Tramps, cionisms un viņu slēptie darboņi (mums priekšā stāv LIELI notikumi)

Pēc Šveca teiktā mēs redzam kā ar Trampa palīdzību ASV tiek uzkurināts anti- ukrainisms. Šie noziedznieki burts burtā atkārto Kremļa politiku. Saprotams, ka vispasaules cionisms jau sāk raustīties savā pirmsnāves agonijā, bet nekas vairs nespēs viņus glābt. Tiek veidoti TRIBUNĀLI un vākti pierādījumi par viņu noziegumiem. Kad viss tas tiks izskatīts, tad nonāks gan pie Izralēlas, Vācijas, Francijas un arī pie 4. maija Latvijas KLIĶES. 4. maija KLIĶE ir ļoti “dziļi” visos šajos noziegumos pret cilvēci. Par to rakstīja arī I. Ronis.

Tribunāli, par utainās Krievijas noziegumiem pret ukraiņiem un cilvēci kopumā, būs, bet diez vai tādā secībā kā daudzi to domā. Lai notiktu šie TIESU PROCESI, ir precīzi jādefinē noziedznieki un arī tas: kā tie radušies un, kurš tos radījis ? Un te tad nonākam pie tā, kāpēc tik ļoti “attiecīgās valstis” grib saglabāt “Putina seju”. Un nonākam arī pie tā, par ko LRTT rakstīja jau pirms daudziem gadiem, kas izteikts šajā vizuālajā informācijā:

Tātad: pirmajā NIRNBRGA -2 procesā uz apsūdzēto sola jāsēž Vācijas kancleriem Kolam(arī mirušajiem), Šroderam un Merkelei, kā arī Francijas prezidentiem Sarkozi, Olānam un Makronam ! Šie ir galvenie Putina AUKLES. Bez viņu palīdzības Putins nebūtu tas, kas viņš ir, pat iespējams, ka vispār nebūtu parādījies uz “politiskās skatuves”. Viņi ir ES LOKOMOTĪVES un politiskā “klimata” noteicēji. Par Putina zvērībām Čečenijā, par uzbrukumu Gruzijai, par Krimas un Donbasa apgabala aneksiju viņi klusēja ! Pat vēl vairāk, piespieda gruzīnus un ukraiņus atteikties no savām teritorijām par labu agresoram !

Tātad, viņi tāpat kā Putins ignorēja visas STARPTAUTISKĀS TIESĪBU NORMAS !

Šie civilizācijas mēsli nav labāki par Hitleru un Staļinu ! Viņi visi pieder pie HAZĀRU MAFIJAS- visīstākie jūdaisma ideoloģijas(cionisma) realizētāji !

Viņi, atbalstot Putina noziegumus, ir pieskaitāmi pie masu slepkavām ! Ja nebūtu šīs “makreles un makaroni”, tad nekas tamlīdzīgs šodienas Eiropas centā nenotiktu ! Nebūtu arī ārprāta slepkavības Sīrijā ! Viss tas miniatūrā ir arī Latvijā, jo pie varas ir tikai un vienīgi komunisti- čekisti, visīstākie cionistu rīkļu rāvēji, Latvijas un latviešu tautas slepkavas. Ukraiņu uzvara pār smirdošajiem krievu izdzimumiem– cionistu “darba instrumentiem”, novedīs uz apsūdzēto sola arī Latvijas 4. maija kliķes izdzimumus !

Viens ir skaidrs, antisemītiskais cionisms ir jāiznīcina līdz tā vissīkākajai metastāzei. Cinisms ir ne tikai antisemītisks, bet arī anticilvēcisks ! Tam nav vietas uz šīs planētas ! Tieši šie draņķi ir arī tie, kuri mani ir centušies ne vienu reizi vien noslepkavot un slēgt šo i- vietni !

Mēs esam LIELU notikumu priekšā !

Izrēķināšanās ar šiem sātanistiem būs nežēlīga !

Slava Ukrainai !

Dievs, svēti Latviju !

26. 12.22

You may also like...

32 komentāru

  1. Saucēja balss tuksnesī saka:

    Visi tie kandidāti ir izpildītāji

  2. Mēs arī tā domājam! saka:

    https://www.delfi.lv/news/national/politics/par-dzimumu-lidztiesibas-veicinasanu-apbalvoti-zalite-grosa-golubeva-locmele-paradnieks.d?id=55068122&com=1&reg=1&no=0&s=1

    E.P.E.B Jr.
    26.12.2022 21:19:52
    4.maija republikas paradoksi – balvas saņem kremlinu pārstāve un vienlaikus nacionāļu pārstāvis, kaut katrs darbojas ar pretējām interesēm – tātad valdības, Saeimas sastāva reāls atspulgs!

  3. Mēs arī tā domājam! saka:

    Delfos okupantu un to podlaižu gars vēl dzīvs, kā visā postpadomju-kangaru Latvijā!

    Juhans
    21.12.2022 17:18:47
    Neomarksistu mērķis ir nomainīt eiropiešius ar citu kontinentu pārstāvjiem. Masu medijos tiek kultivēta ģimene, kur maksimums ir tikai divi bērni. Daudziem šķiet, ka cilvēki nevēlas bērnus, jo nevar viņus nodrošināt, bet tā nav tasinība. Bagātajā Norvēģijā bērni nedzimst. Jo augstāks komforts, jo egoistiskāks ir cilvēks. Un tad, kā risinājums komforta nodrošināšanai seko migrantu ieplūdināšana, kuri drīz nomaina pamatiedzīvotājus. Un tur jau Ziemassvētku eglīti un tridziņus nomaina mošejas un palagi sievietēm uz galvas. Gala rezultātā pasaule tiks nolīdzināta – nebūs attīstītāku reģionu, bet visi būs līdzīgi un vienlīdzīgi. Marksistiskā utopija.

    Guntis Akmeņkalns
    21.12.2022 21:38:53
    O, jā! Neomarksisti, – mūslaiku lielākā nelaime, serga, kura plosās ES valstīs, Latviju ieskaitot!

    E.P.E.B Jr.
    25.12.2022 17:55:15
    Johans
    21.12.2022 15:56:02
    Atkārtošos:
    Es uztveru tos, kuri ir pie veselības, kā parazītus, ja viņiem nav bērnu. Bezbērnu parazīti mēdz aizbildināties, ka viņi maksājot nodokļus, tāpat kā tie MUĻĶI, kuriem ir bērni, un tādēļ ir pelnījuši pensiju. Bet naudas zīmes, iemaksātas nodokļos, near, nesēj, nepļauj un nenovāc ražu. To dara CILVĒKI. To dara MUĻĶU bērni, kamēr parazīti visu savu dzīvi dzīvoja tikai sev.

    Ir tādam bezbērnu nodoklim jābūt un tas ir taisnīgs nodoklis.
    —————————————
    Principa piekrītu viedoklim, bet manupŗāt ar svarīgu un taisnīgu piebildi, ka IZŅEMOT invalīdus un citas personas, kas traumu, slimības vai citu no viņa neatkarīgu iemeslu dēļ nevar būt ar pēcnācējiem!

    E.P.E.B Jr.
    25.12.2022 17:59:05
    Un kur zemiski pazuda koment. pret sveso tipu, kas te uzbazigi skribelē kirilicā? Delfu kremlim iztapoņas vēl dzīvo krieviskajās padomju ēras kangarizjūtās?

    E.P.E.B Jr.
    26.12.2022 21:32:01
    No otras puses, ir zināms labums, ka šie kremlinu piteki neļauj aizmirst, ka šo nekauņu un barbaru vieta ir visur citur, bet ne mūsu zemē!

  4. Atklāti par nodevējiem rietumos saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=xH9y9Wlh0Gs

    СТРАШНАЯ ПРАВДА о ситуации в ЧЕЧНЕ! КУДА ПРОПАЛ Кадыров

  5. <A> saka:

    :)Jā Grantiņ,—-$+ Klauss Švābs visus iz ār stēs :)))))))))))))

  6. Dievs saka:

    Nav normāli domāt ka Ukraina var uzvarēt krieviju
    Un naivi ir domāt ka krievija neuzbruks citām valstīm

  7. Inita saka:

    Ziniet ko. Visādiem švābiem ir jāpadomā, kas notiks, kad Eiropas pamattautas izmirs, uz ko jau iet. Bagāto kasta izsūc tautai asinis, gluži kā Raiņa lugā “Spēlēju, dancoju” saprotams.
    Vieta jau tukša nepaliks, visdrīzāk nonāks musulmaņu tautu rokās. Un varbūt labi vien būtu, ja beigtos tas bardaks, kas pašreiz pasaulē. Tad dažiem švābiem būtu jāpieraujas…

  8. Anonīms saka:

    Inita Zinita! Švābs par tevi,jau noteikti domā. Un musulmaņi arī,to vien tikai domā,kā uzlabot tavu dzīvi un izglābt Eiropu. Sviesta ciba!

  9. Inita saka:

    Protams, par mani nedomā. Saprātīgi cilvēki domā par savas tautas izdzīvošanu. Tas jau no dabas ir ielikts, kā skudrām, par savu cilti, par saviem bērniem. Un par savu teritoriju. Tāda organizācija, ka visiem jāstrādā, nevis viens parazitējot var savākt citu darba augļus.

  10. Par neveselajiem LV saka:

    https://www.delfi.lv/news/versijas/512-kulturas-darbinieku-atklata-vestule-kulturas-ministram.d?id=55075056&com=1&reg=1&no=0&s=1

    Loti pamācoši, kā iet tautām, sabiedrībām, kad vairākumam stulbi klusējot perversi izdzimteņi viltīgi, lienoši pamazām pārņem varu, ietekmi un jau diktē noteikumus mūsu jaunatnei, bērniem, ko labi pierada šis ģlēvo, stulbo un protams pašu slimo sastādīta uzbrukuma mēstule, jau tā nepiedodami bezgala pielaidīgajam N. Puntulim, tapēc esot ministra krēslā!Labi redzams no uzvardiem, ka tie visi vairumā ir no perverso pūžņiem un no to mācību iestāžu “derīgāko” audzeknu izlases. Protams arī slimo līderi no lgbt sponsorētajiem puvekļiem – aktīvistiem sabiedrības, īpaši jaunatnes degradācijas un amoralitātes jomā vaji maskētiem līderiem.

  11. AG saka:

    Švābam pakaļas laizītājs :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

  12. Vitauts saka:

    Krievijā nākamais gads ir pasludināts par KRIEVU VALODAS GADU. Jācer,ka viņiem Ellē ļieti noderēs sava gada svinēšana. Žīdi brauc uz krievu valodas ēzeļa,un zombiju masa applaudē.

  13. apskatnieks saka:

    Ziņas par notikumiem Krievijas un Ukrainas frontē arvien vairāk sāk atgādināt ikdienišķu sporta sacensību rezultātu apskatu. 110 000 Krievijas kritušo,kritušo ukraiņu mazāk.
    Nezin,kā rodas kritušie! Ziņās stāsta,ka sašautas slimnīcas,bērnudārzi un skolas,armijām nekas neesot kaitēts. Nu,tad līķi tomēr mētājas,pat kalnos guļot. Brīnumains karš!

  14. Tā komentos LA.LV saka:

    https://www.la.lv/nekas-vairs-nebus-ta-ka-agrak/komentari

    Gatis 17:25, 27. decembris 2022
    Visām Baltijas valstīm apvienoties 🇱🇻 🇱🇹 🇪🇪 un DEPORTĒT ĀRĀ zemiskos krievnacistus uz viņu mēslu bedri rašu, lai utainie salašņas pūst ⚰️ savā mātuškā.

    .Balts 21:56, 27. decembris 2022
    Doma sen godīgo ļaužu un patriotu apspriesta, izteikti aktuāli nepieciešama un tieši tāpēc nodevēju varas un partiju spices kangaru noraidīta! Un tapēc arī LV medījos maksimāli noklusētas pat variācijas par šo viņu mantiskuma un ērtibu iespējamā bankrota tēmu!

    he he he 20:19, 27. decembris 2022
    Gatis, iebāz ukru karogu sev dirsā un brauc uz Ukrainu pie savējiem

    Jautājums 20:32, 27. decembris 2022
    Gatis, cik Tev IQ vispār? Kaut 95 punkti ir?

    Ak vientiesīgs Gati! 21:03, 27. decembris 2022
    Saproti nabadziņu! Uz doto brīdi,vismaz 80%procentu ir ļoti ļoti stipri pārstājuši mīlēt to ukropiņsu zemi! Tik stipri pārstājuši,ka pat komentārus nespēj dzēst! Daudziem ļoti patīk Vāgnērs, skaista mūzika,vai ne?

    Vot bļin, latvijie6i smird 22:34, 27. decembris 2022
    Malacis Gatis un vēl tik viens īsts cilvēks atbild, visi citi kremļa svešo smerdeļi sevi nodod, tik vajag LA.LV ešosiem fiksēt to IP adreses un pavisam “nejauši” te vai citā portālā anonīmi nopludināt info par naidnieku varzas pļerinātāju IP!

    Vaņabond 17:48, 27. decembris 2022
    Krievasu debiližācija u ndegradācija norit straujiem tempiem.Izskatās,ka tos vairs nekas neglābs no totāla pagrimuma un vēlāk piespiedu psihiatrija,lai sevi nesavaino ar dibenspraudņiem un narkotiku pārdozēšanu.

    Īsts čečens tam ļooooti vaņkčečenam 22:55, 27. decembris 2022
    Otrais čečens 20:20, 27. decembris 2022 Balagan – skaties mums – dabūsi p… ——- tavs vot nepīksti te daudzam, bet sakam kad, kurim un cikos vari to acis pateikt urlu zombik??!

    Dace 20:21, 27. decembris 2022
    Pienācis laiks visu LA redakciju deportēt uz Ukrainu. Ko viņi šeit pie mums dara?

    tam vaņkDacim 23:10, 27. decembris 2022
    pie JUMS, kur tad LV ir jūsu rašistu pūznis tik liels, ka vari spiegt :pie mums??!

    Atbilde stulbam kremlinam 23:17, 27. decembris 2022
    “Komentāru sadaļā atklāj īsto Latvijas iedzīvotāju mīlestību pret ukraiņiem!” Ka pagaidām esiet LV iedzīvotaji -tas ir nožēlojami, bet PAGAIDĀM FAKTS! Bet kremlin, lasies pats labāk prom ar visu savu urlu radu bandu, kamēr tev nav vēl palīdzējuši un tas notiks 100% un ar tavu, tev tik “mīļo” ukraiņu brāļu palīdzību!

    Pats 22:55, 27. decembris 2022
    Sučara neesi mēģinājis strādāt,ceļus labot,meliorācijas grāvjus rakt? Vergturību piedāvā ieviest? Tu,gnīda ,būsi mans pirmais vergs.tu,jobanais nacist

    ur likam Pats 23:29, 27. decembris 2022
    Sučara neesi mēģinājis strādāt,ceļus labot,meliorācijas grāvjus rakt? Vergturību piedāvā ieviest? Tu,gnīda ,būsi mans pirmais vergs.tu,jobanais nacist —————- tev untercilvēkveidīgam tarakānam zobi nabagam žaunā spiež vai ne? bet tev var palīdzēt kremlinu lūzerim, tavā sarkannacistu pūznī varam ciemos aiziet un visus šķībos, liekos zobus par velti salabot, pasaki kremļvergs, kur tev palīdzību aizvest?

  15. Gandrīz par tēmu saka:

    Vēl “LlA.LV” bija šis modinošais koment.:

    100 Par! 1:27, 28. decembris 2022
    Mostieties īstenie pilsoņi 23:49, 27. decembris 2022 jo šis ir laiks, kad Ukrainas brīvības cīas laikā varam beidzot arī Latviju un visu Baltiju brīvu no krievnacistiem dabūt! Organizējamies, neguļam un dabūjam prom BEIDZOT visu so pretīgo iebrucēju krievnacistu, cilvēkveidīgo zombiju -okupantu milzu varzu! ———————————————————————————————— plika patiesība, bet žēl, ka to jāskaidro vēl tagad, pēc tik daudz mūsu labāko ļaužu upuriem un ciešanām, pēc tik daudz no svešo neliešiem, okupantu draņķiem piedzīvotā ļaunuma, sadisma, dzīvnieciskuma un lopiskuma!

    Bet šo komentāru par “versijās” jaunāko i.zariņa muldoņu, zilisarkanie Delfi nepublicēja (kā ierasts):

    abbabambulite
    Ziņo redaktoram
    28.12.2022 01:17:59
    Pieņemsim, ka ugunsgrēka izraisītājs (nodevējs) smuki stāsta, cik liesmas ir karstas, cik kaitīgas, un kā to vajadzētu novērst, bet vainīgais uguns nelaimē ir un paliek sodāms

    Hmm…nu gauži precīzi par so liekulīgo tipu zariņu, kas nekad nerunā par īstajiem cēloņiem šo LV ekskomunistu zagļu, nodevēju varas 30.gadu garumā radītiem! Varen kaismīgi tik bļauj par šo “mirkli”, par izgudrēm noklusētajiem, patiesībā 1000% savējo zagļu bandas šī aprietā “mirkļa” dabas cēloņiem, par to nekad ne skaņas. Dīvains politiskais “albīns”, kas kaut kā izmanīgi, redzams iedzimtas gēnu mantojuma dēl ir dabūjis latvisku uzvārdu, paredzamās kangariskās iefiltrēšanās dēļ pat jau sēklas stadijā! Kāda apbrīnojama prasme tapt kangaram jau no dzimšanas, patiesi izcils kārklukrieva talants, gluzi kā lūzeram alksnim, izcilam preteklim jurkānam vai nedaudz veiksmigākais, arī dušīgakais, pat ja stulbuma dēļ rubikam!

  16. Anonīms saka:

    Nūja! Ja nebūt latviešu strelniek iesedinajusi zhidulenus Soviet impērijas tronī, tad nebūtu……. Ja nebūt jaunlatvieši aizrāvušies ar zhidu revolūcijas gara mācību, tad nebūtu miljoniem noslepkavoto…. Grantins iz vēstures spēj tik vien ieraudzīt 18. novembri, kā atspēriena lēcienu elle caurumā, bet pašam sen ir pielipusi cilvēku tiesību slimība. Ja nebūtu cilvēku un suņu – kaķu tiesības, tad tautai garīgās problēmas būtu mazāk un varbūt tā pistos bez maucibas gumijām. Zinātniski ir pierādīts, ka tautas, kas pisas ar maucibas gumijām cieš ar shizo kaiti vecumdienas biežāk. Tā nu teikt, ka tās smērvielas vajadzīgas ir dabigas un nevis lubricanti. Bezbērnu nodoklis? Nu kārtējā zhidu hujna, lai tu kāptu virsū kādai zhidenei aiz bailēm, ka tev būs jāmaksā paaugstināti nodokļi? Ta nu apsmej tos, kam ir daudz bērnu un tie nespējot uzturēt viņiem luksa dzīvi ir jāatņem bērni nosūtīšanai uz Ameriku, kur tos dupses Ukrainas atbalstītāji. Mja, ka mazgāties Grantin gana vajaga un pēc tām foto bildēm jūs 86 gadā bijāt ne mazgāti bomzi. Kā jūs rietumos spēja sadzirdēt?

  17. Skolnieciņš saka:

    Vispār baltu tautas ir pagāni. Kopš sākta laika Baltu zemēs tika praktizēts pagānisms – politeisms; daudzdievība. Un svinēt kristīgos Ziemassvētkus ir apsurdi. Tā ir izdabāšana krustnešiem un kristīgajiem misionātiem, kas te veica noziedzīgos krusta karus. Nu, kaut kā tā.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(

  18. LA komentos saka:

    Tur troļļi darbojas, kas zin, ar kādu nolūku, parastam cilvēkam tur nav kur iespraukties.

  19. 85 saka:

    Labi ka tev u.c. nesanāk kurināt naidu “latviešiem” pret “krieviem”.

    “Tiek uzkurināts anti-ukrainisms” –

    tagad tev rīkojums kurināt arī pret ukraiņiem?

    Ar kādu mērķi tu liec “vizuālās informācijas” naida kurināšanas mulāžas?

    “Šie izdzimteņi ir sākums GENOCĪDAM pret latviešu tautu.
    Lūk, viņi, kuri mūsu Dvēseles un cerības iemina dubļos, un mūsu likteni lemj kā savējo! Bet, tas viss reiz beigsies!”

    Slikti, ka “tauta” ir manipulatīvs noformulējums. Varbūt “tautai”, tāds, piedāvātais (programmētais) “genocīds” nav vēlams, neinteresē, nav saistošs? Vai vari precizēt “izdzimteņu” “genocīda” “sākumu” laikā, un vai vari apgalvot, ka tu strādā tā, lai “genocīdu” (“pret latviešu tautu”) beigtu?
    “Mūsu” – jūsu, konkrēti?
    “Iemina dubļos” – liriski?
    Kas konkrēti “viss” “reiz” “beigsies”?
    .
    .
    .
    Admins
    Esi viens no šiem sarkanajiem izdzimumiem ? Taisies būt par viņu advokātu ?

  20. AG saka:

    Grantiņam Geita vakcīna un Švāba apgaismība:))))))))))))))))

  21. Valodas stūrītis saka:

    “Automašīnu pret vārtiem nenovietot!” Izlasot šādu uzrakstu var spriest,ka vārtu īpašnieks nevēlas,ka automašīnu atslien pret viņa vārtiem.
    Pareizi būtu jāraksta: “Nenovietot automašīnu iepretī vārtiem!”

  22. Pie valodas stūrīša saka:

    Varam daudzās vietās pamanīt brīdinošus uzrakstus; “Automašīnu pret vārtiem nenovietot!”,”Automašīnu pret durvīm neatstāt!” Tāda valodas kropla aplamība izceļas no tik pat kropla un aplama krievu valodas veidojuma,kuru burtiski kopē latviski!
    “Protiv vorot avtomobiļ ņe ostavļjat!” Kaut gan labā krievu valodā varētu būt teikts: “Naprotiv vorot avtomobiļ ņeostavļjat!” Tādi piemēri uzskatāmi pierāda pakaļmērkaķošanās izplatību.

  23. :))) saka:

    Ostorožno , sosuļki !
    Uzmanību,sūkātājas!
    … reāls brīdinājums … :D

  24. Pie valodas stūrīša > :))) saka:

    Valodniekiem būtu krietni jāpārskata jēga tulkojumos. Jo patiešām “sūkātājas”.
    Tāpat; kāpēc dzeloņcūkām jāsanāk par “dzikobraznie”?

  25. Pretangļu saka:

    Noslepkavojot bērnu sieviete ir atbrīvojusies no bērna.
    “Aborts”. Kāpēc lieto angļu vārdu un nesaka: “atbrīvošanās”?

  26. vai tad ne? ;) saka:

    “Pārmaiņu noslēpums ir koncentrēt visu savu enerģiju nevis cīņai ar veco, bet gan jaunā veidošanai.”
    (Sokrāts)

  27. :))) saka:

    Pasaule sastāv no slaistiem , kuri vēlas gūt naudu nestrādājot ,un no pamuļķīšiem ,kuri gatavi strādāt nekļūstot bagāti.
    Bernards Šovs.
    … hmmm … mjā

  28. 85 Adminam saka:

    Saprotu ka nē, bet ja tu vari domāt parasta sociuma izpratnē, psrs ideālu virzme ir normāls kolektīvās jēgas uzbūves modelis turpinātībai.
    Nē, netaisos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *