V. Freimantāls. Tas nemūžam netiks aizmirsts !

Valdis-Freimantāls211Tagad, pēc 23 gadiem visai pasaulei redzama komunistu un čekistu PRETLATVISKĀ valsts politika !

Pazīmes:

Latvijā nav atjaunotas dominējošās T A U T V A L D Ī B A S tradicionālās struktūras – valsti V I S A P T V E R O Š Ā S latviešu biedrības (vismaz 4 000), un patriotiski noskaņotās AIZSARGU organizācijas – likumības ievērošanas garants uz vietām !

Varas prestižs ir 95% vēlētājiem tik zems, ka referenduma gadījumā atkārtotu Saeimas “nosviešanu” – atlaišanu!

Parējos 5% sastāda valsts pārvaldes, labi apmaksāto darbinieku “armija”- uzpūsta un privileģēta! (proporcionāli daudzskaitlīgāka kā kaimiņvalstīs).

Pierādījumi:

Valsts miljardu parādos !

Masveida bēgšana no Latvijas !

Demogrāfiska katastrofa !

Komunistu un čekistu ABSOLŪTA patvaļa jau 23 gadu garumā, kopš viņi B R U T Ā L I un prettiesiski izsita un izšāva un I Z N Ī C I N Ā J A likumīgi atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību 1993.gada 18.februāra naktī, kura darbojās savā biedrības namā MĀMUĻĀ, atbilstoši svētajiem 1938.gada statūtiem ! ( Šo statūtu AIZLIEGŠANA un ptrettiesiska ignorance, visu biedrības dokumentu iznīcināšana un miljonos vērtējamo eksponātu NOLAUPĪŠANA) !

Valsts tiesu sistēmas korumpētība visos līmeņos ! (Kliedzošākais – tiesneses Cences apzināti netaisnais spriedums pret Rīgas Latviešu Biedrības priekšnieku Ilmāru Drulli un Rīgas Latviešu Biedrības apsardzes priekšnieku Vili Kalēju !)

Latviešu pašnāvību traģiskajam, straujajam pieaugumam pēc 1993.gada 18.februāra “Š A U S M U” nakts – (virs 10 000 pašnāvības) nav nekāda attaisnojuma !

Prokuratūras un tiesībsargājošo institūciju bezdarbība un noziegumu veicēju piesegšana 23 gadu laikā !

Lūk, pierādījumi tam, ka valsts ir pretlatviska un N O Z I E D Z Ī G A !

Lūk, pieradījumi tam, ka komunisti un čekisti nevis apkaro korupciju, bet APKARO L I K U M Ī B U. (Vājina Latvijas valsts ekonomiku un aizsardzības spējas).

P/S

Pensionāru federācijas mītiņā pie Okupācijas muzeja, Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu Biedrības priekšnieks Imants Keišs Latvijas valsts pretlatvisko un prettautisko politiku nosauca par N O Z I E D Z Ī G U ! Mītiņa dalībnieki tam pauda atbalstu, paceldami rokas !
Imants Keišs tiksies ar Latvijas prezidentu Vējoni pēc viņa vizītes ASV un iesniegs savu runu rakstveidā, bet jau ar mītiņa dalībnieku “balsojumu” !
Atgādinu, ka Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu Biedrību es ar Edgaru Eisaku radīju 1987.gadā kā komunistu neparedzētu latviešu ģimeņu sabiedrisku, nekad nebijušu AIZSARDZĪBAS institūciju.

Es uzrakstīju statūtus, kurus nepieņēma, liekot pārrakstīt suņu biedrības statūtus – tikai suņu vietā ierakstīt bērnus !

Jau tad cīņa par ģimeņu tiesību aizstāvību tika rupjā veidā komunistu apkarota !
Valsts man par Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu Biedrības radīšanu nav piešķīrusi NEKĀDU apbalvojumu – tikai apkarojusi visiem līdzekļiem.

MIGLA-SARKANĀ-NOLĀDĒTĀREINIKSĀBOLTIŅA3Linards Grantiņš. Helsinki- 86. Latvijas republikas tautas tribunāls.Latvieši. Latvija.LRTT piebilde: Jā, šo:” Es uzrakstīju statūtus, kurus nepieņēma, liekot pārrakstīt suņu biedrības statūtus – tikai suņu vietā ierakstīt bērnus !” -mēs šiem sarkanajiem izdzimumiem nekad nepiedosim… .

Nekas jau “GRĀMATĀ” nav rakstīts tāpat vien, lai aizpildītu kādu lapu.

Tajā katrs vārds ir kā granītā iecirsts, kurš nezudīs, iekams teiktais nepiepildīsies !!!

“Viņi sauks pēc nāves, bet tā no viņiem muks”, ir sacīts šajā GRĀMATĀ.

Tas teikts ir uz tiem, kuriem citu asinis un sviedri ir par barību… .

Tie ir komunisti- cionisti, kuri šodien laupa un slepkavo latviešu tautu un Latvijas valsti !

28.09.16     L. Grantiņš

You may also like...

10 komentārs

  1. pagātne saka:

    Un, ja viņi saka, ka tauta pati vainīga, tad ir vismaz 2 piemēri no pagātnes, kas parāda, ka tā nav.
    Kurzemes hercogs Jēkabs jaunībā guva pieredzi rietumvalstīs, pēc tam Kurzemē izvērsa plašu ražošanu – gan kuģu būvi, gan audeklu, stikla ražotnes u.c. Vēlāk, kad zviedri iekaroja Kurzemi un Jēkabu aizveda gūstā, ražotnes tika sagrautas.
    Otrs piemērs ir K.Ulmanis, kas papildināja savas lauksaimnieka zināšanas Amerikā un lika tās lietā Latvijas labā.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Aiz komunistiem un čekistiem vienmēr paliek asinis, salauzti likteņi un izpostītas ģimenes!

    Nav pretīgākas sērgas uz pasaules! (kā komunistu zvērības pret tautu).

    Apzināti meli. tiem pa virsu vēl meli un gļēva DUBULTMORĀLE!

    Kad mūsu sabiedrotajiem rietumu politķiem kļūs skaidrs – kas ir komunisti?

    Kad mūsu trimdas mīļie un dārgie tautieši spēs atšķirt upurus no slepkavām?

    Dziļāka pateicība Helsinki – 86 patriotiem par mana raksta publikāciju mūsu patiesības un likumības interneta vietnē “Tautas tribunāls”!

    Caur ērksķiem uz zvaigznēm!

  3. Latvijas hronikai saka:

    Aizsargus nedrikst laut atjaunot,pec Statutiem (likuma) ta laika,jo tad tak viniem butu tiesibas uz ierocu (karabines) glabasanu,un nesasanu apkart (formas terpa iegerbtiem). Ar ko,tani 13.janv. “lietussargu revolucija” bridi,nelidotu viss akmeni LR “likumigas” varas logos (parlaments/saeima),bet gan lodes un granatas ! Ar viltu un meliem,z/s jau tik izdevas atbrunot un uztaisit (reformejot) sodienas z/s,kas sastav no (negribas rakstit idioti) “nesaprotosiem un aprobezotiem” neizglitotiem politiskiem it ipasi jaunas paaudzes kadriem. z/s stabs,galva gan ir pieredzejusi neliesi.
    Bez kara,asinaina un nezeliga,te nekas nemainisies,varu miera apstaklos nekad si vara (Maskavas agentura) neatdos un okupanti (kas ir vinu varas nodrosinajums) prom nevaksies

    Вот конкретная иллюстрация к тому, что творилось на самом деле. Помню первый митинг у памятника Свободы. Опыта еще ни у кого нет. Собравшиеся – агрессивные и злобные. Власть поставила задачу: не допустить собравшихся к памятнику. Какое-то время мы сдерживали напор толпы… Жарко, руководство города на отдыхе (воскресенье). И вот к 17 часам собравшиеся начали расходиться.

    Но внезапно, уже после 18 часов, по непонятным причинам на общественном транспорте нахлынула толпа обозленных, националистически настроенных людей. Позже выяснилось, что это тележурналист Инкенс (кстати, молодой карьерный коммунист) показал телепередачу о «зверствах» милиции. И призвал всех собраться у памятника.

    Потом, когда мы у себя в УВД проводили «разбор полетов», мы пригласили Инкенса. И он к нам пришел – в сопровождении трех работников КГБ. Мне больше ничего объяснять не нужно было. Что ж тут непонятного?..

    Справка
    Виктор Федорович Бугай, полковник полиции. Возглавлял Главное управление милиции/полиции Риги с 1985 по 1996 год. Сейчас на пенсии. Консультант по вопросам безопасности.
    http://www.chas.lv/ru/latvija/news/7087.html
    Viss te ap un ieks LR,ir butaforija,inscenets Kremla projekts. Un tads velnisskigs “darbs”,ka vairs nevar atskirt,kurs ir savs un kurs…
    Loti pamacosi,iz vestures https://www.youtube.com/watch?v=btS0zUM_Zs4

  4. ulmanīts saka:

    Ja kāds varētu uzrakstīt taisnību par ulmani…..

  5. Māris M. saka:

    Šimons Peress paliks mūsu piemiņā kā izcils valstsvīrs, miera centienu iedvesmotājs un Latvijas draugs,” uzskata Valsts prezidents.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/vejonis-dosies-uz-izraelas-eksprezidenta-peresa-berem.d?id=47962319
    .
    .
    .
    Admins
    Kā jau šeit sacīts- Viss, kas notiek Latvijā, tiek izlemts Telavivā ! Neko jaunu jau šis krievžīdu hemoroīds neatklāja… .

  6. =>ulmanīts saka:

    Taisnību par Ulmani zināja viņš pats. Nebija viņa laikā viss ideāli, saimnieki nostrādināja kalpus, mans vectēvs arī kalpoja, kalpi cerēja paši sev dabūt zemi, tomēr tajā laikā viesstrādnieki brauca pie mums, un Latvijai bija iekrāts zelts ārvalstu bankās.

  7. desa saka:

    Paldies Grantinn, ka buudams svessumaa dalies ar savu ieguuto, pieredzeeto informaaciju. Lai ciinnas spars tevi neatstaaj liidz peedeejai stundai.

    Paldies,
    Desa 30

    P.S.
    letinnss ir peerkams, tur taa saals
    .
    .
    .
    Admins
    “letiņš”, protams, ka ir arī pērkams, bet daudz mazākā veidā kā krievs, žīds vai kāds cits.
    Šodienas Latvijā neviens latvietis neko nelemj ! Viss tiek lemts židostanā(Izraēlā), kuras kontos ieplūst Latvijai nozagtā materiālā vērtība ! No Krievijas vien katru gadu tiek “deportēti” 150 līdz 200 miljardu dolāru. Tas ir tikai oficiāli, bet cik vēl ir “pa tumšo”, tikai Dievam vien zināms. Kas tos pievāc, nav daudz jāmin…., tie tad arī lemj(ja Godmanis vai Vējonis ir “letiņi”, tad slotas kāts ir “boings”).
    Vainot latvieti un latviešu tautu tajā, ka Latvijā viss tieko no pašiem “letiņiem” nozagts, ir tas pats, kas izkakāties, apgiezties un apēsto…. . Lai mēle nokalst tam, kas pie šodienas noziegumiem vaino latviešu tautu.
    Latvieši ir paši godīgākie pasaulē.
    Tā ir Patiesība un tas nepatīk daudziem…. .

    P.S.
    Dievs, svēti manu tautu, bet tu, Veln, “parau” tos, kuri manu tautu apvaino nelaimēs, ko veic tavi kalpi.
    Lai mēle nokalst tam, kurš atrodoties Latvijā nicina un nīst tās pamattautu.

  8. Viesturs saka:

    Protams, ka nekas un neviens netiks aizmirsts, bet ar to vien ir par maz, daudz par maz.Mēs vēl kaut kā eksistējam. Tagad vairs nav runas par izdzīvošanu. Kā no zila gaisa un sniegs no skaidrām dabasīm uzrodas arvien jauni, no pirksta izzīsti , pret iedzīvotājiem vērsti likumi un aizliegumi. Un tas ir tikai sākums. Kas būs tālāk? Bet kad aicina iziet ielās tā kā kādreiz gājām uz barikādēm neviens vairs negrib. Pats no sevis nekas nerodas un nemainīsies. Varas mērgļi ir sajutuši asins garšu un tagad plosās uz nebēdu. Cik tālu tā iesim? Cik atļausim kāpt sev uz galvas? Viens nav cīnītājs. Kaut kur esmu dzirdējis par vispārēju pilsonisko nepakļaušanos varai. Bet uz to jau laikam neesam spējīgi.
    .
    .
    .
    admins
    Uz ielām tautu izvedīs šī pati nolādēta kliķe, bet viss pārējais būs tikai “tehnika”.
    Viss notiksies !
    Nekas nepaliks neatklāts un nesodīts !
    Fizikas Likumus nevar atcelt pat Dievs, jo viņš arī tiem pakļaujas !
    Tā kā nekur šie viepļi neizspruks… .

  9. Viesturs saka:

    Es ceru uz to. Un ar šo cerību arī dzīvoju! Lai Dievs ir ar mums visiem.

  10. Indrikis saka:

    tad slotas kāts ir “boings”)
    Tas Ir vienkarsi eleganti teikts.
    Kur vel labak par to katu var izteikties.
    Nesaprotu tikai vienu ,runajam runajam jau gadiem, kur njemt tos daritajus????
    .
    .
    .
    Admins
    Vadzis lūzt tikai tad, kad tas pilns. Labība arī nav pļaujama tūlīt pēc iesēšanas, bet jāgaida, kad tā uzdīgs, izaugs un nobriedīs. Dzīve neizdzīvojas vienā mirklī. Tā rit lēni, bet neatlaidīgi kapa(beigu) virzienā. Tāpat ir ar notikumiem. Dievs(Garīgās evolūcijas rats) šodien atsijā sēnalas no graudiem, lai pēc tam katru noliktu tai vietā, kuru tas pelnījis.Ja steigsies notikumiem pa priekšu, tad var gadīties, ka nokļūsi sēnalās. Dari, Indriķi, taisnīgus darbus un ļauj Saimniekam noteikt pļaujas stundu. Tā noteikti pienāks… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *