“Pārmaiņām būt”: Tiem, kuri vēlas zināt ar ko ir darīšana

Visiem tiem, kuri vēlas zināt ar ko ir darīšana.

Pirms desmit gadiem, Leonīds Jākobsons, atklāti ar vārdu un uzvārdu, publicēja krievu okupanta atvases saraksti ar kādu kremļa spiegu.
Okupanta atvase joprojām sēž amatā, bet žurnālistam sagraizīja ģīmi, tātad iebiedēja.

Ušakovs un Saeima ir cionistu darba „instrumenti“ !

https://www.diena.lv/raksts/latvija/kriminalzinas/policija-usakova-e-pasta-nopludes-lieta-aiztur-portala-kompromat.lv-zurnalistu-13920947

Tālāk pievienoju saiti par vēlēšanu gaitu 1940.gadā, īpaši vēršoties pie tiem, kuri apgalvo, ka latvieši nav pretojušies okupācijas varai.

[Jelgavas pilsētas pagaidu izpildkomiteja nolēma viņiem „vēlēšanu tiesības nepiešķirt“. Tātad, redzams, ka tikai vienā pašā Jelgavā vēlēšanu tiesības tika atņemtas 1400 cilvēkiem nevis uz likuma vai tiesas lēmuma pamata, bet tikai pamatojoties uz to, ka viņi esot „sociālistiskai iekārtai naidīgi noskaņoti elementi“.

Turklāt, šajā lēmumā parādās viens no veidiem, kā pēc „vēlēšanām“ tika manipulēts ar datiem par balsstiesīgo vēlētāju skaitu.]

http://www.archiv.org.lv/velesanas1940/index.php?id=303

Ņemot vērā iepriekš minēto un biezā slānī esošos citus noziegumus, kā šķiet jums, vai tie sarkanie mērgļi un tagad viņu pēcnācēji ir kaut kur izgaisuši, kas toreiz kopā ar krievžīdu okupantiem viltoja vēlēšanu rezultātus un tālāk visus okupācijas gadus kalpoja okupantu interesēm ?
Vēl 1989. Saldus komunistu barvedis brigman augusts, pavēlēja izpostīt Oskara Kalpaka piemiņas vietu, kas nesen bija sākta atjaunot. Tomēr neskatoties uz visu to, šis okupantu varzas pakalpiņš, netraucēti atrodas „populārākās“ partijas priekšgalā, kuras nosaukumu arī tie nozaguši.

Tāpēc mani nemaz nepārsteidz, ka priekš daudziem tūkstošiem okupācijas laika kolaboracionistu, pārmaiņu pieminēšana uzdzen aukstus sviedrus un katrs tāds pārmaiņu aicinātājs, skaitās īpaši naidīgi noskaņots elements, aģents un provokators.

Tādēļ pat neieteiktu, censties lavīties man tuvāk par trim metriem, līdz nebūs panākta deokupācija, tiesiskums un visa noziedzīgā okupācijas režīma aresta pavēle.

20.09.19





Nodevēju kloāka

Šīs viltus latvietes skatiens vien jau rada biedējošu riebumu !!!

20.09.19

You may also like...

2 komentāru

  1. no malas saka:

    čuguns sagt:
    2019. gada 19. September um 21.04 Uhr
    Ridam Bruneram būtu jābūt LU lektoram.
    Varbūt ir iespēja, ka Grantiņa kungs ar Brunera kungu taisa ikmēneša video sarunu, vai vismaz katrs atsevišķu 5-10 min video par secinājumiem – kas konkrētajā mēnesī notiek Latvijā un kā tas sasaucas ar ģeopolitiskiem notikumiem pasaulē.

    Laba doma, varb. to var realizēt, kā pretmetu 4.maija kliķes meediju melu muldoņai?!

  2. RB saka:

    Beidz psihot, Arvīd, nomierinies, dzīve ir skaista. Labāk ieņem aspirīnu, pāris glāzes pa virsu un paklausies labas arābu dziesmas :)

    https://youtu.be/Dn4kubLjiBg ; https://youtu.be/Jt-l2PKItzU

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *