ST un 4.maija kliķes loģika

Gran - KopieTie, kuri “staigā” pa interneta bezgalīgajiem plašumiem būs ievērojuši, ka LRTT bija pirmais http://www.pietiek.com/raksti/konstitucionala_sudziba_par_krievu_valodas_referendumu , kurš “sūdzējās” ST par bezpavalstnieka Lindermaņa provokatīvo darbību pret latviešu tautu un viņa organizētā referenduma antikonstitucionālo būtību.

To, ka ST ir mūsu ienaidnieku veidots noziedznieku “kantoris”, LRTT bija skaidrs jau pēc šīs bandas sprieduma Abrenes jautājumā.

Neskatoties uz visu to, LRTT iesūtīja savu sūdzību VIŅIEM, jo viņu atbilde būs svarīga pie soda noteikšanas šai “bandai” pēc Tiesiskuma atjaunošanas LR. LRTT saprata, ka spriedums būs negatīvs, bet, ka tajā tiks izsmieta tauta un pati elementārākā loģika, nebija gaidījis. Bet ko tad lai sagaida no viena nožēlojama iztapoņas, kurš savai mātei nāves gultā pat ar kāju iespers.

Runa šeit ir par noziedznieku Kūtri.

Kāpēc Kūtra atbildē tika izsmieta latviešu tauta un pati elementārākā loģika ?
Paskaidroju: ja šis noziedznieks sarkanā “paltrakā” būtu atbildējis, ka viņš nav ugunsdzēsējs http://www.delfi.lv/news/national/politics/kutris-referenduma-jautajumu-vajadzeja-risinat-atrak-un-nepadarit-st-par-ugunsdzeseju.d?id=42071202, un tas nav ST uzdevums cīnīties par tādiem niekiem, tad jautājums būtu izsmelts. Un vēl, savā atbildē LRTT, šis “jurists” konfrontējas ar “TO Kūtri“, kurš uzstājās televīzijā par šo pašu tēmu.

Paskatoties uz šo kreatūru, rodas tikai viena doma galvā- idiots !

Kāpēc, tad lai krievi un žīdi nesmietos par latviešiem ?

Un pareizs ir arī kāda krieva komentārs DELFI: brīdī, kad tu pamodies un secini, ka esi latvietis, tad vienkārši nošaujies.

Es personīgi šim draņķim(Kūtrim) arī ieteiktu nošauties, jo pienāks diena, kad tauta šo nodevēju sūdu tačkā(kā tas notika ar Jeruzeļski) aizstums uz karātavu laukumu.

Lai nebūtu jākaunas tuviniekiem, biedr Kūtri, tad dari tā, kā šis krievs ieteica.
Un klausieties, ko šis čekistu ieliktenis tālāk muld. Viņš nenoliedzot Grantiņa nopelnus Latvijas neatkarības atjaunošanā, bet šodienVIŅAM neesot tiesības runāt tautas vārdā !!! Man, noziedzniek Kūtri, neviens nedeva arī  pilnvaras izveidot Helsinki-86, bet es to “izveidoju”, un šodien Tu saki: “To par ļoti labi esam !”

“Bet LRTT veidot man neesot bijušas tiesības”, saka Kūtris.

Vai atdot Abreni slepkavam Putinam Tev bija tiesības ?

Vai nevarētu būt tā, ka Tu, nelietīgais Latvijas un latviešu tautas bende, sēdi manis radītajā Republikā ?

Tiktāl, protams, viss ir teicami, bet tālāk viss ir nelikumīgi, ko es daru.

Atgādinu Tev, noziedzniek Kūtri, ja kādam ir tiesības lietot Latvijas Republikas ģerboni, tad tas esmu es un manis izveidotais Tribunāls, kurš Tevi agrāk vai vēlāk, bet aizvilks uz karātavām! Pareizāk būtu teikts: tavi ļaunie darbi, kurus Tu esi veicis pret Latvijas valsti un latviešu tautu, Tevi aizvilks uz karātavām.

Un vēl mazliet par šodienas Latviju. To, ko šodien cenšas saukt par Latviju, ir nekas vairāk kā krievžīdu un kangaru noziedznieku kolhozs.

Nekāda Latvijas neatkarība nav.

Čekisti, ar tādu kūtru, reiniku, kažociņu, borovkovu līdzdalību, ir noslepkavojuši simtiem latviešu patriotu un biznesmeņu, lai to vietu atdotu krievu, žīdu un kangaru švaļiem.

Atceros, kādiem zvēru paņēmieniem mani arestēja KGBists Aivars Borovkovs.

Vai šis karikatūriskais žīds ir tiesāts par noziegumiem, kurus viņš ir veicis pret latviešu tautu ?

Nē !!!

Šis čekas nagumaucējs šodienas Latvijā ieņem augstu amatu un ir pagrīdes KP CK vadošais “loceklis”. Viņš ir viens no tiem, kurš nosaka, kuram jādzīvo un kurš jālikvidē !

Protams, Kūtri, ka tavas “bumbierenes” ir tūlīt pilnas, kad jāstājas slepkavu Endziņa un Borovkova priekšā !

Tālāk: kad biju arestēts par H-86 dibināšanu, ar mani “nodarbojās” sevišķi svarīgo lietu izmeklētājs Jānis Stikāns. Un, ko dara šodien šis stulbais čekas nagu maucējs? Viņš turpina nodarboties ar čekas asinsdarbiem. Viņš izmeklē un “šuj” lietas LRTT biedriem. Vai tas nav absurdu absurds, ka “neatkarīgajā” Latvijā saimnieko tie paši KGB slepkavas, bet jau ar daudz lielākām militārajām pakāpēm !!!

Nē, Kūtri, es jums, nolādētiem latviešu tautas slepkavām, nepiedošu jūsu pastrādātos asins darbus pret manu tautu.
Mans paraksts, nešķīsteņi, atradīsies uz jūsu pakāršanas protokola.

Ir latviešiem tāda filma: “Es visu atceros Ričard”.

Es varu teikt: “Es visu atceros Borovkov!”

Es katru dienu dzirdu-atceros, kā manās miesās kauli lūza..pēc tavas pavēles, Borovkov !

Tas netiks piedots… !

Lai jūs nolādēti komunistu un kangaru salašņas… !

Linards Grantiņš        05.02.12

st123st2

You may also like...

15 komentārs

  1. Edgars Dambītis saka:

    Okupantu valsts valoda nevar būt Latvijas otrā valoda.Latvijā jāsāk deokupācijas un dekolonizacijas process.Krievu šovinisms,varaskāre mūžu mūžos centusies apspiest un iznīcinat pasaules tautas.Katrai tautai ir sava zeme un valoda, nevēlamies pildīt iekarotāju prasības kuras mums diktē pakalpiņš,nepilsonis žids Lindermanis un viņam līdzīgie.Noilgojušies pēc Krievijas var bez traucējumiem atgriezties,bet kašķa slimnieki arī nevar iztikt bez kasīšanās,tāpat kā psrs ieklideņi nebeidz savus pretīgos ieradumus un kašķus svešās zemēs.

  2. Anonīms saka:

    Ari es ,ka jau minēju agrāk, esmu saskāries ar Satversmes Tiesu.Es prasīju piekļuvi saviem cekas dokumentiem , atmaskot cekas spiegus un atvērt cekas maisus.Kaut esmu cietušais atbildē ST nostājās nevis manā pusē, bet cekistu pusē. Linardam atbildi deva pats mēsls kūtris, Abrenes un Latvijas nodevējs. Bet man kompartijas sekretāra endziņa vietnieks pajoliņš apsītis.
    Es zinu apstāķļus okupētā Latvijā , jo Linarda un H 86 veikums ir varoņdarbs, kas zelta burtiem ir ierakstīts vēsturē.Ari citi veikumi Latvijas neatkarības atjaunošanā ir godājami. Likumīgam Latvijas likteņa lēmējam bija jabūt H 86, nevis kangariem ,kas nodeva mūsu tēvu zemi.

  3. LS saka:

    Aizmirsu pievienot vārdu.

  4. Latvian saka:

    Labrīt.
    Katram Latvietim ir sāpe sirdī par pāri nodarīto.
    Bet ko tad dara tie paši Latviski runājošie???
    Man ir tāds rūgtums ,ka pat izteikt smagi.
    Bet dzīvot cerībā kad kādreiz kaut kas tamlīdzīgs notiks Latvijā ,,maz kam vairs ticu.
    Protams vajadzēs saskries kādi pāri desmiti kas var lāpstu pacelt , bet tas arī ir viss, cerēt uz referenduma iznākumu ,ir pilnīgs apsurds.
    Krievs kamer pa purnu nedabūn nesaprot, un to Jūs kungi tīri labi ziniet.
    Tad ko , vai Tu domā kāds amerikas Latviets nu tagad kravās mantas un skries Latvijai paligā?????
    Aizmirsti, un tas pats ir ar Vācijas Letiņiem.
    Tie kas varēja tie ir jau gados , bet jauniem visa ši ņemšanas ir pie kājas.
    Viņi grib dzīvot, un taisnība viņiem ir, Latviets neprot saimniekot.
    Un vari mani bloķet , tās ir Tavas problēmas.
    Turies Tautieti, lai mums veicas.
    Lai Dievs svēti Latviju.

  5. annamarija saka:

    4.maija kliķes radītā institūcija taču nevērsīsies pret pret kliķi! ST nevienā brīdī nav iestājusies par vērtībām, ko nosaka Satversme. Tā tas bija ar antikonstitucionālo % barjeras ieviešanu, tā tas bija ar “naturalizācijas” ieviešanu pretēji valsts interesēm, tā – Abrenes jautājumā un vēl daudzkārt.

  6. annamarija saka:

    Kūtris vienmē būs kūtrs, kad nāksies aizsargāt Latviju. Ne jau par to viņam algu maksā!

  7. NIKS FONTS saka:

    Mani pārsteidz, kāda enerģija tiek likta lietā pret komunistu-fašistu varas pārmantotājrežīmu LV.

    Nesaprotu, kādēļ netiek radīta atsevišķa partija, kas nesadarbojas ar pastāvošo režīmu un bijušām valsts amatpersonām. Tādējādi varētu nonākt pie valsts varas, tiesājot un sodot borovkovus, kūtrus, āboltiņas,dombrovskus, vilkus, kalmeierus, godmaņus, slakterus, lembergus, šleserus, zatlerus, freibergas, kreituses, ozoliņas, zālītes, skulmes u.c., kas labprēt sadarbojas ar esošo režīmu, kas piekopj genocīdu pret latviešu tautu, ar likumiem atverot robežas ārzemniekiem, pārsvarā krieviem, kas drīkst Latvijā pirkt īpašumus, saņemot uzturēšanās atļaujas, iebraukt Latvijā ar radu radiem. Diskriminējoši attiecībā pret latviešiem iebraucējiem nav jādeklarē savi ienākumi, kas dod pamatu naudzas atmazgāšanai, kas biedru Kūtri kā ST pr-ju nemazākā mērā nesatrauc.

  8. režīms saka:

    Ar to tiesāšanu nu tā,viņi jau nav cilvēki bet bioroboti.Ja viņiem atņemts vai arī nekad nav bijis saprāts,viņi jau nezina kas ir tiesa.

  9. Eduards Lunis saka:

    Man nāk prātā Kūtris,kad viņa vadītā tiesa atdeva pensionāriem nolaupīto naudu.Pārsteidza jau ta’nekaunība,kad preses pārstāvji bija nosta’jušies starp mums un tiesu-tā, ka grūti bija ko saskati’t un sadzirdēt!Tomēr, kad tiku pie vārda un teicu,ka —vajag veikt Latvijas varas augšgala noziegumu Starptautisku izmeklēšanu un sodīšanu-Kūtris,man par lielu pārsteigumu,klausoties māja piekrītoši ar galvu!
    Kaut kas līdzīgs saisti’bā ar viņa teikto vēstulē Grantiņa kungam

  10. tautas balss saka:

    Pededzes sagatavotā un Kūtra parakstītā atbildē uzrakstīts, ka helsinkiešiem ir nopelni Latvijas neatkarības atgūšanā, bet tajā pašā laikā kaunīgi noklusēti aivara borovkova “nopelni” un to, ka Padomju represīvais režīms, tāpat kā tagad 4. maija Latvijas politmafijas režīms, “apšaubīja” helsinkiešu tiesības darboties Latvijas tautas labā. Bet Linards Grantiņš ar Dieva svētību un atbalstu turpināja cīņu latviešu tautas labā, ļaunuma impērija izkūpēja kā ļauns murgs. Palūgsim Dievu, lai viņš arī 2012. gadā palīdz visai latviešu tautai tikt galā ar nelieti aivaru borovkovu un visu šo ļauno 4. maija režīma politmafiju.

  11. Trīs vīri cēlas kaujai un droši cīnījās… Tas no filmas “Vella kalpi”. Ja domā kā Kūtris , tad šādu filmu vajadzētu aizliegt, jo , kas deva tiesības šiem vīriem karot.Tāda filmas vedina uz “prettiesisku” darbību.Taču mums ir skatījums no citas puses. Ja vara rīkojas pret mūsu tiesībām, tad ikvienam ir tiesības protestēt, rīkoties ,organizēt kustību pretestībai, veidot TAUTAS TRIBUNĀLU. Brīnums ,ka Kūtris tikai apšauba mūsu tiesības,bet nevis noliedz. Tātad- uz priekšu vīri un sievas!!!Kopā mums izdosies.

  12. Jānis saka:

    Kāds gudrs cilvēks,te ar Raini(Rainis nav viss cīņā saucējs,bet gan pavedējs un šmaucējs),te kalpakieši atkal visus aicina uz cīņu lai ātrāk visus nosistu.Galvenais visu veidot un kopā jums izdosies visu sakārtot gan visu Eiropu,gan Ameriku un nemaz nerunājot par Krieviju.

  13. Edgars Dambītis saka:

    Cionisma pakalpiņi, ceturtā maija režims, Latviju un latviešu tautu ved uz iznīcību,jo okupantus pārdēvēja par nepilsoņiem,lai tagad raditu par pilsoņiem,piespiestu Latvijā otru okupētāju valsts valodu,noveda ekonomiskā bezizejā,radīja latviešu izbraukšanu no savas tēvzemes.Vai tiešām latvieši neredz varturu noziedzigo darbību?? Kaut kāds nepilsonis krievžīds Lindermanis atļaujās komandēt visu valdību,bet mēs par to samierināmies.Piedalīsimies viņa rīkotajā referendumā,bet viņa noziedzīgā banda jau rīko nākošo,bet vēl nākošais jau var būt pēdējais,jo būs radīts pietiekoš daudzums okupantpilsoņu,noteikumi būs jau citadi un mēs kļūsim vērgi savā zemē kura jau mums tik pat kā nepieder.žīds Lindermanis jau sācis savu gaudu stāstu ka viņu latviešu fašisti grib nogalināt par viņa labajiem darbiem ,,sabiedrības,, labā.Arī Baigajā gadā bija tā pati gaudošana un latviešu apvainošana, turpinās vēl šodien,bet savas neželīgās slepkavības nav atzinuši.Skaidri saskatāma pagajušās okupacijas sākums,kas var izvērsties vēl briesmīgāks latviešu tautai,tāpēc atcerēsimies un padomāsim

  14. Miervaldis saka:

    Kūtri ne bez pamata mūsu varturu cūkas tev ļoti uzticas!

  15. Miervaldis saka:

    Bet Grigule malace!Nu bet ko viņa meklē, pie saemas švaļiem, to nu gan es nezinu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *