Kad veselais saprāts noslīd zem jostas vietas

Viduslaiku tumsoņas-Silakaktiņš & Kesenfelds, melnā viskija upuri !

Dievs, pasargi mūs no idiotiem, ar ienaidnieku paši tiksim galā… !

Ienaidnieks nenodara tik daudz ļauna savai tautai kā noderīgie idioti, kuri, pēc būtības, ir tautas nodevēji. To, ko šie jefiņi spēja izmurgot, nav pieskaitāms kādai niecīgai glāzei tumšā viskija, bet jau pēc smagas alkohola dilērijas.

Lasot viņu “secinājumus” par K. Zāles laukuma PROBLĒMU, rodas iespaids, ka viņi nokāpušu tumšo VIDUS-Laiku reliģiskajā fanātismā. Acīm redzama darba nolaidība- haltūra, tiek mistificēta līdz pēdēja tumsoņa prāta līmenim. Tā, noziedzīgi veiktais nekvalitatīvais darbs, tiek attaisnots ar “nefiksētiem apbedījumiem”. Domājams, ka tas viss tiek veikts, lai nomierinātu iedzīvotāju sašutušos prātus prātus par ES līdzekļu izlaupīšanu. Tai vietā, lai katra rakuma pusmetrīgo kārtu noblietētu, kā to dara Vācija,(mans novērojums) tika pāris reizes pārbraukts pāri ar asfalta rulli un lieta skaitījās nokārtota ! Rezultāts nekavējoties “izlīda” uz āru.

Stāstīt tautai, ka miroņi zemi “iesūkuši”, ir tumsonības augstākā pakāpe. Nedomājiet, ka šo divu jefiņu teiktais nebija saskaņots ar “attiecīgām instancēm”, jo cionisms- komunisms, ir cieši saistīts ar sātaniskām darbībām- rituāliem. Tauta tiek muļķota visām iespējamām metodēm. Šeit ir runa par milzu summu piesavināšanos, par sodu ar daudziem gadiem aiz restēm un mantas atsavināšanu. Un, pats galvenais, ka viņi sevi uzskata par šīs “lietas” ekspertiem un iesāka betona flīžu vietā vienkārši uzbērt asfaltu ! Protams, ka tad kļūdu varētu likvidēt pāris stundu laikā un katru nedēļu !

Aiz visa tā stāv Liepājas “mūžīgais” galva- Sesks & Co ! Protams, viņš pilda savu Rīgas kungu pavēles, kuri savukārt atskaitās un saņem pavēles Sinagogā… . Tas viss pieder pie L. Lapsas aprakstītās “Hijēnu bandas” ! Kāmēr šie izdzimumi netiks fiziski pielikti pie sienas nekas nemainīsies.

30.01.24

Gunārs Silakaktiņš: Galvas sāpēs Zāles laukuma dēļ (25)

Ar manu draugu Ivaru, tiekoties viesnīcas “Promenāde” vestibilā pie Maijas Tabakas gleznas “Mērkaķis skulptūru dārzā”, malkojot tumšā viskija glāzi, pārrunājām Liepājas  nedienas Kārļa Zāles laukumā, pēc kurām, mūsuprāt, Kārļa Zāles akmens vaibsti piemineklī ir kļuvuši nedraudzīgāki…

Mums, vidējiem prātiem, sākumā šķita, ka mūsu Gunāra Ansiņa un Ulda Seska izsapņotajai idejai par eiropeisko Kārļu Zāles laukumu pārgājis pāri kāds aizsaules spēks ar magnētiskiem dzelzs zābakiem.  Un pārgājis pāri tieši tai vietai, kura ieklāta ar urbānai videi cienīgu materiālu – betona flīzītēm.

Tajā pašā laikā pilsētā runā, ka sabrukušajā Zāles laukuma posmā esot vēsturiski nefiksēti apbedījumi… Acīmredzot, tam ir astrāli paliekošs efekts uz apkārtējo vidi un mums, cilvēkiem.

Mēs ar Ivaru saprotam, ka ne vienmēr divreiz divi dzīvē ir četri. Un, iespējams, netaisnā veidā mēs gribam pārmest īstajiem darba rūķiem, kas visu vasaru, neatliecot muguru, centās mūsu pilsētu padarīt ērtāku, drošāku un eiropeiskāku. Tomēr mēs ar Ivaru gribētu ieteikt pilsētas  vadībai atsacīties no  betona flīzes, bet ieklāt parasto asfalta segumu “negadījuma” vietā. Jo, iespējams, asfaltbetons var nelaist cauri vesturiskā apbedījuma astrālo starojumu.

Mēs ar Ivaru varam izprast arī Jāņa Vilnīša emocionālo izvirdumu pret galveno būvnieku Gati Zvirbuli. Bet Gatim Zvirbuļa kungam būtu jāsaprot Jānis Vilnītis, kurš arī Liepājas patriots, līdzīgi kā viņš pats.

You may also like...

3 komentāru

  1. sīkais saka:

    Ja vēlas,tad rakstu var uztvert kā vieglu ironiju. Taču atkāpjoties no notikuma vietas nedaudz sānis,par cik tie ir arī pieminēti,tas ir par vietējo mafiozo grūtdienīšiem krievu mafijas kalpībā-sen nekas jauns.
    Vienam pazīstamam liepājniekam pajautāju par Silakaktiņu. Viņš teica,ka nelaimīgs cilvēks savas izvēlētās profesijas dēļ.Bieži esot jāizlaiza. Ja kāds aiz mēles viņu neatvelk,tad pats uz barikādēm neraujas. Tātad globāla problēma lokālā izpildījumā-cīņa par resursiem. Kāds atvilka.

  2. Duņka s trudodņami saka:

    Interesanti, vai Božena Rynska turpmāk lamās par Latviju un latviešiem tāpat kā uz ebrejiem un Izraēlu, kas savulaik viņu patvēra, jo viņas tēvs ir ebrejs? Sevišķi, ja viņa nemācās latviešu valodu.
    Šķiet, ka tagad te lielā skaitā ieradušies Putina spiegu un vieglas dzīves meklētāju bariņš “opozicionāru” aizsegā. Un nav zināms, kā tas viss izdosies.

  3. Anonīms saka:

    Izmirstošā un migrējošā nācija nevar atļauties LGBT ideoloģiju. Tā ir pašnāvība. Atsevišķas personas var piekopt tādu dzīvesveidu, bet tā nav pieļaujama valsts līmenī. Tāpēc ir dīvaini, kāpēc konservatīvās partijas neliek priekšplānā demogrāfiju un nācijas atjaunošanu. AirBaltic aizdod simtiem miljonu, bet tie ir dzelzs gabali, vajag stimulēt dzimstību un ja nebūs latviešu, kam tās lidmašīnas būs vajadzīgas? Tuvo austrumu vai Indijas iedzīvotājiem? Kas tā par antilatvisku politiku! Raivis Dzintars var atļauties paņemt bērnu kopšanas atvaļinājumu gada garumā, viņa ģimene pieaug, ko nevarētu teikt par latviešu nāciju kopumā, bet vai tad viņam tas rūp. Viņš sevi pasniedz kā lielāko nacionāli Latvijā! Vai nav smieklīgi? Strādāt kopā ar čekas līdzskrējējiem, komunistiem un to atvasēm? Imants Parādnieks, kuram bērnu vairāk nekā mana kaimiņa kaķim pēc dzemdībām. Tā vietā, lai domātu kā atjaunot latviešu nāciju un cīnītos par to Saeimā un Ministru kabinetā, viņš būdams Kariņa padomnieks lobē Japāņu cigarešu ražotāja intereses. Latvieši! Kāda Nacionālā apvienība? Kā jums nav kauna akli viņiem ticēt un turpināt atdot savas balsas. Viņi ir latviešu nācijas bendes, nelgas un nejēgas, kuri pārdevuši latviešu intereses par jūda grašiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *