.org/raksti/latviesu_inteligences_tagadne.

** Skat.: https://zavtra.ru/blogs/kak_evrejskie_golosa_priveli_k_pobede_bajdena.

Автор: Arturs Priedītis

LRTT piebilde

Ir daudz pareizi pasacīts, tikai mazliet greizi ar tiem secinājumiem par “latviešu varas inteliģenci” un “Arāja zemi” ir nevietā, jo neatbilst patiesībai. Latvijas “varas inteliģence” jau arī sastāv no vieniem vienīgiem ebrejiem un viņu garīgās ideoloģijas- jūdaisma(komunisma) sekotājiem. Un vēl, kāpēc Jūs šo “jautājumu paceļat” tik atkārtoti un uzbāzīgi nicinošā manierē ?

27.12.20

You may also like...

5 komentāru

  1. no tautas saka:

    Nekādu “grandiozu antisemītisma plūdu” Latvijas informatīvajā telpā nav. Ja ir pāris algotu troļļu, kas cenšas parādīt latviešus nelabā gaismā un saraksta gan antisemītiskus, gan visādi citādi nejaukus komentārus, tad intelektuālim Priedītim to nu gan vajadzēja saprast. Un, domājams, viņš to arī labi saprot.
    Un to, ka Latvijas kultūru pārņēmusi deģeneratīva pseidokultūra, tautas vairākums vienkārši neņem galvā. Ir par ko reizēm pasmieties.
    .
    .
    .
    Admins
    Antisemītisms nedz Latvijā, nedz arī Eiropā nemaz nevar būt, jo šajā kontinetā nedzīvo semīti.To Priedītis zin tik pat labi kā to, ka divreiz divi ir četri.

  2. 85 saka:

    Latvieši kā pamatdzīvotāji cilvēki nav zemtupeļnieciski idioti, tāpēc tiem neinteresē kaut kādi citu skatījumi nejaukā gaismā, un labi vien ir, ka tautas vairākums nav pieņēmis nebūtībā zūdošās dēmonkrātijas republikas piedāvāto mutantkropļu kopuma stulbviltoto žīdnacisma kaitnietniekkultūras sērgu ar visu rakstā , manuprāt, pareizi pieminēto, žīdulēnu. Un var tikai atbalstīt, ka drīzāk nav aktuāls etniskais antīsemītisms kā reāls holokausts, bet tikai tipoloģiski loģiska, uz patiesību balstīta, te tribunālā notiesāto parazītu grupējuma likvidācija no būšanas. Varbūt LRTT ir kādas sadarbības ar līdzīgām kustībām citās valstīs? Varbūt vāczemē aktivizējas kāda jēdzīga atmoda?
    \.
    .
    .
    Admins
    Vācieši ir vēl daudz “piesardzīgāki”(bailīgāki) par latviešiem… .

  3. Anonīms saka:

    Semiti vai nav semiti, kāda man gar to daļa, ja man acu priekšā stāv zhids? Nu ir viņi pie daudz kā vainigi, bet vai vēsturiski tie latvieši nav zhidu veidojums? Visa garīgā zupa, ko oficiāli strebj latviets ir jūdaisma būtība. Nu vai tad nevar neredzēt tās īpatnējās kultūras sejās, kas pasniedz sevi par latviešiem, ka viņi ir zhidi? Ja piefiksē, ka tais pašos otrā pasaules kara laikā zhiduleniem tas svetais holokausts bij vajadzīgs, lai viņus koncentrētu nometnes un pēc kara par sviestu uz apsolīto zemi. Nu Hitlers no vienas puses un Staļins no otras strādā, lai pēc 2 tūkstošiem gadu pasaules nelaimi nr. 1 aizsūtītu uz apsolīto svetzemi. Tagad viņi tur sēd un daudziem riebj, ka viņi valda pār visu, bet vajag vēl valdīt pār dvēselēm. Viens super monarhs ar vienu vispasaules pārvaldes Rīksti un vienu valodu visām tautām. Viens likums viena taisnība. Sist jau viņus vajag ne jau tāpēc, ka viņi ir zhidi, bet dēļ ļaunajiem darbiem kuru zhidos ir daudz vairāk nekā citās tautās. Ko darīt ar tiem latviešiem kuros tas zhids ir iekšā? Tādu ir ļoti daudz un tais apvidos no kurienes cēlies Ulmanis viņu ir pārsvars. Drīzāk viņi apslaktes nekā viņus. Būdā iemetas kāds tarakans un visus viņus apsist nav iespējams ne ar kādām indēm. Kad izbijusais kaimiņš Elmans man par tiem žīdiem sāka gvelzt, kad mēs ar viņiem tiksim galā? Tad vien nopratu, ka pats ar tiem aferstiem pinas un mājas pārvaldniece uz rodoties acu priekšā vien apliecināja ar savu seju, ka ir zhidene. Tikai Elmans viņu bij pasniedzis par armenieti. Latviešiem tak daudz kultūras cilvēku ir cēlušies iz zhidu ligzdām, kā Eduards Pāvuls tika sovietu laikos cienīts latviešu sievietes!

  4. Пиздища Нестроевая saka:

    В одном расейском колхозе во время фашистской оккупации у одной бабы курица пошла на другой двор и снесла яйцо другой бабе. Та не отдала хозяйке курицы яйцо. Хозяйка курицы подозвала немецкого солдата: “Пан, пан – смотри, юда, юда, у неё карие глаза!” Фашист берёт автомат и делает та-та-та из автомата – и не стало жадной старухи… А в окрестностях того волчьего края, да что в окрестностях – в 200 км вокруг и около ни одного еврея было не сыскать. Патамушта они ваще не жили там никогда.
    Смотрите, латыши, не перегрызитесь как пауки в банке, если и когда “пятая колонна” отсюда срыгнёт. Не “отмените” друг дружку…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *