Vai ASV pieļaus NACISTU & KOMUNISTU hidras atdzimšanu ?

Ja būs ietekmes ZONAS, kuras piedāvā STEFAN AUST, tad holokausti ir neizbēgami !

Šodien noklausījos vairākus video vācu valodā, kuros tika apspriesta Vācijas Ārlietu ministres Berbokas vizīte Krievijā… . Vienkārši mati cēlās stāvus no dzirdētā ! Molotova & Ribentropa gaisotne. It sevišķi video, kurā uzstājās politologs Stefan Aust. Viņš nepārprotami lika saprast, ka jāievēro: “mūsu un Krievijas” intereses, tātad, viss aukstā kara laika “formātā” ! Šinī gadījuma ne ukraiņu tauta lemj par savu likteni, bet putina slepkavnieciskais režīms !!! Viņš nepieminēja, ka Krievija okupējusi Krimu un daļu Donbasa reģionu ! Kā zinām, tad kanclers Šolc ir Šrodera partijas pārstāvis un, kas ir Šroders, nevienam nav jāpaskaidro… ! Un, kas interesanti, ka nevienu no šiem video nevarēja komentēt ! Komentu vietā parādās:

“Kommentare sind deaktiviert.”

Lūk, “visīstākā” demokrātijas izpausme ! Pilnīgā pretrunā (ES, Anglijas un ASV) demokrātijas principiem ! Jāpiekrīt kādam ukraiņu blogerim, kuru vakar klausījos, kad runāts tika par Vācijas atteikšanos Ukrainai piegādāt ieročus, bet Anglija un ASV to dara: “Dievs, svēti Anglijas karalieni un ASV !” Nacistu & komunistu ideoloģiskajai hidrai, kas attiecas uz ietekmes zonām, ir jānocērt galva.

Dievs, pasargi mūs no nacistu- komunistu hidras atdzimšanas !

19.01.22

You may also like...

8 komentāru

  1. nu nezinu saka:

    Vai to vācu svetofora valdību var nosaukt par nacistiem? Drīzāk par internacionālistiem, kuriem krievi viegli var iestāstīt, ka lūk Ukrainā pie varas ir nacisti. Un tikai tāpēc, ka ukraiņi savā valstī grib runāt savā valodā! Krievi agrāk ir apsmējuši ukraiņu valodu un tagad šos pazemo, Ukrainā liekot mācīties ukrainiski, nu kā tā var!
    .
    .
    .
    Admins
    Runa nav par to, vai luksafori ir nacisti, bet par to, ka notiek ietekmju sfēras dalīšana, ka KĀDI lems par kādiem un tās ir neizbēgamas asinis ! Tādiem IDEOLOGIEM nav vietas 21. gadsimtā !

  2. fakts saka:

    Arī Latvijā nekur komunisti un čekisti nav pazuduši: Aivars Borovkovs, Aivars Garda ar Lieni Apini, Juris Lapinskis ar Egilu Baldzēnu un Valdi Šteinu, vecā čekista Andra Bunkas dēls Rihards Bunka, Artūrs Malta…

  3. AG saka:

    Emigrē prom no Vācijas, Linardeli! :)))

  4. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    fakts, ka autors , kā cilvēks nav nekas, tikai saprašanas trūkst!!!

    Tāpēc fakts ir pārliecināts boļševiks!!!

  5. Ruslans Straķis saka:

    Komunistu apsargs ar Saskaņas atbalstu iecelts par Latvijas ietekmīgākā drošības dienesta SAB priekšnieku.

    👉🏼 Savas darba gaitas Zviedra kungs sācis 1992 – 1993 IeM valdības apsardzes dienestā. Pirmās “neatkarīgās” Latvijas vēlēšanas notikušas 1993.gada jūnijā, līdz tam brīdim Kremļa kontrolētos valdības komunistus apsargāja Zviedra kungs. Tajā amatā tajā laikā varēja darboties tikai KGB darbinieki. Iestādes seja jeb izkārtne, patiesie SAB vadītāji kopā ar krievu mafiju un Krievijas FDD (ФСБ) organizē kontrabandas un narko trafiku.

    👉🏼 90 Saeimas deputāti balsoja par Zviedra iecelšanu amatā. Kas kontrolē Saeimu? Tie, kuri 1991.gadā radīja brīvības fikciju un 1993.gada vēlēšanās noturēja varu. Saskaņas deputāti no Saeimas tribīnes slavēja Zviedra kungu.

  6. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    LATVIJA REPUBLIKAS SAEIMA, kā korporatīvais uzņēmums, kas reģistrēt Vācijā ar numuru reģistrā D-U-N-S Nr. 681831796,

    nodarbojas ar nekustāmo īpašumu darījumiem un maz ticams, ka Saeimas interesēs ir saglabāt Latvijas valsti un zemi.

    Vai varam uzticēt šādiem Saeimas deputātiem Latvijas nākotni?

    Boļševiki nav nekur pazuduši!
    Vēlams, lai lasītājs un komentētājs nejauktu divus jēdzienus boļševiks un komunists.
    Latvijā uz 1987.gadu bija ap 187 000 PSKP biedri. Bet partijas nomenklatūra, LKP CK izredzētie, sauksim vienkārši par “boļševiki” (больше возможностей) – vairāk iepēju. Boļševiku bija tikai 2 158 biedri, kas izmantoja visas privilēģijas, ko deva padomju vara, tajā skaitā tikties ar ārzemniekiem, braukt uz ārzemēm, iepirkties specializētos veikalos un tā tālāk.

    Kas ir boļševiks?
    Pirmo reizi šo formulējumu es dzirdēju Maskavā un krieviski tas skanēja tā:
    «Человеко образный, без места, без времени, без роду, без племени, без начиональности, без души и совести, без отчизны и адреса…… Их адрес не дом и не улица, их адрес Советский Союз!»

    Latviski tas būtu: “Cilvēkveidīgi, bez vietas, bez laika, bez ģints, bez cilts, bez tautības, bez dvēseles un sirdsapziņas, bez tēvzemes un adreses … … Viņu adrese nav māja vai iela, viņu adrese ir Padomju Savienība! ”

    Boļševiki ir visā pasaulē! boļševiks ir gan jencis, gan vaņka, gan jānis…..

    Agrāk viņi bija jezuīti, lumināti, jakobīņi līdz nonāca pie boļševiku teorija ar Leiņu Voldiņu priekšgalā!!!!

  7. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Boļševiku upuru piemiņai pievienošu lasītājam boļševiku CK Politbiroja lēmuma kopiju, kuru es saņēmu no prof. Induļa Roņa !

  8. Anonīms saka:

    Boļševiki ir visā pasaulē! Tad nu arī būtu jābūt pret pozīcijai, ka Guardiesi ir visā pasaulē. Russkije īpaši jūsmo par visu vacisko un no bērnības laikiem īpaši neesmu sapratis, kā krievs var jūsmot par Hitleru? Tikai lietiņam kāda sūda pēc ja jūsmo par Anglijas karalieni? Vai tak vēsturiski nav smagi vīlušies tais anflosaxos? Tad nu tas Kavacis zhids būdams norādīja, ka ar anglosaxiem ir jābūt uzmanīgiem. Ietekmes sfēras sen ir sadalītas, bet tautu nemieru apspriešanai vajag asinis Grantin. Tās būs diemžēl un sausaligas, kad brālis griež rīkli brālim un to jums arī norādu jau sen, ka uzķerties uz Nacionālām bantitem līdzi dziedot nacionālās dziesmas nekā laba nedos. Zhidiem īpaši vajag, kā pie melnās jūras tā pie Baltijas jūras saasināt nacionālās neapmierinātības garu. Vai tie Latvijā, vai Ukrainā nacionalisti visi asins brāļi Rodrigo Fominam. Jelgavas teātra galvana sefiene galus atdeva i vien pēc vārda, i uzvārda var saprast viņas īsto seju. Visas vēsturiskās netīrības nāk no Vākiem un gāžas pāri mums iekš Krievzemes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *