Šodien 14. jūnijs,- krievu asinssuņu diena !

Nekas nav aizmirsts ! Atmaksas brīdis vēl priekšā ! Tā, Dieva nolādētā “nācija”(rusko- jevreiskaja narodnosķ), ir jāizdeldē no zemes virsas, tikai tad cilvēce varēs attīstīties ! Šo izdzimteņu beigas jau iezīmējas Ukrainas konfliktā ! Latvija ir pilnībā jāatbrīvo no šiem izdzimteņiem ! Tai suņu valodai nav vietas starp mums !

Slava Ukrainai !

Dievs, svēti Latviju !

14.06.24.

You may also like...

9 komentāru

  1. Uzmanību! saka:

    Visa „Rail Baltica” projekta vadība precīzi līdzinās tam, ko rekomendē sabotāžas veikšanai. Par galveno atbildīgo sabotieri jāuzskata veco čekistu Alda Plauža, Gunta Indriksona, Ivara Godmaņa, Jura Savicka un Aivara Borovkova draugs Normunds Mežviets (VDD priekšnieks, iebīdīts kampēja, valsts nozadzēja Andra Šķēles un Aigara Kalvīša laikā).

  2. Imants saka:

    Premjers Kalvītis no Maizīša uzināto – nebija tiesīgs kļačot, bet nenoturējās(kāpēc?) un TV ziņoja:”Pret Eināru Repši ir rosināts kriminālproces.”
    Nākošā dienā Latvijas Aizsardzības ministrs Einārs Repše demisionēja:”Nav normāli, ka vienas no NATO valstu Aizsardzības ministriem ir ar aizdomu ēnu.
    Visa krimināllieta izčākstēja!
    Bet – vai tirgusbāba/Kalvītis – atzina:”Nedrīkstēju! Bet nenoturējos! Piedodiet!”

  3. Nekas saka:

    Aldi Drēģeri nogalināja krievi. Un nekādi rēgi komunisti…komjauniešī..kas klīst pa Latviju un Eiropu.. Bet krievu ohranka cēla gaisā caur TV LR savus aģentus…
    Prātīgi būtu,bet linards jau to nedarīš…zināmu iemeslu dēļ…tas Maskavas ordenis zvaigžņu,kopā ar padeļņiķiem. Un vēl velns zina kas.
    Ar ko tad mēs atbrīvosim LV?
    Munīcijas pašvaki. Viņi tak jāšauj nost. Kaut vienu patronu,shronu esi sagatavojis. ? Un vai vispār esi spējīgs nošaut?
    Nu neies cauri,treju Maskavas zvaigžņu…
    Mēs,ta LV atbrīvosim. Šaujot. Katrā miestā,krievu okupantus izšaujau.mmun lai pēc tam mani tiesā Hāyas tribunāls vai
    Bet neceri pat..,brīvības cīņu ordeņa nebūš,tev. Es ar negribu…kā tu…

  4. Anonīms saka:

    Par idiotismu un kolaborāciju,viens sods. Ja kas!

  5. kas saka:

    nekas vai ņečto?

  6. AG saka:

    Mjā, krievi neļāva Aldim D, doties laikus pie ārsta, kad sākās apendicīta lēkme… :)

  7. https://www.youtube.com/watch?v=WJxCWrkATt4

    Krievu okupantu zvēriskums un cūciskums nav epizodisks un nejaušs, kas piedzēts mums Baltijā un šodien Ukrainā, bet ir bijusi tiem ikdienas norma, ko pierāda šī saruna arī par Kazahijas notikumiem!

  8. Aelita saka:

    Būs jauna kultūras ministre, no tiem pašiem Progresīvajiem. Nu tik turpinās mūs visus saliedēt un integrēt, grib vai negrib.
    Tie kultūras darbinieki, aktierīši laikam to gribējuši.

  9. ķēves maksts pēc urinēšanas pagriezās uz āru saka:

    Latvieši nesaprot, kāpēc tie krievi, kuri visur ņem līdzi savu krievu pasauli, ir gatavi darīt jebko, nevis atgriezties (pārcelties) uz Krievijas Federāciju. Fakts ir tāds, ka Krievijas Federācijā viņi justos kā cietumā, tādā ziņā, ka cietumā ir bail nevis apsargu, bet citu noziedznieku dēļ. Cietumā notiesātie viens otru spīdzina ar saviem atklātajiem lopiskajiem ieradumiem. Lamuvārdi ir dzīvnieku rēkšanas analogs. Ja uz lamuvārda pierakstīsi mūsdienu krievu runu un izdzēsīsi no tā lamuvārdus, pārējais būs neattīstīta (vājprātīga cilvēka) runa, lēna, ar minimālu vārdu skaitu, it kā bērnudārza bērns vai runā ļoti atpalicis pamatskolnieks. Krievijas Federācijā mediji kultivē šo kultūras trūkumu, bet kopumā tas nav krievu izgudrojums, bet gan pārņemta Rietumu tehnoloģija liellopu gatavošanai. Jānis Mellēns un Grigorijs Bergs 90. gados ceļoja pa Rietumu medijiem un teica, ka viņi ir pilni ar radiostacijām, kurās melnādainie un āksti izmantoja neķītrības un runāja ārkārtīgi nepatīkamas lietas un vulgaritāti – jo tā viņi jūtas patiesi brīvi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *