A. Balts. Nepiekrītu S. Uplejai

Par Sanitas Uplejas “Politika.lv” raksta  fragmentu Delfos :

Sanita Upleja, ‘Politika.lv’: Stāsts par padomju pilsoni

 Ja gribam reiz dzīvot atbildīgā, pārtikušā, savus ienākumus un izdevumus līdzsvarot spējīgā valstī, kurā ciena visas mazākumtautības, tad tā saucamajām latviskajām partijām ir jāķeras pie grūtā izglītošanas darba. Un, pirmkārt, jau atmetot okupācijas vārda nēsāšanu vietā un nevietā, jo tas neapzināti atsvešina lielu daļu Latvijas iedzīvotāju un viņu zemapziņā atsauc “labos” laikus, kad neviens viņus par okupantiem nesauca. No tā, vai kāds publiski atzīs vai neatzīs okupācijas faktu, pats fakts un Latvijas vēsture jau nemainīsies, taču manipulēšana ar šo jēdzienu piedāvā lieliskas iespējas iebiedēt vēlētājus un dzīt viņus dziļāk nostaļģijā pēc padomju laikiem. Tāpēc nav jābrīnās, ka atbalsts SC aug vēl 20 gadus pēc PSRS sabrukuma.

http://www.delfi.lv/news/comment/comment/sanita-upleja-politikalv-stasts-par-padomju-pilsoni.d?id=40770257
========================================================
TRNevaru piekrist S.Uplejai, ka nosaucot zagli par zagli un okupāciju par okupāciju var to nodēvēt par manipulāciju. Tā ir tikai fakta konstatācija, lai kā mūsu Kremļa sulaiņiem un pašiem varenajiem kremlistiem tas nepatiktu ! Atbalsts Kremļa uzturētajai un radītajai pretvalstiskajai partijai SC mūsu zemē, kaut minimāli, bet aug !!!

Aug nevis “nacionālistu” manipulāciju dēļ, bet gan intensīvas Kremļa informatīvas krievvalodīgo zombēšanas un regulāra finansiāla atbalsta dēļ.
Jā, sāka jau labi šo tēmu autore, bet nobeigumā vienalga izlīda “āža kāja”.

Nu neizdevās noslēpt nenoslēpjamo.

 Jo tiešām nav, nelikumīgos PSRS kolonistus, kā nu jau 20 garus gadus mūsu valsts nekaunīgus civilokupantus, jādzen nostaļģijā.

Nu nav jāmelo tiem, ka te varēs palikt un, ka viņu nelikumīgā klātbūtne mūsu valstī taps likumīga.

Ka nebūs tiem vairs jāuztraucas par viņus traucējošās pamattautas prasībām pēc savas valsts atbrīvošanas no šo nelūgto viesu pārlieku ieilgušās klātbūtnes. 

Tā nekad nebūs, reiz pienāks brīdis, kad mūsu valsti būs jāatstāj visiem naidīgajiem un lojāli būt nespējīgiem pret viesmīlīgo pagaidu mītnes zemi.

 Daudz godīgāk būtu jums, S.Upleja, un jums līdzīgām personām, tiem nabaga krievvalodīgajiem kolonistiem skaidri paziņot, ka atbilstoši starptautiskajām tiesībām un konvencijām, pēc okupācijas izbeigšanas okupētājvalsts kolonistiem atbrīvotā valsts ir jāatstāj likumīgas dekolonizācijas ietvaros.

Protams, ka tam jānotiek atbilstoši demokrātiskas  valsts nostādnēm.Tas būtu daudz labāk viņiem un mums, ja viņi to darītu brīvprātīgi- parādot godaprātu, tā viņi celtu savas tautas prestižu Baltijas un pasaules sabiedrības acīs, kas nav mazsvarīgi inteliģentai un ar pašcieņu apveltītai tautai.

A. Balts. 23.09.11

==============================================

LRTT piebilde.

 Ja mēs izlasām šo te rindkopu: “Ja gribam reiz dzīvot atbildīgā, pārtikušā, savus ienākumus un izdevumus līdzsvarot spējīgā valstī, kurā ciena visas mazākumtautības, tad tā saucamajām latviskajām partijām ir jāķeras pie grūtā izglītošanas darba.”, ko “uzdrukājusi” šī augstprātību pārņemtā “eksperte”, tad gribas pajautāt viņai, vai esi kādreiz uzmanīgi ieskatījusies spogulī, kad stāvi tam pretī ? Ja neesi,tad ieskaties un tu ieraudzīsi aitasgalvu.

Kāpēc man būtu jāciena tās divas “mazākumtautības”, kuras manu zemi pārpludināja asinīm, asarām un līķu kaudzēm ??? Šīs divas “mazākumtautības” bauda vislielākās privilēģijas Latvijā, kādas vien var iedomāties, bet vēl šiem izdzimteņiem ir par maz !!!

Pienāks diena, kad pieņems LIKUMU, ka žīdiem un krieviem Latvija tiks slēgta uz tūkstoš gadiem.

Šīs divas tautas nav pieskaitāmas pie cilvēku rases.

Viņi ir zvēri- viepļi cilvēku ķermeņos !

Un kur rodas tādi apdauzīti āksti kā Upleja, kas no rīta līdz vakaram to vien dara, kā spļauj uz savu tautu ?

Ko par žīdiem ir teicis Džoržs Vašingtons, ASV prezidents:”Visai skumji, ka neviena valsts, kas vecāka par VIŅIEM, neiznīcināja VIŅUS kā sabiedrības mēri un lielāko tās ienaidnieku, ar kuru klātbūtni tagad ,,aplaimota” Amerika”.

You may also like...

10 komentārs

  1. Edgars saka:

    1940.gadā ieradušies okupanti-slepkavas,viņu pēcnācēji un visi pārējie ieklīdeņi pēc 40-gada ir okupanti kas latviešu tautu slepkavojuši,laupījuši,izsūtījuši vērdzībā,bet paši iekārtojušies mūsu mājas ar latviešu sastrādāto.Kā gan tie būtu saucami, ja ne par okupantiem? Mūsu zeme viņiem jāatstāj, skatoties pec visiem starptautiskiem likumiem,tikai drbulīgā valdība nespēj rīkoties apņēmigi un pārliecinoši par labu latviešu tautai.

  2. Latvietis saka:

    Vai bija vērts to latvijiešu maitu pieminēt? Tādi nolādēti jūdasi, ka šī odze Latvijā mudž uz katra stūra.Sarosa žīdisms valda Latvijas presē. Brīvas avīzes izņemot DDD nav. Portāli ,kur vienam rakstītais ir par stipru, vai citam tas pats ir par maigu un rezultātā visi iedod kurvīti.Pie šādas cenzūras viss ir iespējams. Nelasu Politiku, bet nojaušu ,ka tur teikšana ir 1 urlam un tas jau neko labu par latviešiem jau nerakstīs.Ko tā pidriķu maita skribelē nav jaņem galvā, jo zinam to, kas maksā tas, kas pasūta mūziku.

  3. Eduards saka:

    Pilnībā piekrītu LATVIEŠA teiktajam!

    Ko sacījis FERENCS LISTS,Ungāru komponists.1811.-1886.
    “Pienāks diena,kad visas kristīgās nācijas ,kuru vidū dzīvo ebreji,tiks nostādītas izvēles priekšā- vai nu joprojām paciest viņus,vai viņus deportēt. Sava nozīmīguma ziņā,šis jautājums būs tikpat svarīgs,kā jautājums par to, vai mēs gribam dzīvot vai mirt, būt veseli vai slimi,vēlamies sociālu mieru vaipastāvīgu spriedzi… ”

    Lasot neaizmirstiet, ka LATVIJĀ visus šos gadus -visos ATBILDĪGAJOS varas posteņos ir bijuši un ir ŽĪDI ! ar maziem izņēmumiem…Šķēle,Kalvītis…

  4. Sanitas Uplejas rakstītais ir genocīda politikas sludināšana-kriminālnoziegums,kas sodāms ar visbargāko sodu.

  5. AG saka:

    Balt, tu gribi, lai visi runā kā A.Garda. Tā diemžēl nav un nebūs!

  6. Ivis un draugi saka:

    Super precīzi viss te teiksts,gan rakstā,gan komentos! Esmam te pirmo reizi un rakstu komentos pirmo reizi un esmu sajūsmā, ka ir tik dūšīgi letiņi vēl LV!!!
    Par brivu un no okupantiem atbrīvotu mūsu zemi!

  7. Miervaldis saka:

    Jocīgi, es domāju, kad Latvja ir slēgta čigāniem un krieviem!

  8. Miervaldis saka:

    Jocīgi, es domāju, kad Latvija ir slēgta čigāniem un krieviem!

  9. Ārzemnieks saka:

    Katrs vārds Baltam pareizs-respekt!

  10. Krievs-pilsonis saka:

    Jā, piekritu , lasu visus B alta rakstus-sakarīgi un bez pārspīlējumiem

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *