Lato Lapsa Egila Levita asinsbrālis

26. min. Lato Lapsa parāda/ apliecina, ka ir Latvijas un latviešu tautas ienaidnieks. Un, ieklausieties tikai, ar kādiem argumentiem viņš atbalsta Lembergu un Šķēli…

Lato Lapsa: “Maza valstiņa, kura pie savas neatkarības ir tikusi laimīgas sakritības dēļ, tad pārdesmit gadus vēlāk viņa ir parādījusi, ka viņai šī neatkarība ir “pie kājas”. Tad, lai ko mums teiktu par okupāciju, aneksiju un visu pārējo, nekādu valstiskumu nav pelnījusi zeme, kuru okupē ar pāris desmit šāvieniem un pāris līķiem….un otrreiz atkal fantastiskas sakritības dēļ neatkarību atgūst…” To visu var dzirdēt sākot no 26. minūtes… Un, interesanti, ka tie divi karikatūriskie intervētāji ne ar vārdu neiebilda šīm L.L. sacītajam… .

Vai vēl kādam ir šaubas, ka L. Lapsa ir mūsu tautas un valsts vislielākais ienaidnieks ? Tā taču ir Padomju laiku propaganda ! Un tad šis ebrejs- komunistu pēctecis(L.L. tēvs un vectēvs bija zvērināti komunisti), nonāk pie secinājuma, ka jau tad, kad mērkaķis Āfrikā nokāpa no koka, viņš saprata, ka, lai izdzīvotu, ir jāapvienojas…, bet tie saucamie latvieši to vēl šodien nav sapratuši !!!

Katrs, kuram smadzenēs ir kaut vai viena rieva un tā pati no cepures, pajautātu šim kretīnam(paša L.L. lietotais apzīmējums): ar cik šāvieniem un līķiem savu neatkarību “zaudēja” Igaunija, Lietuva, Dānija, Norvēģija, Čehoslovākija, Austrija, Holande un Beļģija, varbūt kretīns L. Lapsa šīm “tautiņām” arī paskaidros to, ko cenšas iezombēt latviešiem ? Varbūt arī frančus apgaismos šajā jautājumā, jo tie savu neatkarību atdeva ar “divdesmit pieciem” šāvieniem ? Kāds varbūt sacīs, ka Somija tomēr cīnījās un savu neatkarību aizstāvēja- paturēja ! Tas, ka viņi pamatīgi “šaudījās” ir taisnība, bet neatkarību viņi paturēja pavisam citu iemeslu dēļ… . Ja kāds vēl pēc šī video noskatīšanās L. Lapsu uzskata par Latvijas patriotu, tad steidzīgi jāvēršas pie psihiatra ! Vēl tikai piebildīšu, kad L. Grantiņš 1987. gadā “sēdēja” Šķirotavas darba nometnē par 14. jūnija organizēšanu, tad jauniņais L. Lapsa “skraidīja” kopā ar čekistiem, tā teikt: apguva vajadzīgās darba iemaņas… .

02.09.21

You may also like...

4 komentāru

  1. RB saka:

    Vienreizēja sieviete. Nāk prātā citāts no filmas par Adamsu ģimeni – tu lauzīsi sirdis ..

  2. pirmklasnieks saka:

    Muļķis nē ienaidnieks. Apžēlot nē nošaut.

    Ps.Kommati nav vajaddzīgi,skaidrs ir tāpat.

  3. Anonīms saka:

    Nu ja! Cik jau vispār var teikt par tām neatkarīgajām valstīm, ja to rūpniecība ir visa atkarīga no izejvielām, kas Eiropā neatrodas un arī darba spēks tiek metats no vienas teritorijas uz citu. Apvienošanās spējas tautai, kas sevi dēvē par latviešiem ir patiešām ļoti vājas. Pat var piekrist, ka nekādas, jo sanākot vienā telpā ir vairāk dirsama nekā kopīga darāmā. Tomēr vārds Šūna ir no tā paša vārda =Janus, kas satur trīs augšā un trīs apakšā punktus. Tikai savelkot tos kopā sanāk kaut kāda zhidiska hujna? Kā tā, kas jūs esat latvieši?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *