Māris M. Sātanistu naids un skaudība

Māra M atbilde rakstam: Sātanistu naids uz LRTT, R. Bruneru un L. Grantiņu…

“Palikt riebīgajā Brunneru valstī. Latkrievijā. Tanī un šodienas. Merkantīlisms. Dzīvot Rietumos,nauda…”

——————————–

To nav rakstījis latvietis. Īstam latvietim Latvija nekad nebūs riebīga, lai arī kas te notiktu, lai arī kādi riebekļi te gaisu jauktu. Un katram latvietim ir zināms, ka nauda nekur no gaisa nekrīt, ne šeit ne Rietumos. Tā jānopelna ar grūtu darbu ir pilnīgi visur uz šīs pasaules. Naudas pieminēšana šādā veidā norāda uz kādu nelāgu, pavisam nelatvisku īpašību – skaudību. Jā, jā, tieši tā – skaudība nav latviska īpašība, pretēji tam, ko par katru cenu cenšas mums pašiem iestāstīt. Īsts Latvietis pat visdramatiskākajā nabadzībā nav skaudīgs.

Par skaudību no dzīves.

Reiz kāds vīrs sarunas gaitā izteicās skaudīgi par kādu citu man pilnīgi svešu cilvēku. Neizpratnē viņam dusmīgi pajautāju: “Tev skauž?”. Viņš bija godīgs. Viņš palika sarkans no dusmām un sāka nelabi bļaut: “Jā, man skauž! Kāpēc viņam ir, bet man nav!?” (Tieši tik banāli). Šis vīrs nebūt nav trūcīgs. Laiku vēlāk kādā sarunā viņš pastāstīja, ka viņa senči ir žīdi. Bet viņu visi uzskata par latvieti – vārds un uzvārds latvisks.
Kāds cits eksemplārs ar latvisku vārdu un uzvārdu, katru reizi, kad stāsta par kādu latvieti, kas mantojis senčiem komunistu atņemtos īpašumus, skaudīgi nosaka: “Nokrita”. Ar to viņš domā, ka cilvēkam nepelnīti manta nokritusi no debesīm. Tā kā viņa senči visi nav latvieši, viņam ir svešs latviskais domāšanas veids, ka cilvēks nestrādā un negādā tikai sev, bet arī nākamām savas dzimtas paaudzēm, kurām iepriekšējo paaudžu radītais nepavisam nav no gaisa nokritis bet ļoti, ļoti smagi strādājot gādāts priekš pēcnācējiem, lai viņiem nebūtu viss jāsāk no nulles. Nepārsteidz arī tas, ka šim cilvēkveidīgajam eksemplāram ļoti tuvs ir viss krieviskais un viņš man vienmēr ar pārākumu aizrāda ka es esot nacionālists. Viņa izpratnē būt Latvijas un latviešu patriotam ir ļoti, ļoti slikti un nosodāmi. Nosodāmi viņa izpratnē ir arī runāt par latviešu izvešanu vaininiekiem. Tas esot slikti. Nevajagot skatīties pagātnē, bet esot draudzīgi kopā ar krieviem jādzīvo tālāk. Viņa sievai, redz, Latgales pagastā visi vietējie knābājot par viņas senču izdarībām izvešanas laikā. Tas esot briesmīgi, necilvēcīgi. Bet cik “labi” jutās tie, kurus izveda un izvesto pēcnācēji, šī eksemplāra prātu vispār nenodarbina. Šī biedra dzīvesbiedre ir Saskaņas atbalstītāja – cienīga savu senču tradīciju turpinātāja.

Skaudība un kolaboracionisms iet roku rokā un kā redzams šajos piemēros, ar latviskumu šīm īpašībām mazs sakars.

21.10.23

LRTT: Ne visi ir cilvēki, kuri pēc cilvēka izskatās…

You may also like...

8 komentāru

  1. Aelita saka:

    Laikam man pārsvarā ir latviskais gēns, jo man neskauž, ka citiem iet labāk :)
    Bet ir kāda cita lieta – netaisnība. Vai visi, kuriem “nokrita” senču īpašums, rīkojās godprātīgi, vai nodrošināja izmestajiem iemītniekiem citu dzīves vietu? Ja viņi nebūtu tur dzīvojuši, māju uzturējuši, māja ātri aizietu bojā, kā varam redzēt video par pamestajām mājām. Te vietā runa par cilvēcību.
    Ja Grantiņš vai Bruners pārvaldītu Latviju… pirmkārt, viņiem to neviens nedos, jo esam saistīti ar citām valstīm un viņu ideoloģiju. Tās valdošās idejas gan tagad sāk bankrotēt, redzam, pie kā novedis welkamisms, tautu sajaukšanās, terorakti, nemieri. Ja man būtu teikšana, gribētu visus aizsūtīt pa mājām, lai katra tauta dzīvo savās noteiktās robežās , kā nu māk, un nelien citiem virsū. Palīdzi Dievs, visai latviešu tautai, saved to mājās…
    Bet Bruners ar savām idejām varbūt būtu cilvēcīgāks par tiem, kas postījuši mūsu tautu. Atstāt cilvēkus bez pajumtes ir ļaunāk, nekā veidot viņiem nometnes…

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Turpinot skatīties YouTube filmiņas iz tēmas – Latvieši Apvienotajā Karalistē – ir kārtējo reizi jāpārliecinās, kur ir organizācija ar nacionālo izkārtni tur pie kases vienmēr sēdes zhidu ligzda. Tomēr klausoties par latviešiem svešumā ieraugi un sadzird citu liecību par latviešiem, ka latvieši ir krietni ļaudis. Tā protams bij cita paaudze, bet šodiena latvietis ar nacionālām bantitem ir tikai ārēji uzfricets nacionāls klauns. Skaudība ir arī latviešiem piemitosa īpatnība un strādājot latviešu kolektīvos i pienacies saskarties ar īpatnību, ka nieka 5 latus pieliek pie algas un viņam skrobe, bet tai pašā laikā piedāvā haltūru latvietim, lai nopelnītu 5 latus un viņam neko nevajag. Lielākajai daļai neko nevajag līdz rodas iespēja ņemt rokās cirvi un cirst tos džungļus acu priekšā, bet tomēr visu labākais stāsts ir par Brazīlijā dzīvojošajiem latviešiem. Monte Verde vien pēc bildēm izskatās skaista pilsētiņa un Latvijā tādas pilsētiņas nav un man ir skrobe, ka tās naudas, ko latvieši paši nodzer vai ziedo visādos labdarības fondos varētu sabuvet ne vienu vien Monti Verdi. Skrobe ir pret visu to moderno latvietību kurai savā valodā trūkst vārdu, lai uz izkārtnēm uzrunātu un liek angliskos – Welcom. Skrobe ir par to, ka nevērtē paši to, ko senči ir turējuši par svētu un dirsh paši virsū senču svetitam vārdam. Kur kūsā labās enerģijas tur gnīdas vienmēr lien ar netīrību! Nu ir tiem tāda īpatnība, ja latvieši taisīja zalumbalites, tad kries līda tanīs taisīt šmuci. Vien vajag uztaisīt kautiņu un protams visi apkārt ir pidorasi, bet viņi varoņi sabojājuši cilvēkiem atpūtu. Tā arī anglosaxsu pasaulē netīrības, vulgaritates, agresijas kults ir visur apkārt. Kad paskaties vecās foto bildēs uz baltajiem cilvēkiem, tad arī metās skrobe, cik skaisti ģērbti cilvēki un pēc sejām izskatījās veselīgi. Šodiena lielākajai daļai dvēseles sēd liela kaka, bet ārā to dabūt nav viegli un tās ir tās pašas runas ap Finka pareģojumu, ko šorīt atkal atgādina Latvijas radio. Skrobe ir par to, ka zinādams to mantojumu, kas būtu ja manto no senčiem, ja nebūtu komunistu manis priekšā iespējams jums būtu zemi ja klanās, bet tomēr jāstrādā smirdīgs darbs, lai pērkot rudens zābakus es veikalā sadzirdētu vārdu – Kungs – sniedzot naudu atkal iespraustu riebeklibu. Mani senči 1917.gada kungus šāva nost un šajos laikos to ir pārāk daudz. Labāk ar mani piezemetak! Veco zēn, ka tā skan labāk. Kāda sieviete par Austrāliju stāstot atsit smadzenes, ka manā ģimenē viennozīmīgi bij skaidrs, ka angļi ir stulbi cilvēki! Vai zhidi vispār var dzīvot bez latviešiem? Latvieši bez žīdiem var dzīvot daudz labāk nekā ar žīdiem un pisties bez neredzamiem gondoniem tautai ir daudz veselīgāk nekā ar redzamiem gondoniem!

  3. No Maarupes saka:

    Tauta akli gul, patrioti tiek iznicinasti vai aplusinati un pazemoti no pasu mulkiem un kangariem! NA ikdiena tik par biznesu doma ,bet svetkos muld par latviskumu!Vislabak klajas kangareiem un okupantiem, kas tiek izdzisanas vieta naturalizeti pilsonos un tiek vadiba par latviesu tautu-kas bus pec gadiem 10-20 pat domat negribas! Bruneram neticam, Grantinam ticam un ticam Ukrianas uzvarai!

  4. Odze. saka:

    Uh! Kaa internets gaudo par Cemodanu teemu! Musu ,,kuljturas neseji,, un ,,mi vas osvobodilji,, kauc komentus un filmee
    ,,cilvektiesibu,, parkaapumus Latvijas sabiedriibaa. Ka veci tie ir, bet jauki un valoda gruta un bijushi vienmer tik draudzigi, bet ,neliesi latviesi,
    ir NEPATEICIGI !!! – par taisnibu,par lielo karu un par uzvaru un par briniskigajiem Brezneva laikiem. Un par kaartiibu un par
    parpilnibu un jaukajiem likumiem pisaresa(atvainijos) laikaa. …AK, DIENINJ!………

  5. Anonīms saka:

    youtube KRIMINALNAJA LATVIA X (kirilica)

  6. Dīvaini netipiska saruna ar ru čekas pārstāvi saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=DHwT4s6YBek

  7. kumkum saka:

    Cilvēkiem Latvijā dažos reģionos ir tieksme apkarot otru skaudības dēļ. Patīk manipulēt ar otru ar emocionālās vardarbības paņēmieniem, jo pašiem nav tieši tas pats, kas otram – bet tev taču ir atkal cits. Kāpēc tas otrs neskauž tad jūs- skauģus? Skauģiem ļoti raksturīgs ir gazlaitings, kas laikam iezīsts ar mātes pienu, viņi tad jūtas vajadzīgi, pārāki, tādu- kas piedalās valsts pārvaldē- gandrīz vai supervajadzīgie un svarīgākie- pārējie ir mazsvarīgi. Praktiski skauģi ir psihiski nestabili, nelīdzsvaroti cilvēki, psihiski neveseli, neadekvāti un uz tādu svešu cilvēku jautājumiem ir jāatbild ar pretjautājumu- un kā domājat jūs? vai arī jāstāv klusu un jānovērš skatiens, nav tādam jāskatās acīs, bet kaut kur sānis jāvērš skatiens. Ar skauģiem valsts sabruks kā kāršu namiņš. Un populisms ja vēl nāk klāt kā pionienu ķēdīte padomju laikā, tad ārzemnieki un dienderi dejos peles deju ap siera rituli. Latvijas tad drīz vairs vispār nebūs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *