J. Zīverts. Apsūdzība

Zemessargs ZīvertsVisu noslepkavoto, sakropļoto(gan garīgi, gan fiziski), pazemoto, apzagto, izmisumā novesto, nodoto latviešu vārdā apsūdzu šo Latvijā valdošo mafiozo kliķi, par NODEVĪBU pret savu tautu !

Sarkanie fašisti- šovinisti, drīkst izrēķināties ar latviešu tautu pēc saviem ieskatiem.

Latvijā NAV neviens spēks(likuma aizstāvošas struktūras), kas apturētu šo okupantu šovinistu patvaļu !

Kur ir DP(drošības policija), ģenerālprokuratūra, Satversmes aizsardzības birojs, KUR ???

Kā interesēs viņi strādā ?

Tikai NE latviešu tautas interešu aizstāvībai !

Pat baznīca novērsusies no savas tautas. J. Rubenis un J. Vanags, piemēram, aicina samierināties ar ļaunumu, nelietību, nevis cīnīties pret to ! Šie Dieva “kalpi” aicina sadarboties un pieņemt SĀTANA MORĀLI.

Kur vēl tālāk var iet ?

Dieva vārds tiek nelietīgi izmantots, lai pakļautos ĻAUNUMAM !

Pārietu Sātana kalpībā !!!

Man ir kauns viņu vietā !!!

Cik gan zemu var krist it kā cilvēces “gods” un “sirdsapziņa”Dieva “kalpi”.

TĀPĒC AICINU !

LATVIEŠI !

Tā kā mums nav uz ko cerēt un gaidīt jelkādu palīdzību, aicinu pašiem ķerties pie LIETAS un aizstāvēties pret sarkano fašistu tīkojumiem uz mūsu Tēvzemi un tās Brīvību !

Aicinu uz “barikādēm” un kopīgiem spēkiem nosargāsim MŪSU Tēvzemes brīvību un Neatkarību !

Mūsu valodu, mūsu Dainas, mūsu asinīm slacīto valsti !

Savu godu, galugalā !

Dievs svētī Latviju un latviešu tautu !

Jānis Zīverts. 27.02.12

P.S.

Par demokrātiju šeit nav runa, tā visa ir provokācija ar mērķi iznīcināt Latviju kā valsti !

====================================

LRTT pielikums

Jānis Vanags- jūdasNodevība-cilvēka-izskatā-1Pāvils Brūveris- jūdasJānis Zīverts ir neizpratnē, kā var “baznīckungi” novērsties no Taisnības, Dieva un savas tautas. Izskaidrojums ir gaužam vienkāršs.

Tie, kuri šodien atrodas LELB “augšgalā” nav Dieva kalpi, bet gan KGB apmācīti provokatori.

FOTO NOSAUKUMS: Sātana kalpi

Jānis Vanags, Pāvils Brūveris un Juris Rubenis kalpo Sātanam. Viņu uzdevums ir nīdēt visu Labo un latvisko.

Viņu Garīgā Būtība ir asinskārs plēsonis.

Ja JŪS redzētu šos cilvēkveidīgos viepļus bez “maskas”, tad ieraudzītu atņirgtus asiņainus vilkačiem līdzīgus radījumus. Ar diviem no šiem izdzimteņiem cilvēku veidolā Juri Rubeni un Pāvilu Brūveri man ir bijusi personīga saskarsme. Par trešo “vilkaci” Jāni Vanagu man ir MAPE ar dokumentiem, kur ir pierādījums par 2,9 miljoju LS piesavināšanos.

13Dieva, laicīgās tiesas, tautas un paša sirdsapziņas priekšā saku:“Viņi nav Dieva kalpi, bet gan ar nolādētības zīmi apzīmogoti Sātana pārstāvji, latviešu tautas vislielākie bendes.”

Pienāks diena, kad tauta viņus kā trakus suņus žogmalēs apsitīs… .

FOTO: Gorbunovs un Brūveris pie viena “galda” ! Šie sātaniskie radījumi “svin” latviešu tautas bēres…., bet nekas, pēdējais smiesies par jums DIEVA VĀRDS !

Ja kāds šaubās par Pāvila Brūvera piederību 4. maija kliķes noziedznieku bandai, tad šeit redzamais foto tam ir pierādījums. Šajā saietā tika uzaicināti paši uzticīgākie Latvijas valsts un latviešu tautas bendes, sākot no Godmaņa, Gorbunova un beidzot ar Bērziņu un Brūveri.

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/64519/glamurigas-un-ietekmigas-prominences-pulcejas-dailes-teatri

Latvieti, tas nav grēks nolādēt šo vampīru bandu !

L. Grantiņš 27.02.12

You may also like...

21 komentāri

  1. Skorceni saka:

    Riebjas uz tiem dranķiem skatīties.gan saņems tie savu tiesu….

  2. Kārlis saka:

    Pats Dievs šos neliešus sodīs un bargi sodīs!

  3. Ernis Purnis saka:

    Mēsli visos laikos ir peldējuši pa virsu…kādu laiciņu! Bet nogrimst, zūdot nebūtībā, visi pa virsu kūņojošies atkritumi – cits agrāk, cits vēlāk.
    Ļoti žēl, tomēr fakts: šie čekas atrasto mankurtu un gļēvuļu taustekļi ir kā vēža metastāzes izplatījušies visos valsts cienījamākajos amatos un sabiedrības redzamākajos posteņos. Un sarkano nezvēru – makiavelistu 70 gadu darba “pieredze” ļauj atrast kangarus un okupantu pakaļlaižas, šādus puspatiesību, puskoka lēcējus diezgan biezos slāņos (domāju, ka čekas maisos tos viegli atrast). Pat ceru, ka, tikai būdams apmuļķots un nepietiekoši informēts, arī kinorežisors Z.Vidiņš bija radījis visai nožēlojamu filmeli (demonstrēta Okupācijas muzejā) par diženajiem disidentiem J.Rožkalnu, brāļiem Brūveriem, K.Pupuru J.Vēveri, kurā tāds “nezināms un nepazīstams” Helsinki -86 grupas dibinātājs L.Grantiņš pazibēja apm. sekundi no visas apm. pāri par stundu garās filmas apjoma. Šķiet, G.Astra tomēr tika pieminēts. Filmā tika sīki izcelta visu šo pretošanās kustības varoņu katra mazākā rīcība tādā kā ģimenes draugu skatījumā. Bet, kad pēc filmas demontrācijas garajām un vienveidīgajām pašu varoņu pašslavināšanas runām daži neapzinīgāki pilsoņi pajautāja, kāpēc tādi varoņi radzot šodienas varturu nelietības, neuzsāktās okupācijas seku novēršanas un augošās rusifikācijas apstākļos nav ne redzami, ne dzirdami, tad nekādas sakarīgas atbildes, protams, nebija. Un tā arī līdz šodienai šie lielie un nu jau laikam arī vienīgie valdošās kliķes atzītie disidenti tā arī nav pat papīkstējuši pret turpinošos noziegumu pret Latvijas tautu, valsti un pret latviešu valodu!

  4. diži saka:

    Dižie disidenti jau no paša sākuma zināja kas un kā būs un šo spēlīti turpināja spēlēt,tagad siltas vietas un aizsargāti.Dziesmā dzied;

    Es pats mēslus nēsmu mēzis,
    Bet es pats esmu mēsls ko mēzt.

  5. NIKS FONTS to Lunis saka:

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/266348
    Cik var klausīties bijušā komunista murgos? Kuram nav skaidrs, ka latviešu leģionāri ir upuri?

    Vp Berzins JAU NETEIC, ka PATS piedalīsies 16. marta gājienā un ziedu nolikšanā ar leģionāriem.

    Latvietis parastais – L. Lapsa, K. Jančevska, I. Saatčiane

    Grāmatā atklāti veidi, kā Bēziņš kļuvis par miljonāru, kādēļ kļuva par prezidentu, kādas valsts amatpersonu mahinācijas ar likumu pārkāpšanu Bērziņam izkārtoja dzīvokli Rīgā, Vaļņu ielā, 5000 LVL ikmēneša pensiju, kā Bērziņš ieguva valsts naudu 40 000 LVL apmērā, ieguldot leģendārajā paša atpūtas kompleksā “Kājiņas”.

    Visas materiālās bagātības savāktas, sistemātiski un rupji pārkāpjot LVL likumdošanas aktus, Bērziņam nepārtraukti medijos un sabiedrībai MELOJOT. Domāju, ka Vp A.Bērziņš ir ļoti neparasts latvietis, īsts pašlabuma meklētājs, krāpnieks un melis, nododot jebkādas latviešu tautas patiesās intereses. Grāmatas nosaukums pārāk tendenciozs un nepārdomāts. A.Bērziņš operē ar ļoti augstām psiholoģijas zināšanām tādā veidā, kā to izmantoja Gorbunovs, Lembergs, Šķēle u.c.

    Unibankas privatizācija, lielā pensija, Lodes akciju iegūšana par valsts naudu, vēlāk pārdodot, lielās pensijas iegūšana pateicoties valsts privatizācijas aģentūras apstiprinātam atalgojumam, Bērziņu kā vecu komunistu nomenklatūras darboni (apzogot valsti līdzīgām shēmām, kā īpašumus prihvatizēja Lembergs, Šķēle, Grūtups u.c.) padara par vienu no bagātākajiem LV pilsoņiem. Bērziņš ir cilvēks ar izteiktu dubultu morāli, īsts bijušais komunists, nešaubos, ja situācija mainītos, Bērziņš vilktu gaismā savu kompartijas biedra karti, ko droši vien slēpj zem grīdas “Kājiņās” un lielītos, kā vājinājis LV, kā neatkarīgas valsts, ekonomiku un drošību.

    Ja Krievijas karaspēks ienāktu Latvijā, VP izvilktu savu kompartijas biedra karti un šļupstētu :
    Vp Berzins – “Es , ve, ve, palikšu savā vietā, me, me, jūs palieciet savā vietā , ve, ve, me, me.”.

  6. Andris saka:

    Katoļu galvas (Pujāts un Stankevičs) gan aizstāv Latviešu tautas intereses, esmu par viņiem lepns. Jāsaka arī paldies Katoļu baznīcai, kas uzņēmās aizsargāt Latgales radio, kuru mēģināja pārņem krievi, bet kurā joprojām lepni skan “Latgolu latgalīšim!”

  7. Eduards Lunis saka:

    PALDIES NIK,PAR MAN DOMĀTO INFO!DIEMŽĒL TAS MAN NAV JAUNUMS!
    TIKAI LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCĒ IR IESPĒJAMS VISAS ŠĪS PROBLĒMAS ATRISINĀT-PIEŅEMOT LĒMUMU PAR VARAS NEATBILSTĪBU SATVERSMEI UN LATVIJAS TAUTAS INTERESĒM-AR SEKOJOŠU NEVARDARBĪGU VARAS MAIŅU!
    Latvijas Glābšanas Komisija.

  8. Garāmgājējs saka:

    Jā, kādreiz par katoļiem biju sliktākās domās, bet maldīties ir cilvēcīgi.Tas ir vienkārši ārprāts, ku tik čekisti nav sabāzuši savējos.Ernim Purnim arī taisnība, kāpēc bijušie disidenti neprotestē pret kliedzošajām nelietībām, ko veic pie varas esošie ? Sanāk, ka ordeņus sagrābušies un dzied sev slavas dziesmas.Šāda viņu uzvedība liecina par to, ka viņi ir šīs varas radīti un strādā viņu uzdevumā.Neatceros kur,bet vienā intervijā Rožkalna kungs Grantiņu nodēvēja par diagnozi. Varbūt Rožkalna kungs varētu vairāk par šo “diagnozi” pstāstīt ? Kāpēc viņš šodien klusē, kad Grantiņa kungs sauc pēc palīdzības ? Interesanti būtu dzirdēt Rožkalna kunga spriedumus.

  9. Garāmgājējs-Zīvertam saka:

    Labi pateikts.Pēc referenduma mēs nedrīkstam atslābt.Domāju, ka Lindermanis un valdošā šlaka ir pārreiķinājusies rikojot šo nelikumīgo referendumu. Šis refrendums viņus samīs. Lai Dievs mums palīdz.

  10. dentists saka:

    ļoti precizi vārdi par provokatoru Grantinu. Viņš pie pirmās izdevības aizlaidās un tagad mēģina pārtaisīt vēsturi un izveidot tur vietu arī sev.

  11. Eduards Lunis saka:

    Vēvers par Grantiņu-TUR NAV JURIDISKU PROBLĒMU,TUR IR DIAGNOZE…
    nEVARU ĪSTI SAPRAST,KAS ESI VĒVER,JA TĀ IZSAKIES-VAI ESI NEATTĪSTĪTS,NOŽĒLOJAMS CILVĒCIŅŠ,VAI TIEŠĀM -AĢENTS ,PROVOKĀTORS!
    TO DARBU ,KO DARA GRANTIŅŠ -ATMASKODAMS LATVIJAS NOZIEDZNIEKUS UN ARI’PIESPRIESDAMS VIŅIEM ATBILSTOŠUS SODUS -ATBALSTA VISI LATVIJAS GODĪGIE CILVĒKI! pASKATIES, PAT TĀDA NIECĪBA KĀ ZATLERS-PIETIKA NOSAUKT TIKAI DAŽUS LATVIJAS NOZIEDZNIEKUSUN KĀDU ATBALSTU PANĀCA!
    JUMS LĪDZ GRANTIŅAM-KĀ LĪDZ SAULEI!

  12. raksts saka:

    http://pietiek.com/raksti/latvija,_iespejams,_darbojoties_ap_50_krievu_spiegu

    Latvijā, iespējams, darbojoties ap 50 krievu spiegu
    PIETIEK
    27.02.2012.

    Krievijas-Baltijas pētījumu centra direktora Vladimira Juškina intervijā Igaunijas nacionālajai raidorganizācijai ERR sacītais, ka bijušās PSRS slepenais dienests – Valsts drošības komiteja (VDK) – savulaik savervēja aģentus, lai tie varētu darboties vēl daudzus gadus uz priekšu, neesot tālu no patiesības. Pēc vairāku ar iekšlietu struktūrām saistītu avotu Pietiek atzītā, tā saukto krievu specdienestu jeb „krievu spiegu” darbība Baltijas valstīs esot labi organizēta, turklāt daļa spiegu veiksmīgi iefiltrējušies attiecīgo valstu drošības struktūrās.

    Latvijā, pēc avotu teiktā, iespējams, darbojoties ap 50 krievu specdienesta savervētu darboņu. No tiem dažas personas līdzīgi kā Igaunijas aizturētais krievu spiegs – šīs valsts Drošības policijas virsnieks – esot, iespējams, iefiltrējušās gan Latvijas Drošības policijā (DP), gan Satversmes aizsardzības birojā (SAB).

    Informācija par Latvijā strādājošajiem aptuveni 50 tā sauktajiem „krievu spiegiem” esot Latvijas sabiedroto rīcībā un tā sniegta arī DP un SAB vadībai. Vairāku Latvijas sabiedroto valstu, to skaitā ASV un Vācijas vēstniecību sniegtais atbalsts pēc nesenā Igaunijas „spiega” skandāla un Latvijā notikušā radikālās biedrības Dzimtā valoda iniciētā valodas referenduma varbūt liks sarosīties gan SAB, gan DP.

    Pēc avotu teiktā, neesot izslēgts, ka līdzīgi kā Igaunijā arī Latvijā tuvākajā laikā varētu sekot kāda spiega aizturēšana, ja vien Latvijas drošības dienesti par to būšot gatavi sniegt publisku informāciju.

    Sabiedrotie esot norādījuši uz vismaz vienu aizdomīgu SAB darbinieku, kā arī metuši ēnu uz DP, kas netiekot galā ar, iespējams, krievu specdienestu savervētiem darboņiem.

    Oficiāli ne SAB, ne DP nekādu informāciju par krievu specdienestu darbību Latvijā nav snieguši. Pietiek zināms, ka šis jautājums pēdējo nedēļu notikumu kontekstā aktualizēts arī „augstākajā līmenī” – Valsts prezidenta vadītās Nacionālas drošības padomē.

    Pēc aģentūras LETA ziņotā, Krievijas-Baltijas pētījumu centra direktors Juškins Igaunijas medijos izteicies: „Paies varbūt divas desmitgades, kuru laikā viņi kaut kā izpaudīsies. Tas dienests, kuru sauca VDK, tas ir, Pirmā galvenā pārvalde (ārējā izlūkošana), izvietoja dziļās iekļūšanas aģentūru darbam daudzus gadus uz priekšu. Piemēram, tāds aģents varētu desmit gadus nedarboties, bet tad viņu ieslēdz.”

    Latvijas mediji jau ziņojuši, ka aizvadītajā trešdienā, 22.februārī, Tallinas lidostā aizdomās par valsts nodevību tika aizturēts Igaunijas DP darbinieks un viņa sieva. Valsts galvenais prokurors Normans Aas preses konferencē paziņoja, ka ir aizturēts DP darbinieks Aleksejs Dresens ar sievu, kurus tur aizdomās par slepenas informācijas vākšanu, kura Dresenam kā drošības iestādes darbiniekam bija pieejama. Laulātais pāris tika aizturēts, kad gatavojās lidot uz Maskavu. Pie aizturētajiem atrada lietiskos pierādījumus – datu nesējus, kas apstiprina laulāto nodomu izvest slepeno informāciju no valsts. Dresena sadarbība ar ārvalstīm ilgusi vairākus gadus, to atklāja ilgā operācijā, tagad sāktas procesuālās darbības pret aizdomās turamajiem, informēja DP ģenerāldirektors Raivo Aegs. Dresens Igaunijas drošības iestādē strādāja kopš 1993.gada.

    Pietiek rakstījis, ka Jāņa Reinika vadītās Drošības policija (DP) nespēja ierobežot radikālās biedrības Dzimtā valoda līdera Vladimira Lindermana aktivitātes un jau ilgstoši nespēj atklāt, kas ir šīs radikālās organizācijas ierosinātā referenduma par otru valsts valodu patiesie finansētāji. Tāpēc dienests esot izpelnījies arī vairāku NATO dalībvalstu kritiku. Pēc Pietiek rīcībā esošās informācijas, ārvalstu specdienestu vērtējumā DP līdzšinējā rīcība un darbība saistībā Latvijā sestdien notikušo referendumu, tā iniciatoru Lindermanu un referenduma kampaņas finansētājiem tiekot vērtēta kā DP impotence un katastrofāls vājums.

    Neoficiāli netiek izslēgts, ka DP nespēja atklāt referenduma finansētāju un ierobežot Lindermana un Dzimtās valodas aktivitātes Reinikam varētu pat maksāt DP šefa krēslu. Pēc Pietiek rīcībā esošās informācijas, ārvalstu dienestu rīcībā jau labu laiku esot informācija par referenduma aktivitāšu finansējuma saistību ar Kremlim tuviem avotiem, tāpēc arī DP līdz šim paveiktais tiekot vērtēts ļoti slikti.

    Turklāt Lindermana un patieso referenduma finansētāju lieta neesot vienīgā, kurā DP izrādījusi savu mazspēju. Ēnu pār Reinika atbilstību DP priekšnieka amatam metot arī kāda cita lieta, kas pērnruden nonākusi tiesībsargājošo institūciju dienaskārtībā un kur Reiniks, maigi sakot, esot „pamatīgi izgāzies”.

  13. Miervaldis saka:

    Grantiņ – runā skaidrāk!Par kādām barikādēm ir runa?Runā konkrētāk!

  14. ,,,,,, saka:

    http://www.youtube.com/watch?v=sXbN-GF6uec&feature=related

    Kaut viens , letīņš var tai saimā šādi izteikties???????

  15. Patriots saka:

    Tāpēc arī es neapmeklēju luterāņu baznīcu, kaut gan esmu gan kristīts, gan iesvētīts.
    Šī sērga iesākās, kad čekisti zemiski noslepkavoja arhibīskapu Gailīti, kas savā cinismā līdzinās Herberta Cukura slepkavībai.
    Tad tika ,,iesvētīts” čekists Vanags arhibīskapa godā, lai sagrautu kristīgās vērtības.

  16. zināms saka:

    Sacītājam teikšu,Žirinovskis ir tīrs ebrejs un viņam ir liela aizmugure kas visu izšukā,tā tauta kad vajaga var baurot un teijātera spēlētāji nepārspējami.Krievalodīgie un latviešvalodīgie plēšās kad ir divatā ,trijatā ,bet tik lielā bandā viņi vienmēr ir vienbalsīgi.Rusi to visu saprot jau sen un par viņu pat nepiemin,šobrīd viņu skatījumā var būt tikai prezidents Putins.

  17. Ernis Purnis saka:

    ,,,,,, saka:
    2012. gada 1. marts 12.54

    http://www.youtube.com/watch?v=sXbN-GF6uec&feature=related

    Kaut viens , letīņš var tai saimā šādi izteikties???????
    ————————
    Letiņi nemēdz šādi histēriski ķērkt, kā traka “bāba” nelaižot oponentu pie vārda aiz bailēm izdzirdēt graujošus pretargumentus! Šadu taukainā (žirika) uzvedības dēl par viņu arī smejas visa krievija un citur, kur šis kremlim iztapīgāis āksts ir parādījies.

    Pet šo konkrēto Taukainā pusžīda muldoņu pietiek ar vienu argumentu – nevajag okupēt ne Kaukāzu, ne citas zemes, tad nebūs par to dārgi jāmaksā krievu tautai gadu simtiem, kas godam pienākas par aklu savu varturu atbalstīšanu un neprotestēšanu!

  18. Miervaldis saka:

    “patriot” – es domāju, kad Vanags ir čekas aģents, kurš taisni iebīdīts vaidzīgajā amatā, lai cilvēki aizmirstu pērkonu, jo viņš to vislabāk prot!

  19. Miervaldis saka:

    Kad vienreiz tu patriot sapratīsi, kad kristietība neko labu Latvietim nedos, tādēļ arī čekisti iefiltrēja Vanagu kristīgajā baznīcā, jo tai čekisti visvairak uzticas.Un ne jau dievturu draudzē čekisti kādu iefiltrēs, viņi iefiltrēs savējos starp tiem, kuriem čekisti uzticas.Vanags jau prot tēlot svēto jēriņu, tādēļ arī ir čekistiem izdevīgs!Aceries pērkonu!

  20. Latvietis saka:

    Murgi! Šķiet, ka te vispār nav cilvēcības un kur nu vēl sakarīgu argumentu. Piedod, neēsmu iedziļinājies šajā vērstajā apsūdzībā, bet tu man liecies visai dzīves nepiepildīts un neapmierināts indivīds. Šķiet, ka kāds tev atņēmis zupas karoti, kuru tu pats patiesībā esi pazaudējis. Ja arī šie cilvēki ir kaut ko noziegušies, un, ja arī Dievs būs viņu Tiesnesis, tad tomēr jums vajadzētu piebremzēt ar savu amorālo, emociju sablīvēto izteikumu kaudzi. Citādāk liekas, ka jūs nemaz neesat labāks par jūsu izvirzīto apsūdzību!
    .
    .
    Admins
    Ja neesi iedziļinājies, tad kāpēc komentē ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *