Reemigranti sūdzas !!! (U. Seska sātanžīdiskā hazāru komunistu banda- genocīda veicēji !)

Tiek darīts viss, lai latvieši neatgrieztos Dzimtenē ! Sesku, šo sdātanisko izdzimumu, krievžīdu cionisti turēs pie varas tik ilgi, cik vien tas iespējams. Viņa nobīdīšana ir nāve Latvijas izlaupītājiem !

Izdzimteņu purni !

Tas, kas notiek Liepājā(ne tikai Liepājā, bet visā Latvijā), ir visīstākais genocīds pret latviešu etnosu.

U. Seska vadībā Atmodas sākuma periodā Liepājā masveidā tika likvidēti- izdemolēti un izpārdoti neskaitāmi uzņēmumi. Tika izdemolēti un likvidēti bērnu dārzi ! To visu veica komunisti, čekisti ! Komunisms, kā rakstīts uz plakāta, bija žīd-hazārisko cionistu “darba instruments” ! Ja iestājies komunistiskajā partijā, tātad, atbalstīji visas zvērības, ko veica krievžīdu okupanti pret latviešu tautu !

Tas pretīgākais, ka šie sātaniskie izdzimumi sevi liek uzskatīt par semītiskajiem ebrejiem !

Tas vien jau ir sodāms ar nāvi, jo zog citas tautas identitāti !

Šie izdzimumi ir nositami bez tiesas sprieduma, tāpat kā nacisti(agrāk vai vēlāk, bet tas notiks) !

Tieši šī krievžīdu sātanistu banda un viņu ideoloģiskie sabiedrotie- komunisti, veica ārprāta noziegumu pret latviešu etnosu ! U. Sesks ir viens no galvenajiem šo izdzimteņu ķēdes posmiem. Komunists, kurš arī cēlies no komunistu ģimenes. PēcAtmodas posmā strādāja kopā ar krievžīdu reketieriem. Pēc viņa norādījuma tika noslepkavots žurnālists Matīss. Kad tika visi melnie darbi veikti, tika novākts arī bandīts Dubrovenko. Piedalījies bandīta A. Kozlova bērēs !

Šodienas Liepāja izskatās vairāk pēc sūdu bedres, nekā pēc pilsētas. Ja pilsētā kāds stūrītis tiek sakopts, tad tas tiek darīts par ES līdzekļiem ! Metalurga iznīcinātāji- hazāržīdu banda, tiek taisīta par “Latvijas goda cilvēkiem” ! Tas ir ārprāts, ka 30 gadus pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas, nav uzcelta neviena dzīvojamā māja ! Totāls bērnu dārzu trūkums !

Ja visa šī hazāržīdiskā antisemītiskā cionistu bandakomunisti un okupanti, nav tiesāti un nošauti, parāda to, ka aiz visa tā stāv ES kuluāros darbojošies cionistu barveži, jo Latviju tur pārstāv vieni vienīgi okupanti un komunistu ielikteņi !

Visa Liepājas pilsētas DOME ir viena vienīga parazītu banda, kurai vieta ir aiz restēm, jo visus šos garos gadus slaukusi tautu !

Paskaties video uz šiem preteklīgajiem parazītu purniem… !

https://www.liepajniekiem.lv/tv-kurzeme/sizeti/tv-reemigranti-sudzas-par-dzivoklu-trukumu-liepaja/

TV: Reemigranti sūdzas par dzīvokļu trūkumu Liepājā

Lai pārrunātu reemigrantu vajadzības un pašvaldības iespējas tās nodrošināt, šonedēļ Liepājā norisinājās no ārvalstīm atbraukušo ģimeņu tikšanās ar domes pārstāvjiem.

Vizuālais noziedznieku pārskats:

Kropļu, cilvēces deģenerātu izlase !

03.12.23

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Iz kapu stāstiņiem, ka strādādams dažādās Jūrmalas tirdzniecības punktos kāda veca sieviņa neliek apziņā miera, kur es tevi esmu redzējis, kas tu esi, ka visu laiku kairina smadzenēs, kad parādies acu priekšā? Visos veikalos ienakdama sieviņa redz sev apkārt vienus okupantus, ka nespēj noturēties un visādi tik par okupāciju un okupāciju! Tad nu pēc Anglijas apmeklējuma kādu dienu sataisijos braukt līdz tēva kapam, ja kas, tad par tautības uzdosanos ir tiem nozelojamiem nacionālistiem ja iebāž, ka tas tēvs nav nekāds latvietis, bet Kursis. Ta nu pāri tēva kapam ir nogazusies priede un par brīnumu tā nav uzgazusies uz kapa akmens, bet priedes galā sēd tā vecā sieviņa pie sava vīra kapa uz kapakmens rakstīts ghotiskiem burtiem viņas vīra vārds. Ha, tad nu sastapušies kapu valstībā pēkšņi atceras visa, kas esmu es un viņa. Viņa izbijusi kaimiņiene kuras ģimene dzīvoja iepretī māja un savdabīgi, ka viņas mazbērnus pasaulē ir laidusi okupante. Tad nu vien es nospļāvos ar domu par tiem rietumos dzīvojošajiem latviešiem, bet viņas mazbērni atbraukuši no Anglijas ciemos mazliet pārdzīvojusi un nosplavusies, ka Latvijā dzīvot tie nespējot! Anglijā mazbērni strādā tādus pašus sūda mezeja darbus, kā to dara lielākā daļa Latvijā, bet savdabīgi ir dzirdēt no tiem atbraukusajiem, kad tie mēdz runāt glaunas patriotisma runas. Kāpēc man viņiem te būtu jābūvē mājas un bērnu dārzi, ja viņi paši dzīvo pa visu pasauli vazadamies meklējot darbus!? Nekādi tam latvietim nevar pie lekt, ka paši neko pretī nelikdami tiem izdzimteņiem jūs nekā arī ne izcīnīs iet! Ja jūs paši esat noskatījušies uz to, kā sit nost līdz cilvēku un vēl attaisnojusi slepkavas, ko jūs gribat? Kādas jums mājas var būt, ja tā Saimnieka gaisma šeit nespīd? Ja Saimniekam galvā ir viens totāls bardaks un dzīvo uz parādiem, lai tiktu no tiem ārā vish gatavs savus bērnus atdot ķirurgiem uz orgānu izgraizisanu. Kad paši tās slotas jūs un sūdu lāpstas ņemsiet rokas savā zemē, tad arī tās mājas jums būs. Vārdam māja ir pretēja nozīme – Jama, kas ir angliskais Jam – Majesty. Ko tas nozīmē!? Ka paši gribat dzīvot bez atbildīgi un uzticēt savas mājas atslēgas bankām! Atstāt mātes un tevus bez pieskata aizbraugdami peļņas dēļ, ka pienākas tiem vecykiem tīrīt sudinus, bet lahtviesi ir par lepnu un atļaujas dirst virsū paši saviem senčiem. Cik nu ir tā pieredze, kad paši tuvākie ļaudis kuriem ir darīts tikai un vienīgi labais tie atsaka pajumtes tad, kad tās prasa vienreiz dzīvē! Tā pa debila jaunatne kura mauro par visādām tiesībām pieprasa no vecākās paaudzes cieņas izrādīšanu, ka paši ir visu biežāk ārlaulības izdzimteņi. Nu i tos repatriantus! Slikstiet nost ar visu Angliju nodevēji!

  2. Mostieties, kas vēl nav gļēvi padevušies! saka:

    Nodevēju varza valdībā, Saeimā ir 30,gadu garumā latviskumu visos veidos nīdejusi! Un lielie latviešu labdari – “nacionāļi”no NA ir cītīgi palīdzējuši iznīcināt visu nacionalo, vienlaikus viltīgi bļaujot latviskus lozungus un rīkojot latviskuma imitāciju publiskos pasākumos, bet neko nedarot reālai latviešu reemigrācijai, neko nedarot latviesu etnosa traģiskās demogrāfijas labā. Un galvenais – neprotestējot, ka bez likumiskā referenduma okupanti saņem pilsonību un iefiltrējas latviešu valsts un pašvaldības vadītāju amatos, ievelkot arī kangaru atvases un ilgtermiņā pilnībā pārmācot jebkādus nacionāla gara pat asnus!

    Presē – 4.maija kļiķes un levita aicin. absurdums 2022. gada 14. jūlija 2.15
    Tā tauta Delfos: 2:11, 14. jūlijs 2022
    1User Avatar E.P.E.B Jr. 14.07.2022 02:03:5 Viss jau būtu labi, doma pati par sevi pareiza par armijas rezervistierm,jo kas sevi sargā, to Dievs sargā! Un somu tauta to spīdoši pierādīja! Bet ne jau šādā 4.maija kolaborantu sistēmā, kur armijā katrs otrais ir no psrs okupantiem nācis, kremļa stilā audzis un kremļa meļu informācija tam ir vienīgā un galvenā! Kāds labums no tādiem “dzimtenes aizstāvjiem”??! Otrādi, neviens un nekur nevarēs nekam un nevienam uzticēties grūtā, izšķirošā brīdī un tikai valsts nodevēji var dot pilsonību svešo masai bez pamattautas piekrišanas – bez likumīgā referendiuma, kurā piedalās tikai īstie pilsoņi un to pēcteči līdz1941.17.jūnijam esoši, nevis 4.maija kliķes jaunceptie psrs pilsoņisi! Par to jau daudzkārt rakstījuši patrioti dažādās vietnēs, bet valdībā nodevēji un partiju vadoņi izliekas nesaprotot šo absurdu un prakstiski 100% nodevību!
    Skumji, ka tas aktuāli arī šodien! 2023. gada 13. jūlija 1.25
    Maija 2023. gada 12. jūlija 6.46
    Vēl vajag krietni pameklēt kādu partiju, kur vienkopus novākušās tik daudz Sarkanās dēles un patoloģiski slimi morālie kropļi, kā Latvija Pēdējā vietā. Vien atliek apbrīnot, tos latviešu izcelsmes pamuļķus, kuri par viņiem gāja balsot. Tas ir tāpat, kā atdot savu balsi par Latvijas izlaupīšanu, un pievienošanu Kremlim.
    =================
    Jums 100% taisnība, bet atkritumi bija un būs katrā tautā, tikai krievu primāti-salašnu režīms un garie okupācijas gadi darījuši savu un šo smerdeļu-kangaru bars savairojies, jo nav VĒL PAGAIDĀM sodīti! Visi labākie, drosmīgākie krita kaujās, tika čekas sadistu izķerti visu krievu barbru okupācijas 50.gadu garumā, jo šo nezināmo varoņu, Latvijas patriotu saraksts būtu garš, ja tos izdotos no čekistu arhīviem krievijā iegūt. Praktiski, mēs publiski zinām tikai par diviem kremļa bandas masveida genocīda noziegumiem – izvešanām, bet ikdienas patriotu izķeršana, to aresti un to pazušana bez vēsts latviešu tautai palikuši nezināmi! Būtu godalieta šos faktus piefiksēt no tiem, kas vēl dzīvi un kas atceras, kas piemin šos mūsu drosmīgos tautiešus – krievu okupantu upurus! Un šo nogalēto varoņu iznīcinātās dzīves vaininieki tepat daudzi vēl parazitē Latvijā un netraucēti bauda mierīgas un pārtikušas vecumdienas, joprojām uz mūsu tautas, viņu upuru rēkina!

  3. Šmoņka saka:

    2000. gadā strādāju kopā ar latvieti no Liepājas. Viņš stāstīja, ka toreiz liepājnieces naudas trūkuma dēļ iedevušas pūtēju par 0,20 latiem – par maizes kukuļa cenu.

  4. Odze. saka:

    Smonjkai.
    Uz Juus es tevi nesaukshu… vari necereet.
    Ja IZLIEC savus divniekus un cits nekas ,,,biezaaks,, neseko,tad jauki,ka esi pats sevi ,taa sakot, glauni piefiksejis.
    Jo VISI, kas likushi ciest nevainiigajiem – GAVAHA delj, ir redzami,kaa uz atklaata tirgus laukuma!
    Visi ,kas abinieki,avinieki, skibu liiniju taisiitaaji.
    Visi,kas divu skanu klakskinaataaji, uzsvilpeeji un klepotaji.
    Visi,kas jaunu lietu bojaataaji un skraapeetaaji.
    Visi,kas darbu dara,lai tas nebutu uzticams un ILGTERMINA NESTU ZAUDEJUMUS.
    Visi,kas neciesh dziivniekus un radiibu.
    Visi,kas ieniist maakslu un skaistus ,dveeseliskus ,talantiigus CILVEKUS.

    LAUNS ,MELIIGAIS PUVEKLI – ESI TU ! NAV TAA BIJIS ! PUUTEJRAGAINAIS !
    Tev raadaas,ka PIEDIRSI TE ,AIZGAAJI UN NEVIENS NEREDZ !?
    R E D Z.

  5. Šmoņka ar penicilīnu saka:

    Odzei – kā šie krievi saka: а мне до жопы на твоё мнение.

    Rīgā tajos gados ne visiem iedeva 5 eiro par minetu. Vismaz 0,50, bet vairāk nekā liepājnieсiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *