Citas Pārmaiņas. “Laimīgā naša Latvija !”

Kā katru gadu bija 16.marta leģionāru piemiņas gājiens, tikai šoreiz visai mazskaitlīgs. Tam par iemeslu laikam gan mūsu veco karavīru gadu skaits un “lieliskā” valsts viņu veselības aprūpe! Protams, arī covidsērga, gan Ukrainas kara vēsmas un 30.gados 4.maija varas radītā politiskā apātija daļā ļaužu.

Okupantu kvekši šoreiz nebija redzami, tikai viens to smerdelis – forogrāfs, rašistu fanātisks atbalstītājs un mūžam klātesošs, pretīgi bāzošs dalībnieku sejās savu kameru. Bija dažādu politslāņu cilvēki bariņos un daži “mušķērāji”no prokrieviskās “Botoksa…”, pardon – “Boikota patrijeles”, kaut botoksa nosaukums tiem būtu piemērotāks, jo kaut daži to aktīvisti ir jauni, kā tas aivis vasiļjevs bet to vadoņi ir veci čekas rūdīti darboņi. Gan no ”Saskaņas” nākušais armands strazds, gan no maskēto komunistu ZZS nākušais partijas līderis – sportists roberts raimo , kuri sadarbojās ar “Tautas Varas Frontes” līderi valentīnu jeremejevu, kas arī no ZZS. Tas vaļka jeremejevs visai nesen bija sabiedrībā izcēlies ar skandalozo viltus ziņu izplatīšanu kopā Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas feldšerieni marinku kornatovsku un tika abi aizturēts lietā par viltus ziņu izplatīšanu saistībā ar Covid-19. Tad lūk, šie bezgala aktīvie tipiņi viegli ?! atrod līdzekļus, dibina jauno “Botoksa” partiju un visai talantīgi, profesionāli jaucot patiesību ar puspatiesībām, ķer sev nākamos atbalstītājus un partijas biedrus vajadzīgajam skaita sākumam savas privātkarjeras startam.

Īsuma, tie reklamē sevi, aicina nojaukt, noārdīt visu esošo politisko spektru un varu un vietā celt viņu labos, gudros un pareizos kadrus. Mazdomājošie un vientiesīgie nepamanīs, ka viņu uzrunās un reklāmās nav ne vārda par latvisku Latviju, ne vārda par okupantiem un pret to naturalizāciju, bet gan pretēji – par jauku un skaistu sadarbību ar okupantiem viņiem “laimigā naša Latvija” !

19.03.22

LRTT piebilde

Pēc notikumiem Ukrainā, visi šie civilizācijas mēsli būtu iestilpējami kādā apsargātā nometnē, jo viņi ir slepkavību atbalstītāji. Cilvēki, kuri savu cilvēcību jau sen ir “noskalojuši” klozetes podā. Neviens no šiem atkritumiem nepieder latviešu etnosam. Visi ir “krievu pasaules” slavinātāji ! Paskatieties uz šīm divām “Latvijas patriotēm” un jūs sapratīsiet, kāds izskatās SUMPURNIS homo sapiens “iesaiņojumā” ! Īsti KRIEVU PASAULES vampīri.

You may also like...

12 komentārs

  1. Pārmaiņas saka:

    Jo vairāk būs Pārmaiņas, jo ātrāk pieveiksim ienaidniekus.
    https://youtu.be/YbazzoS34Y0
    .
    .
    .
    Admins
    Labs video. Ierakstīju komentāru:
    Русские никогда не будут другими, потому что все их зло на генетическом уровне!

  2. A.Gedroics saka:

    Psihiski slimo partiju kad dibināsi, Linard? :)))

  3. A. saka:

    Un kurā pusē tad AG tagad būtu? Ukrainas vai Krievijas pusē?

  4. AntigedroicS saka:

    A.Gedroics 2022. gada 19. marts 17.02
    Psihiski slimo partiju kad dibināsi, Linard? :)))

    nu shis AG jau nu pats ir no taadu sugas un visur saveejos meklee, citaadi sho stulbo bezpamata gadiem ilgo rieshanu pret LRTT un taa vadiitaaju citaadi nav skaidrojama! Varbuut neatdziitaa “politdzejdara” melna skaudiiba sho tipu dzen gadu gadiem iesmirdeet pa bezjeegas jeeliem purkshkiem LRTT vietnee?! Vai nu aarsteejies AG, vai uzcep savu maajas lapu un tur rej, rukshki un purkshki cik vien veelies un varbuut kaads to lasiis un pat ko uzrakstiis, iipashi ja sasoliisi atliidziibu saviem”lasiitaajiem” Bet te nelien kaa veca uts,ja nav ko par teemu teikt!

  5. Pārmaiņas saka:

    Vāc parakstus lai tiesātu Putinu, kopēta adrese no J.Šveca kanāla.
    https://secure.avaaz.org/campaign/en/prosecute_putin_loc/

  6. Cīņubiedri saka:

    Diženā TV personība Jaņkels Bukums (tāds apzīmējums atrasts personām, kas tautai nav nekas, bet kuras ir kaut kā jāapzīmē, jo nevar teikt, ka reklamēti tik tāpēc, ka klausīgi dzied 4.maija varas stabulē) citē savu internacionālista diženo domeli: “Valdībai ir konkrēti jāpasaka – nav krievi un latvieši, bet ir Latvija ar saviem pilsoņiem.” Prettiesiski un neģēlīgi uz daudzcietušās latviešu tautas pleciem atstātā okupantu un civilpokupantu naidīgā un pretlatviskā masa tādiem bukumiem ir jauki, “savējie” pilsoņi, kurus nedrīkst saukt īstajos vārdos!

    Un nav tas brīnums, jo tik tādus, varai pareizi klepojošos tipus rāda TV un aicina radio studijās pamācoši izpausties. Arī par senākiem Latvijas notikumiem šis kolaborants izsakās tikpat vienādojoši: “Kuriem NATO ir slikts, Eiropas Savienība ir slikta, mūsu valdība ir slikta, kuriem grūti uzlikt masku. Ziniet, ko – ejiet dir*** un ieslēdziet galvu vienreiz dzīvē!” Tas, ka par NATO bija un ir TIKAI latviešu cilvēku absolūtais vairākums, ka par ES domas dalās arī mūsējiem, arī vakcinācijas jautājumā, pamatā kremļa izvērstās un latviskotās aģitācijas dēļ viedokļi šķeļas, ir fakts! Bet pret NATO un pret ES bija un ir lielākā daļa PSRS okupantu un to pēcteči, arī vakcinācijas jautājumā to vairākums APZINĀTI dzīvo kremļa mēdiju iespaidā un reaģē attiecīgi. Bet šis un citi “pareizie” bokumi šo diametrālo mērķu un uzskatu dažādību pasniedz, kā ko vienkārši vienādojamu vienā masā – mistiskos Latvijas pilsoņos! Tas fakts, ka PSRS iebrucējiem un to pēctečiem pilsonība TIESISKI var tikt piešķirta vienīgi visas latviešu tautas juridiskas aptaujas – referenduma kārtībā un kas netiek pildīts, šādas personas neuztrauc! Un noziedzīgā, pretlatviskā okupantu masveidīgā. izcili formālā pārvēršana pilsoņos, dodot tiem visas pilnvaras darboties latviešu valsts vadības iestādēs, kā arī vadīt tās, arī šo un tam līdzīgos tipus neuztrauc! Ukrainas notikumi ar krievu “brāļu” tautas slepkavošanu arī pārdomas tiem nerada. Vai iemesls stulbums, 5.kolonnas ietekme vai iedzimts kangarisms, nezinām, bet šādu personu rīcības sekas bija un ir traģiskas mūsu valstij un tautai jau drīzā nākotnē, ja uz to nereaģēsim, ja noklusēsim, kas ir latviešu valsts nodevēju sapnis!

  7. rīdzinieki saka:

    Ja šādi savu viedokli A.Gedroics būtu rakstījis un rakstītu arī nākotnē, pret viņu nekādu pretenziju, domāju nebūtu te nevienam! Ja vien tā ir tā pati persona, nevis tas jēli, dumiji rupji rakstošais ar A.G. iniciāļiem, kas arī varētu būt kāds nevesels un naidīgs feiks, drukājot ar svešiem iniciāļiem. Bet par Ukrainu mums visiem jātur īkšķus, jāpalīdz ko katrs var, jo notiek karš ar arī mūsu mūžseno ienaidnieku un pretīgāko pasaules žandarmu cilvēces vēsturē jau no 1917.gada, gan arī agrāk! Un jāpiesaka mūsu kolaborantu valdībai, ka mūsu jau tā smagi pārkrievotajā valstī nav jāintegrē vēl arī ukraiņu bēgļu pūļus. Bet visādos veidos tiem jāpalīdz un tos arī morāli stiprinot, jāatgādina, ka kremļa izraisītajam barbariskajam karam beidzoties, tiem būs jādodas mājās palīgā atjaunot un celt savu, mums draudzīgo viņu nacionālo valsti. Kaut ukraiņu tautas bēgļu vairākums, pamatā sirmgalvji un sievietes ar bērniem ir Ukrainas patrioti un nemaz negatavojas palikt svešās zemēs, bet tikai gaida kara beigas. Domāju, ka viņi varētu palīdzēt mums atmaskot un radīt pretstāvi kremļa okupantu varzai, kas savu pretlatvisko attieksmi demonstrē it visur, bet ko 4.maija varas gļēvuļi un drošības dienesti izliekas neredzam!

  8. Citas Pārmaiņas! saka:

    Spraigi un aktuāli par Ukrainas karu un kremļa salašņām:

    https://www.youtube.com/watch?v=YSQdC4sayKQ   

    https://www.youtube.com/watch?v=6hVekYB6ifo 

  9. Aborigens saka:

    Jūs redzat tikai aisberga virsotni .Un līdz ar to ,visa bilde ir greiza.

  10. Aborigens saka:

    Lai man ir jau pie 70 , bet stroiķi es pacelšu , un būs pidariem jauns Kurzemes katls ,jeb ,gadījumā , ja kas !

  11. Pilsonis saka:

    Aborigens 2022. gada 21. marts 12.43
    Jūs redzat tikai aisberga virsotni .Un līdz ar to ,visa bilde ir greiza.

    Neraksti, kā pārgudrs putinists, bet domu formulē saprotami! Kas tev ir aisbergs un kas tev ir virsotne, kas apakša un cik bilde greiza un kāpēc?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *