R. Bruners. Spiegu stāstiņi, ievads

R. Bruners. Spiegu stāstiņi, ievads

Vai beidzot ir skaidrs, ka visu mūsdienu sabiedrību vada no viena centra? Tas attiecas uz visām valstīm, ieskaitot tās, kas savstarprēji karo. Tas attiecas uz ekonomikas varām, kas konkurē. Tas attiecas uz vienoto monetāro sistēmu, kur valstu valūtas ir atvasinātas no vienas valūtas. Tas attiecas arī uz vienoto informācijas sistēmu internetu ar vienotiem lietošanas noteikumiem.

Nesen pieredzētā “pandēmija” uzskatāmi demonstrēja, kā sistēma darbojas. Visas valdības izpildīja centra rīkojumus vienlaicīgi un bez ierunām.

Iecerēto stāstiņu mērķis ir parādīt sistēmas darbību ar piemēriem no manas pieredzes Latvijā. Tās būs personiskas atmiņas, kas sniedzas līdz 40 gadu veciem notikumiem un senāk. Svarīgi saprast, kā sistēma attīstās. Šodienas iekārtas un darbojošos personu saknes ir PSRS laikos un iepriekš. Taču būtība nemainās attiecībā uz mērķiem un metodēm. Tie paliek nemainīgi jau 100 vai pat 200 gadus un ilgāk.

Tas būs reālu notikumu apraksts ar reālām personām un norādēm uz laiku. Tomēr mans mērķis nav sniegt kaut kādu sistemātisku materiālu, kas attiecas uz Latvijas jaunāko laiku vēsturi. Gluži pretēji, es uzskatu, ka Latvijas vēsture nav tik nozīmīga, lai tai pievērstu lielu uzmanību.

Norises Latvijā sastāda niecīgu daļu no virzības kopējā plānā. Šo lielo plānu veido vienkāršas likumsakarības, uz kurām esmu devis norādes iepriekš. To darīšu arī turpmāk, jo tas nepieciešams ikvienam, lai saprastu savu vietu mainīgajā pasaulē.

Cilvēka tapšana par programmējamu mērkaķi

Cilvēki dzīvo melu okeāna pašā dibenā. Turklāt uz viņiem spiež visa ekonomiskā un politiski – administratīvi – čekistiskā piramīda. Šajos apstākļos lielākā daļa cilvēku pakļaujas, lai izdzīvotu, nodrošinātu savas ģimenes un tiktu nedaudz uz augšu. Viņi kļūst par sistēmas sastāvdaļu, uzņemoties pienākumus sistēmas uzturēšanai, kas ietver arī nepakļāvīgās cilvēku daļas iznīcināšanu.

Šāds sistēmas cilvēks pieder saimniekiem ar visu savu ģimeni, pēcnācējiem un īpašumu. Vai viņu vispār var saukt par cilvēku? Visai nosacīti, jo viņš ir iemainījis savu gribas un izvēles brīvību pret ērtībām. Griba un (garīgā) izvēles iespēja ir dāvana no radītāja, dvēseles un citām augstākām kategorijām, bet sistēmas cilvēks ir atteicies no saziņas ar tām. Saziņai cilvēkam (bija) dota sirdsapziņa, brīva jaunrade un citas iespējas.

Atsakoties no augstākajiem esības līmeņiem, sistēmas cilvēks labākajā gadījumā spēj saglabāt piederību reliģijai. Ticība kā sirdsapziņas surogāts labi noder kā kompromiss. Reliģioza persona ir prognozējama un vadāma no sistēmas viedokļa. Tajā pašā laikā šī persona saglabā cilvēciskas uzvedības elementus. Tā izpilda sistēmas doto programmu, bet ar liekulības palīdzību formāli saglabā cilvēciskās īpašības.

Tomēr, lai paceltos sabiedrības augstākajos līmeņos, sistēmai jāatdodas pilnībā. Tā rodas cilvēkveidīgie automāti, ko redzam TV ekrānos, kā veiksmīgus uzņēmējus un augstas amatpersonas. Viņi ir tie, kuri pieņem un realizē dzīvē vienotā centra rīkojumus.

“Sabiedrības krējums” ir tikai niecīga daļa no cilvēkveidīgajiem automātiem. Lielākā daļa no tiem, kuri zaudējuši cilvēciskās īpašības, ir kļuvuši par deģenerātiem, zombijiem, fantomiem, narkomāniem, noziedzniekiem, prostitūtām … Tā ir milzu armija, mērāma simtos miljonu galvu. Visu šo masu vada vienotais sistēmas centrs ar savām tiešās vadības metodēm.

Varētu jautāt – kāda ir atšķirība starp deģenerātiem un “sabiedrības krējumu”? Pareizi, nekāda, ja skatāmies pēc būtības. Protams, “krējums” ir daudz labāk situēts materiāli un spēj attiecīgi uzvesties. Šīs kategorijas organismi tiek izvēlēti tā, ka to “procesori” spēj pavilkt sabiedrības un biznesa vadības programmas. Tās viņiem instalē attiecīgajos dzīves periodos, pirms palaišanas augstajās orbitās.

Cilvēku deģenerācija

izpaužas dažādos veidos un tai ir vairākas stadijas. Par to varētu runāt daudz, bet minēšu tikai pāris piemērus.

1. Sistēmas cilvēku atvasēm mēdz būt smagas kaites un novirzes. Šai parādībai ir sarežģīti izskaidrojams pamats, kas attiecas uz dabas monādisko strukturēšanos. Tie pamatā ir lēni procesi, un var parādīties tikai paaudžu gaitā. Tomēr intuitīvi varam saprast diezgan vienkārši. Viena no tipiskām izpausmēm ir homoseksualitāte. Daba it kā dod pēcnācējam prezervatīvu un saka, lai tādus kā tu mēs vairāk neredzētu. Viņi tikai pasmejas un vairojas uz nebēdu. Tā jau ir problēma visiem cilvēkiem kā sugai.

2. Lielu daļu cilvēku varētu dēvēt par parastajiem cilvēkiem. Viņi dzīvo savas dzīves, neiedziļinoties. Viņi mīl, cieš, grēko, draudzējas, palīdz, strādā … reizēm dzer, daži smēķē u.t.t. Jautāti par būtiskiem notikumiem sabiedrībā, tie atbild ka par politiku neinteresējas, vai atkārto no TV iegūtās atziņas. Viņus viegli apmuļķot ar TV, stāstot, ka jāiet karā sargāt dzimteni.

Rezultātā viņi nokļūst armijā, kur tos nepārtrauktā straumē sūta uz mazu zemes pleķīti kaimiņzemē. Tur izrakti ierakumi, kurus perfekti piešāvusi pretinieka artilērija. Tā viņus metodiski pārstrādā līķos desmitiem tūkstošu, bet jauni papildinājumi nāk nepārtrauktā straumē. Pretinieka pusē vērojams tas pats. Varbūt ar niansēm, piemēram, tur cilvēkus nogalina aviācija.

Sistēma dara visu, lai frontē pabijušie normālā dzīvē neatgrieztos. Vai viņi nesaprot, ka dodas nāvē? Izrādās, ka saprot gluži labi, tomēr ar lopa nolemtību viņi ļaujas apkauties bariem. Kāpēc? Var taču mēģināt izvairīties no dienesta, aizbraukt uz citu valsti, paslēpties un tamlīdzīgi. Tomēr viņi to nedara, jo tas prasa piepūli, risku un patstāvīgu domāšanu. Turpretim doties nāvē kopā ar visiem ir vienkārši, pierasti un nekādu piepūli neprasa.

Kā saglabāt sevi?

Meklējiet patiesību. Jau ir teikts simts reižu, ka vajag domāt ar savu galvu, visus lēmumus attiecībā uz sevi un apkārtni pieņemt pašam, iespēju robežās. Nodarboties ar jebkura veida jaunradi, un kritiski vērtēt jebkuru informāciju. Ja izdodas realizēt kaut daļu no minētā, tad izredzes nav sliktas.

Domājoši cilvēki meklē atbildes uz jautājumiem, lai noskaidrotu patiesību. Viņi cenšas izveidot savu pasaules uzskatu, lai aizstātu melu doktrīnas, ko viņiem pasniedz jau no skolas sola. Centieni izveidot pasaules uzskatu ir sava veida jaunrade, kur milzīgajā, pretrunīgajā informācijas blāķī jāatrod patiesība. Kas ir patiesība mūsdienās? Šo jautājumu būtu vērts apskatīt tuvāk.

Zeme ir apaļa vai plakana?

Kā piemēru varētu izmantot šo anekdotisko jautājumu. Tiešām, domājošs cilvēks varētu šaubīties par to, ka mēs dzīvojam uz lodes, kas trakā ātrumā nesās cauri vakuumam kopā ar citām lodēm. Atmosfēra nez kāpēc neizplešas vakuumā, un saule atrodas 150 miljonu kilometru attālumā.

Mūsdienās zemes izliekumu var izmērīt ikviens ar vienkāršas lāzera iekārtas palīdzību. Lāzeri novieto lielas ūdenskrātuves vai ezera vienā krastā, bet uztvērēju (kameru, binokli) otrā krastā. Atkarībā no attāluma un lāzera novietojuma augstuma, staram ir jāpazūd aiz horizonta, vai jāparādās virs horizonta, ko veido ezera ūdens līmeņa izliekums. No iegūtajiem mērījumiem var izskaitļot zemes rādiusu.

Šis eksperiments ir veikts daudzkārt, un rezultāti ir tādi, ka zemes rādiuss nav 6400 km, bet varētu būt daudz lielāks. Taču zeme nav arī plakana, kaut kas pa vidu, īsti nevar saprast. Zinātnieki kritizē eksperimentu, tā sakot, gaisa turbulence virs ūdens un viļņošanās neļauj precīzi mērīt. Arī gravitācija nav visur vienāda uz zemes, ziniet. Gravitācijas konstanti līdz šim nav izdevies precīzi izmērīt, un tā ir fundamentāla problēma … tādā garā.

Tad kur mēs dzīvojam galu galā, un kas patiesībā ir zeme? Atbilde ir diezgan vienkārša. Zeme ir tieši tāda, kāda tā vislabāk atbilst mūsu priekšstatam par to. Citiem vārdiem sakot, ja cilvēka zināšanu, uzskatu un pieredzes kopums ļauj secināt, ka zeme ir apaļa, tad šis cilvēks dzīvo uz apaļas zemes. Viņam kosmonauti lido kosmosā, kur kūleņo bezsvara stāvoklī, un reizēm izkāpj pastaigāt pa mēnesi. Bet virs Antarktīdas un Arktikas ir tik briesmīgi auksts, ka tur pat lidmašīnas nelido pāri.

Būtiskais moments šajā plakanzemes stāstā ir sekojošais. Gadījumā, ja cilvēks gūst zināšanas vai pieredzi, kas liecina par pretējo, tad viņam jāspēj mainīt savus uzskatus un dzīvi. Viņš sāks dzīvot uz citas (formas) zemes. Tas arī viss, un nekādu problēmu te nav. Turpretim, ja viņš nespēs mainīt sevi, atbilstoši jaunajai realitātei vai ignorēs to, tad nokļūs smagās pretrunās. Tas var novest pie zaudējumiem un nāves.

Mūsdienās nākas pārvērtēt pamatjēdzienus, tādus, kā matērija, gravitācija, laiks … starp citu, kad nomira Dienvidāfrikas līderis Nelsons Mandela? Vai pagātne eksistē? Kas ir vēsture? Uz šiem jautājumiem es aicinu atbildēt jūs pašus.

Vēl daži interesanti jautājumi

Būtiska mūsdienu iezīme ir tā, ka patiesību nevar iestāstīt vai uzspiest. Pie tās katram jānonāk pašam. Bieži gadās, ka cilvēkiem nav stimula un motivācijas domāšanai.

Vai tiešām uz zemes ir 8 miljardi cilveku? Vai varam novērtēt patieso cilvēku skaitu uz zemes, vadoties no pārtikas un enerģijas, u.c. patēriņa? Piemēram, vai pasaulē saražoto kviešu (rīsu, gaļas vai citu produktu) daudzums atbilst cilvēku skaitam? Kur paliek pārpalikums, ja saražo vairāk, vai arī, ja cilvēku skaits ir mazāks?

Cik cilvēku katru gadu pazūd bez vēsts? Cik starp tiem jauniešu un bērnu? Vai pedofilu vajadzībām nepieciešams miljons bērnu katru gadu? Ja pazudušos izmanto pārtikai, vai iespējams slepeni pārstrādāt 10 miljonus cilvēku?

Kur regulāri uzņem nelegālos imigrantus? Kāds ir nelegālās imigrācijas apjoms pēdējos gados? Kur parādās jaunās tehnoloģijas?

Kāpēc dažās vietās okeāna paisuma un bēguma līmeņu starpība pārsniedz 10 metrus, bet citur okeāna piekrastē paisuma un bēguma nav vispār? Kāpēc polārie ledāji kūst, bet pasaules okeāna līmenis nemainās? Kāpēc, pēc naftas un gāzes atradņu izsmelšanas, nafta un gāze tur parādās atkal? Cik daudz uz zemes iegūst derīgos izrakteņus, un cik reāli patērē? Kur palicis viss zelts, ko cilvēce ieguvusi gadu tūkstošos?

Gudrais jautā, bet 10 muļķi cenšas atbildēt

Apmēram tāda ir situācija zinātnē un augstākajā izglītībā. Kad oficiālie mēdiji ziņo, ka “zinātnieki” kaut ko atklājuši, varam būt droši, ka mums cenšas iesmērēt kārtējo pasaciņu. Oficiālo zinātni par dabu, vēsturi u.c. veido patiesības sajaukums ar meliem. Tas ir saputrots tik pamatīgi, ka lielais vairums ļaužu to norij kā tableti, ieskaitot studentus. Tāpēc varas mēdijos aktīvie “zinātnieki” pēc būtības ir speciāli apmācīti ļaudis. Viņu pienākumos ietilpst cilvēku apmuļķošana, un no panākumiem šajā jomā atkarīgs viņu sabiedriskā stāvokļa augstums un materiālā labklājība.

Līdzīgi ir sabiedrības pārvaldē, kur speciāli sagatavotie ļaudis noved valstis parādos un atkarībā. Tad cilvēkus vadībā nomaina deģenerāti, pamatlīdzekļi valstij vairs nepieder, un ar iedzīvotājiem var darīt visu, kas ienāk prātā.

Kas ir mūsdienu sabiedrība?

Mēģināsim saprast sekojošo. Mēs varam saukt viens otru par politiķiem, biznesmeņiem, ministriem, ģenerāļiem, profesoriem, speciālistiem … tikmēr, kamēr rokam sev bedri. Šajā laikā mēs saņemam atlīdzību, komfortu un atzīšanu par savstarpējām nominācijām. Kad bedre izrakta, labumi pārstāj birt no spēļu automāta lodziņa, un lohotrona īpašnieks savāc vinnestu. Mūsu gadījumā tā ir dzīves vide, bet mūsu viedoklis, dzīvība un viss pārējais zaudē nozīmi.

Ja vēl nav skaidrs, mēģiniet noskaidrot, cik lielā mērā jūs kontrolējiet dzīvības uzturēšanai nepieciešamos pamatelementus? Vai mēs spējam paši sevi apgādāt ar pārtiku, ūdeni, elektrību, kurināmo, degvielu un pārējo? Vai spējam sagādāt drošu mājokli? Ja pārtrauc nepieciešamo elementu piegādi, lielākā daļa no mums nomirs dažās nedēļās. Tie nedaudzie, kuri izdzīvos, kļūs par bomžiem ar attiecīgo uzvedību, par laupītājiem, slepkavām un kanibāliem.

Kāpēc stāstiņiem tik garš ievads?

Tāpēc, ka mēs esam pārāk labās domās par sevi, bet es atkal gatavojos cilāt nepatīkamus faktus. Lai rakstītu, man ir objektīvi iemesli, bet subjektīva attieksme un pārdzīvojumi neattiecas uz lietu. Arī par pagātni runājot, jo pat PSRS laikā mēs esot bijuši gudri, progresīvi, attīstīti uz vēl nez kādi. Turpretim, tie spēki padomju sabiedrībā, ko pieņemts uzskatīt par ļaunuma iemiesojumu, ir visveiksmīgāk iekļāvušies mūsdienu vidē.

Nav nozīmes mūsu dalījumam labajos un sliktajos, kamēr mēs visi kopā darbinam politisko sistēmu. Mēs tajā esam tikai skrūvītes, sviras un atsperes, kurām savā laikā ir bijusi sava īpaša nozīme. Tās nekur nav pazudušas, un laika gaitā pārtapušas jaunos mehānismos, kas turpina strādāt saviem saimniekiem. Ir pienācis laiks, kad jārunā par daļu no tām, tas arī viss.

11.01.24

You may also like...

10 komentārs

  1. Aelita saka:

    Aizmugures žurkas, kremļa lakstīgalas tagad jau dzied, ka karš ir normāla lieta, ka cilvēki vienmēr ir karojuši. Cik tas ir ciniski, redzot cilvēku bojā eju, ciešanas, pārdzīvojumus… Vai Krievijai zemes trūkst? Mēs dzīvojam informācijas laikmetā, kad grūti ko noslēpt. Kaut vai paskatoties kriebu blogerus, Zabroshennaya rossiya, cik pašiem problēmu, un vietas diezgan, lai aicinātu tautiešus mājās.
    Un Amerikā, tur daudz labāk? Naudas kāre, alkatība novedusi pie tā, ka cilvēkam par neliela, 2istabu dzīvokļa īri jāmaksā 2000$ mēnesī, pansionāts prasa 3000$, viena zoba labošana 1600$ ! Bet pensija 1500$ mēnesī, ja godprātīgi strādāts visu mūžu.
    Tad ir jocīgi atcerēties, ka mums tas kādreiz bija gandrīz bezmaksas, izrādās, ka iespējams dzīvot arī tā. Bet mūsu tautai toreiz nelaime bija pārkrievošana un izmiršanas draudi.
    Es gribētu, ka tā pasaules valdība, vai nu ANO, vai ES, vai nu kas viņus diriģē, sasūtītu visas tautas pa savām mājām un noliegtu cilvēkiem līst svešās zemēs, ja nu vienīgi ekskursijās. Nu bet tā laikam atkal utopija.
    .
    .
    .
    Admins
    Nē, tas jau rakstīts Bībelē, visiem būs jābēg uz savu valsti, bet, kas nepaspēs, tas tiks caur zobenu nonāvēts !

  2. ... saka:

    Ja atceramies tadu faktu,ka 13 dzimtas ir Babilonijas likumigie pavalstnieki, un milziigaa Impeerija atrodas zem Sahaaras un Arabijas
    tuksneshiem,tad visas asinsizliesanas ir aktivizejusi tiesi agresiivaa spieshanaas uz citu tautu piederoshaam zemeem. Iekarosana,
    apspieshana un piedirshana.
    Peec kadu tadu ,,cilveku,, uzvediibas ,kaa vini dziivo – tur ,kur vini ir ,var preciizi konstateet,ka ZEMI VINI NEMIIL,JO TAA NAV VINU…
    Bet vajadzees iet … uz SAVU ZEMI.

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Vai patiesi Latvijas vēsture ir maznozīmīga? Liela bēda, ka lielākā daļa nekā nezin paši par saviem senčiem un zināt negrib, kad sāc stāstīt, tad novēršas, jo negribas dzirdēt par saviem senčiem tādus stāstus. Jūs vienmēr esat bijuši kajslaukis visiem kaimiņiem! Tomēr pajautājot par to vēsturi, kad tā īsti sākas? Vidus laiki un vāciešu iespiešanas, bet tās senču izplešanās beidzās kur? Mēdz būt tā, ka latgalieši nekad nav bijuši pie jūras un tas pats chulis fudrikohoties par latgaļiem nekad pats nav bradajis pa Latgales mežiem. Kad angļiem piemin vārdu Couronians, tad tie nezin, kas tie par ļaudīm un kur ir viņu zemes, bet pieminot vārdu Prussia tie gan zin tās atrašanās vietu. Nu ieslēdzot telefonu parādās ziņa, ka Norvēģijā nogalināta latviete un to ir pastrādājis Serbs. Tā teikt, ka tas ir tas, ko norāda Admins. Tomēr latvieši dzīvo pa visu pasauli izkaisīti līdzīgi žīdiem un daudzi baltie nemaz i nezina, ka viņu senči ir vien no tiem pašiem Prussiem cēlušies. Kad tās slepkavu bandas gāzās Prūsijā no Vākiem, tad vai ta tie netirija tās zemes priekš sevis līdzīgi tam, ko darīja Sovieti ar anglosaxiem 44.gada – 45.gada? Mēs bieži vien savas apkārtnes vēsturi maz zinām un visas rūpes ir tik vien, kā vaverei skrienot pa apli pakaļ lielajam kusham. Tomēr tā aizkapa valstība neliek mierā un ierodas tie senču tēli, ka dažreiz tie brīdina uz kaut ko sliktu, bet ir tā, ka pamodies visu dienu ir sūdīgi. Tad jāmeklē kādus tur paterus! Nu pirms tā slaktiņa Ukrainā lidoju, kā kāds gars virs Prūsijas zemēm pāri mežiem un laukiem, bet ta pēkšņi parādījās milzīgs līķu kalns ar tiko svaigām cilvēku miesām sakraytam, kā izgāztuvē un milzīgi liels balts krusts tiem virsa. Tā teikt, ka būs PiZdec, kur bēgt, ja tos pašus ukraiņus igauņi grib atdot atpakaļ karam? Svarīgākais ir attīrīt teritorijas no vīrišķās sugas un tā vietā atkal ienāks tautu intwrnacionale. Kas bij vēl vidus laikos vācieši? Karojot pret austrumu tautām, ko sauc par Slāviem – Slave – vergiem tie izveidojās no internacionālām samazgām par tautu un russkije ir tādi paši tautu atkritumi.

  4. dums saka:

    No autora rakstītā dveš fatālisms un pesimisms.Tā jau arī ir. Tomēr,līdz šim laikam,lielie pasaules pakļaušanas plāni,īsti nav izdevušies.Sistēmas pašas sevi ir aprakušas. Bet,vai? Tas gan mazs mierinājums-minētie 200 un vairāk.
    Bēdīgākā lieta ir t.s.cilvēkmateriāls,kas sliecina domāt,vismaz,par šā saprāta veida strupceļu;ja ne jebkura. Kā Esības agonējoša būtība-īpašība.Traģiska,mūsu izpratnē.Viņai? Tādās kategorijās nedomā.-273.
    Izeja meklējama pretdarbībā-torni pret torni,bet tā,tā arī paliks grupu līmenī.

  5. Aelita saka:

    RB ir pacēlis vairākus jautājumus ko apspriest.
    Vai pagātne eksistē? Eksistē, kaut vai mūsu smadzenēs, kā atmiņas, tā tur ir ierakstīta. Arī grāmatās, filmās, attēlos ir redzama pagātne. Bet vai tagadne eksistē? Ļoti mazu, patiesībā bezgala mazu laika momentu, tūlīt tā tagadne pāriet pagātnē :)
    Mēs gan pieraduši par tagadni runāt kā par lielāku laika sprīdi, par to, kas nupat noticis vai drīzumā notiks – tuvā nākotnē.
    Bet vēsturei kā zinātnei reizēm ir tieksme pagātnes notikumus sagrozīt, zinām jau, atbilstoši attiecīgā laika politikai. Tāpēc vairāk var ticēt faktiem, ko pastāsta notikumu aculiecinieki, bet tā jau ir diezgan nesena pagātne.
    Ja cilvēki pēc kādas apokalipses izdzīvotu, vai viņi paliktu par mežoņiem? Domāju, ka nē. Ir piedzīvoti gan bada gadi, gan izsūtījumu briesmas, bet cilvēki centušies godam izdzīvot…

  6. Nekluseesim, nepielausim, atbalstiisim patriotus! saka:

    https://www.youtube.com/results?search_query=Agresija+pret+%C4%81rstiem%2C+kas+nerun%C4%81+krieviski%3Aintervija+ar+BKUS+specialisti

    https://www.youtube.com/watch?v=cd1s-fuOCjk – Pret ārstiem, kas nerunā krieviski, arī agresija

    Luuk, ideaals paraugs KAARTEEJAI nodeviibai, superkangarismam un arii izcilam stulbumam. Nemot veraa muusu pashu tautas viernaldziibu un klusesganu, pat iznaak superizcils stulbums masveidaa nereageejot uz sho okupantu nekauniibu!?Un tas notiek atklatas agresijas, bandiitiskaa kremla uzsaakta kara laikaa musu “briivajaa” Latvija? Okupantu salashnas, rupji,neaudzinaati primaati joprojaam atlaujas shaadi uzvesties, gluzi ka savas slepkavu un zaglu bandas iebrukuma pirmajos gados muusu zemee un kaiminzemees. Bet to var okupantu primaati tikai taapec, ka Latvijaa ir nodeveju varas atstaata tik milziiga iebruceeju banda ar sakuplojushaam atvaseem, kas arii ir kremla kroplu-agresoru garaa audzinaata un to uzvediiba ir kriedzoshi cuuciska un jebkuras citas patiesi briivas valsts teritorijaa tie sen butu ar sodiem, ar kaunu padziiti, agresiivaakie aresteeti un sodiiti! Bet Latvijaa nodeveeji valdiibaa, “nacionaalu”partiju vadiibaa okupantus ne tikai neizsuuta, bet prettiesiski naturalizee, liek tos strateegiski svariigos amatos un kopiigi ar kangariem apspiez, apklusina valsts patriotus. Ari visus citus, kas censas aistaavet savu, pilsonu un valsts pascienu! Visiem godiigiem cilveekiem jaaaizstaav shiis drosmiigas muusu valsts personas, kas duushiigi publiski runaa par pretlayviskajaam krievu skovinistu nelietiibaam un nekaartiibaam muusu valstii, kas ir iespejami tikai nodeveju pietureeto atklaati naidiigo okupantu milziiga skaita deel!
    .
    .
    .
    Admins
    Krievu deģenerātiem nav vietas Latvijā…

  7. Spulga saka:

    Ja nu tie putini ienāktu Latvijā , tad nedomājiet ka būtu kā psrs , kad Gorbijs atbrauca un laipni aprunājās. Tad būtu kā cara laikos. Un mūs gribētu denacionalizēt. Polijā vācu okupācijas laikā poļi sabiedriskās vietās nedrīkstēja runāt poliski , tikai vāciski. Mums tad būtu līdzīgi. Šamējie uzvedas sliktāk kā vācieši. Un vietējie krievi ar lielu prieku atriebtos, sak jūs gribējāt mūs piespiest runāt latviski , tad runājiet nu krieviski krievijas teritorijā!
    Tā kā mums jāturas pretī cik varam. Slava Ukrainai!

  8. Skumji, ka tas ir aktuāli šodien! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=3wX-fvNPN0g  – interesanti lavierē marx solonin. kā īstens zelenska ciltsbrālis, apbrīnojami labi dozē patiesus faktus par psrs masveida drausmigajiem noziedziniekiem IIPK un vēlākos gados, vācu nazi īstos un cionistu bandas- vizentāla kantora meļu izdomātos noziegumus! Dodot “nodevu” savējajiem, tomēr daudz patiesības arī atklāj par kremļa noziedziniekiem.

    https://www.youtube.com/watch?v=vBpPfMJ–Mg&t=13s -par krieveļu vates kretīniem LV, Gruzijas muitā Dīzel humors atslodzei.

  9. RB - Aelita saka:

    Biju palaidis garām šo, kam nevaru piekrist: “Ja cilvēki pēc kādas apokalipses izdzīvotu, vai viņi paliktu par mežoņiem? Domāju, ka nē. Ir piedzīvoti gan bada gadi, gan izsūtījumu briesmas, bet cilvēki centušies godam izdzīvot…”

    Izsūtījuma mērķis bija cilvēku pazemot, sagraut personību un pakļaut. Cilvēki gāja bojā, tomēr tas nebija galvenais mērķis. Mūsdienās, turpretim, mums draud mērķtiecīga iznīcināšana. Tas nozīmē, ka vienlaicīgi nebūs ne pārtikas, ne ūdens, ne mājvieta, ne siltums …, bet varētu būt, karš, slimības un bads vienā flakonā.

    Spriežot pēc dažām norādēm vēsturē, tādas apokalipses ir bijušas jau iepriekš. Izdzīvojušie ir kļuvuši par mežoņiem zibenīgi, dažu gadu laikā. No (pazemes) patvertnēm iznākušie ir kļuvuši par dieviem, bet viņu ekipējums un aizsargtērpi ir kļuvuši par “kargo kultu”. To vērojam senajās skulptūrās un zīmējumos.

    Mūsu jaunībā tulkoja daudz labu grāmatu. Uz šo tēmu attiecas Viljama Goldinga “Mušu ķēniņš”.

  10. Aelita saka:

    =>RB
    Uzrakstīju pagaru komentu, bet laikam nenosūtīju, izdzēsās. Nu tad īsāk.
    “Mušu ķēniņš” laikam vairāk domāts kā brīdinājums, ka bērnus, pusaudžus neatstāt bez pieskatīšanas.
    Man ir nācies uzaugt laukos, mācīties 6 lauku skolās, jo ģimene bija tāda pajukusi. Varu teikt, ka lauku skolās ir labāka atmosfēra kā pilsētas “fabrikās”. Lauku darbi arī zināmi, kā izaudzēt dārzeņus, tas vēlāk noderēja grūtos laikos. 90.-tos gados mūsu daudzdzīvokļu māja Rīgas nomalē palika bez apkures, ziemā gadījās, ka ūdensvads aizsala, kausējām sniegu. Ar pārtiku arī bija tāpat kā vairumam – veikalā produkti bija, bet trūka naudas.
    Lasīju kādu grāmatu, nosaukumu neatceros, pēc atomkara izdzīvojušie veidoja kopienu, pamazām atradās pa cilvēkam, viņi tomēr rūpējās par saviem vecajiem un slimajiem. Vēlāk gan uzradās banda, bija jāaizsargājas… Jā, kas zin, varbūt atkal veidotos vergturu iekārta.
    Gaidīšu tālāk spiegu stāstiņus!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *