Viss reiz nostājas savās vietās(Kisindžers-kremļa kurmis)

Notikumi Ukrainā paātrinātā veidā vēsturiskos personāžus saliek pa tiem pienākošajiem plauktiem. Tagad, kā redzam, dižais ASV politiķis Kisindžers, ir bijis Kremļa “iemītnieks” ! Tiem, kuri ir politiski orientēti, tas bija saprotams jau no LAIKA GALA. Kisindžers bija hazārs, tātad, cionists līdz kaulu smadzenēm ! PSRS bija hazāržīdu veidojujms. Cionisms, tas ir vistīrākais sātanisms, kas spēj eksistēt tikai un vienīgi no cilvēku ciešanām ! Mēs redzējām šo zvērlopu uzvedību Latvijas okupācijas laikā.

Šodien viņi un viņu pakalpiņi lat- komunisti, ir pilnībā pārņemuši Mūsu Valsti. Kur ir hazāržīdu komunisti, tur iznīcība un asinis, ciešanas un nabadzība. Kas tad ir visi šie krievu skolu aizstāvji, ja ne krievžīdu varza- visīstākie kriminālelementi.

Deģenerāti !

Ko pārstāv tā saucamā Saskaņa(tās šodiens atšķaukas), ZZS, Vienotība(jaunā vai vecā, visi vienādi sūdi). Visas Eiropas valstu valdības ir piesārņotas ar tādiem kisindžeriem, it sevišķi jau Latvija un Ukraina ! Kāmēr ukraiņu tauta karo un salst, tikmēr zeļenska & jermaka krievžīdu banda zog uz velna paraušanu !

Pareizi Izraēlas semīt- jūdi saka: cionisma beigas- miers virs zemes ! Visu nelaimju centrs ir krievžīdiskā Izraēla, kura tāpat kā KF, ir nelikumīgi veidojumi. Tad, kad tiks demontēti šie veidojumi, tad arī iestāsies ilgi gaidītais miers virs zemes. No Latvijas šie naida cēlēji, okupanti un viņu pēcteči, ir 100%tīgi jāpadzen, bet viņu marionetes, vietējie komunisti, jātiesā ar ASM !

06.12.23

Lindermanis, Ždanoka, Cilēvičs,Pliners, Reiniks, Rosija,Rusland, Izrael

You may also like...

8 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Kur jūs tos dzīs iet, ja tie darīs tās pašas nelietības jebkurā zemē!? Lat komunisti!? Jāņem vērā vēsturiskā patiesība, ka visas valsts nodošana Soviet Union bij regulēta no iekšienes =Ulmanisms. Tās īpatnības var ļoti labi redzēt paskatoties uz tām rietumu lahtviesu nacionālo organizāciju vadības sejām. Ja nu ir pieņemts, tad cilvēks skatās visu pirms uz degunu un skatās acīs, kad runā. Tāds Gedroics skatās visu pirms uz pigala virzienu, kā jau tas ir tiem mauku mājas izdzimteņiem. Lat komunisti un Ulmanisms!? Vai nu dzīvojot Soviet laikos bij iespējas nebūt komunistu partijā, ja bij izglītots cilvēks? Ulmanisma ideoloģija visi labumi grozījās tiem, kas tā pat atzina Ulmani par visu pareizo vadoni. Ne visiem tāds Ulmanis ar saviem žīdiem bij pieņemams un tādus arī visādi no nicināja. Nu tas pats Alberts Kauls varēja nebūt komunists, ja viņš vadīja kolhozu? Ļoti labi paši jūs zināt tā laika īpatnības, bet tomer tie partijas biedri ir pārvērtusies par Nacionāliem patriotiem, demokrātiem, cīnītājiem par visādām tiesībām. Tas runas par Soviet imperijas sagrusanu skan nožēlojami, ja tas pats mēsls, kas no sevis tēloja apzinīgi izpildīgo komunistu ir šodien Nacionālās idejas aizstāvis. Cik tai Soviet armijā dienēja īsti nezinu, bet vien runādami par tiem laikiem kuros nebija manis ar Kgbeshniku vish izsplava, ka vienā mazā Latvija dienēja vien 15 000 Kgbeshniku, tad nu mātei ovācijas, tik daudz? Vēl ir citas struktūras un tur pat vish piebilda, ka neaizmirsīsim – Latvija ir Baltijas centrs. Es vien piefiksēju, ka paskatoties no kosmosa mēs esam pats centrs =88.

  2. Mazliet cits, reālistisks skatījums uz tagad notiekošo! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=iZ4X6gbSdVM

  3. no malas saka:

    https://tautastribunals.eu/?p=61758

    Šī Tribunāla tēma vienmēr bijusi svarīga, bet Ukrainas kara smagās, pat traģiskās situācijas dēļ ir mums vēl aktuālāka un pilsoniskās apziņas pamošanās un tautas spiedienā uz nodevīgo valdību vēl svarīgāka!

  4. Arī no malas saka:

    no malas 2023. gada 7. decembra 19.21
    https://tautastribunals.eu/?p=61758

    Šī Tribunāla tēma vienmēr bijusi svarīga, bet Ukrainas kara smagās, pat traģiskās situācijas dēļ ir mums vēl aktuālāka un pilsoniskās apziņas pamošanās un tautas spiedienā uz nodevīgo valdību vēl svarīgāka!

  5. Ķēniņš saka:

    Nav saprotama ģenēze! Kungs Grantiņš varbūt var paskaidrot? Neatsaucoties uz iepriekš skaidroto… Ja visi Īzaka vai Ābrama bērni ir žīdi. Semītu tauta,viena un nedalāma. Ar trim reliģijām jūdeoismu,islāmu,kristietību. Pretēji latviešu tautai. Baltu tautai. Leišu un latviešu. Tad kā var būt labie žīdi un sliktie žīdi krievu,poļu vai hazāržīdi.
    Saprotot ka esmu pastulbs,tāpēc jautāju pārgudrajam latvietim Grantiņam. Treju zvaigzņu kavalierim ordeņu,to Zvaigžņu,ko pats esi apstiprinājis LRTT lapā. Parakstot dokumentus. Par piemēru …”uz kādiem pamatiem darbojas Bunkas juridiskā organizācija,apvienība”.
    Varbūt tur kādi nelieši,hakeri uzlauzuši lapu,un pasludinājuši visu cienījamo un bījības pelnīto kungu Grantiņu par Ordeņu nesēju? Neatkarīgajā Latvijā,kur okupācija krievu ir izbeigusies? It kā… .
    Ar lielu bijību,pazemību un ceību lielu jo lelu uz sapratni,pat ar žīdu tautu,to pareizo,ne krievžīdu. Bet žīdu.
    .
    .
    .
    Admins
    Tu esi ĶĒNIŅŠ, citi tev līdzīgie sevi dēvē par Napolionu… Tātad, pats esi pasacījis, kas esi, bet pastulbs tu neesi, jo esi nožēlojams provokators, kuru Bunka pārbaidījis tā, ka vēdera saturs nekontrolēti dodas uz izeju. Jau rakstīju, ka tu nevari pat teikumu uzrakstīt, lai netiktu atklāts kas esi.Vai pats maz saprati, ko jautāji ?

  6. Ķēniņš saka:

    Kaut kā neiet kopā? Vēlreiz atvainojos pazemīgi. Jau iepriekš apzinoties,ka esmu padumjš,dizciltīgo kungu lietās. Var jau Kungs man neatbildēt,es neapvainošos…
    Ķēniņš.

  7. ... saka:

    Izrakos pa netu,bet vairs nevaru atrast, kur bija visu 13 judu- semitu dzimtu KOLENO nosaukumi. Varbut ,kads var visus nosaukt?
    Semiti ir visi , ari arabi – persi ir viens no KOLENO, itali,spani,brazili ir semiti ,gruzini ,armeni ,azerbaidzani, moldovanji un Indijas tabors
    ari ir semiti… Tikai VINI, ari sava starpaa ir naidgi.
    Leviti un Khazari ir sevi iecelushi par Ipasniekiem un paveelniekiem.
    Citas dzimtas ir stradiigaki un vairak cilveciski.

  8. Grāfs saka:

    Grantiņ,nopotētais idiot,tev vēl līdz šim brīdim nekas nav skaidrs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *