Nodevības treknie asni ne tikai zeļ, bet jau uzziedējuši

Dombrovskis grib “saliedēties”  ar SC, bet “nelietis” Iesalnieks jaucot šo “liedēšanos”.

LRTT-11Derētu gan pajautāt šim tautas apzadzējam Dombrovskim, kas tevi ir pilnvarojis  “liedēties” ar okupantu bandu, kuru vada divi kriminālelementi misters Bļeģ(nils ušakovs) un Latgales mafijas “jumts”, slepkava un Maskavas aģents Jaņis Urbanovič ?

Atbilde nav nekur “paslēpta”.

Valdis Dombrovskis arī ir no šīs neliešu bandas. Šīs bandas koriģētāja ir VVF, kura savukart saņem norādījumus no ASV vēstnieces Džūdijas Gārberes.

Abas šīs “dāmas” ir žīdietes un abas viņas aizstāv krievžīdu intereses. Viņas ir cionistu “priekšpostenis” Latvijā. Abas cīnās, lai visiem okupantiem piešķir Latvijas pilsonību.

ASV vētniecība strādā vienā komandā ar Krievijas impēriskajām struktūrām. ASV vēstniecība ir īsts cionistu midzenis Latvijā. To rādīja arī slepenās informācijas noplūšana Krievijas virzienā. Cilvēki, kuri gāja meklēt palīdzību pie Gārberes, saņēma nazi “rīklē” !!!

BanditiViss cionistu gaumē: rīdīt, skaldīt un valdīt !!!

FOTO: Ti bļeģ ņeboisja, židi i Zvjatler nas viručit.

LRTT ir kļuvis zināms, ka vairāki augsti stāvoši cilvēki ir saņemuši milzu summas, par piekrišanu iznīcināt latviešu tautu. Zatlers ir pēdējais no viņiem. Pēc tikšanās ar Sorosu un Putinu radās “pavēle NR-2”, atlaist Saeimu.

Zatlers un Dombrovskis darīs visu, lai krievi tiktu pie teikšanas.

Dombrovska idiotisms:

Sarunu dalībniekiem arī tika taujāts, vai VL-TB/LNNK biedra Jāņa Iesalnieka publiskie izteikumi nevarētu apgrūtināt šā politiskā spēka iekļaušanu koalīcijā. Dombrovskis norādīja, ka šodien šis jautājums nav ticis apspriests, bet šādi izteikumi radot tikai problēmas un neveicinot sabiedrības saliedēšanos. Tāpēc viņš ļoti cerot, ka nacionālā apvienība izdarīšot attiecīgus secinājumus un distancēsies no šādiem izteikumiem.

Zatlera idiotisms:

Atbildot uz jautājumu, vai šādu divu grupu izveidošana neradīs haosu, ZRP līderis Valdis Zatlers norādīja, ka tas esot atkarīgs no grupu dalībniekiem. “Kā var bez izdiskutēšanas saprast, ar kuru partiju viedokļi visvairāk saskan un kā mēs vislabāk varam realizēt savu programmu,” teica Zatlers. “Eksperti nepieciešami, lai izlīdzinātu viedokļus un meklētu saskarsmes punktus tur, kur vadošie politiķi nevar vienoties,” viņš pamatoja.

Zirgam ir skaidrs, kāda ir SC programma, bet ne Zatleram. Bet nebūsim naivi, tas viss ir sen norunāts teātris.

Zatlers vienkārši atstrādā viņam piešķirtos miljonus !!!

Nebrīnīsimies arī par to, ja Latgales plašumos blakus Karginam uzradīsies arī ASV vēstnieces Gārberes īpašumi… .

Dievs, palīdzi mums tikt vaļā no šiem kropļiem !!!

22.09.11

You may also like...

13 komentārs

  1. *** saka:

    hi, hi ! Granting galigi saputrojies – Garbere esot saistita ar krieviem un vinjai bus ipashumi Latgale.
    Tads pamulkjis.
    p.s. Granting, svetos rakstos ir teikts- tev nebus nelietigi un nevajadzigi Dieva vardu valkat! Atceries to.

    Admins.
    Konstantīna Pupura komentārs.

  2. Psihiatrs saka:

    grantiņš ar pamatskolas izglītības intelektu no autobāņa mauķelēm būs triperi dabūjis, kas jau līdz smadzenēm aizlīdis. Diemžēl zāļu pret šo kaiti nav. Ristīsīsies šis pamuļķis savās grēmās līdz nosprāgs! Ha, ha…

    Admins
    Konstantina Pupura komentārs.

  3. *** saka:

    kaut kā grantiņš ( jeb kā šis kārklu vācietis ir pasācis sevi dēvēt – linard grantins) ārkārtīgi kompleksē Pupura priekšā, ja jau piesauc viņu visu laiku un mēģina aizskārt.
    Ja Latvijā būtu vairāk tādi – valstij klātos krietni labāk.

    Admins
    Pupura momentārs

  4. Pupi saka:

    slimajam grantiņam pupi visu laiku gar degunu rēgojas, tādēļ tikai puršķ: pu pu pu pur, pu pu pu pur!

    Admins
    Pupura komentārs un viņa uzdotais e-pasts:grantin@triper.de
    Un tāds grib būt par Latvijas prezidentu !

  5. dzimta valoda saka:

    JA, taisni apbrinojami, cik viens uzpirkts provokators var degradet un sabendet nacionalo ideju.
    Cerams, ka kadreiz tiks atmaskots, kas Grantinja provokacijas apmaksa.
    Tas man liekas, ka ikvienam normalam cilvekam ir skaidrs, ka nevienam citam ta neljauju aleties un izdarities i-neta vide, ka to ilgstoshi dara Grantinjs. Tatad, saimnieki piesedz.
    Grantinj, pastasti tautai – cik Tev par to maksa !

    Admins
    Konstantīna Pupura komentārs.
    Šeit vairāk lasāms par šo Maskavas savervēto jūdasa dvēseli, kuru DP ar varu uzspieda VL!: http://tautastribunals.eu/?p=1327

  6. annamarija saka:

    Nu gan viens ar dažādiem nikiem apvēmies… Izskatās, ka no bezspēcības…

  7. *** saka:

    es savas domas nedz par grantinu , nedz par Konstantinu Puru nemainishu.
    Neatkarigi no ta, cik ljoti grantins te megjinas vinju un citus Latvijas cilvekus apmelot!
    Riktigs apmaksats nelietis!

  8. A-G saka:

    Iesalnieks ir gļēvulis, kas jau divreiz atteicies no saviem vārdiem. Es tā nekad nedaru!

  9. aģents saka:

    Ja notiek latviešu tautas nodevība, palielinot okupācijas rezultātā ieplūdināto kolonistu ietekmi, tad rodas ļoti lielas bažas, ka NATO dalībvalstī Latvijas Republikā tiek realizētas nepilsoņu idejas par pievienošanos Krievijai, krievu valodu un divkopienu valsti? Manuprāt, nepilsoņu iesaistīšana ir bīstama. Jāatbild uz jautājumu, ko darīt, ja agresīvās minoritātes – krievu šovinistu, cionistu, musulmaņu, lesbiešu, narkomānu, organizētās noziedzības bandas u.tml. – tagad reāli apdraud vairākuma eksistenci (latviešu tautas fizisko izdzīvošanu un pastāvēšanu). Vai tās ir „minoritātes” ? Kāpēc nacionālsociālisms ir aizliegts, bet citas tikpat kaitīgas idejas ir atļautas ?
    Kādi ir cilvēces secinājumi no gadsimtiem ilgās katoļu baznīcas inkvizīcijas? Kādi ir secinājumi no „džihāda” ? Es neesmu gatavs tādām „minoritātēm” Latvieši nav gatavi ļaut brīvi aģitēt par savu un savu bērnu iznīcināšanu. Kaut latvieši pilnībā ir par demokrātiju un viedokļu daudzveidību.Demokrātijas iekarojumus var izmantot nedemokrātiskiem mērķiem. Hitlers nāca pie varas demokrātiskā ceļā. Jakobīņi Francijā cirta galvas desmitiem tūkstošu, kas izteicās nevēlami. Kā noteikt, kas ir tikumisks, un kas nē? Kur būs robeža ?

  10. Ivis un draugi saka:

    *** it laikam tas pupurs vai DP okšķeris ?

  11. vēsture saka:

    Raksts no http://www.baltic-ireland.eu
    Tikšanās ar Latvijas Valsts prezidentu
    2008.g. 2. novembra pēcpusdienā Eiropas Savienības mājā Dublinā notika pirmā Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera tikšanās ar tautiešiem Īrijā. Jāpiezīmē, ka Latvijas Valsts prezidents ir pirmais tik augsta ranga valstsvīrs, kurš izteica vēlēšanos tikties ar Īrijas latviešiem, ne tikai latviešu biedrību vadītājiem kā tas ir bijis līdz šim.
    Tikšanos atklāja Latvijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Īrijā Indulis Ābelis. Vēstnieka kungs klātesošos īsumā iepazīstināja ar latviešu sasniegumiem Īrijā kopš 2004. gada. Tālāk sekoja Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera uzruna par godu Latvijas Republikas proklamēšanas 90. gadadienai.

    Savu uzrunu prezidents veltīja tikai un vienīgi Latvijas 90. dzimšanas dienai. Tik pat labi tāda uzruna varēja izskanēt, piemēram, kādā vidusskolā Preiļos, jo ne ar vienu vārdu netika pieminēta Īrija un latvieši tajā. Tomēr pēc oficiālās uzrunas ikviens no daudzajiem klātesošajiem varēja uzdot jautājumus personīgi prezidentam. Īrijas latvieši šo iespēju labprāt izmantoja.
    Lūk, ko par šo iespēju atstāsta Īrijā dzīvojošais latvietis.
    Zatlers vai Klauns Īrijā
    Valsts prezidents ar kundzi Lilitu Zatleri visa pasākuma laikā individuāli parunājās ar gandrīz katru no atnākušajiem vairāk nekā 100 Īrijas latviešiem, taču papildus paustajai atzinībai un vēlmei nofotografēties kopā ar prezidentu tika pausta arī kritika.

    Un te nu sākās lielākais cirkus kāds vien var būt.

    4-5 minūšu uzruna,Tad uzaicinājums pacelt vīna glāzes,un sākās “lielās debates”.

    Zatlera debates bija kaut kas līdzīgs , kā jauniešu bariņam pie zaļumballes žoga.6-7 Džeki aplītī sastājušies un ņirgājās.
    Cilvēki kuri gribēja uzdot savu jautājumu Zatleram ,varēja stāvēt rindā kā krievu laikā pēc desām.Tika izveidots aplītis ar miesas sargiem,vidū Zatlers un Ābelis.Tad pa vienam varēja ieiet vidiņa un aprunāties (ITKĀ).

    Kāda sieviete kura bija pirms manis ,jautāja Zatleram:”vai latvijā un valdībā kāds domā par valsts labklājības pacelšanu”?Zatlers atbildēja :”ne man,ne valdībai par to nav jādomā,mums katram pašam ir par to jādomā,katram ir jāceļ sava n valsts labklājība”.

    Pienāca mana kārta un es Zatleram uzdevu jautājumu:”Kad jūsu rokās bija iespēja ,kuram uzticēt tālāko Latvijas likteni,tad kāpēc jūs to uzticēja zaglim,tautas un Latvijas valsts izvarotājam Godmanim”?Vai nepietiek ka pirmo reizi viņš izzaga valsti?
    Atbilde bija šāda:”Tādi laiki.”Un pretīgi ņirdza.
    Es jautāju :”kas tur tik smieklīgs”?
    Zatlers :”jautājumi”..
    Kad pieminēju tādus jautājumus kā pasūtījuma slepkavības un Šlesera sanarkoto vai sadzerto seju raidījumā nekā personīga,tad sarunu pārņēma Ābelis un Zatlers pazuda.Pēc maza mirklīša pienāca man klāt Zatlera miesas sargs un pateica, ka man ir jāpanāk maliņā.Ko protams neņēmu galvā.
    Zatleram varēja jautāt ko grib,viņš visu laiku smejās un neko nespēj atbildēt.Tāda sajūta ka sapīpējies vai tēlo Idiotu.

  12. Miervaldis saka:

    *** – Grantiņs visai bieži pareizi raksta, un tev to nesaprast!

  1. 2011. gada 3. oktobra

    […] savā VIETNĒ http://tautastribunals.eu/?p=6978  22.09.11 rakstīja: “Nebrīnīsimies arī par to, ja Latgales plašumos blakus Karginam […]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *