Pārmaiņas. Nāvi okupantiem !

Viltīgie un nežēlīgie rašisti, kas no skata ir visai draudīgs daudzmiljonu pūlis, bet patiesībā ļoti bailīgi.

Erzju (Ěrzäń) tauta vēlas pārmaiņas.

Brīvību Ingrijai !!! Brīvību Erzju (Ěrzäń) tautai !!! Nāvi okupantiem !!!

LRTT viedoklis

No Latvijas ir jāpazūd pilnīgi visiem krievžīdu atkritumiem. Viņi, ar savu pretīgo žļekstoņu(valodas parodija), ir kā stafilokoki veselā miesā. Bet viņu ideoloģiskie līdzskrējēji fiziski iznīdējami, jo viņi ir pirmatnējais ļaunums, kas nes tikai un vienīgi iznīcību ! Par šiem atkritumiem tiek gatavots nākošais raksts.

Stafilokoki- cilvēces atkritumi ! Kāpēc šie izdzimumi vēl atrodas Latvijā ?

20.09.24

Šis krievnacistu sūds taču mani gibēja dabūt aiz restēm !

V. Agešins

You may also like...

5 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Slepkavu un utaino pārkrievotāju orda.
    https://youtu.be/r_H2uYLeaC4

  2. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/live/ZMh4PNY_M-Y

    Klausoties šo humora pilno sarunu, nāk prātā mūsu tautas senais teiciens pat par vishumānāko iebrucēju – labs okupants ir miris okupants!

  3. Anonīms saka:

    Nūja!Ka nu tam vecim,kas norāda uz krieviem, lai tie nelien ar savām runām par brālīgumu ir tas pats jānorāda atieciba pret lietuviešiem kuri apzog latviešus ne sliktāk par krieviem bažas virsa ar stāstiņiem pr seno laiku asins brālību kuras arī nemaz nav bijis. Tas pats ar jānorāda tai debilhajai latvietibai kura visādi cenšas zagļus lietuviešus saukt par brāļiem, kam tie pretekli ir brāļi?Mēsli nožēlojami tie ir bijuši cauri gadu simteņiem un tādi ir arī sodien no krievu izdzimteniem īpaši tie nav labāki, bet vēl pārspēj savās gara kroplības. Nolādēts ir lietuviets uz Kuršu zemes mūžu mūžos!

  4. tam Nūja, Armands utt. draņķim saka:

    Vai stulba, akla naida pārņemte esi Nūja, labākajā gadījumā, bet varbūt esi preteklis provokators, kas maskējies par kursi, kurina naidu letiņu un leišu starpā! Apzināti, cītīgi un truli vispārinot visus Lietuvas krievžīdus un žīdus, kuru “maxsimas” Latvijā darbojas saucot par visu leišu tautu??! Un nemaz tev draņķim neliekas dīvaini, ka visās šo “maximās” strādā 95% okupanti un tikai “vitrīnai” personas ar latviešu vārdiem publiskajā sektorā?! Bet virtuvēs, kulinārijās, visos iekšdarbos vieni okupanti ar retajiem izņēmumiem! Kas tu esi par stulbeni to neredzot, jeb godīgi pasaki, ka esi komunistu izperēts kangars, bijušais darbonis, kas savējo apdalīts, nu smird un smird pret visiem, izņemt savus padlatvijas maizes devējus, jeb aiz senām kremļa iedzītām bailēm patiesību noklusē? Kā arī nebūtu, tava nodevīgā melu muldoņa pret visu mūsu kaimiņu un brāļu tautu ir pretīga, nicināma un arī sodāma, jo to dari šajā mūsu mūžseno naidnieku – kremļa agresijas, nelietīgā kara laikā pret
    Ukrainu un nemitīgi draudot mums – Baltijai un tāpēc esi dubultdraņķis un dubultsodāms!

  5. Interesanti, ko raškā saka beidzot daži pamodušies saka:

    https://www.youtube.com/live/fj7PV8uLPlM

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *