Sātanistu naids uz LRTT, R. Bruneru un L. Grantiņu…

Par kādu nodevības sūdu, kurš reiz bija uzmeties par cietušo !

Jānis Siliņš:

Maskavas univesotātē mācoties,obligāta prasība bija,būt VDK aģentūras kadram. LPSR arī. VĻKS
Vikipēdija

Meklēt
Komjaunatne
Labot
Valoda
Lejupielādēt PDF
Uzraudzīt
Labot
Komjaunatne (krievu: комсомол) jeb oficiāli Vissavienības Ļeņina komunistiskā jaunatnes savienība (VĻKJS, krievu: Всесоюзный ленинский коммунистический союз молодёжи — ВЛКСМ) bija faktiskā Padomju Savienības komunistiskās partijas jaunatnes organizācija no 1918. līdz 1991. gadam, kurā uzņēma jauniešus vecumā no 14 līdz 28 gadiem.

Komjaunatne
Vissavienības Ļeņina Komunistiskā jaunatnes savienība

Pēctecis
Latvijas Jaunatnes progresa savienība (Latvijā)
Izveidots
Oktobris 29, 1918; 104 gadi (KPFSR)
Dibinātājs
Vladimirs Ļeņins
Likvidēts
Septembris 18, 1991 (PSRS)
Tips
komunistiska jaunatnes organizācija
Galvenais orgāns
Komsomoļskaja Pravda (PSRS), krievu: «Комсомольская правда»
Padomju Jaunatne (LPSR), krievu: «Советская молодежь»
Jumta organizācija
Padomju Savienības komunistiskā partija (PSKP)
Katrā PSRS republikā bija sava vietējā komjaunatnes apakšorganizācija – Latvijas PSR tā bija Latvijas Ļeņina Komunistiskā jaunatnes savienība (LĻKJS).

Tas ir 1.

2. Vajadzēja dabūt norīkojumu,no Komunistiskās Partijas Centrālās Komitejas,lai vispār dabūtu putovku uz Maskavu,mācīties .
Kā tur bija ar Valdi Freimantālu? Kad viņš RB vārdu ,ideju ietekmē,taisījās uzvilkt dzelteno vesti,rīt jau. Tikai cilvēki pamatoti ieteica nevilkt,ka nedabūn pa galvu. Jo letiņi padomās,ka ir Ceļu pārvaldes darbonis.
Zin,Krievu izlūkdienestam 1.daļai ,ir daudz aģentu saražotu. Bet ir arī pretizlūkošana. Vēl dzīva. Arī mācīta. Tur,kur tevis nebija. Un nekad netiksi,lokā.
Vispār,jau muļķīgi pat sarunā iesaistīties. Jo LRTT reitings,ir zudis. Lasītāju. Sekotāju arī. Bet Maskavas plāns ir skaidrs. Grantiņš visai drīz aduplēsies. Ar vēzi,vēl neviens nav dzīvs palicis. Vācijas pilsoni Maskavai tiesāt neizdod,arī Latkrievijai.
Vispār Grantiņš,nepiekrita VDK. Nodevībai. Tas jā. Bet tu Brunner,Grantiņam vari varbūt iestāstīt savus jokus…arī Valdim spēji. Spējīgs censonis esi. Latvijas valsti,mēs paši atjaunosim. LR Pilsoņi,likumīgie. PK,ko arī noteica. Par pierādījumu. Balstoties uz LR Satversmi,tas ir Konstitūciju valsts. Bet ar tevi Brunner!Pēc LR neatkarīgās atjaunošanas. Satiksimies Rīgas Centrālcietumā. Kur tu sniegsi liecības,kā apsūdzētā persona. Kā tad nonāci,līdz tādai dzīvei? Un tici man un dievam (tik ne savējam tam..),izmeklēsana mūsu LR,no tevis dabūs ārā visu patiesību. Tu lūgsi nāvi,bet viņa nenāks. Kamēr neatdzīsies. Bet atzīsies tu ātri. Un nebūs ar tevi,līgumu slēgšanas pilī vai muižās. Tu pat aizmirsīsi,kāda diena,nedēļa,mēnesis,gadalaiks ir. To tev daļēji paskaidros Grantiņš. Bet tikai daļēji,jo nav viņš ilgi,pietiekami izbaudījis krievu cietumu. Lai saprastu,lietu.
Par Medāļām,ordeņiem. Varu tik iedomāties,cik ilgi,daudz,jūs abi pucējaties pie spoguļa,kā divi gaiļi. Griežot,spicinot,ūsas. Lai skaistāki ir…
Linard,vari jau apvainoties. Bet tā ir patiesība. Jeb tavam dievam,cita ir patiesība?…
Līku,tikai kaps labos. Viens VDK darbonis,otrs VDK auns,bez paraksta par aģentu. Sagrāvis PSRS. Tik varu iedomāties,ja Grantiņš,būtu LR prezidents. Pieņemot Medāļas no šīs Latkrievias. Nu Borokovu parautu giljotīnā,Bunku,un vēl dažus. Tālāk,viens otram ordeņus spraustu pir krūts,dalītu.
Krievi paši sagrāva PSRS. Atmoda,bija inscinēts PSRS VDK projekts. Atrast ūsaiņus. Kuri nebbija tādi,tos noslepkavoja.
Grantiņš izdzīvoja sakritības pēc. Cietumā,zonā. Fiziski veselīgs,bet 1.galda sapratni neuztvēra Dabūja pa galvu,ūsām un krūtīm. Būtu jau nosists,ja ne VDK. Un sagadīšanās pēc,izsūtīts pēc paša vēlēšanās piespiedu kārtā. Varēji jau nebraukt,nekravāt čumodanus.. Palikt riebīgajā Brunneru valstī. Latkrievijā. Tanī un šodienas.
Merkantīlisms.
Dzīvot Rietumos,nauda…,bet Latvijā krievu aplaupītā,izlaupītā,ko jūs . Nav jau arī tiesiskums…pareizi,ieliks cietumā kā naida kurinātāju. Briesmīgi…
Letiņi karo Ukrainā,šodien. Ne jau Jurass krievu VDK izdzimtenis. Jurrass dzīvojas oa štābu. Kā Slaidiņš,kurš katrā teikumā pieminēs ka te ir atjaunota LR un krievu okupācija izbeigusies. Tik diez,ja viņam varētu pajautāt…ja jau okupācija izbeidzās,kur palika okupanti krievu?
Skaidrs,ka viņu sažmiedza dzelzs cimdos VDK,kas tolaik bija zem nosaukuma Drošības Policija. Kas viņam garantēja drošību,par zādzībām,ZS. Tagad medaļas,ordeņi,slava tv. To ka viņš nīda krievus,tas skaidrs,pat Grantiņam. Bet to,ka viņš pasīvi pilda Krievijas ārpolitiku,gan nav skaidrs Runā taču,kā pēc Bībeles. Ka Ābramtauta ir svēta un mūsu. Gluži kā NATO izcilības centra direktors Sārts. Patrioti

Nav patiešām skaidrs,kāpēc Ziemelis,Astra,bija VDK kartiņas. Bet,ja Brunneram pat mācoties gudrības,bija viņa. Savādāk Maskavā,zēnam no LV nevarēja būt (nu protams čekisti nopūdelēja,..),tad mēs visi protams esam,idioti.
Vispār jau interesanti? Kā Grantiņ,lūzt Borokova vai kā tur priekšā? Kā viņi lauž? Tik ātri,feini…efektīvi. ,kā Astru riebekli,kurš tev teica,ka tam psihajam jāatdod pēcnācība,Repšem. Lauž…
Lauž,jau tikai un vienīgi uz vērtībām. Repšem nauda. Ziemelim un Astram,nāve. Tu Grantiņ,pat sēdējis neesi krievu cietumos. Pat vienu 100 daļu tik,cik Ziemelis. Ar pārliecību,ka būtu tu,ne tikai parakstījis sadarbības karti,bet arī nodevis. Visu ko zini un pat iedomājies. Jau pēc 2 gadi nosēdēti Latkrievijas cietumā. Un runātu,ar Brunneru vienā balsī,korī. Tālāk,nekā tagad.

Vispār,jau …tad cilvēks Aizsargs un ZS. Kurš iesāka šo LRTT. Neparedzēja,ka būs te Bunkas Brunneri. Un t.t. Bunka starp citu,un tieši,tev ļaunu neko nav darījis. Viņš pat tevi,tai nežēlīgajā cietumā,izglāba. Iebāžot kamerā vienvietīgajā. Tagaf ja nokļūsi tur,būsi kopīgajaaaaaaa. Kur ar ķebli…nu tu jau pats zini. Tā kā par jaunāko Bunku nedirs,caur bikšu starēm,tev pašam paliek tie sūdi uz ciskām.
Mūsu priekšā atbilldēs gan Bunka,gan tu,gan brunners. Tautas vārdā. Bunka tiks attaisnots. Jaunākais. Par veco nespriezu. Brunners viennozīmīgi sodīts. Tu Grantiņ,par sadarbību ar krievu okupācijas varu,par kolaboracionismu,arī tiksi sodīts. Medāļas,savtīgas lietas tak pieņēmi. Pats te tekstīji. Redz,atpazinii mani. Kas no grāvjiem. Tā pat kā mans vectēvs. Ar kaulu zāģi. Un čīņai sveiks,šito iebāz sev un tur kur tu bāz savas ūsas. Kopā ar Bruneru,bulfordu un vēl vienu otru . Slaidiņu,Dzintaru un to VDD Maskavas ielikteni Žīdu Barkānu.
.
.
.


Admins
Nu redzi, aizbrauca pie tevis Bunka un salūzi kā “saulē kaltēts sūds”, un sāki pat viņu jau slavēt kā Grantiņa glābēju. Ne Ziemelis ne Astra nesēdēja krievu cietumā pie kriminālistiem. Viņi sēdēja politzonā, kur dzīve bija kā sanatorijā. Es neparakstījos uz nodevību un mani ielika pie krievu kriminālistiem Šķirotavā. Bet vienā Tev taisnība, pratināti mēs visi reiz tiksim, sākot no manis un Brunera, un beidzot ar tev līdzīgajiem…

LRTT

Šis komentārs radās dažas dienas pirms L.Grantiņa tiesas. Pēc būtības jau nebija nekāda iemesla lai tāds rastos. Tad ir jāsaprot, ka tas radās pēc kāda pavēles un “pavēlētāju” nav grūti atšifrēt, jo tas šeit ir godāts kā Latvijas patriots– tiek taisīts par eņģeli glābēju ! Tas interesantākais, komentārists runā kādas varenas organizācijas vārdā, jo sola mūs visus vilkt tiesas priekšā. Tai pašā laikā viņa apziņā mājo neiedomājams naids uz L. Grantiņu, kurš savas slimības dēļ “aduplēšoties”(cik saprotams, tad šis vārds nozīmē nāvi) !

Ja runājam par politisko situāciju, tad kāpēc tas bija jāpiemin ? Bet laikam jau kādam ļoti sāpīgi, ka es esmu vēl dzīvs. L. Grantiņa eksistence ir draudīga ne tikai mūsu tautas bendēm, bet arī visiem viltus patriotiem, kuri salūza čekas priekšā.

Bija laiks, kad “patrioti” kopā ar VDK, taisīja L. Grantiņu par “čekas sadarboni”, bet vēlāk, kad daļēji attaisīja čekas maisus, izrādījās, ka paši vien tādi ir. Šodien, šie draņķi, kuri vēl dzīvi, klusē kā ūdeni mutē ieņēmuši ! Tieši šie viltus varoņi, ar ziemeli, astru, pupuru, rubeni, rožkalnu, brūveri, cālīti, ludviku & co priekšgalā, ir tie, kuri grāva Latvijas Brīvvalsts atjaunošanu, jo strādāja vienā komandā ar čekistiem,- mūsu tautas slepkavām.

Kāpēc lai tāds rožkalns vai rubenis netiktu tiesāts kopā ar borovkovu, godmani, indriksinu, savicki, plaudi… ?

Pēc šī komentāra var spriest, noziedznieks R. Bunka jūt, ka pamazām viņa laiks iet uz beigām.

Nu diez vai tu, osi, ar savu bunk(slepkavas Riharda Bunkas)- veidīgo baru atjaunosi Latviju, kā te raksti. Un, kas attiecās uz ordeni, tad es biju vienīgais, kurš to nepieņēma. Bija vēl Lasmane, kura to pieņēma un pēc tam skrēja to dot atpakaļ… . Osi, tevi es atpazīstu jau pēc pirmā teikuma. Par kādu Latviju tu vari runāt, ja nemāki latviski izsacīties… . Un nerakstīji jau pēc savas iniciatīvas, bet pildīji Riharda norādījumus… .

Varētu jau tādu idiotisku komentāru nekomentēt, bet tas jādara, jo tas sēj nesaticību, ir melīgs savā pamatbūtībā.

19.10.23

You may also like...

6 komentāru

  1. grammatnieciba saka:

    Mja,sūdīgi viniem tur ar kadriem,ja tāda grammatika.Laikam,īstie vien ir nolasīti.

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Te nu intensīvi spriedelē un pierāda, ka Latvija ir ļoti liela ēnu ekonomika un tās apkarošanā ir jāievieš totāla bezskaidras naudas plūsma. Ko tas nozīmē? Paši jūs to ļoti labi zināt, ka tās runas par procentiem ēnu ekonomikas apkarošanā ir nožēlojamas pluras, bet tomēr vakcinetie var neuztraukties, jo ar viņiem viss būs kārtībā, bet redz nevakcinetos pats Grantins ir gatavs likt cietumā, bet tas tikai pirmais solis un pēc tam giljotina. Vai tie tikai murgi? Tāda jūsu realitāte vai nu kļūsti par chipetu cūku, vai nu mirsti! Mirt jau nomirs pilnīgi visi, bet ir liela šķirba starp tiem kuri mirst dabīgi un nedabīgi. Pagaidām sātans rullē i zināt izeju tik zin tie, kas gaida pastaro dienu. Ak vai! Tur ta nu būs tā īstā tiesa, bet šeitan tiesā viņi.

  3. Par izcili pretīgajiem bioatkritumiem - rusvatņikiem! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=Z2zlTAOLqr4

    Analīze par krievu masas agresivitātes cēloņiem, sākot no mongoļu laiku tiem iedzītā mazvērtības kompleksa, kas izpaužas nemitīgā agresivitātē, zaglīgumā, melos un žūpībā! Kā arī izcili stulbā bezpamata lielīgumā, kā noplukušam gailim uz mēslu čupas, kas pilnībā attiecas uz viņiem un viņu rašku-parašku!!

  4. Skumji, ka tas aktuāli arī šodien! saka:

    https://news.obozrevatel.com/tv/bahmyt-1-1-1-1-1-1-1-1-mp4.htm

    Tā izskatās visur, kur neaicināts iebridis smirdošais krievu zābaks!

  5. Atmaskojoši precīza karikatūra par krieveļu "evolūciju" saka:

    https://einsamerkrieger.files.wordpress.com/2017/08/evolution.jpg

  6. Anonīms saka:

    Baiga herna visur. Katra diena ir kā idiotisma parāde.
    Arii pārāk liela psihoatkarība no krieviem komentāros. Šķiet, ka nacionālpatrioti apgūlās uz dīvāna ar gadžetu un gaida, kā orku zābaki atsitīsies pret durvīm un kā beidzot оrki iebāzīs katram nūju dupšās (Hrustaļevs, mašīna!) Vai tie gaidamie beidzot iebāzīs savus peļus katrā dupšā un mutē?Viņi piespiedīs jūs ienirt sūdos. Būs daudz sūdu – visur, kur var sūdīties. Orki izjauks un atņems visu, ko var izņemt. Sapņi piepildās, galvenais ir sapņot cieši un kaislīgi.
    Es tikai nesaprotu, ka tādas foršas latviešu meitenes kā Agnese Zeltiņa un citas aktrises un modeles atradās pie orkiem. Viņi izveidoja ģimenes ar orkiem un dzīvo Putinostānā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *