U. Sesks un viņa noziegumi

Bijusī “Linoleja rūpnīca”.

Skatīt vairāk.

Šis foto parādījās Feisbukā. Kad paskaties uz šīm skaistajām celtnēm, kuras apzināti tiek iznīcinātas, tad rodas bezgalīgs naids uz tiem, kuri visu to veic. Šeit ir runa tieši par Liepāju, kurā es pavadīju visu jaunību un arī brieduma gadus. Helsinku Grupas sākums meklējams tieši šajā “jautājumā”– par vēsturisko būvju pilnīgu iznīcināšanu. Astoņdesmito gadu sākumā es safotografēju ļoti daudz vēsturisko apbūvi, kas bija neiedomājami nolaistā stāvoklī. Materiālu nodevu R. Biteniekam, kurš gatavojās pārbēgt uz Zviedriju. Bitenieku pie Zviedrijas krastiem “savāca” krievu armijas kuģis, kā rezultātā fotomateriāls tika iemests jūrā. Pēc Bitenieka atbrīvošanas tika nodibināta H- 86 grupa..., tas tā, par vēsturi.

Bet, kas mainījās pēc Atmodas ?

Nekas !

Pie varas palika slepkavas un čekisti, kuri turpina iznīcināt latviešu tautas vēsturisko mantojumu. Katrā normālā valstī(tai pašā Igaunijā un Lietuvā), šīs vēsturiskās celtnes tiktu apzinātas un laicīgi restaurētas, bet tikai ne Latvijā un Liepājā. Mūžīgais pilsētas galva Sesks ir domājis tikai par savu un savas ģimenes labklājību. Viss nacionālais šim noziedzniekam ir “pie vienas vietas”! Šodienas Liepāja ir paraugs visai Eiropai, kāda nedrīkst izskatīties pilsētā.

Visa pilsētas vadība ir viens vienīgs deģenerātu bars, kuram tauta ir tikai un vienīgi “slaucama govs” ! Sesks ir slepkava un kā tāds arī tiks tiesāts. Viss sazagtais tiks atsavināts līdz radniecības desmitajai pakāpei !

Kamēr tādi SESKI &CO staigās pa šo pasauli, nekas nemainīsies !

05.06.24

No LRTT arhīva

“Likumīgais zaglis” Genādijs Dubrovenko pazuda kā “akmens jūrā”. Kāpēc ? Tāpēc, ka viņš bija valstiskās mafijas “darba instruments”, kurš Godmaņa & Borovkova cionistu sistēmā pildīja melnos darbus. Slepkavoja Latvijas patriotus, demolēja Padomju laiku uzņēmumus, bērnudārzus…, lai tos varētu likvidēt vai pri(h)vatizēt. Liepājā Godmaņa & Borovkova pārstāvji bija Uldis Sesks un Juris Aizezers, kuri deva pavēles Dubrovenko. Kad melnais darbs bija izdarīts, tad arī G. Dubrovenko tika dziļi norakts jūrmalas kāpās, tāpat kā Biruta Loze. Sakarnieks, starp Liepāju un Rīgu, bija Mareks Segliņš ! U. Sesks ir iesaistīts ārprāta noziegumos pret latviešu tautu un Latvijas valsti: narkotiku un gaļas kontrabanda, bērnu namu bērnu seksuālā izmantošana, to piegādāšana pedofiliem ! Liepājas pašvaldības policists A. Prūsis par to cēla trauksmi…, kā rezultātā iznāca meklēt patvērumu Anglijā… !

Mūžībā “brīvprātīgi” devies bandīts policijas formā N. Dīķis

Žurnālista G. Matīsa noslepkavošana arī ir viņa roku darbs, jo tas bija savācis foto pierādījumus, ka Liepājas laivu piestātnē tiek glabātas kontrabandas narkotikas milzu apmēros… Viņš par to paziņoja laikraksta Kurzemes Vārda redaktoram- komunistam Remesam– savam šefam, kurš, savukārt, informēja attiecīgās iestādes… , kuras arī likvidēja G. Matīsu ! Ja šie mēsli nav pelnījuši, ka viņus publiski pakar, tad kāpēc ir izgudroti striķi ?

https://jauns.lv/raksts/9viri/398798-likumigie-zagli-un-vinu-pedas-latvija

ES cionistu uzdevumā tiek likvidēta Latvijas rūpniecība un tauta padzīta svešumā ! Žīds Zaharjins, Liepājas Metalurga likvidēšanas akcijas rezultātā, kļuva par neskaitāmu miljonu īpašnieku un 19 000 eiro pensijas saņēmēju. Zatleram un Seskam ārvalstu kontos ir noguldīti neskaitāmi tautai nozagtie miljoni !

You may also like...

4 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Te tev arī pašam piemērs, kad braukāju ciemos pie izbijusa Kgbeshnika, tad vienmēr ar iekšēju sajūtu atskatijos uz kādu vēstures ēku, kas ir uzfriceta par viesnīcu. Kad vēl staigāju krustu šķērsu pa Rīgas ielām skatoties uz vēsturiskām ēkām, tad bij bieži vien doma noiet tai garām, kad eju uz darbu. Nu velk dvēsele klāt tā bilde! Dizaja veikalā Par Svešajiem ieraudzīju kādu krāsaina žurnāla vāka vīra skatu i tas skatās iz pagātnes un atkal atcērt kādas tēva māsīcas bals. Vecāsmātes brālim Latvijas republikas laikā piederēja sava kuģu flote! To dzird no mazām kājām augot, ka kaut kur ir kāds super rads Anglijā un sākas zināt kāres. Kas tur tai Anglija? Tomēr līdz laikam, kad Dievs uzdāvināja iespēju aizbraukt un pēc tās apmeklēšanas mainījās ļoti krasi tā bilde par laikiem Soviet sistēmā un tai rietumu pasaules augļos. Izrādās tā viesnīca ir piederejuse tam super sencim! Ka nu ir arī citiem letishiem kuriem dvēsele sāp, kad redzi postā aizejam mājas kurās ir augusi bērni vai bijuse spilgta dzīves aina. Mierinasanai gribas, lai tā stāv vēl gadu simtenus citiem par prieku, bet visu pirms kam ir ja priecē tā acs?

  2. Ierindas Pilsonis saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=AOqRVUfvqWc

    Cits, arī kritisks skats uz raškā notiekošo!

  3. Lūdzu dodiet informāciju, ja kāds zina? saka:

    Mēs arī tā domājam! 2022. gada 1. marta 23.20
    šķiet, mums Latvijā ir radies sabiedrotais no krievijas vides:

    https://www.youtube.com/watch?v=6pEz8W8qpmM&list=PLz6nQBt0lOPAfTpM5CpQwKzvo7bVnXOVK – Битва за свободу 2022: введение
    ===========================================
    Tāds cerīgs sakums bija, bet kāds ir turpinājums bijis un vai ir bijis?! Vai ir kas zināms?

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu īpaši jāuztraucas par vecajām ēkām, kad Baltkrievijā ieradies ir ķīniešu militāristu grupējums. Pirms kāda laika dzirdēts, ka Ungārija arī ķīniešu policaji patrulē. Kā nu tā? Tad nu arī Latvijas republikai vajadzētu ķīniešus par policajiem? Kad pasaulei iet ceļš uz postu, tad īpaši vairs nekas netrauc, bet ķīnietis tracinas pasauli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *