Pārmaiņas. VĀRDA BRĪVĪBA, tas skan jauki

VĀRDA BRĪVĪBA, tas skan jauki un pareizi, bet neatstāj sajūta, ka kārtējo reizi ar to tiek mēģināts apiet vai ignorēt tiesisku okupācijas izbeigšanu un kolonistu repatriāciju.

Ir paveikti kara noziegumi, kuriem nav noilguma, nepiedodami un visaptveroši noziegumi pret daudzām tautām un valstīm. Tās ir varmācīgi un ar viltu, anektētas un okupētas, noslepkavoti tur esošo valdību vadītāji, intelektuāļi, militāristi un pārējie nevēlamie vai krievu okupantiem pretoties gatavie pilsoņi. Bet ar to noziedzīgās darbības okupētajās valstīs vēl nebeidzas. Atkārtoti pārkāpjot starptautiskās normas, okupētajās valstīs tiek ievests milzīgs skaits agresorvalsts civilpersonu, kas ir Ženēvas Konvencijas rupjš pārkāpums, attiecībā uz okupētajām teritorijām.

ASV uzņēmās vadošo lomu PSRS sabrukumā un nosvinēja uzvaru aukstajā karā, bet …. nepaveica iesākto līdz galam. Neizvirzot tiesiskas sekas okupācijas noziegumiem un neuzturot prasību, šos ārprāta noziegumus atklāt un iztiesāt kā to paredz 1949.g. Ženēvas Konvencija. ASV atkāpās no saviem principiem un pieļāva, ka 1991 pasludina VĀRDA BRĪVĪBU un DEMOKRĀTIJU, tā nonivelējot vienādā statusā okupācijas upurus, ar okupantiem un kolaboracionistiem.

Šodienas karš Ukrainā ir tiešas sekas neveiktajai tiesiskuma atjaunošanai PSRS teritorijā, kam loģiski sekotu arī dekolonizācija un komunistu sistēmas demontāža. Nākošais kas izbrīna, ka lielvalstis izvairās no garantijām, ko solīja Ukrainai, kad tā atteicās no kodolieročiem.
Tas viss liecina, ka problēmu sakne ir daudz augstākos varas ešalonos un vedina domāt, ka sazvērestības teorijas nemaz nav tik nevainīgi izdomājumi.

Un protams, atkal nonākam pie VĀRDA BRĪVĪBAS. Ir izveidots apburtais loks, kurā noziedzniekiem, ieskaitot visiem zināmus un acīmredzamus kara noziedzniekus un valsts nodevējus, netiek viss atņemtas tiesības, bet gan tās pasniegtas uz paplātes. Demokrātijas un vārda brīvības vārdā, ļauj šiem neliešiem atrasties pie varas, turpinot genocīdu pret tautām un valstīm. Tā tas notika 90 tajos ar Latvijas komunistiem, KGBistiem un paklausīgo nomenklatūru un tā tas ir Ukrainā ar tur esošo “95 kvartāla zaļo varu”, jau kara apstākļos, kur tāpat kā Latvijā, pie varas nonāca ar viltu, meliem un tautai nozagtās naudas palīdzību. Lielu, ļoti lielu naudu, ko vidējais cilvēka prāts pat nevar aptvert.
Tikai viena paša Kolomoiska nozagtie 490 miljardi dolāru, pret 111 miljardiem, ko ASV līdz šim ir iztērējusi Ukrainā (1.5 gados), liecina par milzu apmēriem kādos tiek zagts.

no 9:00 – 16:00 min.

Tie nozagtie miljardi ir jūsu darba alga, med. aprūpe, personīgā un valsts labklājība, valsts aizsardzības spējas un daudz citu zaudētu labumu, par ko cilvēki pat nenojauš, jo tiem tiek iestāstīts, ka naudas nav un viss. Tāds Kolomoiskis taču nav vienīgais oligarhs, tādu ir daudz un pietiekoši arī Latvijā, kas visi vienā balsī skandina, ka minimālo algu pacelt nedrīkst, jo tad izputēs bizness. Pareizi, izputēs mazais bizness, bet ne oligarhu, kurus aizsargā izveidotā likumdošana, tiesu sistēma, mēdiji un specdienesti visā pasaulē, tajā skaitā arī ASV. Tātad paliek atklāts jautājums, vai maldināšana no dienestu puses notiek apzināti, vai aiz bailēm (kāpēc tikai viens Kolomoiskis). Vai arī paši dienesti maldās neizpratnē par to, kur īsti meklējama absolūtā ļaunuma sakne.
Dzirdot kā rietumi apmaiņai ir izvēlējušies Navaļniju (The Wall Street Journal), asiņainā izrāde solās būt ilgstoša un beigties var tikai ar impērijas kapitulāciju, krievu okupantu repatriāciju un milzu tiesas procesu, pēc kremļa arhīvu atvēršanas.
P.S. procesi Ukrainā sākās pateicoties KGB arhīvu atvēršanai, kur tad gaismā nāca daudzi noslēpumi un tautai atvērās acis. Pašā krievijā būtu jānotiek līdzīgi ar arhīvu atvēršanu, bet tur kritīs iekšā arī lielās zivis, pasaules mēroga, kas dažai dinastijai skan briesmīgāk par atomkara draudiem.

29.09.23

LRTT

Vai tad te nav redzami īstie Latvijas un pasaules valdnieki- HAZĀRU MAFIJAS ideoloģijas zieds(komunisti) Latvijā ?

Neviens nekomunists !

Tie ir mūsu tautas slepkavas !

You may also like...

6 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Nu i lūk, ka tomēr kaut ko sakarīgu spēj izsecināt šinī tribunāla vietā, ka tu vari ar savu vārda brīvību ieskrieties, bet tas summas, kas ir zagtas iz bijušam Soviet republikām un soc bloka valstīm nezin kāpēc plūst uz rietumiem. Tev nožēlojamam priletarietim jāstāv rindā pēc kredīt kartes nedēļu Anglijā, lai ieskaitītu nožēlojamus grašus par grūti darītu darbu un no tiem tu sūti palīdzību mātei Latvijā. Latvija palīdz Ukrainai, bet Zelenskis palīdz Israelai!

  2. Nenormālais kremļinu-izdzimteņu masveida sadisms saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=zmL16lyP3wA

    Krievu nezvēru sadisms liecibās priekš starptautiskās tiesas kara noziedzinieku tiesāšanai!
    .
    .
    .
    Admins
    Tad, kad sāksies TRIBUNĀLI pret viņiem, tikai tad sāksies šausmas pret krievu izdzimteņiem.
    Visā pasaulē viņus medīs un sitīs kā aptrakušus zvērus, jo to, ko viņi pastrādājuši, nebūs normāla cilvēka prātam saprotams… .
    Krieviem(krievžīdiem- Hazārijas pēctečiem) nav vietas starp cilvēkiem ! Šiem mēsliem jātiek izmestiem cilvēces mēslainē !

  3. no malas saka:

    https://neatkariga.nra.lv/komentari/maris-krautmanis-3/430485-kapec-tik-loti-vajadzigs-rajevs?_gl=1*15no3g4*_ga*NjE5NzA2NTgxLjE2ODI0NTQyMDM.*_ga_LTMBW853YH*MTY5NjEwNjA0Ny41MC4xLjE2OTYxMDYwNjAuMC4wLjA.

    – veikls korumpants, godkārīgs un alkatīgs rupucis, krieviskas izcelsmes un stila jauktenis “uzmet” savējos, lai pilna sile tam saglabātos. Nezināmas ”spalvainas ķetnas” pēkšņi izrakts “derīgais idiots”un izbīdīts kara aprakstnieku priekšplānā TV ekrānos popularitātes iegūšanai, kādam vien zināma mērķa labā. Bet 100% sajūtams, ka ne Latvijas tautas un ne Latvijas valsts labā!

  4. No LA.LV publicētā saka:

    https://www.la.lv/streics-5-kolonna-seit-ir-pilniga-gataviba-jus-to-saprotat-dzive-mums-rit-visistako-kara-draudu-rezima/komentari

    Mēs arī tā domājam! 8:44, 29. septembris 2023
    Nu, Tiešām interesanti 22:02, 27. septembris 2023 Nevajag kangaru mēslu radīto Latvijas valstij pat lojālo krievvalodīgo siksīko pūzni, jo lojālo ir tikai apm.1-2% un to kļuvis vairāk vai mazāk ir bez starpības, jo visu okupantu masu ir jādabū prom un partiju+varas kangarus jātiesā, kas to savai drošībai pietur 33.gadus

    Mēs arī tā domājam! 8:46, 29. septembris 2023
    Kaapeec tik intensiivi tiek cenzeeti komentaari???

    Ivans ar Darju 21:07, 30. septembris 2023
    Andis 9:19, 30. septembris 2023 “Patiesība” no “meliem” jāsargā. =================== =================== Kas tev ir patiesiba un kas tev ir meli??! un kāpēc paraksties ar cilvēku vārdu, ja esi kremļa izdzimtenis??! Daudz cienigāk un galvenais ticamāk, ja rakstīsi ar īsto vārdu un vēlam arī ar gru dienesta pakāpi! Piem. andrejs vobļa , majors… utt.

    Precīzi 12:49, 1. oktobris 2023
    ne tikai brieži, ir arī slimāki 11:51, 1. oktobris 2023 https://izklaide.tv3.lv/sovi/x-faktors/seksigi-karsti-ekstravagantais-rendijs-indars-dikmanis-nodemonstre-savu-dejotprasmi/

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Paklausos tā ukraina šausmu stāstus par dižajiem krieviem, bet klausos ar pauzēm, jo tās lietas vienkārši nevar cilvēks normāls saprast. Vien saskare ar tiem izdzimteņiem 90 tajos daudziem dzīves sacakaretas, bet vēl ar Soviet armijā visa tā netīrība tika kultivēta. Mātei zvana no psihenes katru nedēļu māsas bērni i sačakarēja Soviet armija, bet aizgāja veselīgi lauku puikas, kas strādāja fizisku darbu tā pēc līdzībām zilacainais ukrainis un tās netīrības visu dzīvi paliks iekšā. Pie ausīm sēd divi dzērāji un spriedelē par Soviet armijas varenību, bet tās netīrības kuram vajadzēja iet cauri īpaši izcelt publiski tajā laikā? Kgbeshniks arī velkot turpu šurpu savu dzīves ritu vien splaudijas par krievu virsniecibu, ka runājot pie kafijas jis nekādi nevarējis saprast tās uzvedības, kas no tiem krievu virsniekiem nācis ārā. Latvietim vai baltajam cilvēkam, kas ir audzis ģimenē ar vecākiem nav saprotamas viņu kriminālās pasaules uztvere, bet tādi SRajevi cenšas integrēt tos izdzimtenus normālu cilvēku vidē. Nu diemžēl Latvijā tādu SRajevu ir pa pilno, bet lielākā bēda, kad paši latvieši viens otram cenšas boret smadzenes, ka ir jāsadzīvo ar viņiem. Tā pienākas dzirdēt no pašu radiem, kas ir paši cietuši no tās krievu salašņas, bet vecāko paaudzi dzirdēt negrib, kad tā jaunatnei norāda uz tās dzīves mauciskumu, ko kultivē to arī paši dabu sev par godu.

  6. Fakts saka:

    Reaģējot uz pieaugošajiem draudiem preses neatkarībai un mediju nozares dzīvotspējai, Eiropas Parlaments (EP) pieņems savu nostāju par tiesību aktu, kura nolūks ir stiprināt Eiropas Savienības (ES) plašsaziņas līdzekļu neatkarību, aģentūru LETA informēja EP preses sekretārs Latvijā Jānis Krastiņš.

    EP vēlas, lai Eiropas Plašsaziņas līdzekļu brīvības akts, par kuru deputāti debatēs un balsos otrdien, 3.oktobrī, uzliktu dalībvalstīm pienākumu nodrošināt mediju plurālismu un aizsargāt to neatkarību pret valdību, politiķu, ekonomisku spēku un privātu interešu iejaukšanās.

    Latvijā vārda brīvības apdraudējums ir ikdiena, ko pierāda Mežvieta kantora safabricētā krimināllieta pret Grantiņu un Grantiņa zvērinātā advokāta Rebenoka noslepkavošana pēc viņa vakariņām ar čekistu Aivaru Borovkovu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *