Un neviens nesauc PILNĪGĀ- tiešā vārdā vainīgos

“Un pēdējā laikā viņam taps dota liela vara… !”

“Kāmēr nebūs nokauts vajadzīgais skaits TAISNO, nekas nemainīsies !”

Tie ir citāti no Bībeles un tāpēc vēl jo vairāk rada apmulsumu ! Ja ir Dievs, tad kāpēc Viņš visu nelietību pieļauj ? Droši vien, ja būtu Dievs kā kāda sevis apzinoša būtne, tad tas netiktu pieļauts… . Tāpēc jau kuro reizi atkārtoju, ka Dievs nav MĪLESTĪBA, kā to kladzina Sātana valgos iepinušies kristieši, bet gan nepielūdzams KOSMISKAIS LIKUMS, kuram ar mīlestību un tukšu vāvuļošanu nav nekāda sakara. Pasaulē darbojas CĒLOŅU UN SEKU LIKUMS ! Ko sēsi, to arī pļausi.

Visiem taču ir skaidri redzams, kuri ir tie, kas visu nosaka, bet neviens politologs, kurš par saviem pakalpojumiem saņem naudu, neuzdrošinās pateikt Patiesību, jo tad nekavējoties zaudēs darbu un, pat iespējams, ka tiks aiz restēm ! Tas attiecas arī uz J. Švecu. Saprotams, ja viņš pateiks, ka aiz visa tā stāv Izraēla, tad nākošo dienu var arī nesagaidīt. Viņš jau mēnešiem ilgi sauc vainīgos vārdā, kas attiecas uz Ukrainas politisko eliti, bet nekas nemainās. Nemainās tāpēc, ka Ukrainas politisko eliti vada cionisti, ar Izraēlu priekšgalā. Zeļenska banda, ar Jermaku priekšgalā, zog uz velna paraušanu un neviens viņus nevar atstādināt.

Mēs taču esam lasījuši neskaitāmus gadījumus, ka dažādās valstīs un dažādos laikos pret žīdiem ir piemērotas represijas, holokausti, izraidījumi un dažādi aizliegumi, bet vienmēr tas tiek aizmirsts un viņi turpina savu melno darbu ! Reformators Mārtiņš Luters par viņiem ir sacījis visu to sliktāko, ko vien kāda cilvēcīga kreatūra ir pelnījusi ! Arī Latvijā šī krievvalodas aizstāvju banda(krievžīdi) ir veikusi un veic vēl šodien visus kūdīšanas darbus un “slauc” Latviju ar savu holokautismu, ar kuru latviešu tautai nav nekāda sakara. Tā ir viena necilvēku banda un vairāk nekas.

Pilnīgi visa Latvijas “kristīgā baznīca” ir šo neliešu “darba instruments”, ar kuras palīdzību tiek veikts neiedomājams genocīds pret latviešu tautu ! Visi tie, kuriem Dievs ir “mīlestība”, ir šī nozieguma līdzdalībnieki ! Jau 1905 gadā latviešu revolucionāri to zināja un pret viņiem cīnījās. Toreiz bija viena dziesma ar ļoti skaistu melodiju: “Kam skaniet jūs drūmajie zvani, par velti, es neiešu tur !”

Atcerēsimies kādu teiku: Viens jaunietis par nepareiziem jautājumiem tika izdzīts no Baznīcas. Viņš sēdēja baznīcas tuvuma uz sola, lūdza Dievu un raudāja. Dievs sadzirdēja viņa lūgumu un ieradās. Kāpēc tu raudi, Viņš jautāja ? Viņš izstāstīja visu kas bija noticis, ka Baznīcā turpmāk viņš netikšot ielaists ! Dievs viņu mierinot sacīja: Neraudi, Mani sen vairs Baznīcā nelaiž ! Lūk, latviet, tāda ir Patiesība ! Nelien, latviet, šai smirdīgajā nodevības iestādē, esi kopā ar savu SIRDSAPZIŅU un tu tiksi paglābts !

Deģenerāti, garīgi kropļi, Sātana kalpi. Viņi nodeva mani, Latviju, Dievu un Patiesību !

15.11.23

You may also like...

5 komentāru

  1. Manda saka:

    Latvijas Luteriskā baznīca katrā dievkalpojumā aizlūdz Dievu par Izraēlu, un Palestīnu pat nepiemin. Viņu mācītāji ir liekuļi, viņu sprediķi ir vienpusēji, truli, un infantīli. Ja Viņu Dievs būtu Mīlestība, tad Viņi aizlūgtu arī par Palestīnu. Ortodox. baznīca, kas ir pirmā pēc Kristus, nespriedelē par Dievu, Viņi Dievu lūdz par visiem! Tā ir Kristietības būtība, mīlēt Visus vienādi!

  2. Fakts saka:

    Kopš svētdienas pazudis žurnāla “Rīgas Laiks” izdevējs, asociētais profesors Arnis Rītups. Kāpēc Latvijā zūd un mirst liecinieki par esošās varas mafijas aizkulisēm?

  3. ,,nepatiesā,, vēsture saka:

    Latviešu nemieri bija jau pirms 1905.g,bet 5-tais gads bija latviešu nacionālā revolūcija.Tās gars un radušies apstākļi noveda pie valsts izveidošanas.
    1918.gada Latvija tika zaudēta.Tā bija latviešu zeme un valsts,kas piederēja latviešiem.Atgūti nav vēl ne viens,ne otrs.
    Tāpēc ikviena latvieša dzīves jēgai un mērķim ir jābūt ,,Atgūt Latviju,,-kā vienai no Lielās Taisnības sastāvdaļai latvietī. Vienalga,kad tam būs lemts notikt,paaudzēs.Tikai tad mēs būsim nākotnes pasaules tiesīgi un cienīgi,ar savu taisnīguma pienesumu tai.

  4. Anonīms saka:

    Nūja! Latviešu strēlnieki 1905.gada zināja? Kas vēsturiski ir lielākais riebeklis senčiem!? Vagars, kas izkalpojas vācu kungu priekšā dēļ pilna vēdera tas sit savus līdz cilvēkus daudz smagāk par pašu vācu kungu. Nekas nemainās arī Latvijas republikas laikā un zog uz nebēdu Nacionālisma vārda. Protams arī tad bij vainīgie latviešu tautas bēdas un tie bij Latgalieši. Tiko jaun izveidota valstī cilvēkiem kuri paši bij karojuši, lai tāda būtu bij jādzird garīgās netīrības. Tādas netīrības, ko atļāvās liet virsū Latviešu Pareizticīgo baznīcai no latviešu puses un pārmetumi par līšanu krievu ticībā bij jādzird latviešu pareizticīgajiem. Iemesli!? 19.gadsimts un nevēlēšanās iet vācu ticībā daudzus pārvērta par Ticības svetmocekliem, kur lūdzot palīdzības no Cara varas tā kā sita vēl nezeligak par vācu kungiem. Kas bij krievu cari!? Tie paši vācieši, kas nomainīja ticību un izmainīja Pareizticīgo baznīcas būtību pārvēršot to par Keizarismu. Visa vara pieder Ķeizaram un Ķeizars ir pats dievs uz zemes. Latviešiem luteriskajā mērce arī ir tādas iezīmes bieži vien sava moralizesana, kas atiecas īpaši uz Nacionālismu tie grib pret sevi saņemt pielūgsmes. Pielūgsme vien tad, kad izkāp no daudz maz glaunaka vācu auto pie dizveikala ar piespraustu bantiti pie krūts un varas nozimitem! Zog un slepkavu tā arī turpinās nākotnē, kā jau tas ir bijis vēstures līkločos, bet lielākā problēma ir pašos letishos vai ukrainos, kas līdzdarbojas viņu afēras un visādi sevi pasniedz par Labdariem.

  5. Aelita saka:

    Atceros, arī es reiz sapnī runājos ar Jēzu, tas bija, kad pārdzīvoju vajāšanu. Es Kristum teicu – es baidos, ka manu vārdu var nelietīgi izmantot. Un viņš atbildēja – mans, Kristus vārds ir daudzkārt ticis nelietīgi izmantots.
    Sveiciens svētkos visiem, kas vēl labu Latvijas tautai! Ceru, ka mūsu vairākums ir krietni ļaudis, darba darītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *