Pārmaiņas. Krievžīds Raškins glumāks par “zuti”

Krimas tatārs A.Muždabajevs, klasiski pierāda krievžīdu eksistenci un krievžīdu melnos darbus. To nespēj vairs noliegt pat rūdītais liberālis Raškins, kaut arī brīžiem nespēj noslēpt savu neapmierinātību.

https://www.youtube.com/live/2oGOkxLUZig

Slēptas pazīmes par gatavošanos “kaut kam” Latvijā ir diezgan daudz, bet vai okupanti ar mankurtiem ir spējīgi uz apvērsumu bez kremļa aizmugures, grūti spriest. Skaidrs viens, ka visdrošāk ir uzbrukt sarunātiem ienaidniekam, nevis reāliem latviešiem – tautai. Vismaz līdz šim, tāda ir bijusi čekas taktika un nav grūti iedomāties, kuri te ir visvairāk lamātie, bet reāli visvairāk izdarījuši, lai Latvijā atstātu un nodrošinātu okupantiem labturību.

24.10.23

LRTT

Krievžīds Raškins ir glumāks par zuti. Viņš darbojas pēc principa: RUNĀT TIKAI PATIESĪBU, bet par pārējo ne vārda ! Tā ir visīstākā Sātana TAKTIKA.

Lai dies’ atpestī no tādiem, ja tādi nāk pie varas. Nākotnē jāskatās pat ģenētiskā līmenī, lai tādi netiktu pie teikšanas.

You may also like...

3 komentāru

  1. LRTT tēmas, kas caur laika prizmu top vēl aktuālākas saka:

    https://tautastribunals.eu/?p=56079 – Krievija un Eiropas karaliskie galmi- reptiloīdu- vampīru midzeņi

    https://tautastribunals.eu/?p=53982 – “Pārmaiņas”: Tam vajadzētu sākties decembrī !

  2. Anonīms saka:

    Nūja! Par Maskaviešu īpatnībām uzvedībā ir bijis jāpārliecinās ne vienu reiz, kad 80 tajos brauca atpūtnieki un bij kādi īpatnēji atšķirīgi ģērbti no citiem Soviet ļaudīm Maskavas TV darbinieki iemitinajusies izīrēta istabā. Tīko tie iemetas jau pirmajā dienā viņu uzvedība ir tāda, ka manam tēvam ir ja klanās viņu priekšā tikai tāpēc, ka tie maksā lielāku naudu nekā citi. Tēvs norādīja vienkārši, ka jūsu naudas man nevajag un sēdēt uz galda manā mājā nav pieklājīgi un jums nav elementāras uzvedības kultūras sapratne. Atdeva naudu un ejiet citur! Tā arī atsedejusiem cietumā ir uzvedības īpatnība, ka visiem ir ja klanās viņu priekšā un valodā tiem viss ir nicinājums pret cilvēkiem kuri negrib dzīvot pēc viņu pinatijam. Kad ir koplietošanas telpa, tad viņiem vajag tai telpā izcelt savu keizarisko vietu. Pašiem valodas vien netīrības, bet morālās lekcijas tie lasīt mīl, kā ir visiem jādzīvo.

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Iz tēmas par Latviešiem svešas zemēs skatoties uz tiem, kas tai Apvienotajā Karaliste atkal ir smagi ja nopūšas un vien ja nospļaujas viņu virzienā, ka nevar bez hujnu valodas iztikt. Nu paskatiet paši uz tām sejām un tam ipatnejam sievietēm, kas pie kases lietām sedejusas. Tad nu arī viņu stāstā ir norādīts uz to, ka Anglijā tika gatavoti latvieši iemesanai Kurzeme, bet tur tie gāja lielākā daļa bojā. Visu drīzāk viņus vienkārši tādā veidā atdeva Nkvedeshnikiem! Ta nu arī 80 tajos pie viņiem ciemos brauca viņu asins brāļi iz komunistu cilts, ko un kā tie runāja patiesībā lielākajai daļai nav zināms, bet laiks jau ir parādījis viņu patieso judasa būtību. Viņu senči Ulmaņa laikos slikti nedzīvoja. Šodiena angļi bieži vien klīst pa Latviju meklēdami sev kādu latvieti vai krievusku, bet tam latvietēm kuras ir sapisusas ar tiem bastardiem tie bērneļi ta ir jaaudzin angļu stilā. Viena lieta sēd dvēsele pret to Angliju, ka tāli radi dzīvo tur, bet tomēr būdams tajā zemē īsu laiku vien kaut kādi nenormāli murgi rādījās un iziedams uz ielas tie murgi bij jāredz realitāte. Tā zeme ir ļoti tumša savā energija un tās lietas, kas notiek šodien ir jau sen ieliktas viņu programma. Jūs esat realitātes šova dalībnieki! Ja arī latvieši nav paši parūpējušies par sevi, lai to Angliju atstātu, tad paši vainīgi un slīkst iet vien nost.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *