Nu kādu Latviju šie deģenerāti- noziedznieki var pārstāvēt ?!

Eiropas Parlamentā no Latvijas ir ievēlēti:

  • Valdis Dombrovskis (“Jaunā Vienotība”);
  • Sandra Kalniete (“Jaunā Vienotība”);
  • Roberts Zīle (“Nacionālā apvienība”);
  • Rihards Kols (“Nacionālā apvienība”);
  • Ivars Ijabs (“Latvijas attīstībai”);
  • Reinis Pozņaks (“Apvienotais saraksts”);
  • Mārtiņš Staķis (“Progresīvie”);
  • Nils Ušakovs (“Saskaņa”);
  • Vilis Krištopans (“Latvija pirmajā vietā”).

Lielākā daļa no šīs varzas ir kriminālrakstura elementi, kuriem būtu īstā vieta aiz restēm, nevis Eiro- Parlamentā !

Daļa no viņiem ir visīstākie bijušās okupācijas varas kolaboracionisti- tātad, mūsu tautas slepkavas: Kalniete, Ijabs, Ušakovs ! Vēl daļa visīstākie laupītāji: Dombrovskis, Zīle, Krištopāns(vai godīgā ceļā kļuvuši par miljonāriem?) !

Par visiem šiem cilvēces atkritumiem ir daudzkārt rakstīts šajā vietnē.

Tas paradoks, ka šie nekautrējoties uzdodas par “tautas sirdsapziņu” ! Latvija, šo mēslu vadībā, ir kļuvusi par apsmieklu ne tikai pasaulei, bet pat putina propagandistiem. Nevajag meklēt nekādus tur pierādījumus šeit sacītajam, bet vienkārši salīdzināt Rīgu ar Tallinu un Viļņu. Tad uz Rīgu varam sacīt, ka tā ir sūdu bedre pret Tallinu un Viļņu.

Pareizi jau L. Lapsa saka, ka par šiem aizskrēja nobalsot tie, kuri piesūkušies šai nodevēju un laupītāju kodlai !

Un, vai nepārņem neiedomājams riebums, ka tu šeit redzi šos pretekļu purnus ? Izņēmumi var būt Kols un Pozņaks, bet pārējie vienkārši, kā cilvēces atkritumi produkti, izbarojami aligatoriem ! Pilnīgi visi viņi ir cionistu “darba instruments”, kuru uzdevums ir iznīcināt latviešu tautu !

17.06.24

You may also like...

6 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Nu Rīga ir mēslu bedre, bet ir Jūrmalā skaistas villas un arī pa Latviju tiem ir labiekārtoti rančo. Nu tiem bij labi vienmēr Latvijā dzīvot un būs labi dzīvot, ja tos netīris, tad jau tas vienkāršais darba vecis izmirs. Izmirst latvieši, bet īpaši jau pasaulē maz tas uztrauc, ka latviešiem pašiem vien morāles lekcijas viens otra priekšā.

  2. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=eZw4zWQ-Y0s

    Pamaigi uzņemts, bet priekš utaino slepkavu un varmāku nedavalsts laba gana un retajiem CILVĒKIEM šo draņķu bedrē kūņojoties, pat reti laba filma! Filma, kuras asiņainos notikumus prātā desmitkāršojot, var kā reālistisku tā laika noziegumu skatīties saprotošāk! Un sajēgt, ka arī visā Baltijā un protams Latvijā notikušā krievu kremļa bandas noziegumu kopsakaru tā laika prizmu kaut cik reālistiski un sajēgt Ukrainas sakarā, ka šie lopi cilvēku paskatā nav mainījušies un pie pirmās iespējas to atkārtos, tikai daudz nežēlīgāk un masveidīgāk!

  3. Te nav ko piebilst - VISS PRECĪZI TEIKTS!!! saka:

    “Un, vai nepārņem neiedomājams riebums, ka tu šeit redzi šos pretekļu purnus ? Izņēmumi var būt Kols un Pozņaks, bet pārējie vienkārši, kā cilvēces atkritumi produkti, izbarojami aligatoriem ! Pilnīgi visi viņi ir cionistu “darba instruments”, kuru uzdevums ir iznīcināt latviešu tautu !”

  4. vanags saka:

    Es domāju, ka mums šobrīd ir vairāk jānodarbojas pašiem ar sevi nekā jādomā par tiem cilvēkiem, kuri pa šiem daudzajiem gadiem tā arī nav sapratuši, ka Latvija ir viņu mājas un ka viņi ir lojāli Latvijai,” komentēja Ivara Godmaņa mauka Sandra Kalniete. Tātad, meles un divkoses Sandras Kalnietes prāt, Latvija ir okupantu mājas. Zeme atvēries.

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Kino filmas? Nezinu kādas īpatnības pēc bērnībā daudz skatoties tas kino filmas par kariem nekādi tas soviets vai kries nekļūst par īpaši pieņemamu, bet ar to vācieti ir savādāk. Pats nevienā karā neesmu bijis un īpaši arī negribas būt, bet nezin kāpēc tas karš rādās sapņos. Tie vācieši, kas aizgāja tanī karā cīnoties pret komunistiem nevienu vien reizi sapņos ir ieradušies, kā sargeņģeli atstājot kādu vēstījumu un paejot kādam laikam tas vēstījums nostrādā realitāte. Nu spriedelē te par katjusas dziedāšanu tramvaja, cik pareizi vai nepareizi viņus sodīt? Viena liela bēda, ka tai sabiedrība, kas sevi dēvē par latviešiem ir ļoti daudz Katjusas izdzimtenu un vienkārši man nedziedās viņu dziesmas. Negribas nekādi! Varat stāstīt par tiem labajiem soviwtiem, bet man nekādi neliek mierā kgbeshniki zilās acis, kad mēs runājam par tām vēstures netīrībam, tad nu īpaši sēd riebums pret tādiem lahtviesiem, kas visādi cenšas cildināt Soviet laiku sasniegumus. Salīdzinoši protams šodienā ir iespējas pavilkt paralēles ar tiem nistajiem anflosaxsiem, kā tos pasniedza Soviet laikos, bet bez viņiem tā Soviet hujna arī nebūtu. Vācietis var riebties, bet tomēr bez viņa iespējams arī jūs tādu nebūtu!

  6. Maija saka:

    Tur bija jābūt Aleksandram Kiršteinam. Kāpēc viņš tur nav ievēlēts?…..Jo gļēvā, lienošā latviešu tauta viņu nenovērtēja. Tad nu jāsamierinās ar tādiem, kurus paši ievēlēja. Tik pat lienošiem, kā paši :(

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *