J.Zīverts. Kangara Rumpīša dvēsele

Kangars Rumpītis

Zemessargs ZīvertsLatviešiem nav(?) ne jūtu, ne dvēseles, kuru var piegānīt okupanti, migranti, kolonisti, starp kuriem ir  arī Nils Ušakovs, tie saudzējami, tā domā šis te kangaru- kangars b. Rumpītis(G. Ulmanis).

Tādiem tipiem diagnoze ir noteicama bez speciālistu klātbūtnes, proti: – praktiski vesels, vienkārši muļķis.

Un tādi valdīja un valda mūsu valsti, kura viņu dēļ ripo uz Elli.

Pretīgi !

Un šeit salīdzinājumi, ko saka latvietis Vilis Vītols un ko domā latvijietis, savas tautas nodevējs- kangars b. Rumpītis:

Vilis Vītols: “Partija, kas iedos varu “SC”, būs politisks līķis.”

Trīs latviskās partijas – Zatlera Reformu partija, “Vienotība” un Nacionālā apvienība “Visu Latvijai”/”Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK – ir ieguvušas pārliecinošu uzvaru 11. Saeimas vēlēšanās – kopā tām ir 56 deputāti. Varam apsveikt sevi, Latvijas valsti un latviešu tautu, jo tagad mums ir cerība uz labāku un, galvenais, godprātīgāku un taisnīgāku valsti. Šajā mūsu zvaigžņu stundā notiek kas neiedomājams – paceļas balsis, ka mums šī uzvara esot jāatdāvina. Turklāt jāatdāvina cilvēkiem, kas klausa naidīgai svešai varai un kas vēlas mūsu valsts bojā eju. Vajagot veidot koalīciju ar “Saskaņas centru” (“SC”) un atdot tam daļu varas. Esam tā notrulināti ar visādām pļāpām, spriedelēšanu un rafinēto Krievijas melu propagandu, ka aizmirstam būtisko – “Saskaņas centrs” jau nav nekas cits kā tā pati vecā Interfronte. Tikai nomaskējusies ar jaunu, glītu izkārtni Rīgas mēra krēslā, ar latviskiem uzvārdiem vēlēšanu sarakstā, kas pēc tam nekad neparādās Saeimā. Kā hameleons tas piemērojies apkārtnes krāsai, bet savos darbos ir uzticīgs Krievijas imperiālisma idejām. To pierāda viņu balsojumi Saeimā, viņu partijas programma un partijai tuvo cilvēku raksti krievu medijos. “SC” Saeimā vienmēr aizstāv tos risinājumus, kas Latviju vestu uz haosu – palielināt budžeta deficītu, lai mēs slīgtu arvien lielākos parādos, atlikt eiro ieviešanu, lai turpinātos devalvācijas draudi un investoriem būtu bažas ieguldīt Latvijā, atsaukt mūsu karavīrus no NATO misijām un sanaidot mūs ar ASV, kas ir Latvijas uzticamākie drošības garanti, uzstādīt nepamatotas prasības Starptautiskajam valūtas fondam un Eiropas Komisijai un tā padarīt riskantu mūsu kredītu situāciju.

Es varētu turpināt, bet vēlos norādīt tiem lojālajiem Latvijas krieviem, kas balso par “SC”, – tā darot, jūs urbjat caurumu laivā, kurā paši sēžat. Jūsu interesēs ir, lai Latvijai ietu labi. Tad arī jums ies labi. Jūsu intereses nav Maskavas intereses.

Lemberga pilsēta

FOTO: Mošķis pie galvenās bibliotēkas Vetspilī.

Pietiek ar to, ka Latvijas pilsētās vēl joprojām valda pagātnes rēgi, lai saprastu, kas tie īstie saimnieki mūsu Tēvzemē. Kauns par latviešu gļēvumu, lai novāktu šos mošķus.

Jānis Zīverts

Kāpēc mums jādāvina uzvara? Vai tikai tādēļ, ka viņi dabūjuši 29% balsu? Ja Amerikas Savienotajās Valstīs Demokrātu partija iegūst 51% un republikāņi 49%, nevienam demokrātam nenāks prātā, ka valdībā būtu jālaiž arī kāds republikānis. Tas pats, ja republikāņi saņem 51% balsu. Viņi veidos valdību tikai ar saviem cilvēkiem. Patiesībā šis būtu īstais brīdis raidīt “Saskaņas centram” vēsti, ka viņi NEKAD netiks valdībā, kamēr turpinās savu līdzšinējo etnisko un impērisko politiku. Lakmusa papīrs viņu patiesai gatavībai piedalīties kopīgā Latvijas celšanā būs brīdis, kad viņi piekritīs krievvalodīgo skolu pārejai uz valsts valodu. Partijai un politiķiem, kas apsver šādu bezjēdzīgu koalīciju, es ieteiktu padomāt arī par savu politisko nākotni. “SC” laišana pie varas ir savā ziņā tautas nodevība, ko latviešu vēlētāji nekad neaizmirsīs. Jebkura no trim latviskajām partijām, kas laidīs “SC” valdībā, kopā ar šo interfronti valdīs trīs gadus. Bet pēc tam – ardievu! Šle-
sers ar savu nodevību pielaida “SC” pie varas Rīgas domē. Paskatieties, kā viņam ir gājis pēc tam. Tāpat Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) izveidoja de facto koalīciju ar “SC” 10. Saeimā, un vēlētāji viņus attiecīgi ir sodījuši 11. Saeimas vēlēšanās. Ar šo kļūdu ZZS sevi padarīja par grimstošu kuģi. Latviešu partija, kas iedos varu “SC”, būs politisks līķis.

Kas vēlējās redzēt “SC” valdībā, tas par viņiem arī balsoja. Mēs balsojām par latvisku valdību. Uzspiest mums tagad kaut ko citu būtu piemānīt savus vēlētājus jau pašā sākumā.

Divdesmit gados latviešu vēlētājs ir mācījies un kļuvis gudrāks. Trīs latviskajām un godprātīgām partijām ir jāturas kopā. Arī partija “Visu Latvijai” ir pie mums uz palikšanu. Esmu pārliecināts, ka “Vienotības” atbalstītāju samazināšanās šajās vēlēšanās arī lielā mērā ir sekas par atteikšanos ņemt koalīcijā “Visu Latvijai”. Tā bija dažu gļēvu partijas biedru ietiepšanās, lūk, Eiropā mūs sauks par nacionālistiem. Nu un kas tad būtu noticis? Tieši pagrieziens uz konservatīvo pusi pašlaik notiek vairākās Eiropas valstīs. Līdzīgs drosmes trūkums tagad varētu būt iemesls koalīcijai ar “SC”. Ja tādu neveidos, protams, Kremlis būs dusmīgs, bet tas arī viss.

Katrā situācijā būtu jājautā – ja mēs piekāpjamies, ja kaut ko dodam, ko mēs saņemsim pretī? Neredzu nekā pozitīva, ko Latvijai varētu dot pašreizējais “Saskaņas centrs” ar tiem cilvēkiem, kas tur ir pie teikšanas. Viņi jau solīs visādus brīnumus, bet pēc tam notiks tieši pretējais. Daudzās mūsu institūcijās tiks iedētas Kremlim uzticīgas oliņas, kā tas pašlaik notiek Rīgas domē. Viņu cilvēkiem, lai arī kā mēs un mūsu sabiedrotie to vēlētos, būs iespēja okšķerēt NATO slepenās lietas, viņiem būs pieeja valsts noslēpumiem. Pastiprināti tiks bīdīta krievu valoda visās valsts apritēs. Mūsu uzticamība Rietumu aprindās mazināsies, un viens ir skaidrs – mūsu latviskās Latvijas ideāls attālināsies. Bez vajadzības un neko nesaņemot pretī. Beigšu ar domu, ko dzirdu sarunās ar daudziem latvisko partiju atbalstītājiem. Tas ir vēlējums jaunajai Saeimai – lai Latvijā valdītu latviska valdība. Krievi lai valda Krievijā.

11.10.11

You may also like...

9 komentāru

  1. Miervaldis saka:

    Vai nu mēs esam politiskas afēras liecinieki, vai nu divas pārējās partijas par SC okupantiem vēl nav drošas!

  2. Miervaldis saka:

    SC nelaišana valdībā, ir viena, šīs afēras sastāvdaļa.

  3. A-G saka:

    Arī raivītis uzskata, ka ušakovs nav okupants!

  4. Okupants saka:

    Okupants- kas esi Tu pats Grantiņ????

  5. Ernis Purnis saka:

    Skat “kremļa valodai” šizofrēnijas vai patiesības lēkme piemetusies un jau ar savu-īsto niku skribelē savas sovjetu muļķības!

  6. Ernis Purnis saka:

    Zīverta kungam protams 100% taisnība, bet tādu rumpīšu muldoņa diemžēl jau ir bezmaz ikdiena varas ešelonos-bijušajos un esošajos!
    Un atrasts taču tiem mankurtiem un okupantiem ideāli stulbs, bet tos lieliski raksturojošs melu un nekaunības kvintisences kredo – okupācija bija, bet okupantu nav!!!

  7. Miervaldis saka:

    Pilnmēness ietekmē cilvēkus ar specifiku.Pār cilvēkiem, ar garīgiem dotumiem Mēnesstiņš plivinās savu zobentiņu mūžīgi!Samierinies Andri Lāci!

  8. black_joker saka:

    samierinies, Miervaldi, pats ar sevi, pirmkārt, tad otrkārt- Mēness nevis sazin ko tur plivina, bet ietekmē Zemi savstarpēji pievelkoties, kā rezultātā pat Zemes garoza uzmet “pumpu”. Un tajās max dienās tad nu arī uz dzīvo dabu šī pievilkšanās atstāj savu iespaidu- aktivizējot nervu sistēmas darbību. Tiem, kam nervi un smadzenes ir kārtībā- uz tiem redzama iespaida nav, bet tie, kuriem “galvā Čivina putniņi”- nu tādi, kā tu- tiem pat to neapzinoties sākās visāda izpildīšanās……

  9. pilsonis saka:

    Cepuri not ernja purnja prieksa, super pateikts!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *