Pārmaiņas. Sātanistu diktatūra Latvijā

1917.gada 20.decembris ir sātanisma dzimšanas diena, kuras dibinātājs ir tā laika sociāldemokrātu līderis Felikss Dzeržinskis.

Sātanistu diktatūra Latvijā !

LRTT papildinājums

Šo pretīgo sistēmu, kuru Kalnozols minēja, viņš baidījās nosaukt vārdā !!! Tas ir hazārŽīdu radītais cionisms, kurš mājas vietu atradis sinagogā pie Suharenko ! Zinu, ka viņš pats arī ir no tiem, kurš taisnīgos “taisa par pajoliņiem” ! Komunisti ir žīd- cionistu darba instruments ! Tā vien gribas sacīt uz šo gudrinieku: ja gribēji ko sacīt, tad saki visu līdz galam, jo savādāk jau tikai tāda stulba izrādīšanās vien sanāk ! Un, izrādīties šis tips māk pietiekoši labi un nu jau arī ilgi !

Protams, ka cilvēkiem šodien ir tik pat lielas bailes uzstāties pret valdošajiem, jo nekas nav mainījies no Padomju laikiem,- pat iespējams, ka palicis vēl sliktāk, kas attiecas uz cilvēku- latviešu patriotu slepkavošanu. Mežvieta slepkavu kantoris strādā ar pilnu jaudu. VDD ir cionistu radītās MOSSAD filiāle Latvijā ! Mežviets un jebkurš, kurš strādā šajā slepkavu karteli, ir nositams bez tiesas sprieduma. Pietiek ar pierādījumu, ka tā kabatā atrasta VDD darbinieka apliecība. Tas ir tāpat kā pēc kara, ja vācietim tika atrasts padusē tetovējums: SS- rīkle pušu un miers virs zemes. Cionisti un viņu līdzskrējēji ir daudz bīstamāki cilvēcei kā šie “nabaga” nacisti ! Kas attiecas uz deputātiem: visi viņi ir cionistu marionetes un ne tikai tautas, bet visas cilvēces nodevēji. Visi kā viens reiz tiks iestilpēti… , arī viņu tuvinieki, kuri plūkuši viņu darba augļus !

Lūk, ar t;ādām metodem darbojas žīd- cionistu banda. Šī žīdene savu solījumu izpildīja. Vilora Eihmaņa ģimene tika izjaukta, ar bērniem sanaidots un iedzīts finansiālā krīzē. Sievai tika piedraudēts, ja nešķirsies, zaudēsi darbu un bērni skolā tiks izsmieti…. Protams, katra īsta sieviete- māte, savus bērnus sargās. Redzamā cioniste ir Santa Ezergaile ! Līdzīga metode tika pielietota arī pret Kalnozolu.

Šodienas situāciju Latvijā varēs izmainīt tika ukraiņu uzvara pār šiem pašiem žīd- cionistiem. Aiz visa tā stāv cionisms un sātaniskā antisemītiskā Izraēla !

Slava Ukrainai un, Dievs, svēti Latviju !

Atbrīvo, Dievs, mūs no šīs viltus antisemītiskās sātanžīdu cionistu bandas !

Lai velns parauj jebkuru komunistu un viņa pēcteci !

09.12.23

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Iz tēmas par latviešiem svešumā noskatījos par tiem, kas Sibīrijā, bet par tiem, kas tur ir aizbraukuši no 19.gadsimta. That touches soul brothers and sisters! Nu i paši varat atrast tais you tube filmiņas un kādam latvietim ar vaciskam iezīmēm uzdodot jautājumus vīrs atbild – Nē es tā nevaru, ka mani kāds diktēs! ES ESMU SAIMNIEKS! Tā nu lūk, ka gnīdam īpaši nepatīk saimnieka būtība un vienmēr tie gribēs veselīgiem vīriem līst augumā. Gribēs tos pakļaut un likt strādāt gnidu labā,bet saimes vīrs nespēj un nespēs strādāt izdzimteņiem par labu, kā tas bij no 90tajiem, kad tie līda iekš ikvienas saimnieciskās darbības ar savu Krišu. Šodiena tā pati Kriša ir tā pati nacionālā policija, bet likuma vārdā darbojas sistēma, kas latviešiem atņem bērnus, īpašumus, sagrauj uzņēmēju dzīves ar dažādu sodiem. Tomēr stāstos no Sibīrijas par Staļina laikiem, ja atļāvies lieka vārda pateikt vai sēt sēklu bez norādījuma, tad aizveda uz neatgriešanos. Lūk tā vien īsumā, bet tomēr arī šodiena viss ir tā pat, kad cilvēkiem vajag par to taisno lietu iet cirsties, tad viss apsīkst un vienkārši dzer šņabi. Lej savai dvēselei virsū cerot, ka šņabis aizskalos prom tos sūdus, bet nekādi! Tie sūdi rūgst un kaut kur jau tā dvēsele neiztur. Ja vien runādams ar kgbeshniku par tā laika sūdiem viņam tās lietas kairinaja visu dzīvi, bet runādams par tām jaunajai paaudzei īpaši nepatīk. Vecīt klusāk, ka nerunā tik skaļi! Tomēr vecītis spļauj ārā, kāda sūda pēc man būtu jārunā klusāk, ja es dzīvoju savā Tēvu zemē? Vecītim iekšās ir dvēseles kliedziens, bet jaunie nototevetie grib visādi apklusināt. Vācieši pēc kara? Protams daudzus kuriem pienācās redzēt to reālo bildi par koncentrācijas nometnēm, ka tās žīdiem bij izveidotas par sanatorijam pēc kara laikā tādus vāciešus vajadzēja nošaut. Vien tikai, ja bij apsargs pie vārtiem, tad vainīgs! Paši amerikāņi izliek savus noziegumus pret vāciešiem savās literatūras vai kino filmās. Visi lielākie sūdi ir taisīti kopīgi anglosaxsu komunistu savienība! Komunisms ir viena no augstākajām masonisma pakāpēm un jāpiemin, ka lahtviesi revolūcijas laikā ieņēma augstu vietu tais sistēmas koridoros. Šodiena šīs īpatnējās sistēmas izdzimteņi ir visos orgānos un sēd par novērotājiem, kā parazīti zernu traktā. Ja paklausās indiāņu stāstus, kā izrīkojas pret viņu senčiem, tad komunistu darbs ir tikai viņu turpinājums. Komunisma iedīgļi? Tur pat vien no Eiropas rūpniecības centriem, kur rūpniecība tur universitātes. Kur universitātes tur melnā maģija un tumšie kulti! Kas tad ir tie revolucionerie vadoni? Muižnieku izdzimteņi! Tā nu teikt, ka zhidi ir izpildītāji, bet pasūtītāji ir nogājuši maliņā un skatās uz visiem notikumiem caur kino bildēm.

  2. fakts saka:

    Taču dabai ir stingri likumi, kurus nedrīkst pārkāpt.Viens no Valda Kalnozola ģimenes ārdītājiem un VDD zināmiem cilvēkiem Heino Jankovskis pēkšņi nomira drausmīgā nāvē. Tas pats sagaida pārējos Valda Kalnozola ģimenes un citu cilvēku ģimenes ārdītājus: nāve un elle. Lai Aivars Borovkovs atceras, kā viņa paša bērns dažu minūšu laikā auto avārijā caurdurts mira uz paša rokām. Lūk, tā Dievs soda šos lielos neliešus. Un vēl sodīs, kamēr visi šie pa virsu peldošie sūdi nogrims, tajā skaitā arī nolādētie sprāgoņas Aivars Borovkovs, Andris Guļāns, Aldis Plaudis, Guntis Indriksons, Normunds Mežviets.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *