Grūtups par holokaustu(Hazāru- krievžīdu mafijas asinsdarbi pret latviešiem)

Latviet, noskaties video un domā !

Kā jau šajā vietnē daudzkārt rakstīts, tad mums par krievžīdu un vācu okupantu zvērībām nekāda atbildība nav jānes. Tie bija viņi paši, kas sevi un sev līdzīgos iznīcināja. Pēc 1940. gada okupācijas mēs savu valstiskumu zaudējām un tāpēc, viss kas ir veikts pēc tam, nav piemērojams latviešu tautai.

Tie bija nacisti un komunisti, kuri abi ir viena saimnieka, proti, cionisma, “darba instrumenti” ! Neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis, to dokumentāli apstiprināja A. Grūtups. Bet cik nekaunīgi šie pasaules klaidoņi, viltus ebreji- antisemīti, cenšas pierakstīt mums savus ārprāta asinsdarbus. Šie antisemītiskie draņķi pat iedomājās paziņot, ka latvieši esot bijuši: “labāki žīdu šāvēji par vāciešiem” ! Viņu nelietībai nav robežās. To, ko viņi šodien dara ar palestīniešiem… nebūs ilgi jāgaida, kad tas viss nāks pār viņu galvām !

Pareizi A. Grūtups saka, ka mums ir vairāk tiesības pieprasīt no krievžīdiem, nekā viņiem no mums. Šie izdzimteņi ir pieraduši dzīvot uz citu rēķina jau no senās Hazārijas laikiem.

Latviju šodien pilnībā ir pārņēmuši šie sātaniskie radības, kuru pielūgsmes personāžs ir Jahve, kuru Kristus nodēvēja par veco velnu, meli un slepkavu ! Un, vai nav interesanti, ka Latvijas Kristīgā Baznīca nevienā sprediķī to nepiemin. Vēl jo vairāk, viņi kuplā skaitā apmeklē Sinagogu un klanās bandīta Suharenko priekšā ! Tas viss rada neiedomājamu riebumu gan uz Kristīgo Baznīcu un valdošo šķiru. Tieši ar šīs nodevīgas KRISTĪGĀS Baznīcas un valdības palīdzību, šai krievžīdu hazāru bandai, ir dotas milzu iespējas izlaupīt Latvijas valsti un tautu padzīt svešumā !

Krievijas un Izraēlas asinsdarbi pret saviem kaimiņiem norāda uz to, ka viņiem nav vietas dzīvot starp cilvēkiem.

Eiropas Savienības aizkulišu mahinatori visu to ne tikai zina, bet atbalsta šo sātanistu darbību pret latviešu tautu, jo par to tiek maksāts, proti, darba saglabāšana un milzu algas ES ! Bet, kā saka senā gudrība, tie, kuri ar viltu un naudu tikuši pie varas grožiem, savu dzīvi beidz karātavās ! Kāmēr pastāvēs šie divi hazāriskie veidojumi- Krievija un Izraēla, asnis nebeigs līt !

Slava Ukraiņiem un Dievs, svēti Latviju !

01.02.24

You may also like...

2 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Gāzes kameras? Ka nu tādas būtu pastāvējušas un visādas nejēdzības tiek gaztas virsū vāciešiem, bet Grantins pats visādi slavēja Bordanu un izcēla zhidu chukchu par īsto latgalieti kurš arī nozaga 40 miljonus vai latgaliešiem? Latvieši paši ir nožēlojami muļķi, ka visādi dzied līdzi tai tēmai – Holocausts! Nu vācieši turēja tos zhidus nometnes labāk par jebkuru sanatoriju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *