LRTT atgādina teikto par Zatleru

Tribuāls-21Protams, ka neviens vairs neatceras, ko LRTT rakstīja par Zatleru 12.07.11, bet der to atsvaidzināt.

Izlasiet ko LRTT teica jūlijā un atcerieties, ko TT saka šodien:” Zatlers tiekoties ar Putinu un Sorosu pārdeva Latviju. Vārds PĀRDEVA, ir jāsaprot vistiešākajā nozīmē. Zatlers par šo darījumu saņēma daudzus miljonus. Miljonus ir saņēmis arī tagadējais prezidents un bijusī prezidente VVF. Par G. Ulmani pagaidām nav ziņu.”

Jūlijā rakstītajā rakstā jūs atradīsiet teikumu:Viss ir smalki izplānots, ka pēc ārkārtas vēlēšanām Zatlera partija ies kopā ar SC.

Ja vēlies izlasīt jūlijā rakstīto, tad spied šeit:

Zatlers iet Muntera ceļu

Šodien laikrakstā DIENA jūs variet lasīt:

ZRP un SC eksperti jau sākuši kopīgu darbu bez Vienotības līdzdalības

LRTT     22.09.11

You may also like...

29 komentāru

  1. *** saka:

    slimajam grantinjam palata iedota atkal telefonu gramata, kur viena kaudze sarakstiti uzvardi.
    Driz mainisies Meness fazes un gan jau te kads atgadinas shim perkamajam akstam, ka vinja saimnieki dzivo kaut kur Maskava.

  2. A-G saka:

    ZRP, V-ba, VL ir vienādi lieli sūdi, bet smird katrs drusku savādāk!

  3. Latvietis saka:

    Vai nebūtu labāk šai laikā latviskiem latviešiem vienam otru cienīt. Sevišķi tiem , kas okupācijas laikā cīnījās par brīvu Latviju. Vai nevar aizmirst visus skarbos vārdus un pasniegt viens otram roku ? Vai tas būtu tik neiespējami ? No sirds priecātos, ja šis naids nebūtu un ja es varētu palīdzēt to ar prieku darītu. Tāpat reiz jaizbeidz uzbrukt latviešu partijām jebkādā veidā. Jaizbeidz ir uzbrukumi to starpā.Būsim vienoti tāpat ka Atmodas laikā, sākot ar 14.jūniju pie Brīvības pieminekļa, kur mūs vadīja H 86. Mums ir daudz lielāki ienaidnieiki visapkārt, nevis kaut kādi sīkumi un pāri nodarījumi.Pasniegsim viens otram roku. Naids tikai posta , nevis baro.
    Paldies par rakstu.

  4. *** saka:

    latvietim.
    Tu uzrakstiji ljoti labus, skaistus un viedus vardus.
    Par to tiesham – liels paldies.
    Bet beigas saki paldies grantinjam, kursh ir uzpirkts provokators, kursh ka neviens ir sejis latvieshos naidu un aizdomas, nemitigi melojot un nomelnojot Latvijas cilvekus.

  5. A.Kalniņš saka:

    Tev” *** dzimtā kremļa valoda ” skaidri uzdeva jaut. divi cilvēki?Atbildi?

    Krievs-pilsonis saka:
    2011. gada 21. septembris 23.47

    dzimta valoda saka:
    2011. gada 21. septembris 19.12

    Cien, Annamarija! Pēc kādām īpašām pazīmēm Jūs konstatējāt, ka latviešu valoda nav mana dzimtā?
    Grantiņš ir melojis vienā laidā – vai Latvijā ir kāds, ko viņš nav apmelojis? Sākot no baznīcas redzamākajiem pārstāvjiem, beidzot ar vienkārši zināmiem Latvijas cilvēkiem?
    Grantiņš neciena nedz Latviju, nedz Latvijas ļaudis. Es domāju, ka būs kāda lielā vilšanās diena, kad tiks atmaskots – kam viņš kalpo un kas viņam maksā par latviešu sarīdīšanu.
    Un tad gan būs daudz jautājumu – gan par Pupuru, gan par Rožkalnu, gan par Vanagu un Rubeni gan daudziem citiem, ko šī sabiedrības padibene ir aplējusi ar mēsliem.

    Vai tu smerdeli “”dzimta valod”” nemaz nespej atb. anamarijai pec būtibas-tev prasija pieradijumus, nevis atkartot savu muldešana?

  6. A.Kalniņš saka:

    Uz šiem annamarijas jaut. “kremļa valoda,***,psihs “un citi niki vienā urlu personā aizmuka un nespēj, kā mūžīgi dot nekad konkrētas atbildes!

    annamarija saka:
    2011. gada 21. septembris 17.31

    Cik noprotams pēc leksikas, “dzimtās valodas” dzimtā valoda nav latviešu. Turklat par Grantiņu ir tikai pliki apgalvojumi. Varbūt nosauciet konkrētus faktus, kurus cilvēkus tad LG ir apmelojis. Cik man zināms, LG katru savu “apmelojumu” var pierādīt. Pastudējiet ARHĪVU!

  7. *** saka:

    O! izradas, ka te ir vel kadi pacienti no grantinja palatas.
    Murgainie pieradijumi – ha, ha !
    nu megjiniet pieradit, ka ASV vestniece Latvija ir Kremlja agjente.
    Baltais nams jums paldies pateiks. Vai vismaz psihiatriskas klinikas galvenais arsts.

  8. aģents saka:

    Kādreizējā kompartijas nomenklatūra, tagad politmafija iztirgo latviešu tautas sakrāto īpašumu, kas viņiem pašiem nepieder. Atgādināsim, ka Latvijas Universitātes rektors Juris Zaķis vienpersoniski izsaimniekoja/nopārdeva miljonu īpašumus – viesnīcu “Rīga”, bet Universitātes senāts neko nevarēja izmainīt. Cik liela uzticamība var būt mūsdienu Latvijas tiesību aizsardzības iestādēm, kas pati iestigusi korupcijā un valsts naudas izsaimniekošanā? Kā atdalīt “labās” amatpersonas no “sliktām” amatpersonām? Kā izskaidrot, ka zemlops Aivars Borovkovs stāsta, ka, ja gribētu, ieņemtu jebkuru augstu amatu valstī, arī KNAB priekšnieka amatu ar visu konkursu. Par kādu teātri izrādi tas viss liecina?

  9. *** saka:

    “Pavlova refleksa” autors Pavlovs par savu krievu tautu:

    Почему я – украинец-белорус, с детства говорящий на русском постоянно слышу: “бендеровец”, “хохляра”? С малых лет, наблюдая за этими недоумками, не могу понять, откуда столько ненависти? Неужели прав был великий физиолог Павлов в своей Нобелевской речи, который сказал буквально следующее:
    «Вообще, я должен высказать свой печальный взгляд на русского человека. Русский человек имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую. Для него существуют только слова. Его условные рефлексы координированы не с действительностью, а со словами».
    (Впервые было опубликовано в журнале “Звезда”, в 1927 году).

  10. Eduards saka:

    Saka-krievu cilvēks nav spējīgs uztvert realitāti…viņam eksistē TIKAI VĀRDI…
    Diemžēl-ARĪ LATVIJĀ-kā liecina vēlēšanu rezultāti-IR 40 procenti REĀLI DOMĀJOŠU CILVĒKU!
    Un TIKAI VIŅI ir spējīgi saprast un pareizi rīkoties!
    AICINU VISUS NEGĀJUŠOS BALSOT-APVIENOSIMIES un IZVEIDOSIM APVIENĪBU,KURA ARĪ PĀRŅEMS VARU VALSTĪ!
    TIKAI PIRMAJAM PUNKTAM MŪSU PROGRAMMĀ IR JĀBŪT-SAUKT PIE KRIMINĀLATBILDĪBAS VISU LATVIJAS VARAS AUGŠGALU-UN ATBILSTOŠI SODĪT!
    VAR IZMANTOT TRIBUNĀLA MATERIĀLUS!

  11. dzimta valoda saka:

    Eduard !
    kāds vēl biznees būs Tevis veidotajai apvienībai, kura pārņems varu valstī?.. Saprotu, ka visi kriminālnoziedzinieki un slepkavas būs stipri nodarbināti. Vai būs vajadzīgi arī citu profesiju pārstāvji?
    Piemēram, kāds kurš prot lasīt, rakstīt, ārstēt cilvēkus…
    Vladimirs Ļenins arī nāca pie varas ar domu sazagties un tad aizlaizties.
    Jautājums – cik ilgi ar sazagto mēģināsiet izvilkt, uz kurieni laidīsities un kurus ņemsiet līdz?

  12. Eduards saka:

    Esmu pārliecināts,ka ,,dzimtā valoda ,,-ir žīds.

  13. dzimtā valoda saka:

    :)
    bet, Eduards ir vienkarši Lunis. Apbrīnojami precīzs uzvārds.
    Uz jautājumu neatbildēji – kas vēl Tavas apvienības Latvijā notiksies un vai kaut kā tiks pelnīts, vai būs kādas sociālas lietas, vai bērni ies skolā utml…
    Kurš no jums abiem būs premjers – grantiņš vai Tu, un kurš būs prezidents?
    Baigi smieklīgie tipi esat.
    Varu iedomāties, kā jūs abi, viens otru apsaukājot un grūstot, varētu uzstāties no ANO tribīnes un uzrunātu pasauli.
    Paldies par labu humoru!

  14. Garāmgājējs-dzimtā valoda saka:

    Latvietis nu noteikti “dzimtā valoda” nav. Šajā komentārā nav ne mazākās pazīmes no latviskas pasaules uztveres un lietas būtības izskaidrojuma.”
    ———————————————–
    dzimta valoda saka:
    2011. gada 23. septembris 12.42
    Eduard !
    kāds vēl biznees būs Tevis veidotajai apvienībai, kura pārņems varu valstī?.. Saprotu, ka visi kriminālnoziedzinieki un slepkavas būs stipri nodarbināti. Vai būs vajadzīgi arī citu profesiju pārstāvji?
    Piemēram, kāds kurš prot lasīt, rakstīt, ārstēt cilvēkus…
    Vladimirs Ļenins arī nāca pie varas ar domu sazagties un tad aizlaizties.
    Jautājums – cik ilgi ar sazagto mēģināsiet izvilkt, uz kurieni laidīsities un kurus ņemsiet līdz?
    —————————————–

    Pilnīgs latviskas domas formulējuma trūkums.Ko autors ir gribējis šajā konkrētajā gadījumā pateikt, nav saprotams. Droši var sacīt, ka tas ir DP strādājošs provokators.Ka tas tā, liecina arī tas, ka viņš nevienā savā komentārā nav komentējis doto tēmu. Vienīgais viņa uzdevums ir nomelnot L.Grantiņu. Admins saka, ka tas ir Konstantīns Pupurs.Ja tā taisnība, tad trūkst vārdu… .

  15. annamarija saka:

    Garāmgājējam
    Ja es pareizi saprotu, admin ir iespējams noteikt, no kuras vietnes sūtīts…Diez vai bez pamata pieminētu Konstantīna Jevgeņjeviča vārdu.

  16. dzimtā valoda saka:

    Hmm…
    Grantiņš saīsinājis rakstu. Tas priecē – noraustījās. Laikam tomēr nevar atrast savā miskastē pierādījumus par ASV vēstnieces saistību ar Kremli.
    Vēl ir jautājumi par Vairu un Zatleru.
    Ja viņi ir tik korumpēti un saņēmuši samaksu par kādam pretvalstiskām darbībām – par to jāraksta policijai, prokuratūrai.
    Grantiņ, rakstīsi? Vai ļipa trīc, jo nekā nav.
    Tas ir nopietns apmelojums pret valsts pirmajām amatpersonām.
    Liec pierādījumus galdā!

  17. Eduards saka:

    Es attaisnošu savu uzvārdu -LUNIS
    Ko ir teikuši par ŽĪDIEM PASAULĒ ATZĪTI CILVĒKI!
    Džoržs Vašingtons-1. ASV prezidents.Visai skumji,ka neviena valsts,kas vecāka par VIŅIEM neiznīcināja VIŅUS kā sabiedrības mēri un lielāko tās ienaidnieku,ar kuru klātbūtni tagad ,,aplaimota” Amerika…
    2.Bendžamins Franklins-amerikāņu zinātnieks,valsts vīrs-1706-1790 g.
    -lai kur arī tas nebūtu-valstī,kurā ,neatkarīgino TO skaita apmetas uz dzi’vi ebreji,tie pazemina šīs tautas morāli un komerciālo dari’jumu godīgumu.VIŅI izole’sevi un nepadodas asimilācijai.Ja mēs,Konstitucionālā neizslēgsim TOS no ASV,tad nepaies ne 200 gadi,kad TIE lielā skaitā apmetīsies PIE MUMS,ŅEMS VIRSROKU,APRĪS VALSTI UN IZMAINĪS MŪSU VALSTS VALDES FORMU.JA JŪS NEIZSLĒGSIET TOS NO VALSTS, TAD NEPAIES NE 200 GADI,KAD MŪSU PĒCNĀCĒJI STRĀDĀS TIŖUMOS,LAI UZTURĒTU VIŅUS.TAI PAŠĀ LAIKĀ VIŅI APMIERINĀTI BERZĒS ROKAS ,SĒŽOT SAVOS KANTOROS.ES BRI’DINU JŪS ,DŽENTELMEŅI,JA JŪS NEIZSLĒGSIET EBREJUS NO MŪSU VALSTS UZ VISIEM LAIKIEM,TAD JŪSU BĒRNI PIE JŪSU KAPIEM,NOLĀDĒS JŪS..
    –PADOMĀJIET PAR TO ,KO VIŅI IN NODARĪJUŠI MUMS!?

  18. Garāmgājējs-dzimtā valoda saka:

    Neredzu gan, ka Grantiņš būtu ko saīsinājis. Tu,laikam, esi par daudz ieņemis uz krūts, ka sāc jau putrot rakstus.Katrā gadījumā, tu aizstāvot Vairu un Zatleru, esi pilnīgi sevi atmaskojis.Grantiņu jau centās iebaidīt kāds blek-jokers,bet nojūdzās. Nojūgsies arī tu, nožēlojamais pakalpiņ.
    Bet Eduards interesantas “lietas” izracis.

  19. Edgars saka:

    Latvietim.
    Skaistie vārdi varētu nākt no kāda kristīgās skolas beidzēja,kurš nekad nebūtu ieskatījies reālās dzīves īstenībā.Roku var sniegt tikai patiesam cilvēkam,kurš pierādījis ka nemelo,neblēdās,nav savas tautas un zemes nodevējs,nepakļaujas okupantiem-ieklīdeņiem,cionistiem.Mūsu valdošās partijas ar šo uzskaitījumu var lepoties,tauta novesta bezcerīgā stāvoklī,plūst melu solijumu straume,slepenas vienošanās ar cionistiskām organizācijām.Meli,meli un vienas krāpšanas jau no 80-gadu beigām,ārzemju masonu organizācijas jau negatavojās Latvijai dot brīvību,to mēs naivie ļautiņi tā domājam,bet bijām tikai cionistu teātra aktieri.Pakalpiņi ir visās tautās,latvieši nav izņēmums,un tādiem nevar dot roku un arī viņi viens otram nedos roku bez baudāma labuma.
    Lai mazliet izglītotos no sava naivuma varētu cītīgi izlasīt grāmatu
    Juri Lina ZEM SKORPIONA ZīMES.

  20. *** saka:

    Valdis Dombrovskis arī ir no šīs neliešu bandas. Šīs bandas koriģētāja ir VVF, kura savukart saņem norādījumus no ASV vēstnieces Džūdijas Gārberes.Abas šīs “dāmas” ir žīdietes un abas viņas aizstāv krievžīdu intereses. Viņas ir cionistu “priekšpostenis” Latvijā.
    ASV vētniecība strādā vienā komandā ar Krievijas impēriskajām struktūrām.

    *****
    Granting – ludzu pieradijumus uz galda! Dabusi konfetes un buchas! :)

  21. black_joker saka:

    garāmgājējam- nu nemuldi, nu, nemuldi zaļu:):):):):)

  22. *** saka:

    Grantingam ipashi depresivs periods – latvieshiem ir labaki rezultati veleshanas. Tas vinjam skauzh. Ai, ka skauzh. tagad sparda zemes un megjina apriet.
    Nozhelojami gan.

  23. *** saka:

    es, dzimtā valoda un black_joker esmu es pats, vari nacik citiem manus nopelnus nepiedēvēt

  24. Miervaldis saka:

    Negribas kritizēt, bet ja tik vien minat, tad atsājiet savus minejumus pie sevis!

  25. Miervaldis saka:

    Saskaņiešiem bija perspektīvas iegūt vadoso stāvokli saemā, un pilnīgi normāli ir tas, kad Zatlers vienojās ar viņiem, neredzot ļaunuma sakni!

  26. vēsture saka:

    Raksts no http://www.baltic-ireland.eu
    Tikšanās ar Latvijas Valsts prezidentu
    2008.g. 2. novembra pēcpusdienā Eiropas Savienības mājā Dublinā notika pirmā Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera tikšanās ar tautiešiem Īrijā. Jāpiezīmē, ka Latvijas Valsts prezidents ir pirmais tik augsta ranga valstsvīrs, kurš izteica vēlēšanos tikties ar Īrijas latviešiem, ne tikai latviešu biedrību vadītājiem kā tas ir bijis līdz šim.
    Tikšanos atklāja Latvijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Īrijā Indulis Ābelis. Vēstnieka kungs klātesošos īsumā iepazīstināja ar latviešu sasniegumiem Īrijā kopš 2004. gada. Tālāk sekoja Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera uzruna par godu Latvijas Republikas proklamēšanas 90. gadadienai.

    Savu uzrunu prezidents veltīja tikai un vienīgi Latvijas 90. dzimšanas dienai. Tik pat labi tāda uzruna varēja izskanēt, piemēram, kādā vidusskolā Preiļos, jo ne ar vienu vārdu netika pieminēta Īrija un latvieši tajā. Tomēr pēc oficiālās uzrunas ikviens no daudzajiem klātesošajiem varēja uzdot jautājumus personīgi prezidentam. Īrijas latvieši šo iespēju labprāt izmantoja.
    Lūk, ko par šo iespēju atstāsta Īrijā dzīvojošais latvietis.
    Zatlers vai Klauns Īrijā
    Valsts prezidents ar kundzi Lilitu Zatleri visa pasākuma laikā individuāli parunājās ar gandrīz katru no atnākušajiem vairāk nekā 100 Īrijas latviešiem, taču papildus paustajai atzinībai un vēlmei nofotografēties kopā ar prezidentu tika pausta arī kritika.

    Un te nu sākās lielākais cirkus kāds vien var būt.

    4-5 minūšu uzruna,Tad uzaicinājums pacelt vīna glāzes,un sākās “lielās debates”.

    Zatlera debates bija kaut kas līdzīgs , kā jauniešu bariņam pie zaļumballes žoga.6-7 Džeki aplītī sastājušies un ņirgājās.
    Cilvēki kuri gribēja uzdot savu jautājumu Zatleram ,varēja stāvēt rindā kā krievu laikā pēc desām.Tika izveidots aplītis ar miesas sargiem,vidū Zatlers un Ābelis.Tad pa vienam varēja ieiet vidiņa un aprunāties (ITKĀ).

    Kāda sieviete kura bija pirms manis ,jautāja Zatleram:”vai latvijā un valdībā kāds domā par valsts labklājības pacelšanu”?Zatlers atbildēja :”ne man,ne valdībai par to nav jādomā,mums katram pašam ir par to jādomā,katram ir jāceļ sava n valsts labklājība”.

    Pienāca mana kārta un es Zatleram uzdevu jautājumu:”Kad jūsu rokās bija iespēja ,kuram uzticēt tālāko Latvijas likteni,tad kāpēc jūs to uzticēja zaglim,tautas un Latvijas valsts izvarotājam Godmanim”?Vai nepietiek ka pirmo reizi viņš izzaga valsti?
    Atbilde bija šāda:”Tādi laiki.”Un pretīgi ņirdza.
    Es jautāju :”kas tur tik smieklīgs”?
    Zatlers :”jautājumi”..
    Kad pieminēju tādus jautājumus kā pasūtījuma slepkavības un Šlesera sanarkoto vai sadzerto seju raidījumā nekā personīga,tad sarunu pārņēma Ābelis un Zatlers pazuda.Pēc maza mirklīša pienāca man klāt Zatlera miesas sargs un pateica, ka man ir jāpanāk maliņā.Ko protams neņēmu galvā.
    Zatleram varēja jautāt ko grib,viņš visu laiku smejās un neko nespēj atbildēt.Tāda sajūta ka sapīpējies vai tēlo Idiotu.

  27. Miervaldis saka:

    Dzimtā valoda – labi kad tevi sarga interneta vide,jo citādi, pa tādai modei tu varētu riktīgi norauties!Un vēl!Grantiņam agrāk nebija neviena ko “apriet”.Grantiņš ir gudrs un tālredzīgs vīrs!Tik vien tad, kad tēvzemē nāca pie varas okupantu komunisti, viņš juta kad tēvzeme un viņš pats ir briesmās, tādēļ bēga (!) no Latvijas!Viss ko raksta Grantiņš ir samērā patiess (jo neviens no mums nav ideāls), un taisnīgs!

  28. Miervaldis saka:

    *** – varbūt Grantiņš dara pavisam pretējo – apgaismo, un spēcina Latviešus?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *