Liene Rijkure. Atcerēsimies prāvestu A. Kavaci

LRTT: Neviens krievs nedrīkst tikt atstāts Latvijā. Šiem izdzimumiem nav vietas starp cilvēkiem !

PAR MOSKAĻIEM:

“Slepkavošana bijusi viņu pamatfunkcija visos gājienos. Un no tā jau arī viņu vārdi, kas man kā sacīt… es ceru, ka man piedos manu atklātību, ja es teikšu, ka tas krievu “jop tvaju maķ!” ir gluži naturāli cēlies no tā, ka viņš ne savu sievu mīlēja,​ bet citas ķerstīja un izvaroja.​ Tas ir izvarotājas tautas smadzenēs iekšā. Atrodiet vienu inteliģentu krievu, kurš no šī būtu brīvs ! Nav ! Vienalga kurā brīdī viņam izlīdīs tas ārā. Būs! Un tur viņš ir ! Vēl viens tāds ļoti slavens vārds: “narod, na rod”. Krievu “narod” ir “takoj urod”, kuru viņi paši sauc par “pojebeņ”. Tā ir viņu valoda! Citā valodā tāda vārda nav. Tāpat kā nav arī šī te lamuvārda. Tās ir viņu garīgās saknes. Tur ir viņu būtība. Ko no viņiem vispār var cerēt? Vienīgais, lai Dievs ātrāk atpestī pasauli no šīs izdzimteņu bandas!”

Fragments no prāvesta Andreja Kavača priekšlasījuma

«Baltu senvēsture», atrasts Leonarda Inkina jūtūbes kanālā.

12.06.24

You may also like...

7 komentāru

  1. AG saka:

    Nez vai Liene devusi atļauju šim jefiņam sevi te citēr? :)

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Ta nu lūk, ka neredzēt Kavaci zhidu ir sarežģīti, bet tomēr saskaroties ar žīdiem dzīvē ir vien jāpiezīmē, ka neviens tā nelamājas par žīdiem, kā krievi. Visa viņu būtība ir nepārtrauktās lamas, ka bērnībā strādājot pie mātes un tēva garāžā bij vien jādzird no agra rīta līdz vakaram matj perematj. Neviena normāla vārda viņu valodā, kā vien tēmas pa kajstarphiem. Nu cilvēks normāls nespēj dzīvot tādas sabiedrības vidē, ka viņu mātes ar saviem bērniem runā lamu valodā. Savos rados dzirdēt, ka sievas runāty bastard valodu? Tās īpatnības tie arī kultivē ienesot netīrības kulturāla veidā caur TV un radio, avīzēm un žurnāliem. Ka ļaudis paši neredz, kā pārvēršas par bastardiem.

  3. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=g-t-vSvNVGs

    Interesantas atziņas un pārdomas radoša saruna ar Velleru!

  4. Fakts saka:

    Visa „Rail Baltica” projekta vadība precīzi līdzinās tam, ko rekomendē sabotāžas veikšanai. Atbildīgs par to ir čekista Aivara Borovkova cīņu biedrs VDD priekšnieks Normunds Mežviets. Nav ilgi jāgaida, kad nāks augšā visa patiesība par to, kā kārtējo reizi tieši Latvija uz pārējo Baltijas valstu Igaunijas un Lietuvas fona izcelsies ļoti lielos zaudējumos. Kā zeme vēl nes Normundu Mežvietu, kuram bija jānovērš sabotāža, sākot jau no čekistiem Gunta Indriksona un Alda Plauža un viņu čekas aģenta Aināra Šlešera.

  5. Tam jēlajam resnim saka:

    AG 2024. gada 12. jūnija 22.58
    Nez vai Liene devusi atļauju šim jefiņam sevi te citēr? :) ================= pasaki labāk, ko tu jefiņ mūžam jēli smirdi te un smirdi arī citur izņemot radio “Brīvo mikrofonu”, kur centies cilvēcīgi, nē – esi spiests cilvēcīgi izteikties! Jo tur tevi rupekli uzreiz atslēgs un vēl sodīs par necenzēto publisku smirdoņu, kas ir īstam un normālam latviešu cilvēkam apkaunojoša un nepieņemama lieta, bet tev resni, kā medus maize ir pretīgi garīgi un verb āli pasmirdēt! Un kas ir par jaunvārdeli – citēr??! Un ja LRTT būtu jefiņu vietne, tad tu 100% būtu zilā sūdumuša, kas tie idiotiski iepindzusi!

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Tā Rijkure ar ir tāda aizdomīga, ka tas Gedra uztraucas par viņu.

  7. Anonīms saka:

    nāvi huilovēzim!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *